Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-27, 16:58   #1681
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Już mam oczo✂✂✂ne różowe pazurki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7392.jpg (14,0 KB, 46 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 17:12   #1682
ParoleParole
Zakorzenienie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29020957]Treść usunięta[/QUOTE]
Spełnienia marzeń

A ja umyłam ojcu samochód, poodkurzalam w nim , i teraz chwila relaksu

Dziewczyny co ile używacie oleju do włosów;>
Bo zrobiłam i efekt był zaskakujący i tak myślę czy gdybym np co 3 dni robiła byłoby okey?
ParoleParole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 17:18   #1683
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Kalpanko wszystkiego Naj Naj lepszego odemnie z całego serduszka
Stary 2011-08-27, 17:20   #1684
zielone_oko
Zakorzenienie

Kalpana spełnienia marzeń
Stary 2011-08-27, 17:40   #1685
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Spełnienia marzeń
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Kalpanko wszystkiego Naj Naj lepszego odemnie z całego serduszka
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Kalpana spełnienia marzeń
Dziękuję ślicznie

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 17:41   #1686
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie
Żeby nie było, ja też życzę 1oo lat i spełnienia marzeń

Kupiłam dziś wreszcie peeling do ciała Lirene i będę testować ale jeszcze nie wiem kiedy
Stary 2011-08-27, 17:53   #1687
samaraNW
Zakorzenienie

Kalpana, wszystkiego najlepszego

u mnie pogoda się zepsuła i na dodatek źle się czuję
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 18:46   #1688
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
takie siedzenie i oczekiwanie nic nie da, najpierw trzeba przestać narzekać i skorzystać z rad innych. Gdyby faktycznie było Ci tak strasznie źle, już dawno byś coś z tym zrobiła, widocznie jeszcze nie dostałaś prawdziwego kopniaka od życia, bo on na pewno nie pozwoliłby Ci na siedzenie w miejscu i narzekanie. Ale Twoje życie, Twój wybór- ja się nie wtrącam i życzę powodzenia
Że co? guzik o mnie wiesz ale jesteś w 200% pewna, że życie nie dało mi prawdziwego kopniaka, bezczelne po prostu! tzw. "zły dotyk", ojciec nadużywający alkoholu, przez rok znęcanie się nade mną pewnego faceta,który wyniszczał mnie fizycznie i psychicznie, problemy z pracą i w pracy, to wg Ciebie mało oczywiście

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 18:54   #1689
Elvii
Zadomowienie

a ja sobię wymyśliłam że pomaluje sobie włoski na bardziej ciemniejszy kolor ale tylko od buzi w dół zobaczymy jak wyjdzie jak będzie głupio wyglądało to farbnę cały łepek

dzisiaj u mnie tak gorąco że płynę...

mam w planie dzisiaj :
trochę poćwiczyć
peeling ciałka
oczywiście balsam
henna na brwi

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/

Edytowane przez Elvii
Czas edycji: 2011-08-27 o 18:57
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 18:56   #1690
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a ja sobię wymyśliłam że pomaluje sobie włoski na bardziej ciemniejszy kolor ale tylko od buzi w dół zobaczymy jak wyjdzie jak będzie głupio wyglądało to farbnę cały łepek

U mnie dokładnie to samo. Jak jechałam autobusem i położyłam ręce na torbie to miałam cała mokrą po chwili
Stary 2011-08-27, 19:16   #1691
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Ja własnie wybieram się na rower (treningowy), a gorąco jak w piekle, ale mam wiatrak w pokoju
Dzisiaj w planach tylko peeling kawowy i balsamowanie, bo na nic innego nie mam siły.
1 wrzesnia zaczynam nową pracę i powiem wam szczerze, ze coraz bardziej się stresuję
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 19:31   #1692
snowhitee
Zakorzenienie

Kalpana wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Właśnie, nie pytałaś lekarza? Powinien Ci opisać całą sytuację, co robić dalej, itd itp.

Talullah - podziwiam i cieszę się, że dobrze Ci poszło
Caate - fajne lakiery, ja też wczoraj kupiłam trzy w tym jeden w kolorze neonowego różu, przepiękny, już pomalowałam nim paznokcie próbowałam zrobić Wam ładne zdjęcie, ale mam okropnie marny aparat ale pokażę, może coś widać kolor jest dokładnie taki jak na ostatnim zdjęciu, niestety pierwsze troszkę przekłamane
ale ładny kolor i pazurki

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
kto ją tam zatrudnil

jeżeli lubisz Aquaparki to myślę, że warto

snowhitee
fajnie, że już jesteś po tym długim urlopie

Cytat:
Tak, mam urodziny. Dzięki za życzenia

Kupiłam wczoraj ten szampon, bo słyszałam dużo pozytywnych opinii o nim. Dzisiaj umyłam nim włosy. Miała któraś?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nu.html&next=1
ja mam odżywkę jest ok taka normalna

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
też ładnee

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 19:51   #1693
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 19:57   #1694
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 20:17   #1695
snowhitee
Zakorzenienie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29029247]Treść usunięta[/QUOTE]

świetne portki mam z identycznymi wiązaniami na nogawkach tyle, że jeansy z bershki świetne są

Dbam o siebie

Stary 2011-08-27, 20:28   #1696
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
no właśnie patrzyłam i jak zobaczyłam ich plan zajęć to mi się odechciało tego niemieckiego
ja chyba nie znajdę dla siebie odpowiedniego kierunku studiów, bo chciałabym uczyć się czegoś co mnie interesuje, a obecnie jest to kierunek kosmetologia ale wszyscy mi odradzają go, mówią że jest bez przyszłości, nie przyda mi się itp. więc już sama nie wiem co wybrać
Właśnie kosmetologia jest przyszłościowym kierunkiem. Społeczeństwo jest coraz bogatsze i coraz częściej korzysta z usług kosmetyczki, fryzjera, medycyny estetycznej itp

Cytat:
Hej. Ale ostatnio gorąco....

Ja chciałabym się nauczyć biegle włoskiego, ale jak na razie umiem tylko podstawy
Ja od tego semestru zapisuję się na włoski, bo jako dziecko każde wakacje spędzałam we Włoszech i znam trochę więcej niż podstawy i chcę nauczyć się więcej

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość

Ja postanowiłam pierwszy raz w życiu zrobić sobie blond na całe włosy i to sama Wiem, że moje włosy łatwo się rozjaśniają, miałam pasemka od kilku lat, ale denerwował mnie wieczny odrost, teraz nie mam kasy to sobie sama zafarbuję. Najwyżej potem zamaluję czymś ciemnym

U mnie było gorąco, ubrałam sukienkę, japonki. Teraz jak wracałam do domu to zaczęło tak lać, że czułam się jakbym w ubraniu stała pod prysznicem

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Ja własnie wybieram się na rower (treningowy), a gorąco jak w piekle, ale mam wiatrak w pokoju
Dzisiaj w planach tylko peeling kawowy i balsamowanie, bo na nic innego nie mam siły.
1 wrzesnia zaczynam nową pracę i powiem wam szczerze, ze coraz bardziej się stresuję
Jaką, bo chyba mnie coś ominęło?

Kalpana , wszystkiego najlepszego

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

Edytowane przez jj4u
Czas edycji: 2011-08-27 o 20:30
jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 20:35   #1697
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
niemieckiego ucze się już 12 lat i mam go dosyć, wręcz sie nim brzydze a miałam iść na filologię germańską ale w pore się opamiętałam i mam nadzieje że więcej razy taki głupi pomysł nie wpadnie mi do głowy
hahaha
mialam identycznie

Cytat:
no fakt, jesli masz dosyć już to lepiej zebyś nie szła bo jak tak patrze na plan na ug, to uczysz się na tym kierunku (1rok) wszystkiego- literatura germanska, historia krajow niemieckiego obszaru jezykowego, schreiben, leksyka, gramatyka opisowa, fonetyka, tłumaczenie ustne ogólne
jakbyś chciała to mozesz sobie zerknąć jakie były zajęcia na minionym semestrze http://www.fil.ug.edu.pl/pl/plan_zaj..._germanistyki/ dla mnie hardkor

