|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Witajcie dziewczyny!
Wczoraj był na prawdę super dzień. Pojechaliśmy z TZtem rano na zalew, po południu szybki grill, wieczorem zrobiliśmy sobie seans filmowy z lodami A dzisiaj dostałam @ To chyba z tego gorąca tak mnie wzięło, bo zwykle nie jest tak intensywna, nawet trzy tabletki i nospa mi nie pomogły. Na szczęście powoli przechodzi. Z tematów ślubno-weselnych zamówiłam dzisiaj kartony na winietki Amarantowe Ciekawe jaki to będzie kolor na żywo, mam nadzieję, że ciemny bo w sklepach w mieście widziałam same odcienie jasnego różu, co kompletnie się nie nadaje W temacie Miss Polski niestety zgadzam się z opinią, że nie najpiękniejsza wygrała, były ładniejsze Gratuluje wszystkim z 300 i 250 dniami do ślubu ![]() Seagirl - ciekawa jestem efektów sesji. Fajna sprawa |
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Witajcie
Niestety nie nadrobię Was A w środę jadę odebrać suknie |
|
|
|
#993 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tej dziewczynie też współczuję.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też się pochwalę- moja upatrzona suknia ślubna jest niedostępna w salonie, w którym będę mierzyć swój wczesniejszy typ, ale... udalo mi się ją dorwać do przymiarki w swoim mieście!! Otóż jakaś PMka z innej miejscowości sobie ją odłożyła i zarezerwowała i wysyłają ją Jej w środę, le zgodziła się, żebym ją przymierzyła i idę jutro z tatusiem do salonu o 12.00 mierzyć Mori Lee!! Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-08-28 o 16:34 Powód: Gronkowiec |
|||
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Chciałabym dołączyć ![]() Mój dzień to 05.05.2012 godzina jeszcze nie ustalona.WITAM WSZYSTKICH ![]()
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
to już odbierasz a nie chciałaś żeby wisiała w salonie??
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mają miejsca na przechowywanie poza tym jaka to różnica czy będzie wisieć w salonie czy u mnie? Będzie zapakowana w dwa szczelne pokrowce i nie ma szans żeby coś jej się stało.
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Przespałam prawie pół wątku. Strasznie lecicie i nawet jak zaglądałam tu, żeby was nadrobić to się nie dało. Dziś też zaraz wybywam do pracy. Nie chce mi się, ale pocieszam się tym, że w tym tygodniu będę miała 2 dni wolnego
![]() Gratuluje dziewczyną 300 i 250 ddś, sukien i załatwień i witam wszystkie nowe PM 2012 |
|
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby to była ta jedyna Cytat:
opowiedz coś więcej o sobie, o Was i przygotowaniach ![]() |
||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu coś dla Ciebie
http://allegro.pl/suknia-slubna-ms-m...790343359.html ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ja mam leniwy weekend, mój Tż-et pracuje, a córa dorwała jakieś koleżanki i buszuje po sklepach ![]() MagdziaS pokażesz mi te amarantowe kartoniki ? |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja witam w ten dzień , na szczęście już tak nie upalny jak wczoraj.
