Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 23:50   #811
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
boze padam nie dałam rady tego abs skończyć
W ramach pokuty jutro dokończysz a dziś dostajesz ode mnie rozgrzeszenie. amen

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 23:57   #812
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
W ramach pokuty jutro dokończysz a dziś dostajesz ode mnie rozgrzeszenie. amen
chyba na razie sobie daruje ten abs bo nie mam aż tak wyrobionych mięśni za duży ból więc zostanę przy moich zestawach plus ten na nogi 8 mnut i git

idę się kompać i spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 23:58   #813
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja też podziękuję :P

a teraz idę spać bo o 5.30 muszę być już w pracy więc 4,30 pobudka :P masakra jak ja wstanę :P
w sobotę o tak nieludzkiej porze
Cytat:
Jeśli chcesz pogodzić jedno i drugie to może pomyśl o wysokich flakonach?Wtedy ich podstawka zajmie małą powierzchnię stołu a kwiaty mogły by ładnie spadać )

http://www.weselinka.pl/files/pictur...acje-stolu.jpg

http://www.strictlyweddings.com/blog...8/09/a0012.JPG

http://www.strictlyweddings.com/blog...8/09/a0061.JPG
mi się osobiście takie wazony nie podobają, byłam na weselu gdzie właśnie były takie wazony i powiem, ze co poniektórych gości to zza tego wazonu nie widziałam po drugiej stronie stołu, troche głupio szczególnie jak ktoś, coś do Ciebie mówi ale to moje zdanie

dobranoc

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 00:04   #814
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam nocną porą

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja znowu muszę trochę pokrakać
Moja kuzynka miała na ślubie rzęsy przyklejane 1 do1, w dniu ślubu wyglądała cudnie. Ale jak później rzęsy zaczęły jej wypadać ( tak normalnie, jak włosy) to wyglądała dziiiwnie. No bo niektóre miała jeszcze długie a reszta jej rosła normalnych. Pomyślcie o tym
No i Wiktusiaczek ma dylemat, jak rzęsy zrobić i czy zrobić... Masakra

Brawa dla wszystkich ćwiczących: (mnie się nie chce, dopiero z pracy wróciłam, jutro mam na 7.30 no i jestem tak zmęczona, że nawet spać mi się nie chce). Miałam tą stylizację wrzucić, ale mam ją na laptopie a nadaję ze stacjonarnego, więc postaram się jutro....

No, ale obrączki wkleję (link znam na pamięć): Nasze będą w większości żółte, po bokach białe i nie wiem, czy nie zaszaleję z trzema kamieniami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image067.jpg (77,9 KB, 15 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 07:41   #815
ibyza
Wtajemniczenie

ale mam lenia... a tu weekend...

ooo właśnie zobaczyłam w tytule nie zmieściło się "X" i mamy część I
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 07:45   #816
vesna84
Zakorzenienie

Dzień dobry w ten piękny poranek, w Krakowie już ponad 20 stopni, zapowiada się piękny dzień!!!

Cytat:
Nie wiem co na to Twój TŻ
przymyka oczy na moje "miłostki"
wyrozumiały jest bardzo

[QUOTE=tenebrosa;29010950]Give me five! Też go uwielbiam, a Kac Vegas to już... znam na pamięć I żałuję, że nie mam desperadoska w lodówce, bo ostatniego wypiłam 2 dni temu na smutki, ale za to chyba zaraz upiekę jakieś ciacho.

Bradley jest debeściak
a ja po 1 desperadosie słowie JEDNYM, byłam tak rozmiękczona jak nigdy.... pewnie przez ten upał i dodatkowo @, moj Tż powiedział , że strasznie ekonomicznie się upijam

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ale z drugiej strony to nikt nie widzial, ze piją? ze coraz gorzej z nimi?
byłam na dwóch weselach gdzie zespoły niebyły w stanie nic zaśpiwać już ok.godz. 20.00 dramat
\niestety prawda jest taka, że zawinili rodzice wesela, bo stawiali im wódkę na stół, bo "pasuje" żeby stała , a moim zdaniem, to jest przyzwolenie dla zespołu.
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 08:07   #817
paulinka777
Raczkowanie

Ja to chyba rozwiążę w ten sposób, że porozmawiam wcześniej z zespołem na ten temat. U mnie to jest też trochę inna sytuacja, bo grają znajomi mojego ojczyma. Jak kilka tygodni przed weselem będziemy omawiać wszystkie szczegóły to na pewno poruszę ten temat. Jak będzie trzeba to i tę historię opiszę
paulinka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 08:32   #818
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
boze padam nie dałam rady tego abs skończyć
No, kochana, więcej się po Tobie spodziewałam Hehe, żarcik taki.
Ja poleciałam na hardkorze i jakoś to przetrzymałam, ale było ciężko. Teraz rano też spróbuję. Zagryzę zęby i dawaj

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam nocną porą

Brawa dla wszystkich ćwiczących: (mnie się nie chce, dopiero z pracy wróciłam, jutro mam na 7.30 no i jestem tak zmęczona, że nawet spać mi się nie chce). Miałam tą stylizację wrzucić, ale mam ją na laptopie a nadaję ze stacjonarnego, więc postaram się jutro....

No, ale obrączki wkleję (link znam na pamięć): Nasze będą w większości żółte, po bokach białe i nie wiem, czy nie zaszaleję z trzema kamieniami
Zrób sobie kępki. Te permanentne wypadają razem z rzęsami naturalnymi i bardzo je przerzedzają - a potem naturalne odrastają dopiero po jakimś czasie. A kępki wyglądają bardzo naturalnie i nic nie niszczą

Obrączki ładne, aczkolwiek jestem zwolenniczką totalnej prostoty w tym aspekcie.

Dawaj te stylizacje!!!

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
ale mam lenia... a tu weekend...

Nie, tytuł jest cały, razem z "IX" tylko jak wątek jest otwarty to się jakoś skraca.

---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

No i zrobiłam dzisiejszą dawką 8 minute abs Who's the master?
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 08:33   #819
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie w ten weekendowy poranek!

Ale mam dzisiaj lenia, a tu wypadałby się wziąć do roboty bo mało czasu mam. Jedziemy dzisiaj z Tż na memoriał Wagnera do spodka do Katowic. Wyjeżdżamy o 12,30 wiec już czuję jak będzie ciepło...

Miłego dnia wszystkim

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 08:34   #820
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Zrób sobie kępki. Te permanentne wypadają razem z rzęsami naturalnymi i bardzo je przerzedzają - a potem naturalne odrastają dopiero po jakimś czasie. A kępki wyglądają bardzo naturalnie i nic nie niszczą

Dawaj te stylizacje!!!

.
No, teraz jest załącznik A te kępki to tylko jeden dzień się trzymają, czy dłużej? Jestem w tym temacie zielona

Zespół: ja mojemu dam jedną flaszeczkę, bo jest to aż 5 facetów, no ale umówię się z Nimi, że jeśli się upiją to mogą zapomnieć o kasie, chociaż zespół jest sprawdzony, nie mieli ani jednej wpadki, a w dodatku w mojej pracy robi praktyki siostra wokalisty, którą baaardzo lubię Jaki ten świat mały

Nie chce mi się siedzieć w pracy, wczoraj się przeciągnęło do 23.00, a dziś byłam tu już o 7.30
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg v.jpg (104,7 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-08-27, 08:36   #821
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
No, teraz jest załącznik A te kępki to tylko jeden dzień się trzymają, czy dłużej? Jestem w tym temacie zielona

Zespół: ja mojemu dam jedną flaszeczkę, bo jest to aż 5 facetów, no ale umówię się z Nimi, że jeśli się upiją to mogą zapomnieć o kasie, chociaż zespół jest sprawdzony, nie mieli ani jednej wpadki, a w dodatku w mojej pracy robi praktyki siostra wokalisty, którą baaardzo lubię Jaki ten świat mały

Nie chce mi się siedzieć w pracy, wczoraj się przeciągnęło do 23.00, a dziś byłam tu już o 7.30
O, widzę, że masz kompletnie inne pomysły ode mnie to dobrze Jesteś blondynką? Fryzurka bardzo fajna!