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

może też pocisnę z tym rosyjskim do 30tki
jakies 1,5-2 miesiace temu kupilam podrecznik do nauki angielskiego, raczej tak dla przypomnienia, duzo gramatyki, i co?- i nie otworzyłam ani razu od tamtego czasu
robie to w wloskim i rosyjskim

Cytat:
no właśnie patrzyłam i jak zobaczyłam ich plan zajęć to mi się odechciało tego niemieckiego
ja chyba nie znajdę dla siebie odpowiedniego kierunku studiów, bo chciałabym uczyć się czegoś co mnie interesuje, a obecnie jest to kierunek kosmetologia ale wszyscy mi odradzają go, mówią że jest bez przyszłości, nie przyda mi się itp. więc już sama nie wiem co wybrać
moim zdaniem bedziesz dobra jedynie w tym co Cie kreci, mnie namawiali do zrobienia administracji bo pare lat temu byla "modna" w miejscowosci moich rodzicow, zwlaszcza z prawem i zanudzalam sie na smierc na wykladach z adm

Cytat:
Tak, mam urodziny. Dzięki za życzenia

Kupiłam wczoraj ten szampon, bo słyszałam dużo pozytywnych opinii o nim. Dzisiaj umyłam nim włosy. Miała któraś?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nu.html&next=1
sto lat i spelnienia marzen

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Że co? guzik o mnie wiesz ale jesteś w 200% pewna, że życie nie dało mi prawdziwego kopniaka, bezczelne po prostu! tzw. "zły dotyk", ojciec nadużywający alkoholu, przez rok znęcanie się nade mną pewnego faceta,który wyniszczał mnie fizycznie i psychicznie, problemy z pracą i w pracy, to wg Ciebie mało oczywiście
Skarbie wlasnie dlatego, ze dostalas ogromnego kopa niewiele osob Cie zrozumie. nie win dziewczyn z watku , ze nie rozumieja toku Twojego myslenia czy argumentow bo to co przezylas i przezywasz juz kilka stron watku temu uwazalam za zespol DDA. zycie Cie nie kopie, fakt jest taki, ze skrzywdzona jako dziecko nie wyleczylas tamtych ran i dlatego wciaz tworza sie nowe. moja rada znajdz terapie dla DDA. to Ci pomoze i przestanie kopac kiedy wyleczysz.

caate, tallulah i inne dziewczyny nie wtracalam sie do Waszej dyskusji z E.J. bo jestem nowa, ale Wy nie widzicie , ze ona cierpi na cos co nazywa sie "wyuczona bezradnoscia". dla Was jej zachowanie moze byc irracjonalne, podobnie jak tok myslenia, ale u takich osob zbt duze cierpienie spowodowalo, ze staly sie poniekad/calkowicie bezradne zyciowo. w takiej sytuacji nie sa one gotowe do realnych zmian bez terapii. dlatego Wasze argumenty wywolaja jedynie jej zlosc. i to nie jest efekt jej lenistwa czy czegos tam bo ona zwyczajnie nie widzi dla siebie wyjscia z tej sytuacji . kiedy moj eks znecal sie nade mna kolezanki mowily,ze gdyby bylo mi tak zle dawno bym odeszla, a ja zwyczajnie nie umialam, nie widzialam wyjscia. mysle, ze ona przezywa cos podobnego...

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 20:35   #1698
samaraNW
Zakorzenienie

co do języków to uczyłam się angielskiego, niemieckiego i francuskiego. z francuskim przygoda była najkrótsza, bo semestr i potem przeniosłam się na niemiecki do innej klasy, bo nie wyrabiałam z tym językiem straszna wymowa, wszystko się czyta inaczej niż się piszę i ogólnie trudny język, nie dla mnie niemieckiego uczyłam się kilka lat, ale nie lubię go strasznie, ciągle nie mam akcentu i cieszę się, że już go nie będę miała
za to angielski jest super, bardzo łatwy i ogólnie świetnie mi się go uczy, będzie na studiach, więc bardzo się cieszę, mam nadzieje, że opanuję go jeszcze lepiej no i uwielbiam oglądać filmy/seriale w oryginale, bez żadnego lektora
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 20:47   #1699
dianulaa
Zadomowienie

Kalpana Wszystkiego najlepszego

u mnie dziś tak gorącoo.. cały dzień nad wodą spędziłam.. eh tego mi trzeba było w koncuu i humor sie poprawił a jak zobaczyłam opalenizne to juz całkiem. zaraz Was nadrobie

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
daje po oczach
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
w biedronce były jakiś miesiąc temu szufladki i dziewczyny sobie ja na kosmetyki brały

ja kupilam z tego francuski bo się uczylam 10 lat i miałam ochotę na wielki come back no ale wyszlo jak wyszło

Spełnienia marzeń

A ja umyłam ojcu samochód, poodkurzalam w nim , i teraz chwila relaksu

Dziewczyny co ile używacie oleju do włosów;>
Bo zrobiłam i efekt był zaskakujący i tak myślę czy gdybym np co 3 dni robiła byłoby okey?
a jaki olej uzyłas?
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29029247]Treść usunięta[/QUOTE]
moj kolega mial sposób na francuski.. - jak cos wymawiał to robił to takim bełkotem ze kompletnie nikt nie rozumiał i zawsze mu nauczycielka piątki stawiała na dodatek
Stary 2011-08-27, 20:48   #1700
julianna-p
Wtajemniczenie

dianuulaa dzieki za zyczenia dla siostry;

caate wreszcie kupilam ten Twoj lakier do paznokci z miss sporty, niestety nie pamietalam numeru wiec wzielam dwa zblizone kolorem i trafilam. i teraz pytanie czy on tez Ci sie tak ciezko naklada?? czy moze go usmazylam w tej temp ( chodzil ze mna w torebce przez kilka godzin, a bylo ponad 35 stopni)...

jutro napisze Wam co sadze o moich zakupach mazidlanych, jest kilka hitow nawet

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 21:00   #1701
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
ale będzie kuszenie...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 21:09   #1702
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Kalpana Wszystkiego najlepszego

a jaki olej uzyłas?

moj kolega mial sposób na francuski.. - jak cos wymawiał to robił to takim bełkotem ze kompletnie nikt nie rozumiał i zawsze mu nauczycielka piątki stawiała na dodatek
z pestek winogrona biedronkowy
Stary 2011-08-27, 21:12   #1703
buahhot
Marcelover ♥♥♥

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29029386]Treść usunięta[/QUOTE]

Ja nie mam tej specjalnej rękawicy- do aplikacji uzywam lateksowej i zwyklej rekawiczki na zime, tzn nakladam najpierw lateksowa a na nia zwykla rekawiczkę, dwie pompki psikam na nogę i rozprowadzam rozprowadzam tak długo, az nogi są bez smug no i wiadomo, rano zmywam to co 'osiada' i wtedy pozostaje juz 'opalenizna'

Stary 2011-08-27, 21:20   #1704
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Ja od tego semestru zapisuję się na włoski, bo jako dziecko każde wakacje spędzałam we Włoszech i znam trochę więcej niż podstawy i chcę nauczyć się więcej
ja chcę koniecznie nauczyć się rosyjskiego

Kalpana wszystkiego najlepszego

dziewczyny, a wy do nakładania tych olejów używacie jakichs czepków czy czego?:P

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel

Edytowane przez Lilith890502
Czas edycji: 2011-08-27 o 21:22
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 21:23   #1705
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Matko Boska, nie wiem jaką masz przeszłość i nawet mnie to nie obchodzi, mówiąc że nie dostałaś prawdziwego kopniaka chodziło mi o sprawy dot. pracy i zarobków, bo niby narzekasz że poza opłaceniem studiów i opłat nie zostaje ci nic kasy i tż nigdzie cie nie zabiera bo też nie ma kasy, i Twój ślub będzie marny bo też nie masz aż tyle kasy ani warunków na lepszą prace, ale nie robisz nic w tym kierunku by to polepszyć. W końcu na ten temat rozmawiamy i ja się wypowiadałam TYLKO na własnie TEN temat, ale co tam ty wrzucasz wszystko do jednego worka.
O tym co piszesz to przeszłość, dlaczego dasz innym tą satysfakcję że Cię zniszczyli psychicznie? Pokaż że jesteś kimś, że ich obecność nie wywołała u Ciebie poddania się. Zapisz się na terapię i pokaż wszystkim że dużo możesz osiągnąć. Taki powrót do przeszłości wciąż będzie Ci przeszkadzał w osiągnięciu tego co mogłoby sprawić że będziesz szczęśliwa. Wiem to są trudne sprawy, ale nie pozwól innym za ciebie niszczyć Twojego życia i przede wszystkim szczęścia.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Chciałam Wam napisać tylko że uwielbiam Was czytać

Ide dalej sprzatać a Zuzka nawet dzisiaj nie chce sie kąpać w basenie tak gorąco...

Cytat:
świetne a jaki to lakier

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-08-27 o 21:21
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 21:26   #1706
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
świetne a jaki to lakier
golden rose 161, wiem, że Kalpana też ma taki

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-08-27 o 21:30
Stary 2011-08-27, 21:29   #1707
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Chciałam Wam napisać tylko że uwielbiam Was czytać

Ide dalej sprzatać a Zuzka nawet dzisiaj nie chce sie kąpać w basenie tak gorąco...

zdrowka zycze

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
dianuulaa dzieki za zyczenia dla siostry;

caate wreszcie kupilam ten Twoj lakier do paznokci z miss sporty, niestety nie pamietalam numeru wiec wzielam dwa zblizone kolorem i trafilam. i teraz pytanie czy on tez Ci sie tak ciezko naklada?? czy moze go usmazylam w tej temp ( chodzil ze mna w torebce przez kilka godzin, a bylo ponad 35 stopni)...

jaki lakier? ten z flejksami 104 nie malowalam nim jeszcze, to sie nie wypowiem

Kalpana, wszystkiego najlepszego

edit: prosze o nie cytowanie tego posta, bede chciala pozniej o usuniecie z niej pewnej zawartosci, bo wlasnie pewna wizazanka uswiadomila mnie, ze to co robie jest dla mnie niebezpieczne.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-27 o 23:59
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 21:40   #1708
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Właśnie, nie pytałaś lekarza? Powinien Ci opisać całą sytuację, co robić dalej, itd itp.

Talullah - podziwiam i cieszę się, że dobrze Ci poszło
Caate - fajne lakiery, ja też wczoraj kupiłam trzy w tym jeden w kolorze neonowego różu, przepiękny, już pomalowałam nim paznokcie próbowałam zrobić Wam ładne zdjęcie, ale mam okropnie marny aparat ale pokażę, może coś widać kolor jest dokładnie taki jak na ostatnim zdjęciu, niestety pierwsze troszkę przekłamane
przepiekne pazurki!!! jakie dlugie i ta opalenizna! zakochalam sie
Cytat:
ja nawet nie mam tak opalonych dłoni po kilkudniowym opalaniu
ja tez, dzis bylam znowu 2h i nawet w polowie nie jestem tak opalona

Kalpana wszystkiego naj

ja czekam na TZ, tak u nas wieje ze chyba bedzie mega burza dzis w nocy

u mnie nie bylo dzis chyba z 3 h pradu

musze chyba wylaczyc kompa, boje sie burzy wiec dobranoc
Stary 2011-08-27, 21:47   #1709
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
też mam podobne
uwielbiam te kolory

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 21:50   #1710
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ale będzie kuszenie...
ale faaajny av

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-08-27 o 21:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości