Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 10:28   #4681
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
juz
zdążyłam oglądnąć
nie które już widziałam

i akurat dziecko mi się obudziło, także uciekam

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 10:30   #4682
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
zdążyłam oglądnąć
nie które już widziałam

i akurat dziecko mi się obudziło, także uciekam
przynajmniej poczekala az ogladniesz pa
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 10:42   #4683
agusiowata
Zakorzenienie

Eff jak się pojawisz, to zdaj relacje z wakacji. Warto tam jechać?
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:18   #4684
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Eff jak się pojawisz, to zdaj relacje z wakacji. Warto tam jechać?
ogólnie okolice piękne, jest co zwiedzać, jak ktoś lubi to te źródła termalne też są ekstra, my nie byliśmy bo i pies i dziecko - za dużo tego było ale kilka lat temu tam byłam i mi się podobało...
a jeśli chodzi o inne rzeczy to jedzenie kiepskie no i jak czytasz menu to nie wiesz co zamawiasz chociaż później już mniej więcej się nauczyliśmy co jest co jakoś się z nimi dogadywaliśmy.
ludzie mili, w miastach cisza i spokój, ryneczki mają piękne, w każdym praktycznie jakaś fontanna.
co jeszcze... jest tam trochę zacofanie jednak, nie które sklepy wyglądają jak za dawnych lat
od kiedy jest euro to polaków mało, teraz to Słowacy jeżdżą do polski na zakupy a nie tak jak było dawniej na odwrót .

a i co najważniejsze PIWO pycha

jak coś Cię konkretnego interesuje to pytaj bo nie wiem co jeszcze pisać

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
przynajmniej poczekala az ogladniesz pa
hehe wyczuła moment

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-08-26 o 13:17
Stary 2011-08-26, 14:00   #4685
olenkalejdi
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Chciałam was ostrzec w sumie, bo dzis znalazłam na jednym z portali zakupów grupowych oferte visa print kupon 120 zł w cenie 25 zł do wykorzystania na ich usługi to jest małej poligrafii. Ponieważ myślimy z paczką nad zrobieniem czegoś szczególnego na pamiątkę na ślub znajomych. Kupiłam, więc ale potem coś mnie tknęło, zerknełam do netu na temat firmy i wyszły bardzo niepochlebne opinie, że oszuści, ze niska jakość i bardzo niesolidni. Przestraszyłam się i szybko napisałam do biura obsługi żeby zrezygnować z zakupu. Mam nadziję, ze anulują i zwrócą mi kasę na konto.

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-08-26 o 14:01
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 14:18   #4686
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie okolice piękne, jest co zwiedzać, jak ktoś lubi to te źródła termalne też są ekstra, my nie byliśmy bo i pies i dziecko - za dużo tego było ale kilka lat temu tam byłam i mi się podobało...
a jeśli chodzi o inne rzeczy to jedzenie kiepskie no i jak czytasz menu to nie wiesz co zamawiasz chociaż później już mniej więcej się nauczyliśmy co jest co jakoś się z nimi dogadywaliśmy.
ludzie mili, w miastach cisza i spokój, ryneczki mają piękne, w każdym praktycznie jakaś fontanna.
co jeszcze... jest tam trochę zacofanie jednak, nie które sklepy wyglądają jak za dawnych lat
od kiedy jest euro to polaków mało, teraz to Słowacy jeżdżą do polski na zakupy a nie tak jak było dawniej na odwrót .

a i co najważniejsze PIWO pycha

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

hehe wyczuła moment
raz na Slowacji wlasnie zamowilam cos dziwnego nie dobre to bylo
Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Chciałam was ostrzec w sumie, bo dzis znalazłam na jednym z portali zakupów grupowych oferte visa print kupon 120 zł w cenie 25 zł do wykorzystania na ich usługi to jest małej poligrafii. Ponieważ myślimy z paczką nad zrobieniem czegoś szczególnego na pamiątkę na ślub znajomych. Kupiłam, więc ale potem coś mnie tknęło, zerknełam do netu na temat firmy i wyszły bardzo niepochlebne opinie, że oszuści, ze niska jakość i bardzo niesolidni. Przestraszyłam się i szybko napisałam do biura obsługi żeby zrezygnować z zakupu. Mam nadziję, ze anulują i zwrócą mi kasę na konto.
no to oby Ci zwrocili kase
Stary 2011-08-27, 07:39   #4687
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Jak cenowo wychodzi?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Byliśmy wczoraj po południu na Bugla z siostrą męża. Ludzi masa. Parking zapełniony na full. Mąż zaparkował dalej przy ulicy. Kolejka do kasy. Zakaz skoków do wody, a ciągle ktoś wczoraj skakał.
Stary 2011-08-27, 10:00   #4688
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Jak cenowo wychodzi?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Byliśmy wczoraj po południu na Bugla z siostrą męża. Ludzi masa. Parking zapełniony na full. Mąż zaparkował dalej przy ulicy. Kolejka do kasy. Zakaz skoków do wody, a ciągle ktoś wczoraj skakał.
cenowo noclegi nas wyszły ok. 50 zł za noc za osobę w tym pies, śniadanie i kolacja. Także nieźle

poza tym tak jak już pisałam teraz tam wszystko w euro jest więc najtaniej nie jest ale znośnie...

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny

no to trzymam kciuki żeby kasę oddali daj znać co i jak

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
raz na Slowacji wlasnie zamowilam cos dziwnego nie dobre to bylo
a no nie wiele jest tam restauracji gdzie jest smacznie na szczęście na jedną trafiliśmy
raz zamówiliśmy pizze i gorszej to chyba nigdzie nie jadłam bleeeeeeeeeeee

Stary 2011-08-27, 10:30   #4689
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

a no nie wiele jest tam restauracji gdzie jest smacznie na szczęście na jedną trafiliśmy
raz zamówiliśmy pizze i gorszej to chyba nigdzie nie jadłam bleeeeeeeeeeee
W Bułgarii nie ma jeszcze euro, jest taniej niż nad naszym polskim morzem. Jedzenie bułgarskie też niedobre. W każdej restauracji była karta po angielsku. W hotelowej nawet była po polsku, ale tam tylko raz się stołowaliśmy (mąż tam się nie najadł)

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Arnama wróciła?
Chyba przepaliłam blender.
Stary 2011-08-27, 10:34   #4690
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry Witajcie
Na początku chciałam bardzo Was przeprosić że zniknęłam praktycznie bez pożegnania Ale wyjazd odbył się w atmosferze wielkich nerwów i niestety kłótni.... bo mój męzny późno wrócił od siebie, ja musiałam wszystko organizować i pakować sama, jak zwykle nie mogłam liczyć na Jego pomoc
I ledwo się z pakowaniem wyrobiłam, nie zdążyłam już tu odpisać i zrobić "koło siebie".

Nie nadrabiam na razie nic, bo znów muszę na wesele się przygotowywać weszłam tylko się przywitać i przeprosić

Co tam u Was z takich ważniejszych rzeczy? Jakaś nowa zasiana Mamba jak tam sprawy z mieszkaniem Co jeszcze innego u innych nowego

Na łodkach było ekstra tzn jeśli ktoś lubi takie warunki lekko surviwalowe, a nie 5 * hotele
Generalnie 6 osób na kilku m2 to jest masakra dobrze że nie byliśmy tam dłużej bo byśmy się pozabijali chyba
Warunki typu: kąpiel w jeziorze, zamiast prysznica, załatwianie się w lesie, nocowanie przy dzikich brzegach, przy ognisku... No ja jestem zachwycona
Jedynie jedna koleżanka (kol. mojej kumpeli) jakaś nie dojrzała siksa mieszała najwięcej. Już tak nas wszystkich wkur#### że nie da się opisać. Razu pewnego odbyła się taka awantura przez nią że już myśleliśmy że zawrócimy i nici z kursu. Potem nastąpił podziała: ja z mężem i kumplem trzymaliśmy sie razem, a kumpela z facetem i nią osobno...
Mimo dzikich warunków udało nam się zaliczyć dyskotekę w Mikołajkach- ekstra było a się wybawiałam
NMo to chyba na tyle póki co, zdjęcia do klubu Wam wstawie jak będę miała, bo kumpela miała aparat

