|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
Cytat:
Ja też już mykam
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2011-08-28 o 00:30 |
||
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
I ja uciekam
Ciekawe jak Aga się bawi Mam nadzieję, że mają lepszą muzykę niż na tym, na którym ja byłam![]() Kolorowych Laski! |
|
|
|
#3063 |
|
szeryfcio
|
No to ja też
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj despa
Cytat:
i poleciałam w taką burzę ratować tapicerkę, ktorą i tak już zalało , no ale jeszcze i mi przylało w aucie jest bezpiecznie bo auto stoi (chyba zwykle) na gumowych izolatorach czyli oponach lecę też... papa... dobranoc Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-28 o 00:39 |
|
|
|
|
#3065 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Łooo matko, nadrabiam i nadrabiam...Było kilka ciekawostek więc sobie zacytuję...
Cytat:
U mnie było tak samo.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
skądś to znam. Cytat:
Cytat:
Ja wyznaję zasadę chcę coś mieć muszę na to zapracować... Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-08-28 o 01:01 |
||||||||
|
|
|
#3066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, obrzydlistwo![]() Cytat:
, bo zauważyłam ze te z drugiej części już są w innym styluCytat:
![]() NO prawie jak ja ![]() Właśnie w aucie jest bezpiecznie jak pisały dziewczyny- przeżyłam taki "piorun" i nic nam się nie stało. A o takich co się podpalają to nie słyszałam ani razu A odnośnie tych Miss to żądna mnie nie zachwyciła- pełno jest takich dziewczyn na ulicy A ta co wygrała to porażka, zdecydowanie ładniejsza jest ta co wygrała jakieś tam światowy konkurs:http://facet.interia.pl/galerie/dzie...,1509843,6,248 Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-08-28 o 01:39 |
|||
|
|
|
#3067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
i nadrobiłam wszystko
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
he,he chciałabym Was zobaczyć takie miziajace się pejczykiem wiem, pierwsze co mi się rzuciło w oczy jak wchodziłam do klatki to plakat |
||||
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ibisza nie cierpię, fuuu, zgrywa nastolatka. Patrzcie tu: http://www.pudelek.pl/artykul/34656/wychudzony_ibisz/
|
|
|
|
|
#3069 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was z jajecznicą na bekonie i herbatką
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wszystkim się to co robimy podoba, ale nasze rodziny zaakceptowały ten fakt. I nawet stwierdzili, że tak będzie lepiej. Cytat:
![]() Cytat:
Ja nawet lubię. (no dobra 2 razy był ktoś nie miły) Cytat:
Powoli zaczynam się przekonywać, że coraz więcej osób ma takie podejście
|
|
#3070 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
kawka i ciasteczko z rana pogoda się zmieniła,chłodno i nie ma słońca,odpoczniemy od upałów ale z drugiej strony...idzie jesień ![]() tż mi "kazał"sobie coś kupić na allegro
|
|
|
|
|
#3071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- cześć cukierasy ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
w koszulce po słonku czy cos to ja też chodzę , ale nie kładę się w stroju bezpośredniu na słońcu , jakoś boje się ze mi się dziecko zagotuje ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
kurde wertuje właśnie strony wstecz bo byłam pewna że musso w nocy pisała , a teraz uświadomiłam sobie że jednak mi się to przyśniło
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-28 o 09:19 |
|||
|
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana, kawa będzie zaraz
Cytat:
Ja bym naprawdę wolała dzieciakom własnym dać te 20tys - niech je zagospodarują bo się im przydadzą, niż wwalić to w jakąś masakryczną imprezę z której dostaną może 10tys w kopertach i jeszcze 5 dni z kotletami za gośćmi w domu latać- bo wiadomo że goscie z daleka przyjeżdżają wcześniej i wyjeżdżają później. Wolę nie zmęczyć się weselem a co tam zakodowałaś z rana?? ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-28 o 09:30 |
||
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
spałam 3 godziny![]() powiem wam, ze nie było tak żle jak to przypuszczałam trochę się umęczyłam z małą, bo trzeba było za nią biegać pod kościołem, w środku za chiny nie chciała siedzieć ale o 19 to był już przyjemny chłodzik, później na pierwszego z życzeniami i szybko do domu zawieźć i spowrotem orkiestra była ta co u nas na weselu wytańczyłam się, nogi mnie trochę bolą, ale wytrzymałam w szpilach jak zawsze, trzeba trzymać fason, w przeciwieństwie do młodej, chyba już po oczepinach buty zmieniła no właśnie apropos młodej, wyglądała całkiem ok, bez szału ale nie najgorzej sukienka rybka pasowała w miarę do jej figury i podobał mi się welon a fryzura to już dziwna jakaś, miała drugą głowę z włosów zrobioną, taką kulę no i mały szczegół sukienkę to chyba miała za ciasną, bo już przy obiedzie zauważyłam, że na boku się rozprułaa i fotki mam dla was dwie takie niezbyt dobre i włosy moje nie robiłam zdjęc, bo oprócz kamerzysty był profesjonalny fotograf i non stop trzaskał fotki jak dostaniemy to wtedy powrzucam
