|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Na miejsce zlotu "czarownic" wybieram:
|
|||
| Łódź |
|
1 | 3,57% |
| Częstochowa |
|
10 | 35,71% |
| Kraków |
|
6 | 21,43% |
| Wrocław |
|
3 | 10,71% |
| Warszawa |
|
5 | 17,86% |
| Poznań |
|
3 | 10,71% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona trzecia!
Cytat:
bo w łózeczku to on nie zasypia ale ciesze sie ze tam spi;p wiec zasypianie mu odpuszcze zazwyczaj zasypia w bujaku a dzis kurde nie chce!!! i skrzeczy nie było kupy dzis i moze go straszy
|
|
#2762 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i nic sie nie chwalilas?!!! ![]() ANULINKO SERDECZNIE GRATULUJE WAM!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA NO BA, nawet wolalam! grazyna wracaj ! juz mialam walnac focha wielkiego jak pas startowy ale.... Cytat:
hmm szkoda ze nie mozesz pomoc z kolorkiem jako sam korektor tez bedzie ok? witam, dzien mielismy fajowy norbi jak zawsze radosny, szczesliwy , same oh i ah moge napisac z dominikiem ciut gorzej ![]() i jakbym chciala cos napisac to by mi wynozyczkowalo ![]() eh padam na twarz a! mialam wam sie chwalic ze wcz znalazlam moment kiedy sie tutaj ujawinial i to byla 160str 2 watku.... pierwsza przywitala mnie andziotka ale ciezko bylo sie wbic! bylam w 17tyg![]() normalnie lezki w oczach mialam a ze mna z krzaczorow wyszla dziewczyna ktora sie juz daaawno nie udziela
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Anulinka
![]() Wszystkiego naj, naj, naj, najlepszego. Aby ta "cierpliwa miłość" nigdy się nie skończyła, by była mimo wszystko. Ale czadowo Daisy miała urodzinki? No to spóźnione życzenia, zdrówka, spełnionych marzeń, i tak jak Anulince miłości ![]() Ja tak na szybko bo mieliśmy gości od wczoraj. Zgadnijcie kogo? ![]() Tż ma jutro urodziny.
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aga pe ciesze sie ze sie juz nie fochujesz:P dermacol tylko jako korektor. jak nałozysz na twarz to maska... tzn jest taki mega kryjadcy chyba ze masz jakies problemy z bliznami czy cos. ogolnie uzywam pod oczy i fajnie rozswietla a pod oczy powinien byc troche jasniejszy niz podkład
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie potrzebuje pod oczy bo zrobily mi sie powieki dolne ![]() fak, normalnie przez te 4 mce jakies dobre 10 lat mi przybylo ![]() siasia ajjj taka rozpromieniona napisalas o gosciach ze tez obstawiam tesciow jak patrze na twoj super avatarek to mam ochote sie pofarbowac na ciemno
|
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry...
Melduję posłusznie iż nadrobiłam anulinko to musiała być naprawdę bardzo szczególna i wspaniała uroczystość. Serdecznie gratuluję i życzę szczęścia całej rodzince Czy wy macie pojęcie o czym ja pomyślałam gdy rzucił mi się w oczy napis "PIERSI W MAŚLANCE" ?
|
|
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
No zgadłyście
![]() Aga_pe ja właśnie się zastanawiam od tygodnia jaki kolor sobie zapodać na głowę no może blond? Grazin jak myślisz?!może wyczesany mocny rudy? albo jakąś extra czerwień? czy jakiś ciemniejszy...hmmm
|
#2769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Daisy - Wszystkiego dobrego z okazji urodzin!!! Życzenia spóźnione, ale szczere Moria - udanego wypadu nad morze Ale naprodukowałyście, nie nadrobiłam wszystkiego. Widziałam, że rozmawiacie o Ikei (dla dzieci nic ciekawego nie widziałam tym razem), bajkach (my czytamy wiersze), jedzonku na chrzciny (my planujemy na grudzień dopiero), ale pomysły na menu = super, na pewno skorzystam z pomysłów. Nasz weekend w rozjazdach, ale Kubol grzeczny (ufff... całe szczęście). Byliśmy u rodziców Tż, ale powiem Wam, że moja teściowa w porównaniu do niektórych Waszych (wiadomo o kogo chodzi...) jest super niewtrącająca się = ciągle powtarza, że mama decyduje, więc pyta mnie o pozwolenie o każdą rzecz ![]() |
|
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
poplotkujemy?
Wam powiem, że anulinka miała świeeeeeeeeeeeeeeeeetną kieckę!!! |
|
|
|
#2771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam dosyc blondu, mam ochote na zmiane ale sie boje
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() noo anulinka wogole tak dziewczeco wygladala, pieknie
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
aga! aż poszłam sprawdzic czy ty rzeczywiście blondi jesteś... faktoza... jestes...
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czego się boisz? Koloruj Ja uwielbiam "coś nowego" ![]() a mama kocha mnie w fiolecie
|
|
#2776 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam!! Tęsknił ktoś za mną?? Bo ja za Wami tak. Chora jestem dalej, ale wybawiłam się świetnie. Pierwszy raz od trzech miesięcy spałam w nocy bez pobudek - nie ruszył mnie nawet kot gospodarzy łażący po mnie. Teraz idę nadrabiać, bo lecicie z tym, że ło matko.
|
|
|
|
#2777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takich Ci dobrze ![]() w blondzie jakos Cie nie widzie ![]() przezyłas bez psychotropów z teściami?? Cytat:
ja kiedys jak planowałam ślub (z eksem) mialam mieć podoba bo mi sie ta góra podobała anulinka ta sukienka była szyta?nie przypadkiem w bielsku? Cytat:
![]() w ogole sobie Ciebie wyobrazałam jako brunetke jak zobaczylam pierwszy raz foty to byłam w szoku ze jestes blondizaszalej zrób sie na ciemno ![]() a wiecie co oznaczaja odrosty u blondynki?? ze mózg sie jeszcze broni aga wybacz::P
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
wogóle to muszę powiedzieć, że Norbi urodził się dokładnie w moje 30-te urodziny...
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- aga pe po prostu mentalnie nie jestes blondynką:P
|
|
#2780 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie ta góra w sukience anulinki powala mnie kompletnie na kolana
aż sobie w piątek kupiłam bluzeczke z podobną górą... bez ramiączek... prawie we wrześniu...noł koment ![]() ale pod żakiecik jak talala ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Grazin baaaaaaaaaa.... ja to pewna byłam ![]() aga my cie tu zara ufarbniemy a mnie znów blond kusi... nosiłam ten kolor kilka lat... wróciłam do kasztanowych-machoniów, ale znów kusi... ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Grazin czy ja mentalnie blondi jestem? |
|
|
|
#2781 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ostatnio go opowiadalam taka zachwycona 3 osobom, myslalam ze zablysne i sie okazalo ze wszyscy go znali ![]() aleeeeeeeeeeee! moj mozg sie juz nie broni!!!! nie mam odrostow, za czesto farbuje nie dopuszczam zeby sie bronil![]() Cytat:
amarciu spozniony ale szczery ogromny buziak dla ciebie ode mnie i norbusia, to ty teraz bedzeisz miec 31 a on 1 ![]() Cytat:
powiem ci wiecej! wy mnie widzicie normalnie z natury! bo ja z natury ciemny braz!! matal tez myslala ze mam ciemne
|
|
|
#2782 | |||
|
Rozeznanie
|
kaorlak
matall ![]() moria udanego wyjazdu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ddaaiissyy ja Cię bardzo przepraszam, miałam wczoraj napisać Ci wszystkiego najlepszego, ale gdzieś mi to uciekło. W każdym razie z opóźnieniem, ale szczerze życzę Ci mnóstwa radości i samych pogodnych dni anulinka gratulacje my dzisiaj cały dzień na spacerze. Targi były nawet nawet, mnóstwo zabawek do kupienia (babcia kupiła małej taką ), darmowe próbki mm, kupony 20% rabatu do smyka, dużo ubranek (co mnie zdziwiło w przystępnych cenach) i innych akcesoriów, których w większości już nie potrzebuję. Z ciekawszych rzeczy można było skorzystać z porad położnej, pediatry, ortopedy (bardzo sympatyczny lekarz, poradził nam jak ćwiczyć stópki małej, żeby przestała je zaginać do środka). Było też stoisko nt. pływania i muszę się już wreszcie zmobilizować, żeby Anulkę zaciągnąć na basen. Potem pojechaliśmy jeszcze do smyka. Babcia stwierdziła, że skoro mają mega wyprzedaż letnich ciuchów to trzeba coś kupić na przyszły rok, żeby za rok nie płacić dwa razy tyle. Wyszliśmy więc z wielką torbą ubranek letnich i kilkoma na jesień. Starczy mi na dzisiaj, idę spać. kolorowych snów życzę
|
|||
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
przyzekam ze jutro wieczorem wrzuce foty:
-w czarnych dlugich -w blond dlugich -w czekoladowych pol dlugich -w rudych -w pasemkach i w kazdych innych w jakich mialam co byscie nie myslaly ze ja tak stale w blondzie
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
brąz ewentualnie kASZTAN:p Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
wiec czekam:P
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() noo niezla jest! ![]() lece spac jutro ciezki dzien, bardzo ciezki i do tego morfologia norberta, nie wiem na co sie nastawic z jego strony
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide spac :ziew: radzcie sobie beze mnie:P
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
się towarzystwo rozmywa... to tez ide...
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz idę się myć i spać, bo pustki tutaj. |
|
|
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
nie moglam usnac
![]() mam stresa... ehh zrobilam album z wlosami ![]() kolejna noc bezsenna
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

wybieram:

:
( sama w to jeszcze nie wierzę 

ale ciezko bylo sie wbic! bylam w 17tyg

klask i: