|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
zdążyłam oglądnąć
![]() nie które już widziałam ![]() i akurat dziecko mi się obudziło, także uciekam ![]()
#4682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Eff jak się pojawisz, to zdaj relacje z wakacji. Warto tam jechać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
ogólnie okolice piękne, jest co zwiedzać, jak ktoś lubi to te źródła termalne też są ekstra, my nie byliśmy bo i pies i dziecko - za dużo tego było
![]() a jeśli chodzi o inne rzeczy to jedzenie kiepskie no i jak czytasz menu to nie wiesz co zamawiasz ![]() ![]() ludzie mili, w miastach cisza i spokój, ryneczki mają piękne, w każdym praktycznie jakaś fontanna. co jeszcze... jest tam trochę zacofanie jednak, nie które sklepy wyglądają jak za dawnych lat ![]() od kiedy jest euro to polaków mało, teraz to Słowacy jeżdżą do polski na zakupy a nie tak jak było dawniej na odwrót . a i co najważniejsze PIWO pycha ![]() jak coś Cię konkretnego interesuje to pytaj bo nie wiem co jeszcze pisać ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- hehe wyczuła moment ![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-08-26 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Chciałam was ostrzec w sumie, bo dzis znalazłam na jednym z portali zakupów grupowych oferte visa print kupon 120 zł w cenie 25 zł do wykorzystania na ich usługi to jest małej poligrafii. Ponieważ myślimy z paczką nad zrobieniem czegoś szczególnego na pamiątkę na ślub znajomych. Kupiłam, więc ale potem coś mnie tknęło, zerknełam do netu na temat firmy i wyszły bardzo niepochlebne opinie, że oszuści, ze niska jakość i bardzo niesolidni. Przestraszyłam się i szybko napisałam do biura obsługi żeby zrezygnować z zakupu. Mam nadziję, ze anulują i zwrócą mi kasę na konto. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-08-26 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Byliśmy wczoraj po południu na Bugla z siostrą męża. Ludzi masa. Parking zapełniony na full. Mąż zaparkował dalej przy ulicy. Kolejka do kasy. Zakaz skoków do wody, a ciągle ktoś wczoraj skakał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym tak jak już pisałam teraz tam wszystko w euro jest więc najtaniej nie jest ale znośnie... ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- a no nie wiele jest tam restauracji gdzie jest smacznie ![]() ![]() raz zamówiliśmy pizze i gorszej to chyba nigdzie nie jadłam bleeeeeeeeeeee
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Arnama wróciła? Chyba przepaliłam blender. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Na początku chciałam bardzo Was przeprosić że zniknęłam praktycznie bez pożegnania ![]() ![]() I ledwo się z pakowaniem wyrobiłam, nie zdążyłam już tu odpisać i zrobić "koło siebie". Nie nadrabiam na razie nic, bo znów muszę na wesele się przygotowywać ![]() ![]() Co tam u Was z takich ważniejszych rzeczy? Jakaś nowa zasiana ![]() ![]() ![]() Na łodkach było ekstra ![]() ![]() Generalnie 6 osób na kilku m2 to jest masakra ![]() ![]() Warunki typu: kąpiel w jeziorze, zamiast prysznica, załatwianie się w lesie, nocowanie przy dzikich brzegach, przy ognisku... No ja jestem zachwycona ![]() Jedynie jedna koleżanka (kol. mojej kumpeli) jakaś nie dojrzała siksa mieszała najwięcej. Już tak nas wszystkich wkur#### że nie da się opisać. Razu pewnego odbyła się taka awantura przez nią że już myśleliśmy że zawrócimy i nici z kursu. Potem nastąpił podziała: ja z mężem i kumplem trzymaliśmy sie razem, a kumpela z facetem i nią osobno... ![]() Mimo dzikich warunków udało nam się zaliczyć dyskotekę w Mikołajkach- ekstra było ![]() ![]() NMo to chyba na tyle póki co, zdjęcia do klubu Wam wstawie jak będę miała, bo kumpela miała aparat ![]()
#4691 |
Zakorzenienie
|
Tarłam ziemniaki i cukinie. Przy okazji starłam sobie kawałek palca. Przy cebuli płakałam.
Chcę kupić robot wielofunkcyjny, możecie jakiś polecić? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() eff raz jedlismy tam zaraz za granica i tam bylo tez po polsku i wtedy jadlam pysznego kurczaka w sosie smietanowym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- http://www.euro.com.pl/roboty-wieloc...sia.bhtml#opis Zastanawiam się nad tym ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Idzie pijak przez park, wpada w drzewo i mówi: - Przepraszam pana. Idzie dalej w wpada w następne drzewo i mówi: - Najmocniej pana przepraszam. I tak parę razy, aż w końcu powiedział: - A chole*a, mam czas! Poczekam aż ta hołota przejdzie! ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Arnama dziś idziesz na wesele? ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Ostatnio dziennie dzwoni kolega do męża i prosi o spotkanie. Wspomina mu się trochę za późno, mąż dawno o tej porze jest poza domem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyglada fajnie ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-08-27 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- piję sobie kawkę; nie ma nikogo ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- zastanawiam się co dziś ubrać narazie pomalowałam paznokcie na ostry róż wybieramy się na działkę do znajomych, a później na disco |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
marzy mi sie jakis ekspres ktory zrobilby mi cafe latte ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-08-27 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekspress taki do dopiero wydatek. Mąż ucieszył się na wieść, że taki robot sieka nawet cebulę. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Zepsuł mi się dziś blender. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- powiedziałam dziś mężowi: lubisz placki, to kup mi robot Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-08-27 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no bedziesz miec lepiej jak nie mozesz jej kroic ![]() nie da sie naprawic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zadomowienie
|
Hej
Już jestem po wizycie męża koleżanki. Okazała się miłą dziewczyną, choć na początku byłam troszkę zła wczesną pora jej przybycia 6.30 przyjazd w domu u nas była o 7. No ale przetrwaliśmy,mąż ja odtransportował na dworzec a sam poleciał do chłopaków grać sesję. Znowu jestem sama. I z co ja będę robić nudy na pudy, brak mi jego. A co do late, póki nie można sobie sprawić prawdziwego ekspresu ciśnieniowego można sobie sprawić spieniacz do mleka. Koszt niewielki radocha ogromna a latte jeśli kawa dobrej jakości wychodzi bez zarzutuhttp://allegro.pl/spieniacz-mleka-dozownik-czekolady-clatronic-2860-i1759482014.html Sister ma, więc polecam ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- cebulę całkiem dobrze sieka zwykły blender |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
U nie jakoś tak nijako...ale chyba czasem i taki dzień potrzebny. Cytat:
Ja mam jednak oddzielne sprzęty...blender, mikser, maszynkę do mięsa z szatkownicą. Jakoś nie mogłam się przekonać do tych robotów. Cytat:
![]() Co do łazienki stanęło na takim projekcie:
![]() |
#4703 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyny
![]() Zostawiłam wiadomość w klubie. Trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- co do kawy to hmm ja pije bezkofeinowa wiec nie wiem jak z jakoscia ![]() mezowi tata wozi wloska firmowa kawe ale ona to mocna jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj no nie wiem, nie wiem ![]() ![]() ![]() czekam na zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- No i bardzo fajnie to wymyśliłaś albo wymyśliliście ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- to idę czytać
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całą noc myślałam, a rano przestawiałam stelaże z mężem i mierzyliśmy. Wyszło na to że przy takim ustawieniu zyskujemy najwięcej miejsca ![]() Jej...czy u Was też tak duszno? Ja to mam wrażenie że nie ma czym oddychać...
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo dobre rozwiązanie ![]() u Nas też tragedia, ledwo żyję... a wczoraj dziewczyny to serio czułam się jakbym umierała... na wieczór rozbolała mnie głowa tak że ruszyć się nie mogłam i w żadnej pozycji nie było mi dobrze, do tego było mi strasznie nie dobrze.... I tak pomęczyłam się z godzinę aż w końcu zwymiotowałam kilka razy (a nic wiele wczoraj nie jadłam) i jakimś cudem w końcu usnęłam... jak dobrze dziś czuć się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() cześć ![]()
![]() |
#4710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najogrsze, ze jak się okno otworzy to zaraz multum komarów ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cholerne komary ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.