|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29020957]Treść usunięta[/QUOTE]
Spełnienia marzeń ![]() A ja umyłam ojcu samochód, poodkurzalam w nim , i teraz chwila relaksu ![]() Dziewczyny co ile używacie oleju do włosów;> Bo zrobiłam i efekt był zaskakujący |
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Kalpanko wszystkiego Naj Naj lepszego odemnie z całego serduszka
![]()
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana spełnienia marzeń
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było, ja też życzę 1oo lat i spełnienia marzeń
Kupiłam dziś wreszcie peeling do ciała Lirene i będę testować
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana, wszystkiego najlepszego
u mnie pogoda się zepsuła i na dodatek źle się czuję
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
a ja sobię wymyśliłam że pomaluje sobie włoski na bardziej ciemniejszy kolor ale tylko od buzi w dół
zobaczymy jak wyjdzie jak będzie głupio wyglądało to farbnę cały łepek ![]() dzisiaj u mnie tak gorąco że płynę... ![]() mam w planie dzisiaj : trochę poćwiczyć peeling ciałka oczywiście balsam ![]() henna na brwi Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-08-27 o 18:57 |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie wybieram się na rower (treningowy), a gorąco jak w piekle, ale mam wiatrak w pokoju
![]() Dzisiaj w planach tylko peeling kawowy i balsamowanie, bo na nic innego nie mam siły. 1 wrzesnia zaczynam nową pracę i powiem wam szczerze, ze coraz bardziej się stresuję
|
|
|
|
#1692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kalpana wszystkiego najlepszego
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jest ok taka normalna ![]() też ładnee ![]()
|
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1694 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29029247]Treść usunięta[/QUOTE]
świetne portki
|
#1696 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że moje włosy łatwo się rozjaśniają, miałam pasemka od kilku lat, ale denerwował mnie wieczny odrost, teraz nie mam kasy to sobie sama zafarbuję. Najwyżej potem zamaluję czymś ciemnym![]() U mnie było gorąco, ubrałam sukienkę, japonki. Teraz jak wracałam do domu to zaczęło tak lać, że czułam się jakbym w ubraniu stała pod prysznicem ![]() Cytat:
![]() Kalpana , wszystkiego najlepszego
Flormar Eveline Colour Instant 627 I 623 ![]() Wakacyjne paznokcie ![]() Edytowane przez jj4u Czas edycji: 2011-08-27 o 20:30 |
||||
|
|
|
#1697 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
caate, tallulah i inne dziewczyny nie wtracalam sie do Waszej dyskusji z E.J. bo jestem nowa, ale Wy nie widzicie , ze ona cierpi na cos co nazywa sie "wyuczona bezradnoscia" . dla Was jej zachowanie moze byc irracjonalne, podobnie jak tok myslenia, ale u takich osob zbt duze cierpienie spowodowalo, ze staly sie poniekad/calkowicie bezradne zyciowo. w takiej sytuacji nie sa one gotowe do realnych zmian bez terapii . mysle, ze ona przezywa cos podobnego...