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 11:32   #4691
agusiowata
Zakorzenienie

Tarłam ziemniaki i cukinie. Przy okazji starłam sobie kawałek palca. Przy cebuli płakałam.
Chcę kupić robot wielofunkcyjny, możecie jakiś polecić?
Stary 2011-08-27, 12:11   #4692
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dzień dobry Witajcie
Na początku chciałam bardzo Was przeprosić że zniknęłam praktycznie bez pożegnania Ale wyjazd odbył się w atmosferze wielkich nerwów i niestety kłótni.... bo mój męzny późno wrócił od siebie, ja musiałam wszystko organizować i pakować sama, jak zwykle nie mogłam liczyć na Jego pomoc
I ledwo się z pakowaniem wyrobiłam, nie zdążyłam już tu odpisać i zrobić "koło siebie".

Nie nadrabiam na razie nic, bo znów muszę na wesele się przygotowywać weszłam tylko się przywitać i przeprosić

Co tam u Was z takich ważniejszych rzeczy? Jakaś nowa zasiana Mamba jak tam sprawy z mieszkaniem Co jeszcze innego u innych nowego

Na łodkach było ekstra tzn jeśli ktoś lubi takie warunki lekko surviwalowe, a nie 5 * hotele
Generalnie 6 osób na kilku m2 to jest masakra dobrze że nie byliśmy tam dłużej bo byśmy się pozabijali chyba
Warunki typu: kąpiel w jeziorze, zamiast prysznica, załatwianie się w lesie, nocowanie przy dzikich brzegach, przy ognisku... No ja jestem zachwycona
Jedynie jedna koleżanka (kol. mojej kumpeli) jakaś nie dojrzała siksa mieszała najwięcej. Już tak nas wszystkich wkur#### że nie da się opisać. Razu pewnego odbyła się taka awantura przez nią że już myśleliśmy że zawrócimy i nici z kursu. Potem nastąpił podziała: ja z mężem i kumplem trzymaliśmy sie razem, a kumpela z facetem i nią osobno...
Mimo dzikich warunków udało nam się zaliczyć dyskotekę w Mikołajkach- ekstra było a się wybawiałam
NMo to chyba na tyle póki co, zdjęcia do klubu Wam wstawie jak będę miała, bo kumpela miała aparat
hej no dobra ja sie gniewac nie bede i jak Ci wyszla henna? to przynajmniej sobie potanczylas
Cytat:
Tarłam ziemniaki i cukinie. Przy okazji starłam sobie kawałek palca. Przy cebuli płakałam.
Chcę kupić robot wielofunkcyjny, możecie jakiś polecić?
tez mi sie tak zdarzylo robota nie mam
eff raz jedlismy tam zaraz za granica i tam bylo tez po polsku i wtedy jadlam pysznego kurczaka w sosie smietanowym ale dalej to juz bylo okropne ble
Stary 2011-08-27, 12:41   #4693
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
hej no dobra ja sie gniewac nie bede i jak Ci wyszla henna? to przynajmniej sobie potanczylas
tez mi sie tak zdarzylo robota nie mam
Ja też nie gniewam się. Mnie robot wielofunkcyjny od dawna się marzy. Przy tarciu często się zatnę, przy krojeniu cebuli płaczę.
Stary 2011-08-27, 12:44   #4694
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie gniewam się. Mnie robot wielofunkcyjny od dawna się marzy. Przy tarciu często się zatnę, przy krojeniu cebuli płaczę.
ja nie moge kroic cebuli i nigdy tego nie robie bo mnie tak oczy bola, ze nie moge ich przez pewien czas otworzyc maz jak to robi to musi sie zamknac w kuchni i otworzyc okno po tym tez ja czuje ale mniej... nawet w restauracji zabronili mi jej kroic widzac jak wygladalam
Stary 2011-08-27, 13:09   #4695
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie moge kroic cebuli i nigdy tego nie robie bo mnie tak oczy bola, ze nie moge ich przez pewien czas otworzyc maz jak to robi to musi sie zamknac w kuchni i otworzyc okno po tym tez ja czuje ale mniej... nawet w restauracji zabronili mi jej kroic widzac jak wygladalam
Jak jest mąż, to też robi cebulę. Dziś np. był w pracy. Nie będę czekać aż wróci. Z pracy zawsze przychodzi głodny.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