A ja dzisiaj idę próbować swoją ślubną na wesele przyjaciółki
Stary 2011-08-27, 09:02   #822
marcia45
Zadomowienie

Dzien dobry od rana

Nattiv gratulacje z okazji zalapania sie na zabieg

Jak oglądam Wasze sale, to moja już mi się wcale nie podoba, czemu w moich okolicach nie ma takich ślicznych sal

Tenebrosa masz racje pomyłka z mojej strony, to dlatego, że tak szybko piszecie, że pare razy podchodze do podczytywania i póżniej mi się miesza.

Chatko mam ten sam wydział co Twój TZ, ale na polibudzie. Dostałam się i tu i tu, ale na WATie historie o wfie mnie odstraszyły i od zawsze moim marzenie i celem była polibuda.

Złożyłam papiery na studia zaoczne i pani się śmiała, że jedyną dziewczyną jestem i pewnie znów będę. TZ bedzie musiał przeżyć, ale chyba już sie przyzwyczaił, że głównie faceci mnie otaczają Dostałam terminy zjazdów i niestety musimy zrezygnować z nauk u dominikanów. Każdy ich termin mi się pokrywa,

Dziewczyny jeszcze studiujące: wiecie, że po ślubie można składać wniosek o zapomoge z uczelni z okazji ślubu. Dostaje się ok. 600 zł, może nie dużo, ale zawsze coś. Ja nie wiedziałam więc przekazuje dalej.

O i ważne pytanie: czy ktoś się orientuje jak to jest z wyrabianiem paszportów. Stary mi już stracił ważność, a na podróż poślubną chcę wyrobić nowy. I czy jak teraz wyrobię na stare nazwisko(bo pozniej przed podróżą a po ślubie nie zdaza mi wyrobic) to czy za zmiane nazwiska bedę płacić tyle co za wyrobienie? I bilety się rezerwuje na stare czy nowe nazwisko, dowodu raczej nowego jeszcze miec nie bede?

Tez mysle co z rzesami, bo kepki fajnie bo nie niszcza własnych, ale jakbym zrobiła przedlużanie to i na plener bym ładne oczka miała bez makijażu nawet. Bo nie mam w planach fryzjera i makijazu przed plenerem. Sama sobie włoski np podkrece lokówką.

Maxwellko dobrej zabawy na weselu.

A co do wagi, mi moja nie przeszkadza, choć ujedrnic ciałko tu i ówdzie by sie przydalo(i mimo że lubię swój biust, na jeden rozmiar więcej też bym nie narzekała). A abs fajne, niby 8 min, a po pierwszych 5 na nogi myślałam że umrę. Taki jest stan moich mięśni

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 09:05   #823
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:

Hej, ja aktualnie mam doczepiane rzęsy i nie narzekam, fakt że po 2 tyg już gorzej to wygląda, ale przez ten tydzień jeszcze podmalowuje sobie je tuszem i po 3 tygodniach idę na uzupełnienie.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 09:21   #824
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja babcia ma taka muszle na telewizorze i trzyma w niej jakieś kasztany na odpychanie energii czy kij wie czego. Jak będę brała ślub to se pożyczę

Ale pomysł fajny, bo jak to jest z poduszkami? Są przyczepione czy jak?)
: hahaha: u nas w kościele są poduszeczki i na szczęście nie musze nic kupować. a wyglada to mniej wiecej tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9583.jpg (63,5 KB, 22 załadowań)
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 09:45   #825
nena1984
Zakorzenienie

Wstałam i ja
Byliśmy wczoraj na Królu Lwie 3d Jak tylko zaczął się film a wraz z nim piosenka "Circle of life" wróciło całe moje dzieciństwo, oczywiście łezka też była jak Mustafa zginął. Ogólnie z punktu widzenia dorosłego mam konkluzję taką, że jest to bardzo mądra bajka. Oby teraz zrobili wersję 3d "Pięknej i bestii"

Cytat:
chyba na razie sobie daruje ten abs bo nie mam aż tak wyrobionych mięśni za duży ból więc zostanę przy moich zestawach plus ten na nogi 8 mnut i git
kicia nie poddawaj się, daj sobie 2-3 dni spokoju od brzuszków. Mięśnie się zregenerują i będzie Ci się dobrze ćwiczyć

Cytat:
wiesz, ja też zastanawiałam się nad przedłużaniem, ale chyba więcej z tego negatywnych konsekwencji niż pożytku. Również zamierzam skorzystać z kępek. Można kupić np. firmy Art Deco - są bardzo dobre, ich klej trzyma bezbłędnie. Ja bym nie ufała takim kępkom no name. Z takimi zakupionymi kępkami pójdę do makijażystki i voila!

Cytat:

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
O i ważne pytanie: czy ktoś się orientuje jak to jest z wyrabianiem paszportów. Stary mi już stracił ważność, a na podróż poślubną chcę wyrobić nowy. I czy jak teraz wyrobię na stare nazwisko(bo pozniej przed podróżą a po ślubie nie zdaza mi wyrobic) to czy za zmiane nazwiska bedę płacić tyle co za wyrobienie? I bilety się rezerwuje na stare czy nowe nazwisko, dowodu raczej nowego jeszcze miec nie bede?
tak będziesz płacić tyle, co za wyrobienie nowego (bo to faktycznie będzie nowy paszport). Pytanie, kiedy chcecie lecieć w podróż poślubną?? W ciągu 60 dni od ślubu stary paszport zachowa jeszcze ważność. Więc jeśli wybieracie się jeszcze przed upływem tego terminu, to musisz wyrobić paszport na obecne nazwisko i na tym sobie polecisz. A jeśli odwlekacie podróż, to ekonomiczniej będzie wyrobić sobie już na nowe nazwisko

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 09:48   #826
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jakie plany na weekend?
Cytat:
No, kochana, więcej się po Tobie spodziewałam Hehe, żarcik taki.
Ja poleciałam na hardkorze i jakoś to przetrzymałam, ale było ciężko. Teraz rano też spróbuję. Zagryzę zęby i dawaj

Obrączki ładne, aczkolwiek jestem zwolenniczką totalnej prostoty w tym aspekcie.

Dawaj te stylizacje!!!

Nie, tytuł jest cały, razem z "IX" tylko jak wątek jest otwarty to się jakoś skraca.

---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

No teraz to i ja zrobiłam ale co innego ćwiczyć sam abs a co innego spróbować go zrobić po 45minutach innych cwiczen

Stary 2011-08-27, 09:51   #827
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
O, widzę, że masz kompletnie inne pomysły ode mnie to dobrze Jesteś blondynką? Fryzurka bardzo fajna!

Tak, jestem blondynką i hoduję włosy do ślubu Już nigdy ich nie obetnę, bo chcę możliwie najdłuższe- już są prawie do pasa. No i stąd kok, albo lekko upięte, bo są ciężkie i loki, fale, prostowanie to na nie nie działa A zachwycił mnie welon tak lekko zarzucony długi i muszę coś wykombinować...

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Tez mysle co z rzesami, bo kepki fajnie bo nie niszcza własnych, ale jakbym zrobiła przedlużanie to i na plener bym ładne oczka miała bez makijażu nawet. Bo nie mam w planach fryzjera i makijazu przed plenerem. Sama sobie włoski np podkrece lokówką.Dziewczyny jeszcze studiujące: wiecie, że po ślubie można składać wniosek o zapomoge z uczelni z okazji ślubu. Dostaje się ok. 600 zł, może nie dużo, ale zawsze coś. Ja nie wiedziałam więc przekazuje dalej.
Kurcze, ja też bym chciała na dłużej to przedłużanie, no i nawet na podróż poślubną bym je chciała, ale na Majorce mogą mi się roztopić
A co do zapomogi - na mojej zacnej uczelni nawet mi stypendium naukowego nie dali przy średniej 4,85, bo szkoła jest biedna... Zresztą kończę studia miesiąc przed ślubem

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej, ja aktualnie mam doczepiane rzęsy i nie narzekam, fakt że po 2 tyg już gorzej to wygląda, ale przez ten tydzień jeszcze podmalowuje sobie je tuszem i po 3 tygodniach idę na uzupełnienie.
Wysyłam wiadomość na priv

