|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
wiesz,że nie mam pieniędz,a chcę paletkę?! Spotka Cię kara za kuszenie ![]() Pogoda u mnie teraz jest świetna. ciepło,ale troszkę wieje i się fajnie wyrównuje
|
|
|
#422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po co Ci on? no niby tak, ale pewnie lekko przyciemnic, a przyciemnienie jest jak najbardziej ok tak mi rób (mów), tak mi dobrze ![]() i jak? o mada faka Cytat:
myslalam, ze pisałam o tymCytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ja nie mam nic z MACa, a chciałabym, bo z tego co mi wiadomo mają świetne kosmetyki i warte żeby tyle za nie płacić |
||||
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)?Czy ja już wspominałam, że uwielbiam minerały? ![]() Moja twarz wygląda ładnie a jednocześnie jakbym nic na sobie nie miała, no może odrobinę pudru bo u mnie to widać od razu na włoskach ![]() Byłam wczoraj w czterech Biedronkach (chciałam dokupić peeling borówkowy) ale nigdzie już nie ma peelingów, same masła zostały, a w dwóch Biedronkach nie ma już nawet w ogóle nic z gazetki urodowej. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-08-28 o 13:14 |
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam,ale bardziej podobał mi się zapach w pudełku niż na ciele, a z mango(?) mam na odwrót. W piątek byłam w biedrze,gdzie nawet kilka szufladek jeszcze zostało
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartowałam, sama bym tyle nie wytrzymała ![]() Peelingów jeszcze nie otwierałam bo chcę zużyć do końca ten co mam. Z masłem Afryka było inaczej - mam już jedno masło otwarte (Farmona Karmel+cynamon) ale musiałam otworzyć Afrykę, no po prostu musiałam ![]() U mnie w żadnej nie ma już szufladek ![]() Obejrzałam wczoraj PLL (zupełnie o nim zapomniałam) i ja chcę w końcu się dowiedzieć kim jest "A"! ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-08-28 o 13:25 |
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawiło mnie co to te masła,ale mam jakieś balsamy itd więc szkoda mi było kasy ale krem do rak wreszcie sobie kupiłam U mnie własnie też,ale tu obok wsi 4 chyba były. Obstawiają brata Alison,ale nie wierzę w to. Zwłaszcza po tym masażu.
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię minerały w szczególnosci za to, że jak spie w makijazu (ostatnio często mi sie zdarza) to nie budzę się z wysypem i rano nadal mam podkład na twarzy, a wygląda jakby go nie było
![]() tez chcę wiedzieć kim jest 'A'... ja myślę o Lucasie, ew. bracie Arii ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Imm, nie wiem czy Ci załatwie pędzelek, bo juz limitka w Niemczech wykupiona, kol jutro wyjezdza ale jeszcze zajrzy do paru drogerii |
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, ze moze go jednak gdzies dorwie
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera jasna, robiłam pranie i drut od stanika jakimś cudem dostał się do wnętrza pralki, mam nadzieje, że nic się w środku nie uszkodziło |
|
|
|
|
|
#431 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w swoim Stormie na 12 szt. mam tylko jeden perłowy, a reszta - matowe. Pewnie muszę tej Bad Girl lepiej przyjrzeć się ![]() Toż to obecnie hit kosmetyczny jako panaceum na wszystko na twarz. Dlatego tak trudno go kupić, bo wszyscy kupują . Nawet już i Bielenda krem z tym ma. Mam ten krem i mnie się nie podoba. Jak ten olejek na suchość na twarzy nie pomoże, będzie do włosów.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj w Biedronce i widziałam. Kupowałam świece zapachowe. Zaparkowałam przy sklepi i pomyślałam : bedę wracać to te masełka i peelingi pooglądam i kupię . I ... zapomniałam. Jutro jadę. A no właśnie ![]() Cytat:
Miałam tak parę razy i zawsze, z pomocną dłonią chłopa, udawało się wyciągnąć. Aż razu pewnego nie udało się. Trzeba było cały beben demontować. I od tej pory Kasia używa woreczków do prania delikatnych rzeczy. Tobie też radzę. Rzecz idealna, bo i skarpety nie znikają |
|||||
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() a czemu czerwieni? |
||
|
|
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro idę po woreczki ![]() Ja zawsze staram się zmyć makijaż z oczu, choćbym nie wiem jak była zmęczona ![]() Jestem już prawie na bieżąco z TB, obejrzeliśmy właśnie 8 odcinek i zaraz zacznę ściągać 9 - ale się kurde pomieszało ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Kasia, przed chwilą obejrzałam jakąś recenzję paletki Storm na yt i dziewczyna mówi, że większość cieni jest perłowa...
|
||
|
|
|
|
#434 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Zostały mi na liście oże ze 3-4 lakiery must have a reszta to trochę na siłę. No i ostatnio wpadł mi w oczy kolejny fiolet, ale się zastanawiam nad kupnem, bo co za dużo... A u mnie nie padało Powiało w nocy i poszło, tylko dziś chłodniej.Cytat:
Przyomnij mi, którą teraz kupiłaś, bo oczywiście skleroza... PS. Dziś w MTV Żniwiarz , zerknij, czy nie od początku dają.Wszystkim dziewczynom polecam ten serial. Trochę może naiwny, ale z jajem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Olejku chyba Ci odrobinę kiedyś wysyłałam na próbę, tylko nie wiem, czy testowałaś ostatecznie. Mam jeszcze trochę, to Ci wyślę przy najbliższej okazji. Yaowej zmiany na skórze nim smarowałam, ale ona strasznie drapie, więc nie wiem ostatecznie, na ile działa. Na twarzy próbowałam kiedyś i było ok. A ten krem, co masz na myśli, to Marokańskie Złoto? Chciałam kiedyś kupić tą serię, ale oczywiście odkładałam, a teraz nigdzie jej nie widzę... ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Aga, jednak to nie pierwszy odcinek
|
|
|
|
#435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kupiłam Oh so special ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie pierwszy, może bym obejrzała Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do lidla sie przejde bo kokos mi sie konczy to moze zmienie go na cos innego ![]() Cytat:
tylko drogo wychodzi, na promocji 10zl za 50 sztuk, na ebayu chyba taniej to jakis poszukam NK te co Ty mialas to jak sie nazywaja? ![]() Cytat:
![]() Nadrobilam, odpisuje tylko tak pobieznie bo nie mam czasu, jutro do pracy na 8 i a dzis mam juz kwadratowa glowe od uczenia sie karty menu, jakis nazw win, rodzai/rodzajów(? ), skladow drinkow itd I w ogole nie wszystko mi sie zacytowalo, to juz 2 raz, jak nadrabiam i cytuje duzo postow
|
|
|
#437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eric jest boski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje doczekają sie używania pewnie w przyszle lato, bo jeszcze mam pure luxe
|
|||
|
|
|
|
#438 | |
|
|
Cytat:
![]() A te skrzynki powinni Wam zmienić na unijne Wpisz w wyszukiwarkę blotting papers albo blotters i szukanie - cały świat i powinny się pojawić.
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to już dawno powinni to zrobić ale TBS ma wszystko w
Rozmawiałam kiedyś z pewnym listonoszem i powiedział, że np gdyby ktoś zamówił coś przez inpost i nie można by było dostarczyć listu czy czegoś tam (bo ten ktoś z inpostu nie będzie miał kluczyka do skrzynek) to mógłby napisać skargę i TBS prawdopodobnie dostałby karę za niewymienienie skrzynek w określonym czasie ![]() |
|
|
|
|
#440 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A na jaki kolor henna barwi ?! Cytat:
A ja , na cyfra+ {familijny} mam MTV ?! Cytat:
} mi zamówiła, zapłaciła i przysłała. Cytat:
A tak prawdę powiedziawszy, sama nie wiem czemu odstawiłam tę naturalną pielęgnacje . Na placu boju pozostał jedynie bezzapachowy olejek do mycia twarzy i hydrolat z zielonej herbaty, a i zapasy tego na ukończeniu i jakoś mnie palce nie świerzbią, coby zamawiać. Biały Jeleń daje sobie doskonale radę . Cytat:
Nie , to Bielenda - olejek aganowy - krem na dzień {na noc - nie kupiłam}. Pudełko wyrzuciłam . Jest napisane, że to dla osób starszych . Przepraszam : dojrzałych ! http://bielenda.pl/olejek-arganowy-krem-dzien-50/ Ja używam, bo takie kremy {podobnież} są treściwsze, a ja, ze względu na suchość + choroba, potrzebuję czegoś ekstremalnego . Nie mogę powiedzieć, że jest zły. Ot, taki sobie. Konsystencja taka lekkawa i wchłania się . Smaruję nim przedramiona, bo dopuściłam do siebie w tym sezonie zbyt dużo słońca {intensywne i częste trawokosy} i mam na nich skórę jak pergamin. Teraz Psiapsiółka mi sprawiła : http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...-krem-na-dzien + ten na noc . Jak działają na zmarszczki, to nie wiem { }, ale krzywdy nijakiej nie czynią i puder w kremie dobrze na tym dziennym leży. Czuć jednak po nich, że napakowane silikonami, że ho - ho ! Dlatego wygładzą gębusię i już producent pisze : przeciwzmarszczkowy Cytat:
{ jedno i drugie poprawne } Dziewczyny z naczynkami - kupiłam ten nabierający sławy : RedBlocker http://redblocker.pl/ Niby żadnych skutków ubocznych, ale skład dłuuuugaśny. Trochę się obawiam, bo przy ilości tabletek, które już łykam i tak w środku mam już masakrę. Miłego dnia Asia - wiem, wiem - pisałaś już wiele razy, ale ... Ty używasz szamponów i odżywek z Joanny ? ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ---------- Aga - zgadza się z tą perłą. Jedynie : 3-ci, 11-sty i 12-sty są matowe. Reszta perła. Ja w malowance użyłam : 1 + 3 + 11. Reszty dotknęłam lekko i pewnie dlatego blasku nie dały. Wybaczcie wprowadzenie w błąd. http://1.bp.blogspot.com/_fyJBxu6RtB...m+swatches.jpg Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-08-29 o 06:08 |
|||||
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no chyba nie spzedawaliby szamponu po użyciu którego mialabym czerwone włosy? ale gra nie kupię szamponu, wydam to na cos innego ![]() chyba masz mtv ![]() nie znam redblockera |
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardziej lubię perłowe cienie, w mojej paletce jest więcej matowych (o jeden ) i to mnie wkurza ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
"Dawno" nie wrzucałam zdjęć swoich włosów do albumu więc wrzuciłam
|
|
|
|
|
#444 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
i chyba trzeba dokupić pakiet muzyczny.Jest w pakiecie podstawowym Cyfry. Doczytałam, że wycofali serię arganową marokańską, szkoda bo była bardzo obiecująca. Pamiętam, że podobały mi się składy.http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/kosmetyki/b...onalacz-skory/ http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...zko-tonik.html Jak zwykle mam pecha. A Joanny używam. Szamponu rzepowego w szczególności. Miałam też dwie maski, rzepową odżywkę a obecnie kończę jedwabny spray.
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad tym
![]() Zadzwoniłam do serwisu od pralki i jutro mają przyjechać. Wkurzyła mnie baba, z którą rozmawiałam - dzwonię, zaczynam od tego jaki mam problem, że ten drut itd a ona do mnie, że ona może kogoś przysłać, że ona mi na telefon nie powie co zrobić (a ja już gryzę się w język, że przecież po to dzwonię i że nie oczekuję od niej, że da mi instrukcję jak rozkręcić pralkę i wyjąć drut), potem mówi mi, że to nie będzie w ramach gwarancji bo to wina klienta (znowu się ugryzłam bo już miałam odpowiedzieć "heeeloooł, wieeeem!"), jakby kurde z jakąś idiotką rozamwiała |
|
|
|
|
#446 |
|
|
OMG
, co za tępa baba na tej słuchawce...
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Albo kiedy ustalałyśmy godziny, w którym ktoś przyjedzie - babka mówi, że jutro ok 12, pytam TŻ'a a on, że nie może bo akurat ma radę pedagogiczną, więc mówię jej, że w takich godzinach nie bardzo bo pracujemy, ona pyta kiedy nam pasuje więc ja mówię, że może ok 17 a ona do mnie z takim oburzeniem, że oni pracują do 16.30 i ona najpóźniej może umówić na 16 - noż kurde, skąd ja mam wiedzieć w jakich godzinach pracują, nie oddaję codziennie pralki do serwisu a na rozpisce z numerami telefonów do serwisów w całej Polsce nie ma podanych godzin pracy
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
kliknęłam żelową kredke avon supershock na allegro
![]() odkryłam, że kredką jako tako kreska mi wychodzi, a nie mam czarnej, która nadawałaby się do malowania kresek na górnej powiece nudzę się, bo juz się wyszykowałam na imprezę i teraz nie mam co robic
|
|
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapomniałam, że jeszcze są wakacje ![]() Wymalowałam się dzisiaj matowymi cieniami i sąsiadka powiedziała, że mam bardzo ładny makijaż Trwałość bardzo dobra na bazie Lumene - upał jak diabli, pot płynie po twarzy a makijaż oczu nieruszony |
||
|
|
|
|
#450 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
i w zasadzie to chyba wszystkie cienie takie mam, z wyjątkiem 3 czy 4... Ach te piękne maty KOBOwe... zamiaruję się na nie i zamiaruję i ciągle mi nie wychodzi ![]() Upał? Gdzie??? U mnie zimnica, dopiero pod wieczór się wypogodziło w miarę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Właśnie jestem po pierwszych próbach makijażowych i stwierdzam, że te cienie mają zupełnie inną konsystencję niż w paletce Bad Girl - nie wiem czy to dobrze czy źle
W Bad Girl wystarczyło lekko dotknąć cienia pędzelkiem, żeby nabrać odpowiednią ilość, żeby się nie osypywał. W tej muszę trochę mocniej "pomiziać", żeby można było malować - są takie jakby bardziej zbite. W Bad Girl prawie wszystkie są perłowe (chyba tylko jeden jest matowy albo dwa) a w tej jest 5 perłowych i 7 matowych. Jak na razie wrażenia pozytywne, tylko mam mieszane odczucia odnośnie konsystencji, nie wiem które wolę bardziej. Zobaczymy czy trwałość będzie też taka dobra jak w Bad Girl
wiesz,że nie mam pieniędz,a chcę paletkę?! Spotka Cię kara za kuszenie