Podczytuje was ale mam doła i raczej nie będę się wdawać w dyskusję
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Rozeznanie
|
Prrr Szalone
Nadrabiam Was i nadrabiam i końca nie widaćWitam się w kolejnym wątku Mam troszkę czasu na wizażowanie, bo zostałam sama w domu TŻcik wraca z Austrii dopiero w czwartek Wczoraj łaziłam po Sieci w poszukiwaniu obrączek i znalazłam sklep internetowy ak-bizuteria.pl - mają mnóstwo wzorów, sklep stacjonarny w moim mieście i robią też biżuterię z przyniesionego złota, więc podejrzewam, że właśnie tam znajdziemy coś dla siebie Grawer, dożywotnia gwarancja i usługi typu zwężanie/poszerzanie są w pakiecie. Jak dotąd dodałam do ulubionych 34 wzory - oj, wybór nie będzie łatwy! Podsyłam Wam kilka, które są moimi faworytami. Trudno odnieść się do wszystkiego, co zostało dotąd powiedziane... Wszystkim dziewczynom, które zdecydowały się już na suknie serdecznie gratuluję Obyście czuły się w tych kiecuszkach tak, jak sobie wymarzyłyście Mam wrażenie (choć może się mylę), że jednak królują suknie klasyczne, księżniczkowe lub falbankowe - niektóre są naprawdę niesamowite! Oczywiście suknie Neny, maxwelki, vesny, M_ilkii to istne cudeńka, ale nie umiem sobie siebie wyobrazić w tak zjawiskowych strojach... Jakaś jestem dziwna, bo bardzo chciałabym ten jeden raz w życiu wyglądać oszałamiająco, a z drugiej strony... nie jestem na to przygotowana, bo nigdy jeszcze nie czułam się pięknie i boję się, że "nie podołam"... Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi, ale coś takiego właśnie odczuwam i dlatego chciałabym, żeby moja kiecka była dość prosta w kroju i aż tak bardzo nie rzucała się w oczy - wiem, że mało w tym logiki, ale może któraś z Was ma podobnie...? Czy tylko ja jestem taka poszarpana? :p Spośród sukni ze spisu MagdziS najbardziej widzę siebie w czymś na kształt kiecki gamariel https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1311188823 Właśnie oglądam filmik autorstwa kamerzysty, z którym podpisaliśmy umowę podoba mi się Słucham Kuby i Kaśki http://www.youtube.com/watch?v=Q05N0...&feature=share i zakochuję się! A znacie to: ? Pokochałam od pierwszego wejrzenia i za każdym razem, gdy ich oglądam, mam uśmiech dookoła głowy ![]() Mam nadzieję, że weekend upływa Wam przyjemnie
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania_M_, witaj!
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odpoczywam sobie bo jutro czeka mnie bardzo ciężki dzień w pracy Jeżeli chodzi o suknie to też cały czas chciałam proste, skromne, bez zdobień itp. Ale przymierzyłam moją Audrey i wpadłam po uszy wiem, że jest bogata, dla niektórych nawet za bardzo ale stwierdziłam, że już nigdy nie poszaleję z taką suknię i mogę sobie pozwolić
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
Jakieś konkretne ciężary czy tak generalnie jest ciężko?
Ja na razie jeszcze cieszę się wakacjami A do pracy mam nadzieję, że dostanę się 15 września - o ile będziecie trzymały kciuki
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
No ja to mysle ze bardzo dobrze robi, ze sobie sukienke do domu zabiera, bo uwierzcie mi ale w salonie to ona sobie nie wisi i nie czeka na was cierpliwie...a jesli sie ludzicie ze tak jest to rozwieje wasze zludzenia..w lipcu jak bylam w Krakowie mierzyc sukienki, spodobala mi sie jedna na stronie internetowej, ale niestety nie mieli jej w salonie ...ale pani powiedziala ze bez najmniejszego problemu moga ja dla mnie sprowadzic z salonu z Tychow, bo akurat tam wisi zamowiona przez jakas inna dziewczyne...teraz sobie pomyslcie, ze kupujecie nowa suknie, placicie 100% ceny...zostawiacie ja w salonie na kilka miesiecy a w tym czasie ona sobie jezdzi z salonu do salonu i Bog wie ile przymierek zaliczy. Ale pewno gdybym tego sama nie doswiadczyla, to tez pewno bym sie ludzila tak jak wy...no ale coz..prawda jest inna, moze nie dotyczy to wszystkich salonow, ale skoro robia tak w jednym to nie ma zadnej pewnosci ze nie zrobia i w drugim, i niestety nie ma tego jak kontrolowac...a salon w ktorym ja przymierzalam jest dosc znany i ma calkiem dobra renome...wiec jak tylko macie mozliwosc przechowania sukienki w domu to nawet sie nie zastanawiajcie...
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2011-08-28 o 18:23 |
|
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dasz radę!
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jamee dzięki za link. Wiesz co kolejna wpakowała na siebie rękawiczki przy tej sukience to strasznie skraca sylwetkę
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ zdecydował o piosence na pierwszy taniec. A więc będzie to "Once upon a December" z bajki Anastazja http://www.youtube.com/watch?v=PBkJm...eature=related ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Też słyszałam o takich praktykach. Poza tym jaki to ma sens żeby suknia wisiała w salonie skoro może u mnie w domu. Jaki lepszy komfort "wiszenia" miałaby suknia w salonie? Wisiałaby gdzieś na zapleczu ściśnięta innymi sukniami
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam nową Pm
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
A moja wisi w salonie, w styczniu będę miała ją jeszcze dopasowywaną no i odświeżaną i nie chciałabym jej w domu, ale ja się nie martwię bo moja suknia jest jedna i ostatnia i ten salon nie współpracuje juz z tą firmą co ją szyją.
A wy nie będziecie miały dopasowywanej przed samym ślubem?? Mi się waga wcale nie zmienia ale pani się uparła że i tak dopasujemy ją na miesiąc przed. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-08-28 o 19:22 |
|
|
|
#1018 |
|
Rozeznanie
|
Puk, puk
Co tu tak cichutko? Pewnie macie teraz przy sobie swoich mężczyzn i tulicie się do nich... Ja też chcęęę Chyba walnę sobie winka na poprawę humoru... Kto pije ze mną? Mam czerwone Martini z lodem...
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj jak wcześniej pisałam byliśmy na weselu. Jedzenie pyszne, dj taki sobie ale że mam rozrywkowo-taneczną rodzinę to ten dj za bardzo nam nie przeszkadzał i dzisiaj jedyny co nas boli to nogi
![]() Panna Młoda wyglądała bardzo ładnie, miała na głowie bardzo strojną woalkę, która bardzo mi się podobała, Pan Młody miała biała koszulę i biały krawat i fajnie to wyglądało. Obiecane fotki makijażu. Pani Marta bardzo sympatyczna osoba, pokazałam jej swoją sukienkę i od razu wiedziała jak będzie mnie malować. Pomarańcz odpadł bo już miałam oczo✂✂✂ny oranż na paznokciach więc oczy zrobiła mi seledynowe.Makijaż był troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu szczególnie zewnętrzne kąciki były ciemniejsze bo grafitowe, miałam doklejane kępki rzęs. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona bo ja do oczu używam tylko tuszu, zero cieni więc jak siebie zobaczyłam to było takie wow! Makijaż super się trzymał, do kępek szybko się przyzwyczaiłam więc na ślub też będę miała kępki a nie przedłużane. Ja używam do makijażu różu do policzków a tu był prawie niewidoczny więc trochę dziwnie się czułam i musiałam trochę sama maznąć się pędzlem na policzkach. Podobną fryzurę chce mieć na ślub. Jak mój K mnie zobaczył to powiedział, że wyglądam jak Julia Tymoszenko Warkocz miał być dobierany a wyszła taka trochę korona bo był dobierany tylko z jednej strony i siostra się śmiała że mam fryzurę taką jak kiedyś nam mama robiła w podstawówce. Ale generalnie wyszystkim bardzo się podobała.
|
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki pochwalę się Wam moimi ręcznie robionymi zawieszkami na butelkę
Poproszę Was o komentarz czy się Wam podobają czy mam je jakoś podrasować albo zmienić ich wygląd. Wszystkie opinie przyjmuję nawet te krytyczne Dołączyłam jeszcze zdjęcie moich serduszek, które będą przyczepione do samochodu.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

A dzisiaj dostałam @
To chyba z tego gorąca tak mnie wzięło, bo zwykle nie jest tak intensywna, nawet trzy tabletki i nospa mi nie pomogły. Na szczęście powoli przechodzi.
Ciekawe jaki to będzie kolor na żywo, mam nadzieję, że ciemny bo w sklepach w mieście widziałam same odcienie jasnego różu, co kompletnie się nie nadaje 

ostatnio został tu poruszony temat kosmetyczek przed weselem i sobie pomyślałam że wybiorę się do jednej z kosmetyczek tu w mieście. I własnie wyczytałam na forum mojego miasta że jedna klijentka tego zakładu została w czasie zabiegu zarażona gronkowcem a leczenie 1200zł ile to szkód może jedna głupia kosmetyczka narobić
niech ten czas szybciej leci
18.08.2010 - zaręczyny

Nadrabiam Was i nadrabiam i końca nie widać
ale stwierdziłam, że już nigdy nie poszaleję z taką suknię i mogę sobie pozwolić