Powiedzcie mi proszę, kto zachwalał ten płyn do odbarwiania zafarbowanych tkanin, bo nie mogę znaleźć
Stary 2011-08-27, 09:57   #828
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz to i ja zrobiłam ale co innego ćwiczyć sam abs a co innego spróbować go zrobić po 45minutach innych cwiczen
To 45 minut innych ćwiczeń cię usprawiedliwia Ja 2 razy w tygodniu chcę chodzić na 2 godziny fitnesu (aerobik + pilates), a w pozostałe dni 8 minut abs

Cytat:
Tak, jestem blondynką i hoduję włosy do ślubu Już nigdy ich nie obetnę, bo chcę możliwie najdłuższe- już są prawie do pasa. No i stąd kok, albo lekko upięte, bo są ciężkie i loki, fale, prostowanie to na nie nie działa A zachwycił mnie welon tak lekko zarzucony długi i muszę coś wykombinować...

Powiedzcie mi proszę, kto zachwalał ten płyn do odbarwiania zafarbowanych tkanin, bo nie mogę znaleźć
O mamo, nieźle długie masz włosy Ja mam takie 5 cm za ramiona i do ślubu pewnie będę podcinać co 3 miesiące, ale większą rewolucję zrobię dopiero po, bo ja nie mogę za długo usiedzieć z tą samą fryzurą

Dr. Beckmann

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-08-27 o 10:01
Stary 2011-08-27, 10:03   #829
__Paulinka__
Zakorzenienie

hej

tez mam dzisiaj lenia...:/ a musze sprzatnąc chate i zrobic pranie:/

chcialam sie zapytac tych dziewczyn co mialy kepki Skoro odpadają kiedy zmywa sie makijaz, to czy one same nie odpadną? bo bylby slaby pomysl jakby mi podczas wesela zaczely odpadac..:/

a ten plyn zachwalala chyba Kilianna

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-08-27 o 10:04
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:13   #830
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
A ja tak wpadlam na dwie minutki do was...troche nadrobilam, ale nie udalo mi sie wszystkiego jeszcze przeczytac...

Tak sie dzis zastanawialam nad tym jak pogodzic dekoracje na stolach z jedzeniem. Tzn zeby wszystko sie pomiescilo. I tak pomyslalam ze zapytam was o rade. Bo stoly beda niestety prostokatne i w karczmi w ktorej mamy wesele zwykle stawiaja wszystko na stolach, zimne napoje, zimna plyte, owoce, ciasto itd. Do tego dochadza talerze i stol jest pelny. A ja marze o ladnej dekoracji, duzych bukietach kwiatow, swiecach itd. Jak myslicie czy zorganizowanie szweckiego stolu na owoce, ciasto, napoje i zimna plyte byloby duzym nietaktem? W sumie mi by to nie przeszkadzalo, ale wy bywacie teraz czesciej na weselach to moze powiedzialybyscie jak to wyglada i co jest wygodniejsze.
Powiem jak jest w moich stronach. Zazwyczaj na stołach są podłużne wazony a w nich kwiatki, przy tym nie zajmuje on dużo miejsca i całość jedzenia, owoców i ciast można postawić na stołach, wszystko sie mieści bez problemu. Byłam ostatnio na weselu gdzie ciasto i owoce były na innym oddzielnym stole (coś w stylu wiejskiego stołu) ale całość jedzenia (zimne płyty, sałatki itp) była na stołach. Ja dosłownie siedziałm obok tego stołu z owocami i ciągle ktoś do niego podchodził. Ludzie niby nie narzekali ze gdzie indziej postawili owoce i ciasto ale wiadomo co wesele to inne opinie. U mnie jest też wiejski stoł ale nie taki z owocami i ciastmi tylko z wędlinką wiejską, kiełbaska, boczuś, bimber itp dlatego ja sobie nie wyobrażam postawić owoców i ciast jeszcze na innym stole bo na moich stołach spokojnie się wszystko pomieści. Może po prostu tak Ci sie wydaję że na stołach się nie pomieszczą wszystkie rzeczy ale ja np lubię na pierwszy rzut oka jak wchodze do sali zobaczyć uginające sie od jedzenia stoły a nie taką pustkę na nich.
Stary 2011-08-27, 10:33   #831
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
UWAGA!!! ZAKWALIFIKOWAŁAM SIĘ!!!
Jednak dzisiaj do mnie zadzwonili i mi pani doktor oznajmiła, że mogę już ustalać termin W następnym tygodniu do nich przedzwonię. Strasznie się cieszę Dzięki za kciuki

Za godzinkę jedziemy z Tż do rodziców, bo mamy tygodniowy urlop i będę mogła się częściej udzielać przez ten czas
super!! kl aski:
Cytat:
A w wieczór kawalerski ktoś mu mózg wyjął? Dla mnie nie ma żadnych opcji usprawiedliwiających. Nie zdradzam i nie chce być zdradzana. A wybaczenie to przyzwolenie. Schleje się na " jajeczku " w pracy, przeleci jakąś sekretarkę na biurku i też powie że to tylko seks po alkoholu? To w takim wypadku upijać się może i zdradzać codziennie, tłumacząc się brakiem zdrowego rozsądku po alkoholu.

Uważam, że jeśli ktoś nie potrafi pić i po alkoholu mu odwala - niech NIE PIJE. Też nie przyjmuję usprawiedliwienia, że "a no bo byłem/byłam pijany/pijana".

Witam w kolejny upalny dzień
Zaraz zabieram się za sprzątanie.....
Dziś w nocy zabiłam 5 komarów W ogóle to cała jestem pogryziona przed meszki i komary. Wszystko mnie swędzi i drapie Pieprzeni krwiopijcy.

A jutro robimy sobie z TŻ wycieczkę Jedziemy do Mosznej

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:45   #832
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Jak tam? Wyspane?

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Ja sobie wzięłam do serca te rady z kursu obslugi meżczyzny czy jakoś tak, które był wklejane w jednym z poprzednich wątków. Jeden punkt brzmiał mniej więcej tak: Łazienka: pamiętaj, że mężczyzna też potrzebuje miejsca w szafce Więc jak się wprowadzimy to postaram się mu zrobić trochę miejsca. Zresztą już planuję zakup kuferka na kosmetyki, żeby mi się nie walały po całej łazience tak jak obecnie.

Cytat:
Tak sie dzis zastanawialam nad tym jak pogodzic dekoracje na stolach z jedzeniem. Tzn zeby wszystko sie pomiescilo. I tak pomyslalam ze zapytam was o rade. Bo stoly beda niestety prostokatne i w karczmi w ktorej mamy wesele zwykle stawiaja wszystko na stolach, zimne napoje, zimna plyte, owoce, ciasto itd. Do tego dochadza talerze i stol jest pelny. A ja marze o ladnej dekoracji, duzych bukietach kwiatow, swiecach itd. Jak myslicie czy zorganizowanie szweckiego stolu na owoce, ciasto, napoje i zimna plyte byloby duzym nietaktem? W sumie mi by to nie przeszkadzalo, ale wy bywacie teraz czesciej na weselach to moze powiedzialybyscie jak to wyglada i co jest wygodniejsze.
Na ostatnich weselach zazwyczaj były właśnie wysokie wazony - to oszczędza miejsce. Wtedy można nawet wielkie bukiety w nie wsadzić, ale wg mnie wygląda to trochę jakby na stołach wyrosły palmy. I goście siedzący na przeciwko nich mają trochę niekomfortowo, dlatego ja u siebie będę chciała zmienić wysokie wazony na niskie.

Ciasta moim zdaniem można podzielić - takie krojone mogą być a paterze na stołach, a np. ptysie, łabędzie czy inne pojedyncze ciastka mogą stać na stoliku kawowym, o ile w ogóle będą. Owoce też pół na pół, trochę na stołach, a trochę obok ciast, zawsze to zaoszczędzi nieco miejsca. Ale ja generalnie będę szła w minimalizm przy dekoracjach.

Cytat:
Kurcze, tak was czytam i się zastanawiam, czy jestem tu jedyną PMką w miarę zadowoloną ze swojej wagi? Owszem, brzuszek mogłabym zmniejszyć i zamierzam to zrobić, ale sama waga jest naprawdę ok. Przy 176 wzrostu mam 63-64 kg i czuję się z tym dobrze. Mam krąglości tam, gdzie trzeba i małe cycki, które lubię
Wiesz, mi tam ilość kg na wadze nie przeszkadza, chodzi tylko o wygląd, a tu bym chętnie wyszczupliła brzuch i uda. Lepiej bym się czuła. I tylko na to patrzę - jak wyglądam. A tym co wskazuje waga nigdy się jakoś specjalnie nie przejmowałam, bo np. można wyglądać szczupło, a mieć grube kości i wtedy zawsze będzie się ważyć trochę więcej niż koleżanki, jednak nie wpływa to na wygląd.

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
To tylko w odpowiedzi na posty się nie mieści, bo przed tytułem wątku w odpowiedzi zawsze dostawiany jest skrót "Dot." i dopiero tytuł. Natomiast na głównej stronie wszystko jest w porządku.

Cytat:

To wklej później koniecznie fotencje!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiesz, ja też zastanawiałam się nad przedłużaniem, ale chyba więcej z tego negatywnych konsekwencji niż pożytku. Również zamierzam skorzystać z kępek. Można kupić np. firmy Art Deco - są bardzo dobre, ich klej trzyma bezbłędnie. Ja bym nie ufała takim kępkom no name. Z takimi zakupionymi kępkami pójdę do makijażystki i voila!
Dwie makijażystki, które mnie ostatnio malowały miały swoje kępki i nie musiałam nic kupować ani dopłacać - u nich kępki są w standardzie makijażu wieczorowego, wręcz same na nie namawiają Też się dowiedz u swojej, może nie musisz wcale ich kupować.

Cytat:
chcialam sie zapytac tych dziewczyn co mialy kepki Skoro odpadają kiedy zmywa sie makijaz, to czy one same nie odpadną? bo bylby slaby pomysl jakby mi podczas wesela zaczely odpadac..:/
Mi na dwóch weselach nic nie odpadło, trzymały się świetnie, a przy demakijażu niektóre musiałam kilka razy przetrzeć chusteczką, żeby się odkleiły. Więc możesz być spokojna o ich trwałość - dadzą radę cały dzień i całą noc

Ja zmykam szykować szaszłyczki drobiowe i pieczarki faszerowane serem na dzisiejszego grilla

See ya later, Laseczki!
Stary 2011-08-27, 10:47   #833
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
ja jeszcze nie spotkałam sie z czymś takim lepiej faktycznie ograniczyć dekoracje, na rzecz posiłków.

taką muszlę ma moja siostra na biżu

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
\niestety prawda jest taka, że zawinili rodzice wesela, bo stawiali im wódkę na stół, bo "pasuje" żeby stała , a moim zdaniem, to jest przyzwolenie dla zespołu.
dokładnie
Stary 2011-08-27, 10:54   #834
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
To 45 minut innych ćwiczeń cię usprawiedliwia Ja 2 razy w tygodniu chcę chodzić na 2 godziny fitnesu (aerobik + pilates), a w pozostałe dni 8 minut abs

O mamo, nieźle długie masz włosy Ja mam takie 5 cm za ramiona i do ślubu pewnie będę podcinać co 3 miesiące, ale większą rewolucję zrobię dopiero po, bo ja nie mogę za długo usiedzieć z tą samą fryzurą

Dr. Beckmann
Oj też bym sobie na aerobik pochodziła ale do Lublina specjalnie jeździć nie będę.

Ja po wczorajszym stwierdziłam że będę ćwiczyć dwa razy dziennie wieczorem te zestawy co wcześniej a rano te 8 minutowe tylko z tymi porannymi to pewnie będzie tak że póki mam wakacje to ok a potem może być ciężko się zmusić przed uczelnią do cwiczen

Stary 2011-08-27, 10:55   #835
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
hej

tez mam dzisiaj lenia...:/ a musze sprzatnąc chate i zrobic pranie:/

a ten plyn zachwalala chyba Kilianna
Tak, to była na pewno kilianna

Co do kępek - mi na weselu koleżanki bez problemu trzymały się od 9 rano do końca imprezy i odpadły dopiero przy zmywaniu makijażu, żadna nie odpadła wcześniej

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja sobie wzięłam do serca te rady z kursu obslugi meżczyzny czy jakoś tak, które był wklejane w jednym z poprzednich wątków. Jeden punkt brzmiał mniej więcej tak: Łazienka: pamiętaj, że mężczyzna też potrzebuje miejsca w szafce Więc jak się wprowadzimy to postaram się mu zrobić trochę miejsca. Zresztą już planuję zakup kuferka na kosmetyki, żeby mi się nie walały po całej łazience tak jak obecnie.

Wiesz, mi tam ilość kg na wadze nie przeszkadza, chodzi tylko o wygląd, a tu bym chętnie wyszczupliła brzuch i uda. Lepiej bym się czuła. I tylko na to patrzę - jak wyglądam. A tym co wskazuje waga nigdy się jakoś specjalnie nie przejmowałam, bo np. można wyglądać szczupło, a mieć grube kości i wtedy zawsze będzie się ważyć trochę więcej niż koleżanki, jednak nie wpływa to na wygląd.

To wklej później koniecznie fotencje!
Co do kosmetyków, to podobno nawet lepiej dla ich trwałości, jakości i terminu zużycia, żeby były w miejscu nie tak wilgotnym i ciepłym jak łazienka - kuferki i toaletki bardzo wskazane!

Co do wyglądu - w takim razie mamy tak samo, tylko ja do swoich ud nic nie mam A dzisiaj zrobiłam zdjęcie swojego brzucha "przed" żeby wam za 17 dni pokazać efekt po codziennym 8 minute abs

A foty będą oczywiście!
Stary 2011-08-27, 10:57   #836
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
super!! kl aski:

Uważam, że jeśli ktoś nie potrafi pić i po alkoholu mu odwala - niech NIE PIJE. Też nie przyjmuję usprawiedliwienia, że "a no bo byłem/byłam pijany/pijana".

Witam w kolejny upalny dzień
Zaraz zabieram się za sprzątanie.....
Dziś w nocy zabiłam 5 komarów W ogóle to cała jestem pogryziona przed meszki i komary. Wszystko mnie swędzi i drapie Pieprzeni krwiopijcy.

A jutro robimy sobie z TŻ wycieczkę Jedziemy do Mosznej
Udanej wycieczki. To tam gdzie jest taki piękny zamek/pałac?

Stary 2011-08-27, 11:01   #837
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Udanej wycieczki. To tam gdzie jest taki piękny zamek/pałac?
Tak, właśnie tam

Przyeczytałam wsszystko, co napisałyście, więc mogę ze spokojnym sumieniem iść sprzątać

Miłego dnia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 11:07   #838
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:

o wielka
Cytat:
Ja po wczorajszym stwierdziłam że będę ćwiczyć dwa razy dziennie wieczorem te zestawy co wcześniej a rano te 8 minutowe tylko z tymi porannymi to pewnie będzie tak że póki mam wakacje to ok a potem może być ciężko się zmusić przed uczelnią do cwiczen
mi to jest się ciężko zmotywować nawet jak nie mam uczelni, a bo to po pracy zmęczona, a to coś, a to leń i koniec dnia mnie zastaje

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 11:17   #839
madzia2306
Zakorzenienie

hej dziewczyny dzisiaj był szczyt bólu tego cholernego zęba co mi się wyżyna przespałam w nocy może ze 2 godziny a wieczorem leżałamw łóżku z zamrożoną słoniną przy twarzy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 11:17   #840
maly_czlowieczek
Zadomowienie

ech, nie nadrobię Was nigdy, nawet nie wiem o czym pisałyście...muszę dziś zorganizować urodziny TŻeta, mam już dość wszystkiego, od dwóch dni do końca miesiąca nie mam ciepłej wody ;/ a dziś chyba dostanę @.......wszystko mnie wkurza, a TŻet któremu jest wszystko jedno, zwłaszcza.......mam huk roboty, syf w domu i jeszcze z nim muszę się użerać........grrrrrrrrr. .....wybaczcie mi tego posta, ale pękam, a nawet nie mam czasu czytać co u Was....

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości