|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
W ramach pokuty jutro dokończysz a dziś dostajesz ode mnie rozgrzeszenie. amen
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
idę się kompać i spać dobranoc
|
|
#813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to moje zdanie dobranoc |
||
|
|
|
#814 | |
|
Zadomowienie
|
Witam nocną porą
![]() Cytat:
Brawa dla wszystkich ćwiczących: (mnie się nie chce, dopiero z pracy wróciłam, jutro mam na 7.30 no i jestem tak zmęczona, że nawet spać mi się nie chce). Miałam tą stylizację wrzucić, ale mam ją na laptopie a nadaję ze stacjonarnego, więc postaram się jutro....No, ale obrączki wkleję (link znam na pamięć): Nasze będą w większości żółte, po bokach białe i nie wiem, czy nie zaszaleję z trzema kamieniami |
|
|
|
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam lenia... a tu weekend...
![]() ooo właśnie zobaczyłam w tytule nie zmieściło się "X" i mamy część I
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten piękny poranek, w Krakowie już ponad 20 stopni, zapowiada się piękny dzień!!!
przymyka oczy na moje "miłostki" wyrozumiały jest bardzo ![]() [QUOTE=tenebrosa;29010950]Give me five! Też go uwielbiam, a Kac Vegas to już... znam na pamięć I żałuję, że nie mam desperadoska w lodówce, bo ostatniego wypiłam 2 dni temu na smutki, ale za to chyba zaraz upiekę jakieś ciacho.Bradley jest debeściak ![]() a ja po 1 desperadosie słowie JEDNYM, byłam tak rozmiękczona jak nigdy.... pewnie przez ten upał i dodatkowo @, moj Tż powiedział , że strasznie ekonomicznie się upijam Cytat:
\niestety prawda jest taka, że zawinili rodzice wesela, bo stawiali im wódkę na stół, bo "pasuje" żeby stała , a moim zdaniem, to jest przyzwolenie dla zespołu. |
|
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Ja to chyba rozwiążę w ten sposób, że porozmawiam wcześniej z zespołem na ten temat. U mnie to jest też trochę inna sytuacja, bo grają znajomi mojego ojczyma. Jak kilka tygodni przed weselem będziemy omawiać wszystkie szczegóły to na pewno poruszę ten temat. Jak będzie trzeba to i tę historię opiszę
|
|
|
|
#818 | ||
|
Zakorzenienie
|
No, kochana, więcej się po Tobie spodziewałam
Hehe, żarcik taki.Ja poleciałam na hardkorze i jakoś to przetrzymałam, ale było ciężko. Teraz rano też spróbuję. Zagryzę zęby i dawaj ![]() Cytat:
Obrączki ładne, aczkolwiek jestem zwolenniczką totalnej prostoty w tym aspekcie. Dawaj te stylizacje!!! ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- No i zrobiłam dzisiejszą dawką 8 minute abs Who's the master?
|
||
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten weekendowy poranek!
![]() Ale mam dzisiaj lenia, a tu wypadałby się wziąć do roboty bo mało czasu mam. Jedziemy dzisiaj z Tż na memoriał Wagnera do spodka do Katowic. Wyjeżdżamy o 12,30 wiec już czuję jak będzie ciepło... Miłego dnia wszystkim
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te kępki to tylko jeden dzień się trzymają, czy dłużej? Jestem w tym temacie zielona![]() Zespół: ja mojemu dam jedną flaszeczkę, bo jest to aż 5 facetów, no ale umówię się z Nimi, że jeśli się upiją to mogą zapomnieć o kasie, chociaż zespół jest sprawdzony, nie mieli ani jednej wpadki, a w dodatku w mojej pracy robi praktyki siostra wokalisty, którą baaardzo lubię Jaki ten świat mały![]() Nie chce mi się siedzieć w pracy, wczoraj się przeciągnęło do 23.00, a dziś byłam tu już o 7.30
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze A ja dzisiaj idę próbować swoją ślubną na wesele przyjaciółki |
|
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry od rana
![]() Nattiv gratulacje z okazji zalapania sie na zabieg ![]() Jak oglądam Wasze sale, to moja już mi się wcale nie podoba, czemu w moich okolicach nie ma takich ślicznych sal ![]() Tenebrosa masz racje pomyłka z mojej strony, to dlatego, że tak szybko piszecie, że pare razy podchodze do podczytywania i póżniej mi się miesza. Chatko mam ten sam wydział co Twój TZ, ale na polibudzie. Dostałam się i tu i tu, ale na WATie historie o wfie mnie odstraszyły i od zawsze moim marzenie i celem była polibuda. Złożyłam papiery na studia zaoczne i pani się śmiała, że jedyną dziewczyną jestem i pewnie znów będę. TZ bedzie musiał przeżyć, ale chyba już sie przyzwyczaił, że głównie faceci mnie otaczają Dostałam terminy zjazdów i niestety musimy zrezygnować z nauk u dominikanów. Każdy ich termin mi się pokrywa,Dziewczyny jeszcze studiujące: wiecie, że po ślubie można składać wniosek o zapomoge z uczelni z okazji ślubu. Dostaje się ok. 600 zł, może nie dużo, ale zawsze coś. Ja nie wiedziałam więc przekazuje dalej. O i ważne pytanie: czy ktoś się orientuje jak to jest z wyrabianiem paszportów. Stary mi już stracił ważność, a na podróż poślubną chcę wyrobić nowy. I czy jak teraz wyrobię na stare nazwisko(bo pozniej przed podróżą a po ślubie nie zdaza mi wyrobic) to czy za zmiane nazwiska bedę płacić tyle co za wyrobienie? I bilety się rezerwuje na stare czy nowe nazwisko, dowodu raczej nowego jeszcze miec nie bede? Tez mysle co z rzesami, bo kepki fajnie bo nie niszcza własnych, ale jakbym zrobiła przedlużanie to i na plener bym ładne oczka miała bez makijażu nawet. Bo nie mam w planach fryzjera i makijazu przed plenerem. Sama sobie włoski np podkrece lokówką. Maxwellko dobrej zabawy na weselu. A co do wagi, mi moja nie przeszkadza, choć ujedrnic ciałko tu i ówdzie by sie przydalo(i mimo że lubię swój biust, na jeden rozmiar więcej też bym nie narzekała
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i ja
Byliśmy wczoraj na Królu Lwie 3d Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jakie plany na weekend? Cytat:
|
|
#827 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już nigdy ich nie obetnę, bo chcę możliwie najdłuższe- już są prawie do pasa. No i stąd kok, albo lekko upięte, bo są ciężkie i loki, fale, prostowanie to na nie nie działa A zachwycił mnie welon tak lekko zarzucony długi i muszę coś wykombinować...Cytat:
A co do zapomogi - na mojej zacnej uczelni nawet mi stypendium naukowego nie dali przy średniej 4,85, bo szkoła jest biedna... Zresztą kończę studia miesiąc przed ślubem ![]() Cytat:
![]() Powiedzcie mi proszę, kto zachwalał ten płyn do odbarwiania zafarbowanych tkanin, bo nie mogę znaleźć
|
|||
|
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 2 razy w tygodniu chcę chodzić na 2 godziny fitnesu (aerobik + pilates), a w pozostałe dni 8 minut abs Cytat:
Ja mam takie 5 cm za ramiona i do ślubu pewnie będę podcinać co 3 miesiące, ale większą rewolucję zrobię dopiero po, bo ja nie mogę za długo usiedzieć z tą samą fryzurą ![]() Dr. Beckmann
Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-27 o 10:01 |
||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tez mam dzisiaj lenia...:/ a musze sprzatnąc chate i zrobic pranie:/ chcialam sie zapytac tych dziewczyn co mialy kepki Skoro odpadają kiedy zmywa sie makijaz, to czy one same nie odpadną? bo bylby slaby pomysl jakby mi podczas wesela zaczely odpadac..:/a ten plyn zachwalala chyba Kilianna
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-08-27 o 10:04 |
|
|
|
#830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kl aski:Cytat:
Uważam, że jeśli ktoś nie potrafi pić i po alkoholu mu odwala - niech NIE PIJE. Też nie przyjmuję usprawiedliwienia, że "a no bo byłem/byłam pijany/pijana". Witam w kolejny upalny dzień ![]() Zaraz zabieram się za sprzątanie..... Dziś w nocy zabiłam 5 komarów W ogóle to cała jestem pogryziona przed meszki i komary. Wszystko mnie swędzi i drapie ![]() Pieprzeni krwiopijcy.A jutro robimy sobie z TŻ wycieczkę Jedziemy do Mosznej |
||
|
|
|
#832 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Jak tam? Wyspane?
![]() Cytat:
Więc jak się wprowadzimy to postaram się mu zrobić trochę miejsca. Zresztą już planuję zakup kuferka na kosmetyki, żeby mi się nie walały po całej łazience tak jak obecnie. Cytat:
Ciasta moim zdaniem można podzielić - takie krojone mogą być a paterze na stołach, a np. ptysie, łabędzie czy inne pojedyncze ciastka mogą stać na stoliku kawowym, o ile w ogóle będą. Owoce też pół na pół, trochę na stołach, a trochę obok ciast, zawsze to zaoszczędzi nieco miejsca. Ale ja generalnie będę szła w minimalizm przy dekoracjach. Cytat:
To tylko w odpowiedzi na posty się nie mieści, bo przed tytułem wątku w odpowiedzi zawsze dostawiany jest skrót "Dot." i dopiero tytuł. Natomiast na głównej stronie wszystko jest w porządku. Cytat:
Cytat:
Też się dowiedz u swojej, może nie musisz wcale ich kupować.Cytat:
Ja zmykam szykować szaszłyczki drobiowe i pieczarki faszerowane serem na dzisiejszego grilla ![]() See ya later, Laseczki!
|
|
#833 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po wczorajszym stwierdziłam że będę ćwiczyć dwa razy dziennie wieczorem te zestawy co wcześniej a rano te 8 minutowe tylko z tymi porannymi to pewnie będzie tak że póki mam wakacje to ok a potem może być ciężko się zmusić przed uczelnią do cwiczen
|
|
#835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kępek - mi na weselu koleżanki bez problemu trzymały się od 9 rano do końca imprezy i odpadły dopiero przy zmywaniu makijażu, żadna nie odpadła wcześniej ![]() Cytat:
Co do wyglądu - w takim razie mamy tak samo, tylko ja do swoich ud nic nie mam A dzisiaj zrobiłam zdjęcie swojego brzucha "przed" żeby wam za 17 dni pokazać efekt po codziennym 8 minute abs ![]() A foty będą oczywiście! |
||
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, właśnie tam
Przyeczytałam wsszystko, co napisałyście, więc mogę ze spokojnym sumieniem iść sprzątać Miłego dnia |
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
o wielka
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
dzisiaj był szczyt bólu tego cholernego zęba co mi się wyżyna przespałam w nocy może ze 2 godziny
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
ech, nie nadrobię Was nigdy, nawet nie wiem o czym pisałyście...muszę dziś zorganizować urodziny TŻeta, mam już dość wszystkiego, od dwóch dni do końca miesiąca nie mam ciepłej wody ;/ a dziś chyba dostanę @.......wszystko mnie wkurza, a TŻet któremu jest wszystko jedno, zwłaszcza.......mam huk roboty, syf w domu i jeszcze z nim muszę się użerać........grrrrrrrrr. .....wybaczcie mi tego posta, ale pękam, a nawet nie mam czasu czytać co u Was....
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

)
ale to moje zdanie 
(mnie się nie chce, dopiero z pracy wróciłam, jutro mam na 7.30 no i jestem tak zmęczona, że nawet spać mi się nie chce). Miałam tą stylizację wrzucić, ale mam ją na laptopie a nadaję ze stacjonarnego, więc postaram się jutro....
I żałuję, że nie mam desperadoska w lodówce, bo ostatniego wypiłam 2 dni temu na smutki, ale za to chyba zaraz upiekę jakieś ciacho.

kl aski: