|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Hejaaa!
Właśnie wróciłam z Gdańska, nawet się ciut opaliłam przez te 3 dni Jestem padnięta i obolała, ale świetnie się bawiłam ![]() W domu czekała na mnie paczka z kolorówką od Virtuala i lakierami i naklejkami od AlphaNailStylist, wszystko do recenzji. Ponadto dostałam maila od firmy Calmaderm, że chcą, żebym przetestowała 3 ich kosmetyki Fajnie, blog jest taki młodziutki, a firmy już go zauważają
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico, moje gratulacje.
Pamiętam Twoje początki. Miło widzieć jak nabierasz wiatru w skrzydła Ja wracam do życia i już mnie kuszą kosmetyki Mam teraz straszną ochotę na perfumy Burberry Summer ale tłumaczę sobie,że raz że drogie, dwa,że mogę się nimi rozczarować A miałam tylko kupić zgodnie z planem Hugo Boss Mam nadzieję,że się opamiętam i kupię tylko Hugo Boss Muszę się tylko zastanowić czy wybrać femme czy deep red Uwielbiam femme ale ostatnio coś wzięło mnie na deep red Chyba porównam ceny i wybiorę te tańsze W końcu wydałam te 600 zł na preparat antyzrostowy do zabiegu |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, nie spieszy mi się.
|
|
#4505 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Czekam na mojego Flowerbomba i nie mogę przestać o nim myśleć. Mam nadzieję, że Chloe też będzie w przyszłym tygodniu.
Zakupoholizm rzucił mi się ostatnio na głowę chyba, weszłam dzisiaj do galerii po dość długim czasie i czułam się jak dziecko w sklepie z zabawkami, WSZYSTKO mi się podobało i WSZYSTKO chciałam mieć. Spokojnie przepuściłabym całą wypłatę. Ale na szczęście z kosmetyków kupiłam krem do ciała Eveline kozie mleko i żel micelarny niebieski w Biedronie.
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
nosek liczę na Twoją recenzję flowerbomb
Bardzo mnie ciekawi ten zapach a nigdy nie miałam odwagi zaryzykować jego zakupu w ciemno Mnie też zakupoholizm rzucił się ostatnio na głowę Dobrze,że mam małe mieszkanie To mnie trochę powstrzymuje przed nabywaniem kolejnych ciuchów i kosmetyków Choć nie ukrywam,że oglądam teraz ofert sklepów internetowych pod kątem perfum i koszul/bluzek Kusi mnie żeby kupić jakieś czarne bluzki albo czarną koszulę bo mam w szafie 2 bordowe żakiety i coś pod nie by się przydało |
|
|
|
#4507 | |
|
|
Cytat:
Moje recenzje tych zapachów ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-173359 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-166951 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-223697
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam że jest jakaś limitowanka To z tego lata? Można zapytać gdzie kupowałaś tę limitowankę? ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Jak tylko odzyskam siły idę do Sephora na testy ![]() ![]() Extreme wygląda ciekawie Ratunku! Znów wciąga mnie perfumowe szaleństwo |
|
|
|
|
#4509 | |
|
|
Cytat:
Kupiłam na allegro. Nic więcej nie mówię żeby nie kusić.
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
nosek, i tak mnie kusi ale chyba najpierw zrobię testy
Nie lubię kupować perfum w ciemno Idę się czymś prysnąć żeby poczuć się lepiej Stęskniłam się za perfumami W szpitalu nie mogłam używać nawet dezodorantu ( koszmar w ten upał) nie mówiąc już o perfumach Dobrze być już w domu i móc ładnie pachnieć |
|
|
|
#4511 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4512 |
|
Konto usunięte
|
Zapraszam na bloga -
Eveline Pure Control SOS - Antybakteryjny tonik głęboko oczyszczający + kilka zdjęć Wrzuciłam tam też parę fotek z wyjazdu do Gdańska ![]() Zapomniałam Wam wcześniej napisać, że udało mi się wymienić tusz w gdańskiej Sephorze (jeden, a jechałam z trzema ), ale dopiero w czwartej, którą odwiedziłyśmy - nigdzie nie było już tych tuszy... Jutro chyba wykończę parę rzeczy i raport sierpniowy nie będzie wyglądał tak źle - teraz jest 20-, 20+ Tyle, że na plus są głównie rzeczy do recenzji i nagrody.
|
|
|
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane , ja uległam w Rosmanie są teraz fajne promocje i kupiłam sobie kremik z neutrogeny i odżywkę i szampon z Dave. Dostałam do tego gratis peeling do stóp i 2 pomadki Dave
jestem bardzo zadowolona i postanowiłam sobie nie zamawiać w avonie nawet z oferty netto więcej niż 1go kosmetyki bo później zamawiam za 60 zł i nie jestem zadowolona , a tu dla porównania kupiłam sama przydatne rzeczy i jestem bardzo zadowolona i dumna ,że nie przesadzam tym bardziej ,że już i tak spory zapas mam.
|
|
|
|
#4514 |
|
|
Wsiadłam dziś na rower i pojechałam do mało uczęszczanej Biedronki.. kupiłam 3 masła na zapas.. wcześniej miałam Azję i Brazylię, a teraz wzięłam te dwa i jeszcze Afrykę. No ale po 5,49 to żal nie brać, bo są naprawdę dobre. I tym sposobem dorobiłam się 11 smarowideł.
|
|
#4515 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29031224]Hejaaa! Właśnie wróciłam z Gdańska, nawet się ciut opaliłam przez te 3 dni Jestem padnięta i obolała, ale świetnie się bawiłam ![]() [/QUOTE] Kocham Gdańsk. I gratuluję sukcesów na blogu! ![]() Cytat:
Cytat:
11 smarowideł to nie aż tak baaardzo dużo, zużyjesz.
|
|
#4516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za wsparcie na moim kacu
W ten tydzień tak pobalowałam jak nigdy. Najpierw wesele, potem impreza ze znajomymi, teraz panieński przyjaciółki ... ![]() ja mam 10 ... i wszystkie potrzebne! ![]() Cytat:
Od czasu do czasu można poszaleć Zużycia świetne, gratuluję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Aaaa zapomniałam się pochwalić, że zużyłam masło waniliowe z Ziai Ale perfum w bilanse nie liczę
|
||
|
|
|
#4517 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny gratuluję zużyć
|
|
#4518 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w Porcie jeszcze nie byłam. drugi koniec miasta, za daleko Cytat:
ehh.. jeżeli w ogóle do niego dojdzie. bo to nie tak prędko. obiecałam sobie, że w tym roku załatwię tą sprawę. raz na zawsze. wóz albo przewóz. ale tak po cichu liczę, że się w końcu dogadamy ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29031224]Hejaaa! Właśnie wróciłam z Gdańska, nawet się ciut opaliłam przez te 3 dni Jestem padnięta i obolała, ale świetnie się bawiłam [/QUOTE]bardzo fajne zdjęcia z Gdańska Cytat:
Cytat:
za powstrzymanie się. sama wiem, jakie to trudne ![]() Cytat:
coś o tym wiem bo w ten weekend nabyłam 2 masła Afryka (jeeeeezu
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-28 o 20:54 |
|||||
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
to już nieaktualne
Kupiłam w Biedronce: - masło Afryka - masło Brazylia - puder do kąpieli w saszetce pomarańcza & czekolada (zaraz wypróbuję - peeling Borówka - daktylowy olejek Bielendy Powitanie z Afryką Odchyliłam sreberko w peelingu borówkowym i ... ![]() Macie jeszcze jakieś peelingi? Mango albo winogrono? Bo mam ochotę na następne |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29031224]Hejaaa!
Właśnie wróciłam z Gdańska, nawet się ciut opaliłam przez te 3 dni Jestem padnięta i obolała, ale świetnie się bawiłam ![]() W domu czekała na mnie paczka z kolorówką od Virtuala i lakierami i naklejkami od AlphaNailStylist, wszystko do recenzji. Ponadto dostałam maila od firmy Calmaderm, że chcą, żebym przetestowała 3 ich kosmetyki Fajnie, blog jest taki młodziutki, a firmy już go zauważają [/QUOTE]Super, gratuluje!!!!!!!!!!!!! Ja dowiedziałam się, ze od 1 wrzesnia uda nam się z mieszkaniem. Nie pisałam o tym tutaj ale z TZ wyprowadzamy sie na swoje, bedziemy wynajmowac nowe mieszkanie jedynie za opłaty. Dotąd nie było to na 100% pewne ale teraz juz otrzymałam ostateczne potwierdzenie i ciesze sie bardzo bardzo. Mam w zwiazku z tym motywanecje do zuzywania resztek kosmetyków, żeby nie ciągnąć prawie pustych pudełek ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Księżniczko a jak oceniasz te peelingi?Warto je kupić? Widziałam w Biedronce nowe serum do rąk z Tołpy - miałam ich oryginalną wersję ale jest droga bo kosztuje 12 zł a jak na krem do rąk to troche za duzo a w Biedronce indentyczny bo tez przeciez produkownay przez Tołpę kosztuje 4,99
|
#4521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam winogrono i mango. mango jest 10000 razy piękniejsze niż winogrono (dość ładny zapach, taki raczej świeży) wiem, dziwny mam węch
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem do rąk nie wiem, ale miałm ten balsam. Rewelacyjnie nawilża, wygładza. Pachnie coś pomiedzy cytrusami a trawą cytrynową. Konsystencję ma troszkę rzadką i niestety wolno się wchłania.Jutro go kupię Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-28 o 22:06 |
|
|
|
|
#4523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Udało mi się w końcu dorwać pomadkę Essence In the Nude Kupiłam też Adidasy na przecenie za 149 zł.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-08-28 o 22:04 |
|||||
|
|
|
#4524 | |||
|
|
Cytat:
Jak już mam wolną chwilę to biorę się za ćwiczenia. Ale nie wykluczam, że kiedyś coś tam jeszcze stworzę. Cytat:
Za to pokochałam peelingi solne ze Starej Mydlarni. Cytat:
|
|
|
#4525 |
|
Konto usunięte
|
Z tych peelingów to używałam (i recenzowałam na blogu
) borówkowy, mi bardzo przypadł do gustu - ideałem nie jest, ale wad nie ma ![]() Mam też mango, ale na razie nie otwierałam. Przyznaję się, że łaziłam dziś po Biedronkach i szukałam balsamu Eveline limonka i zielona herbata czy jakoś tak w promocji, ale już nigdzie ich nie było Jutro za to idę odebrać moją wygraną kartę na 50zł do Rossmanna i muszę iść do Natury zapolować na set do brwi Essence, bo użyłam u kumpeli i się zakochałam, a potrzebuję właśnie czegoś takiego
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Zadomowienie
|
To świetne wieści, gratulacje!
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wieści o peelingach
![]() Zużyłam też już dzisiejszy zakup - saszetkę do kąpieli. Totalna beznadzieja Zero zapachu, zero koloru, piana przez 3 minuty. No i żadnych właściwości pielęgnacyjnych. Dobrze, że tylko 0,99 zł kosztowała.Koniku cieszę się z Waszego mieszkanka Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-28 o 23:32 |
|
|
|
#4528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Obeszliśmy z TŻ-em Adidasa, Reeboka, Nike'a i Pumę i w zasadzie tylko te mi się podobały Fakt faktem, że miałam kupić do 200 zł, ale ja jestem wybredna Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4529 |
|
Konto usunięte
|
Księżniczko, a która wersja tego pudru?
Zużyłam dziś miętowy żel pod prysznic Original Source (gdyby nie to, że teraz go wygrałam i czekam na paczkę, już bym jutro leciała do Rossa po nowy, bossski jest, pisałam o nim na blogu ) i malinowy balsam do ciała Avon Naturals. Udany wieczór
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29052401]Księżniczko, a która wersja tego pudru?
[/QUOTE] Pomarańcza i czekolada Ale na pewno innych nie kupię, bo totalny bubel. Moja mama miała też kiedyś jakiś puder do kąpieli i był równie beznadziejny.Gratuluję zużyć wieczornych ![]() Zapach tego peelingu borówkowego boski Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-29 o 01:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Właśnie wróciłam z Gdańska, nawet się ciut opaliłam przez te 3 dni
Jestem padnięta i obolała, ale świetnie się bawiłam 

), ale dopiero w czwartej, którą odwiedziłyśmy - nigdzie nie było już tych tuszy...

Ostatecznie sprzedałam wodę Evidence EDT, bo nie miałam możliwości sprawdzić nigdzie zapachu (byłam w trzech salonikach YR i nigdzie jej nie było) i bałam się, że jednak mi się nie spodoba
- plus jest taki, że troszkę mi to podreperowało wydaną w tym miesiącu kwotę.
Od czasu do czasu można poszaleć 
Ale perfum w bilanse nie liczę
i strasznie wydajny 

Zero zapachu, zero koloru, piana przez 3 minuty. No i żadnych właściwości pielęgnacyjnych. Dobrze, że tylko 0,99 zł kosztowała.