|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
fakt praktyczny w tym roku nie mogłbyć łatwiejszy ale za to z testem to sie postarali w porównaniu z poprzednimi latami to do najłatwiejszych nie nalezał
![]()
#4022 |
Przyczajenie
|
Zdalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Rozeznanie
|
jak bedziecie maily klucz to wklejajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Raczkowanie
|
Zdałam
![]() teoria 94 i 80% praktyczny 96% teraz tylko znaleźć ten staż ... :/ Pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
BAN stały
|
A jak to jest na 2 roku z nauką? bardzo ciężko? i czy w końcu ta wiedza mi się utrwali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Przyczajenie
|
Na 2 roku jest mniej przedmiotów, więc tym samym mniej materiału do ogarnięcia. Gorzej z egzaminem. Ja w tym roku oblałam. Ciekawe co dadzą za rok =)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zadomowienie
|
U mnie drugi rok był gorszy, co z tego że odpadła anatomia, psychologia czy zdrowie publiczne, jeżeli najwięcej nauki jest z Farmakologii, TPL czy Farmakognozji. U mnie nauczyciele właśnie na drugim roku cisnęli, pędzili z materiałem, straszyli egzaminem, robili więcej kartkówek, pisemne i ustne zaliczenia z 2 lat np z Farmakologii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Przyczajenie
|
hm może zależy od szkoły. U nas też było powtarzanie z farmakologi i TPL wiadomo, najważniejsze przedmioty, ale co z tego. Najlepszym nie udało się zdać egzaminu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Przyczajenie
|
ja też się dopiszę w sprawie prywatnych szkół- tylko jedna osóbka oblała...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=edzia09;29042209]Ale akurat ta nauczycielka u której można ściągać i wstawia 5 idzie na urlop macierzyński
![]() ![]() ![]() A ten j.angielski jest taki jak w liceum czyli gramtyka itp ![]() Edytowane przez sylwia111213 Czas edycji: 2011-08-28 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 |
Raczkowanie
|
a jeszcze mam pytanko-czy Ty będziesz się uczyć w państwowym studium czy w prywatnym? i czy miałaś rozmowę czy tylko podanie?
#4034 |
Przyczajenie
|
hej będę sie uczyła w panstwowym studium na ul. Czackiego w Białymstoku. Miałam rozmowę, na której zapytali co robilam od 2007 roku, czyli od matury i czemu wybrałam technika farmceutycznego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4036 |
Przyczajenie
|
Będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Wtajemniczenie
|
no i stało się , oblałam praktyczny ....
dowiedziałam się o tym na moim urlopie miałam pół dnia z głowyale stwierdziłam, że nie ma co marnować nerwów, pracuję nadal w aptece jako pomoc bo to chyba najlepsze będzie rozwiązanie. Gratuluję wszystkim którzy zdali, ja mam nadzieję, że dołączę to tego grona za rok. |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziwne,bo nauczyciele odpuscili nam w porównaniu z pierwszym rokiem, oprócz jednej pani od chemi leków. Na chemi leków było po staremu. Co tydzien lub co dwa test i same czworki i piątki ![]() Na innych przedmiotach ciężej. TPL da się wymyśleć sporo, jeśli tylko się pomyśli. Przykładajcie się przedewszystkim do farmy i w domu mowię!!! Resztę da się wynieśc ze szkoły i przynieść na egzamin :P:P Nie mówię o sciągach, hehe. Aha , nie sciągałem, zresztą nikt nie sciągał...to chyba oczywiste Edytowane przez mozetocoszmieni Czas edycji: 2011-08-29 o 00:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Rozeznanie
|
mnie czeka powtarzanie farmakologii z II semestru
![]() ![]()
#4040 |
Raczkowanie
|
U mnie niektórzy z wcześniejszych semestrów powtarzali i wyglądało to tak, że po prostu przychodzili do nas na zajęcia. Zaliczali z nami (albo i nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
U nas na II roku był luuzz, ale za to ile sama musiałam się nauczyć
![]()
![]() |
#4042 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
BAN stały
|
Witam zainteresowanych.Jestem technikiem farmacji od 10 lat.Zawód ten wykonuję naprzemiennie z innymi.Także wiem już co z czym.Jeśli macie pytania-zapraszam.Chętnie na nie odpowiem.Teraz prawdopodobnie przeflancuję się na przedstawiciela w fmcg ,albo przeniosę się do Niemiec do pracy w szpitalu.
Przy okazji prośba-wesprzyjcie moje ogłoszenie wchodząc na stronkę w podpisie.Ewentualnie klikajcie na +1. Jestem dobrze zorientowany w sytuacji techników w regionie północno-wschodnim. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
A jak szukałyście stażu to w aptece chciałyście od razu rozmawiać z kierownikiem/ właścicielem czy po prostu zostawiałyście cv ?
![]() |
#4045 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Mam pytanie czy w ogóle warto na moim miejscu starać się o przyjęcie do szkoły. Widziałam, że brane są pod uwagę oceny z biologii i chemii. Chodziłam do dobrego liceum, profil biologiczno-chemiczny (skończyłam w 2007 roku). Ocena z biologii - 2, niestety. Chemia 3. Wyniki za matury na poziomie rozszerzonym dobre, ale tego chyba nikt nie bierze pod uwagę... Potem rozpoczęłam studia, jestem aktualnie inżynierem ![]() Teraz pytanie czy z takimi ocenami nie odpadnę na wstępie? Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Przyczajenie
|
Alyssum: dobrze, że udało ci się dostać pracę jako pomoc apteczna. Ja szukałam i nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy któraś z was pracuje w aptece szpitalnej? bo dostałam dzis propozycje stażu w takowej oto i w sumie nie wiem jak wyglada taka praca
![]()
#4048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;29053668]nie ma co się zamartwiać, rozumiem ze rok to bardzo długo bo sama muszę czekać ale damy rade w przyszłym roku ![]() dziękuję za słowa pocieszenia. Z jednej strony nie mam ochoty mieć z tym już nic wspólnego no ale z drugiej szkoda tego czasu jaki poświęcałam na tą szkołę, żeby teraz to olać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.