http://www.euro.com.pl/roboty-wieloc...sia.bhtml#opis
Zastanawiam się nad tym

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Idzie pijak przez park, wpada w drzewo i mówi:
- Przepraszam pana.
Idzie dalej w wpada w następne drzewo i mówi:
- Najmocniej pana przepraszam.
I tak parę razy, aż w końcu powiedział:
- A chole*a, mam czas! Poczekam aż ta hołota przejdzie!

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Arnama dziś idziesz na wesele?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Ostatnio dziennie dzwoni kolega do męża i prosi o spotkanie. Wspomina mu się trochę za późno, mąż dawno o tej porze jest poza domem.
Stary 2011-08-27, 13:25   #4696
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jak jest mąż, to też robi cebulę. Dziś np. był w pracy. Nie będę czekać aż wróci. Z pracy zawsze przychodzi głodny.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

http://www.euro.com.pl/roboty-wieloc...sia.bhtml#opis
Zastanawiam się nad tym

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Idzie pijak przez park, wpada w drzewo i mówi:
- Przepraszam pana.
Idzie dalej w wpada w następne drzewo i mówi:
- Najmocniej pana przepraszam.
I tak parę razy, aż w końcu powiedział:
- A chole*a, mam czas! Poczekam aż ta hołota przejdzie!

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Arnama dziś idziesz na wesele?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Ostatnio dziennie dzwoni kolega do męża i prosi o spotkanie. Wspomina mu się trochę za późno, mąż dawno o tej porze jest poza domem.
no to jak nie ma meza to nie uzywam cebuli swiezej albo np. w sosie zastepuje porem od niego tez oczy szczypia ale mniej...
wyglada fajnie ja musze teraz pomyslec o sokowirowce...

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-08-27 o 13:26
Stary 2011-08-27, 14:29   #4697
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak nie ma meza to nie uzywam cebuli swiezej albo np. w sosie zastepuje porem od niego tez oczy szczypia ale mniej...
wyglada fajnie ja musze teraz pomyslec o sokowirowce...
nie lepiej od razu pomyśleć o robocie wielofunkcyjnym, który ma sokowirówkę?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

piję sobie kawkę; nie ma nikogo

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

zastanawiam się co dziś ubrać
narazie pomalowałam paznokcie na ostry róż
wybieramy się na działkę do znajomych, a później na disco
Stary 2011-08-27, 14:35   #4698
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
nie lepiej od razu pomyśleć o robocie wielofunkcyjnym, który ma sokowirówkę?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

piję sobie kawkę; nie ma nikogo

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

zastanawiam się co dziś ubrać
narazie pomalowałam paznokcie na ostry róż
wybieramy się na działkę do znajomych, a później na disco
maz woli robota ale w sumie on jest drozszy
marzy mi sie jakis ekspres ktory zrobilby mi cafe latte

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-08-27 o 14:41
Stary 2011-08-27, 14:51   #4699
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
maz woli robota ale w sumie on jest drozszy
marzy mi sie jakis ekspres ktory zrobilby mi cafe latte
Fakt, że jest droższy, ale ma za to więcej przydatnych funkcji. Rok temu kupiłam sokowirówkę, a teraz chcę cały robot.
Ekspress taki do dopiero wydatek.
Mąż ucieszył się na wieść, że taki robot sieka nawet cebulę.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Zepsuł mi się dziś blender.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

powiedziałam dziś mężowi: lubisz placki, to kup mi robot

Edytowane przez agusiowata
Czas edycji: 2011-08-27 o 14:46
Stary 2011-08-27, 14:52   #4700
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, że jest droższy, ale ma za to więcej przydatnych funkcji. Rok temu kupiłam sokowirówkę, a teraz chcę cały robot.
Ekspress taki do dopiero wydatek.
Mąż ucieszył się na wieść, że taki robot sieka nawet cebulę.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Zepsuł mi się dziś blender.
niestety zwykly nie jest taki drogi ale marzy mi sie pic codziennie taka latte pojde dzis chyba do kawiarni na nia
no bedziesz miec lepiej jak nie mozesz jej kroic
nie da sie naprawic?
Stary 2011-08-27, 15:20   #4701
olenkalejdi
Zadomowienie

Hej

Już jestem po wizycie męża koleżanki. Okazała się miłą dziewczyną, choć na początku byłam troszkę zła wczesną pora jej przybycia 6.30 przyjazd w domu u nas była o 7. No ale przetrwaliśmy,mąż ja odtransportował na dworzec a sam poleciał do chłopaków grać sesję. Znowu jestem sama.
I z co ja będę robić nudy na pudy, brak mi jego.

A co do late, póki nie można sobie sprawić prawdziwego ekspresu ciśnieniowego można sobie sprawić spieniacz do mleka. Koszt niewielki radocha ogromna a latte jeśli kawa dobrej jakości wychodzi bez zarzutuhttp://allegro.pl/spieniacz-mleka-dozownik-czekolady-clatronic-2860-i1759482014.html
Sister ma, więc polecam

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

cebulę całkiem dobrze sieka zwykły blender
Stary 2011-08-27, 15:49   #4702
Telka10
Zakorzenienie

Witajcie!
U nie jakoś tak nijako...ale chyba czasem i taki dzień potrzebny.
Cytat:
Moja ciotka ma boscha i sobie chwali. Co do tego robota nie mam pojęcia...w media też jest w promocji...ale czy warto go kupować nie wiem. Może poszukaj o nim opinii. Ja raczej wolę znane mi firmy...mam zaufanie do zelmera i boscha.
Ja mam jednak oddzielne sprzęty...blender, mikser, maszynkę do mięsa z szatkownicą. Jakoś nie mogłam się przekonać do tych robotów.

Cytat:
Hej
A co do late, póki nie można sobie sprawić prawdziwego ekspresu ciśnieniowego można sobie sprawić spieniacz do mleka. Koszt niewielki radocha ogromna a latte jeśli kawa dobrej jakości wychodzi bez zarzutuhttp://allegro.pl/spieniacz-mleka-dozownik-czekolady-clatronic-2860-i1759482014.html
Sister ma, więc polecam
Fajna rzecz

Co do łazienki stanęło na takim projekcie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łazienka plany.jpg (21,6 KB, 22 załadowań)

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 17:33   #4703
Corvette
Zadomowienie

Witam Dziewczyny
Zostawiłam wiadomość w klubie.
Trzymajcie się
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 18:01   #4704
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Trzymajcie się
Hej nie znikaj ja się nudze jak mops
Stary 2011-08-27, 18:46   #4705
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Już jestem po wizycie męża koleżanki. Okazała się miłą dziewczyną, choć na początku byłam troszkę zła wczesną pora jej przybycia 6.30 przyjazd w domu u nas była o 7. No ale przetrwaliśmy,mąż ja odtransportował na dworzec a sam poleciał do chłopaków grać sesję. Znowu jestem sama.
I z co ja będę robić nudy na pudy, brak mi jego.

Sister ma, więc polecam

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

cebulę całkiem dobrze sieka zwykły blender
mam cos co wyglada podobnie i na pudelku pisalo spieniacz do cappuccino i faktycznie robi pianke na mleku tego nie probowalam ale moze warto

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

co do kawy to hmm ja pije bezkofeinowa wiec nie wiem jak z jakoscia
mezowi tata wozi wloska firmowa kawe ale ona to mocna jest
Stary 2011-08-27, 20:09   #4706
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dzień dobry Witajcie

oj no nie wiem, nie wiem lania Ci za to nie dam bo lubisz Fajnie że wczasy udane, na pewno opalona wróciłaś
czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Co do łazienki stanęło na takim projekcie:
No i bardzo fajnie to wymyśliłaś albo wymyśliliście

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Trzymajcie się
to idę czytać

Stary 2011-08-27, 20:17   #4707
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:

co do kawy to hmm ja pije bezkofeinowa wiec nie wiem jak z jakoscia
mezowi tata wozi wloska firmowa kawe ale ona to mocna jest
Ja jeśli pije to tylko zbożową
Cytat:
No i bardzo fajnie to wymyśliłaś albo wymyśliliście
Całą noc myślałam, a rano przestawiałam stelaże z mężem i mierzyliśmy. Wyszło na to że przy takim ustawieniu zyskujemy najwięcej miejsca

Jej...czy u Was też tak duszno?
Ja to mam wrażenie że nie ma czym oddychać...

Szczęśliwi

Stary 2011-08-27, 20:20   #4708
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Całą noc myślałam, a rano przestawiałam stelaże z mężem i mierzyliśmy. Wyszło na to że przy takim ustawieniu zyskujemy najwięcej miejsca

jest strasznie wykapalam sie w zimnej wodzie a po umyciu wlosow musialam je zwiazac bo od razu bo dusily mnie i gotowaly w domu mam 30st od jutra ma byc chlodniej
Stary 2011-08-27, 20:23   #4709
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

cześć

bardzo dobre rozwiązanie

u Nas też tragedia, ledwo żyję...

a wczoraj dziewczyny to serio czułam się jakbym umierała...
na wieczór rozbolała mnie głowa tak że ruszyć się nie mogłam i w żadnej pozycji nie było mi dobrze, do tego było mi strasznie nie dobrze.... I tak pomęczyłam się z godzinę aż w końcu zwymiotowałam kilka razy (a nic wiele wczoraj nie jadłam) i jakimś cudem w końcu usnęłam...

jak dobrze dziś czuć się dobrze

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
jest strasznie wykapalam sie w zimnej wodzie a po umyciu wlosow musialam je zwiazac bo od razu bo dusily mnie i gotowaly w domu mam 30st od jutra ma byc chlodniej
a ja mam w domu 26 st, a tylko dlatego że nie otwieram okien i nie wpuszczam tego upału

cześć

Stary 2011-08-27, 20:24   #4710
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli nie jestem sama w tych dusznościach.
Najogrsze, ze jak się okno otworzy to zaraz multum komarów
Cytat:
cześć

bardzo dobre rozwiązanie

u Nas też tragedia, ledwo żyję...

a wczoraj dziewczyny to serio czułam się jakbym umierała...
na wieczór rozbolała mnie głowa tak że ruszyć się nie mogłam i w żadnej pozycji nie było mi dobrze, od tego było mi strasznie nie dobrze.... I tak pomęczyłam się z godzinę aż w końcu zwymiotowałam kilka razy (a nic wiele wczoraj nie jadłam) i jakimś cudem w końcu usnęłam...

jak dobrze dziś czuć się dobrze
Współczuję bólu głowy! Dobrze, że dziś lepiej

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cholerne komary

Szczęśliwi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości