|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
własnie wyszłam na dwór, zeby ściągnąc pranie- ten upał nie bardzo zelżał mimo, ze juz 16.30..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
u mnie się już zachmurzyło choć parno nadal jest ale słońca już brak jakieś brzydkie babole się zbierają
#3453 |
Zakorzenienie
|
U nas nadal ukrop, myślałam że o 16 słońce będzie mniej dawać, poszłam trochę poleżeć, ale się nie dało
![]() ![]() super te ciuszki, możesz podać aukcję albo sprzedawcę tego tuniko 0swetra z krótkim?? bardzo mi się podoba ![]() Ja mam spodni sporo (dostanych), ale na lato i dwie pary dżinsów, ale jedne rurki (których nie noszę) i jedne fajne, ale teraz są akurat i jak w udach urosnę (a na pewno urosnę) to będą za małe. Góry na razie noszę normalne, spokojnie można wejść w koszulki zwykłe, tym bardziej że zawsze narzekałam że są dla mnie za długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
U mnie cały dzień pochmurno i chłodno... deszczyk kropi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie na dworku posiedziałam
torszeczke wiaterek jest ale gorąco nadal.... i ani jednej chmurki,,, |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
A ja poszłam do Biedronki w poszukiwaniu czegoś na co miałam ochotę. I znalazłam
![]() ![]() ![]() ![]() zjadłam już pół opakowania śledzi a bagietka czeka na ciepły piekarnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Raczkowanie
|
bagietka z czosnkiem
![]() ![]() u mnie do południa upał w domu duszno tak że mam prywatną Ugandę, po co jechać za granice jak można posiedzieć w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Rozeznanie
|
no i u mnie w wielkopolsce zachmurzyło się i ruszył wiaterek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Raczkowanie
|
A powiedzcie dziewczyny, czy któraś z was kupiła sobie dla własnej wygody poduszkę kojec? Taki wężyk......
http://allegro.pl/motherhood-poduszka-kojec-w-wa-sklep-ursynow-i1778090455.html -dla przykładu Jesteście zadowolone? Bo ja kupiłam w sklepie Kid w Norwegii, za ok. 100 zł tylko jest trochę krótsza i twarda. Ale przynajmniej śpi się na niej rewelacyjni. Wcześniej wkładałam małego jasia między nogi. A co wy myślicie?
#3460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natalka to albo to idzie od nas do was albo od was do nas ![]() dziewczyny obejrzyjcie sobie niesamowite widoki siedze i oglądam to już 4 raz coś pięknego niesamowite jaką ma siłe natura pięknei jest to uchwycone http://www.youtube.com/watch?v=BmRzj3O_V8U i jeszcze ten podkład idealnie dobrany
![]() |
#3461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja myślałam nad kupnem ale troche drogie te poduchy choć fakt fajne bo to i w ciąży przydatne i po porodzie bardzo wygodne podczas karmienia ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- dziewczyny jeszcze tylko 1537 postów i nowy wąteczek ![]()
![]() |
#3463 |
Raczkowanie
|
Ja miałam problem ze skurczami, w nocy drętwiały mi nogi. Jak sobie je położe wyżej na poduszce to jestem jak nowo narodzona, bo krążenie się poprawia. Dla mnie to zakup warty 100 zł. Zwłaszcza, że nie przespałam ani jednej całej nocy od 4 miesięcy.... Wam tez tak drętwieją nogi? U mnie maskara....
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Ja tam nie mam specjalnie smaków,,,ale bagietkę z czosnkiem bym zjadła!!!!!!!!!
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam za to poduszkę właśnie z Motherhood do karmienia, dokładnie tą: http://motherhood.pl/produkt/fasolka-motherhood.html podobno się super sprawdza ![]() trochę żal mi było na tą dużą poduszkę ponad 100zł wydawać ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-27 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie niedaleko jest biedronka ale ni emają takich pysznosci jak bagietka ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukaj w lodówkach przy pierogach, sałatkach i tych innych szynkach... To są bagietki, które trzeba upiec w piekarniku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Wtajemniczenie
|
ahaaaaaaaaaa ja myślałam że piszecie o takich normalnych bagietkach tak sie więc dziwiłam bo ja nigdy bagietek w swojej nie widziałam ale jak to są takei mrożone to musze kiedyś luknąć jak będe
![]()
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kosztują ok. 3zł |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Marzy mi sie jedynie fatty-fotel, ale miejsca na niego nie mamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a powiedzcie mi, co myślicie o fotografii noworodkowej?
Nie mogę się napatrzeć na artystyczne zdjęcia takich maleństw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Mmonika poszukaj tak jak Lucy pisała, w lodówkach obok gotowych pierogów itp.
Cytat:
![]() ![]() podoba mi się, a jeszcze bardziej marzy mi się sesja z brzuchem... ale szkoda kasy na taką profesjonalną :\ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3474 |
Zadomowienie
|
heeej Mamusie
![]() ja dzisiaj po targach kompletnie zgłupiałam, wózek który mi się podobał - Graco Symbio, wyglądał mało stabilnie jak dla mnie, to samo Jane Rider - kompletnie nie na porę roku w której mamy rodzić ;/ Moimi faworytami są teraz Bebecar i wózki firmy, której nigdzie nie widziałam Cam. Włoska firma a wózki solidne, lekkie ( z gondolą 15 kg) i prześliczne ![]() I już sama nie wiem. Tż też zgłupiał. Aaaaa i jeszcze widzieliśmy super leżaczki - bujaczki za około 200 zł do kupienia i już wiemy, że na pewno będziemy takowy mieć. Generalnie widze, że wybór wózka to będzie ciężka sprawa. I jeszcze spotkaliśmy znajomych i kolejna para nam polecała teutonię. Wózki w sklepie kosztują 5000 a oni kupili w sklepie internetowym za 1700 i też super, zwłaszcza na zimę, duża gondola i duże fajne koła. Generalnie kurcze ciężki wybór będzie. Aaaa Maxi Cosi też odpada i jeszcze firma Bugaboo - strasznie niskie są te wózki i też nieciekawie wyglądają ehhh mogłabym sporo napisać o nich dzisiaj po targach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
posidzielismy z meżem na balkonie ale juz ciemno....troche się ochłodziło, był spory wiatr ale na deszcz sie nie zanosi....
nikotynko-relacjonuj ![]() mnie nie kręcą w ogóle takie brzuchatkowe sesje i nie chcę takiej mieć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sprzedawca nazywa sie Dobra_Cena_ czy jakosc tak, ma konta jako julnata i dybia 71 bodajze. Tylko ze to licytacje byly |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla nas ważna była łatwość składania, żeby do samochodu się mieścił, duża gondola, bo na zimę i żeby łatwo się prowadził, był skrętny ale i stabilny. No i waga... i tak X landery fajnie sie prezentowały, ale stoisko tak małe, że nie dało się dokładnie wózka zobaczyć, ponadto strasznie dużo ludzi i ja jakos x landera odrzucałam, wizualnie mi się nie podobał maxi cosi - dość ciężki w prowadzeniu i ciężki sam w sobie aczkolwiek ładny. Jakoś nas nie przekonał, ma bardzo duży promień skrętu a w tej cenie widzieliśmy lepsze wózki wiec odpada Graco - tutaj kompletne rozczarowanie, wózki za 2 tys i jakos się takie hmmm"tandetne" wydają, może to nie najlepsze słowo no ale niezbyt trwałe. Gondola też mała niestety, nie starczy na zbyt długo a i spacerówka nie wyglądała na zbyt wygodną. Jane - tutaj też porażka, mimo, że wózek fajny odpada, ze względu na bardzo małe przednie koła i nie ma szans by go prowadzic w zimie. Odradzam juz na starcie. Mała gondola. Tako - tutaj pozytywne zaskoczenie, polska firma i wózki porzadnie wykonane, super wizualnie ( jest nowa seria eko design), ogromna gondola, szeroka, fajny kosz na zakupy i dobre materiały. Ponadto cena też ok 1000 -1500 zł a wózek naprawdę solidny. Tutaj warto się zastanowić ![]() Teutonia - fajnie się prowadzi, stabilny, mimo iż oglądałam trójkołowca to mi się spodobał, ze względu na duże koła, kosz na zakupy, duuża wygodną gondolę i łatwość prowadzenia. W internecie znacznie tańsza niż w sklepach stacjonarnych jak pisałam no i mi już ja kolejne osoby polecają. jeden z moich faworytów. ![]() Bebecar - super wózki, kupuje się dobierając stelaż jaki pasuje, gondolę spośród dwóch typów, spacerówkę, fotelik. Łatwo się prowadzi, banalnie sie składa, duży wybór kolorów, modeli, obić i w ogóle. Minusami jest cena - 3000 zł za nowy wózek w sklepie w warszawie ( dostaliśmy rabat 30 %) ![]() ![]() Cam - włoska firma, nigdy o niej nie słyszałam a wózki śliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutsy - mojego kolejnego faworyta nie znalazłam, może nie było ale wolę te wloskie wózki ![]() Bugaboo - masakra, mała gondola i tak nisko, że dziecko było na wysokości kolan.... miało się wrażenie, że szoruje po ziemi a wózek ponad 3000 zł kosztuje... yyyy chyba tyle, jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
porobiłam fotki,
przepraszam za jakość, zdjęcia robione telefonem ![]() tutaj huśtawki, cena około 200 zł, hybrydowe są najdroższe około 270 zł ale super wykonanie i się fajnie składają ![]() i wózki Cam, dałam przykładowe zdjęcia bo jest ich strasznie dużo w katalogu, jakby któraś z Was chciała mogę zrobić więcej, kolory i wykonanie prześliczne ![]() ![]() Edytowane przez n1kotynka Czas edycji: 2011-08-27 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
i jeszcze wózki
to jest firma Bebecar, na górze Cam, zdjęcia nie oddają kolorów niestety, inaczej by było w dzień ;/ dałam tylko przykłady bo samych modeli stelażu było z 5 stron i tyle samo wzorów i rodzajów gondoli ![]() ![]() Edytowane przez n1kotynka Czas edycji: 2011-08-27 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.