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze chyba się zdrzemniesz, czy nie musisz?? mnie to jak krotko śpię to okropnie potem głowa boli |
|
|
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ślicznie. Musso a Twoja Klaudia jest tak cudna, że mogłabym się cały czas wpatrywać w ta fotkę |
||
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mi się nie chce, ale mama mówiła, że jak się bedę chciała zdrzemnąć to się z nią pobawi bo tż nietomny
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coś nie tak napisałam?
![]() Cytat:
Każdy człowiek będący w związku ustala własne reguły. I my właśnie to robimy. Cytat:
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry z rana
Ja już w sumie od 7 nie śpię. Poleżałam troszkę w wyrku i wpadłam na pomysł, żeby sobie paznokietki zażelować, więc przed chwilką skończyłam ![]() Cytat:
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
po prostu mi było by strasznie głupio nie zaprosić przyjaciół takich z którymi się wychowałam i nie dziwie że się obrazili na was .
ja na ich miejscu poczułabym się zlekceważona że do kościoła przyjdz "daj" prezent a potem spadaj . ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() nie myśl tylko ze przy przez pare godzin siedzieli w altance , maks z 30 minut
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-28 o 09:58 |
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasi znajomi dostali zaproszenia na ślub oraz zaproszenie na imprezę w klubie wieczorem. Na 13 ślub, później tak mniej więcej do 20-21 w domu z rodziną a później na miasto. Jeśli dla przyjaciół ciężko zrozumieć taką sytuację to widac nie nadają się na dłuższą metę by z nimi kontakt bliższy utrzymywać. Nie zrozumiałyśmy się do końca, mam nadzieję, że teraz rozumiesz moje stanowisko, a jak nie to trudno.
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie zrozumie takiego stanowiska bo u mnie się tak zwyczajnie nie robi , ale to jest twój ślub jak sobie zrobisz tak będzie
|
|
#3086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no myślę że raczej musialo być coś so sprawiło że nie czułaś chłodu.... ja to na swoim weselu byłam trzeźwa, mąż też i do końca nie piliśmy właściwie- tylko symbolicznie.... za to teraz co wesele to on jak TŻ musso- jak z innej planety stwór- zupełnie niekumaty i długo musi spać aby mnie nie wkurzać---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-28 o 10:10 |
|||
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na wszystkich weselach na jakich byliśmy razem to raczej mniej pijemy - tak jak napisałaś symbolicznie. Wolimy "odpalić" sobie w domku
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak o tej tematyce weselnej, no to ja w kalendarz sobie looknełam i wybrałam datę, że chciałabym mieć swój ślub, jeśli do takiego w ogóle kiedy kol wiek dojdzie to 14.08.2014 roku, a tylko dlatego, że to jest czwartek, a 15.08. to piątek i święto. I podejrzewam, że i sala znajdzie się wolna itp. ;-)
![]() :brzyd al:
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam wam powiedzieć, że tęskniłam za wami
idę teraz poleżeć we wannie, bo jak wróciliśmy to tylko makijaż zmyłam który zresztą na naszej nowej bazie trzymał się do rana i oko też nienaruszone |
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też piłam symbolicznie na swoim weselu ale co było po to już inna bajka ![]() mnie najgorzej wykurzały przyśpiewki " nas uczyli w szkole że całuje się na stole " i weź wchodz na ten stół. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-28 o 10:20 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Ja też już mykam

Mam nadzieję, że mają lepszą muzykę niż na tym, na którym ja byłam

i poleciałam w taką burzę ratować tapicerkę, ktorą i tak już zalało , no ale jeszcze i mi przylało 

przypomnijcie
teściowa zawsze powtarza że teściowa i synowa nigdy nie powinny mieszkać pod jednym dachem...(napatrzyła się w serialach jak się kłócą po ślubie i nie żyją w zgodzie
dlatego czekam a czas leci,trudno,sama nie mam majątku a kredytu mi dać nie chcą więc jestem przegrana

, obrzydlistwo

trochę się umęczyłam z małą, bo trzeba było za nią biegać pod kościołem, w środku za chiny nie chciała siedzieć
i non stop trzaskał fotki

który zresztą na naszej nowej bazie trzymał się do rana i oko też nienaruszone