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|||||
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
co do języków to uczyłam się angielskiego, niemieckiego i francuskiego. z francuskim przygoda była najkrótsza, bo semestr i potem przeniosłam się na niemiecki do innej klasy, bo nie wyrabiałam z tym językiem
straszna wymowa, wszystko się czyta inaczej niż się piszę i ogólnie trudny język, nie dla mnie za to angielski jest super, bardzo łatwy i ogólnie świetnie mi się go uczy, będzie na studiach, więc bardzo się cieszę, mam nadzieje, że opanuję go jeszcze lepiej no i uwielbiam oglądać filmy/seriale w oryginale, bez żadnego lektora
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zadomowienie
|
Kalpana Wszystkiego najlepszego
![]() u mnie dziś tak gorącoo.. cały dzień nad wodą spędziłam.. eh tego mi trzeba było w koncuu i humor sie poprawił a jak zobaczyłam opalenizne to juz całkiem. zaraz Was nadrobie---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- daje po oczach Cytat:
![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29029247]Treść usunięta[/QUOTE] moj kolega mial sposób na francuski.. - jak cos wymawiał to robił to takim bełkotem ze kompletnie nikt nie rozumiał i zawsze mu nauczycielka piątki stawiała na dodatek
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
dianuulaa dzieki za zyczenia dla siostry
; caate wreszcie kupilam ten Twoj lakier do paznokci z miss sporty , niestety nie pamietalam numeru wiec wzielam dwa zblizone kolorem i trafilam . i teraz pytanie czy on tez Ci sie tak ciezko naklada?? czy moze go usmazylam w tej temp ( chodzil ze mna w torebce przez kilka godzin, a bylo ponad 35 stopni )...jutro napisze Wam co sadze o moich zakupach mazidlanych , jest kilka hitow nawet
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29029386]Treść usunięta[/QUOTE]
Ja nie mam tej specjalnej rękawicy- do aplikacji uzywam lateksowej i zwyklej rekawiczki na zime, tzn nakladam najpierw lateksowa a na nia zwykla rekawiczkę, dwie pompki psikam na nogę i rozprowadzam
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kalpana wszystkiego najlepszego dziewczyny, a wy do nakładania tych olejów używacie jakichs czepków czy czego?:P Edytowane przez Lilith890502 Czas edycji: 2011-08-27 o 21:22 |
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Matko Boska, nie wiem jaką masz przeszłość i nawet mnie to nie obchodzi, mówiąc że nie dostałaś prawdziwego kopniaka chodziło mi o sprawy dot. pracy i zarobków, bo niby narzekasz że poza opłaceniem studiów i opłat nie zostaje ci nic kasy i tż nigdzie cie nie zabiera bo też nie ma kasy, i Twój ślub będzie marny bo też nie masz aż tyle kasy ani warunków na lepszą prace, ale nie robisz nic w tym kierunku by to polepszyć. W końcu na ten temat rozmawiamy i ja się wypowiadałam TYLKO na własnie TEN temat, ale co tam ty wrzucasz wszystko do jednego worka. O tym co piszesz to przeszłość, dlaczego dasz innym tą satysfakcję że Cię zniszczyli psychicznie? Pokaż że jesteś kimś, że ich obecność nie wywołała u Ciebie poddania się. Zapisz się na terapię i pokaż wszystkim że dużo możesz osiągnąć. Taki powrót do przeszłości wciąż będzie Ci przeszkadzał w osiągnięciu tego co mogłoby sprawić że będziesz szczęśliwa. Wiem to są trudne sprawy, ale nie pozwól innym za ciebie niszczyć Twojego życia i przede wszystkim szczęścia. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
świetne a jaki to lakier
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-08-27 o 21:21 |
||
|
|
|
#1706 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
golden rose 161, wiem, że Kalpana też ma taki
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-08-27 o 21:30 |
|
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdrowka zycze ![]() Cytat:
? ten z flejksami 104 nie malowalam nim jeszcze, to sie nie wypowiem![]() Kalpana, wszystkiego najlepszego edit: prosze o nie cytowanie tego posta, bede chciala pozniej o usuniecie z niej pewnej zawartosci, bo wlasnie pewna wizazanka uswiadomila mnie, ze to co robie jest dla mnie niebezpieczne.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-27 o 23:59 |
||
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez, dzis bylam znowu 2h i nawet w polowie nie jestem tak opalona ![]() Kalpana wszystkiego naj ja czekam na TZ, tak u nas wieje ze chyba bedzie mega burza dzis w nocy ![]() u mnie nie bylo dzis chyba z 3 h pradu ![]() ![]() musze chyba wylaczyc kompa, boje sie burzy wiec dobranoc
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-08-27 o 21:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

ale pokażę, może coś widać