"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-28, 23:11   #2221
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Choji, przechlapane Mam nadzieję, że trochę spuszczą z tonu, bo nie można uszczęśliwić was na siłę niechcianymi rzeczami w tym wielkim DLA WAS dniu. Oni swój już mieli, dlaczego nie chcą zaakceptować, że mogą sfinansować także wasze marzenia, a tylko trochę swoich? Nie prosicie przecież o ślub na Hawajach, ferrari pod kościół i Bóg wie, co jeszcze...

A ja dzisiaj byłam u TŻ. Jego mamę porwali kosmici i na jej miejsce wstawili chyba jakąś inną kobietę. O przepraszam, złoto nie kobietę Zaprosiła mnie do kuchni na deser lodowy, potem dostałam ciastko, następnie poprosiła, bym z garnka spróbowała jej musu malinowego i powiedziała, jak mogę go przyrządzić sama. Zagadywała mnie i w ogóle Na koniec dostałam michę malin i dorodne cukinie
Czy ja śnię?!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:15   #2222
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cześć!!!
Po pierwsze i najważniejsze: witam na świecie naszą Mróweczkę . Bądź zdrowa i radosna. Gratulacje dla szczęśliwych rodziców. Mnóstwa wspaniałych chwil razem!
Szkoda, że z takimi komplikacjami ale cóż… najważniejsze, że już po wszystkim! No i mimo tego przykrego obrotu sprawy dobrze, że mąż mógł być przy Gwizdaku. Dla mnie poród to poród i dobrze, że ktoś może być z kobietą niezależnie, czy rodzi naturalnie czy cc. Mrówki zobaczyć nie mogę ale wierze Wam na słowo, że jest śliczna

A teraz biorę się za nadrabianie całego tygodnia nieobecności na wizażu:
Hawwa, Peach, Arrakis, Magda, Osz, Frezi, Karola, Capri, Zwies, Carmelka, Kasia, BYou, Stefcia, Najka, Smerfetka, Justyna, Rain, Maya, Anuszka, Tosia, Butterfly, Anioł, Glenia (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) dziękuję za życzenia! Bardzo miło było je czytać. Jesteście wspaniałe, dziewczyny
Crozee gratuluję Żelusi w sobie Cudowna wiadomość. To teraz czekamy na walentynkowe Maleństwo. Zdrowia dla Was obojga.

Ale z tymi gumkami to mnie przestraszyłaś… Tym bardziej, że dziś rano przeżyłam z tżtem chwilę grozy...
Opowieści porodowe super. Najlepsze z tym gościem, który przyszedł potowarzyszyć żonie jak na piknik
Przepraszam, że z ciekawości zapytam: skoro będziesz teraz na III roku to jesteś ode mnie młodsza? Bo nie wiem ciągle w jakim Wy wieku jesteście.

Butterfly wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Dużo szczęścia, miłość i wzajemnego zrozumienia!

Co do zwracania się do ,,teściów” to u nas po 3 latach jest to pani/pan i nie sądzę, żeby kiedykolwiek to się zmieniło. Mamo czy tato do teściów nie mam zamiaru mówić ani ja ani tż. Najlepsza byłaby opcja zwracania się po imieniu ale skoro oni tego sami nie zaproponują to cóż… Po dwudziestu latach nada będzie pani/pan. Jedynie babcia tżta życzy sobie, by nazywać ją babcią.
Carmelka trzymam kciuki za pieska… Przykra sprawa… Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Z tym blogiem fajna sprawa. Ładna kronika by się zrobiła. Jestem za. Tylko ja nie mam o czym napisać… Ani o zaręczynach ani wyprowadzce… Nic…
Ja jako dziecko byłam ładna, szczuplutka i grzeczniutka a teraz jest dokładnie na odwrót. Ruda, gruba i wredna jak Garfield. Tylko oczy niebieskie mi zostały takie same od urodzenia. Lekarz od razu po porodzie ponoć mamie proponował, że sobie weźmie takie ładne dziecko. A teraz już nikt mnie nie chce…

cdn - bo by się nie zmieściło
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:18   #2223
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj byłam u tż. Jego mamę porwali kosmici i na jej miejsce wstawili chyba jakąś inną kobietę. O przepraszam, złoto nie kobietę Zaprosiła mnie do kuchni na deser lodowy, potem dostałam ciastko, następnie poprosiła, bym z garnka spróbowała jej musu malinowego i powiedziała, jak mogę go przyrządzić sama. Zagadywała mnie i w ogóle Na koniec dostałam michę malin i dorodne cukinie
Czy ja śnię?!
będą zaręczyny!!!!!!!!!!!!
teściowa cię kocha, bo pewnie luby już jej powiedział, że na dniach przyklęknie!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Gothka, wow, rządzisz

a ja tamtego posta pisałam caps lockiem i mi samo pomniejszyło
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:21   #2224
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Arrakis- czuję z Tobą jeszcze silniejszą więź. Ja też ważyłam malutko po porodzie. 2350 g. No i… Spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe. Oby układało Ci się w życiu prywatnym i zawodowym. Wszystkiego gotyckiego i 100 lat!

Bisia cudna relacja. Fajnie, że wszystko się udało.
Claris to ja Wam na swoim weselu też mogę pokazać, jak się pije na Podkarpaciu. Oboje z tżtem stąd jesteśmy
Kawa makijaż rudej genialny. Ruda też.
Najka to rzeczywiście urocza z Was para skoro szczęście widać u Was na odległość. Pięknie i oby tak dalej.
Tosia oby kuzynka szybko wydobrzała…
Karola trzymam kciuki za pozytywny obrót pierścionkowych spraw
Ze snami ciążowymi to dzisiaj śniło mi się, że urodziłam siedmioraczki. 5 dziewcznek i 2 chłopców. Był Polsat, Super Express, Fakt i Pudelek u mnie w domu i robili dzieciom zdjęcia jak leżą na wersalce w dużym pokoju… Masakra…
Przeczytałam o klubie zazdrośnic i mi łyso, że po pół roku nie wzbudziłam zaufania... Postaram się

Witam nową zazdrośnicę

Wróciłam w piątek w nocy, wczoraj i dzisiaj jeszcze cieszyłam się tżtem a dziś już po ponad tygodniu osobno… Zaręczyn nie było ale mimo moich obaw było cudnie. Przepiękne widoki, ukochany mężczyzna przy boku i szczęśliwe chwile mimo kłótni… Tak, to Ten Jedyny…

I nadrabiałam Was 4 godziny

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Gothka, wow, rządzisz

Przeczytałam swoje życzenia urodzinowe i ...
Tęskniłam za Wami
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-08-28, 23:23   #2225
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
teściowa cię kocha, bo pewnie luby już jej powiedział, że na dniach przyklęknie!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Gothka, wow, rządzisz

a ja tamtego posta pisałam caps lockiem i mi samo pomniejszyło
No bez przesady, całe wakacje tak jak mnie widzi to zagaduje i wychodzę z opóźnieniem. Mimo wszystko, aż ciężko mi się przyzwyczaić. Dzisiaj to jakieś apogeum dobrego traktowania A TŻ nie ma pierścionka w Leżajsku, więc jeszcze długo się nie oświadczy

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-28, 23:24   #2226
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
jestem wściekła. mam zepsuty mikser, a chciałam jutro zrobić tiramisu
nim kupię minie pół roku edit: tudzież zabiję lubego, jak mi kupi na urodziny
a może masz blender ? Ewentualnie zostaje przemiana w gospochę i robienie tiramisu kopystką
Cytat:
też mi się tak wydaje, takie zmiany nastroju to nie są bez przyczyny

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:24   #2227
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
I nadrabiałam Was 4 godziny
jesteś bohaterem na tym wątku
i dobry miałaś sen

wcześniej pisałaś, że po trzech latach jesteście z rodzicami na pan/pani. no ale nie rozumiem - jak ma być? przecież nie jesteście małżeństwem, żeby być na mamo/tato
Stary 2011-08-28, 23:29   #2228
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
No bez przesady, całe wakacje tak jak mnie widzi to zagaduje i wychodzę z opóźnieniem. Mimo wszystko, aż ciężko mi się przyzwyczaić. Dzisiaj to jakieś apogeum dobrego traktowania A TŻ nie ma pierścionka w Leżajsku, więc jeszcze długo się nie oświadczy
how do you know?
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a może masz blender ? Ewentualnie zostaje przemiana w gospochę i robienie tiramisu kopystką
miałam miksero-blender jestem wściekła i to akurat jak wolałabym nie wydać kasy
Stary 2011-08-28, 23:31   #2229
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Wróciłam w piątek w nocy, wczoraj i dzisiaj jeszcze cieszyłam się tżtem a dziś już po ponad tygodniu osobno… Zaręczyn nie było ale mimo moich obaw było cudnie. Przepiękne widoki, ukochany mężczyzna przy boku i szczęśliwe chwile mimo kłótni… Tak, to Ten Jedyny…
Miałyśmy rację, że będzie dobrze

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:33   #2230
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
how do you know?

Bo się przy mnie pakował A poza tym jego mama raz znalazła pierścionek i od tej pory nie chce, żeby cokolwiek takiego przypadkiem trafiło jej w ręce ponownie.

Biedna Ale może da się naprawić?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-28, 23:36   #2231
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
jesteś bohaterem na tym wątku
i dobry miałaś sen
wcześniej pisałaś, że po trzech latach jesteście z rodzicami na pan/pani. no ale nie rozumiem - jak ma być? przecież nie jesteście małżeństwem, żeby być na mamo/tato
Jeszcze raz dziękuję.
Widzisz, Najka- miałam edytować w wordzie i zapomniałam po 4 godzinach Bo teraz widzę, że głupio napisałam
Chodziło mi o to, że po ślubie nadal pewnie zostaniemy na pan i pani skoro po 3 latach jest drętwo... Nigdy nie poczujemy ,,rodzinnych" więzi, żeby mówić sobie po imieniu. Z jego ojcem nie porozmawiałam do tej pory więcej niż ,,dzień dobry". Mama tżta uważa, że on będzie miał jeszcze 10 innych dziewczyn.
Siostra tżta przebija wszystko. Głaskałam ostatnio jej kota, który ogólnie jest bardzo bojaźliwy i głaskania nie lubi. Ale siedział spokojnie i nawet mruczeć zaczął. Na co siostra tżta: ,,Swoim się nie dasz głaskać a OBCYM pozwalasz?"...
Co jak co ale po 3 latach chyba aż taka obca nie jestem... Przykro mi się wtedy zrobiło.

Jestem zmęczona i chciałam się pożalić, że mi źle, przepraszam za głupią wypowiedź Po prostu przykre, że nasze rodziny traktują nas jak parę gówniarzy i mam wrażenie, że czekają aż nam się ,,odwidzi", żeby powiedzieć ,,a nie mówiliśmy"...

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Miałyśmy rację, że będzie dobrze
Bałam się tych 4 dni sam na sam ale miałyście rację

Miejsce też bardzo urokliwe więc jeśli któraś z Was chciałabym w komfortowych warunkach, po rozsądnej cenie 40 zł od osoby/ doba spędzić czas w spokoju i ciszy w Bieszczadach, rozkoszując się jeziorkiem to zapraszam na PW
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-08-28, 23:37   #2232
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Siostra tżta przebija wszystko. Głaskałam ostatnio jej kota, który ogólnie jest bardzo bojaźliwy i głaskania nie lubi. Ale siedział spokojnie i nawet mruczeć zaczął. Na co siostra tżta: ,,Swoim się nie dasz głaskać a OBCYM pozwalasz?"...
Co jak co ale po 3 latach chyba aż taka obca nie jestem... Przykro mi się wtedy zrobiło.
ałć
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:38   #2233
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Gotka, doskonale rozumiem Ale nie bój żaby, po 7,5 latach może się przełamią CO do siostry i sytuacji z kotem, nie brałąbym tego za przytyk... Chyba.

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-28, 23:38   #2234
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie się tylko przewód przetarł, może jakaś złota rączka zrobi Ci to na miejscu za 20 zł

Stary 2011-08-28, 23:40   #2235
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ałć
Bywa...
Do tego dążyłam a wyszło, że chcę już do jego rodziców mówić jak do swoich Debil ze mnie ale to z zakochania
Wybaczycie mi?
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-08-28, 23:40   #2236
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Bo się przy mnie pakował A poza tym jego mama raz znalazła pierścionek i od tej pory nie chce, żeby cokolwiek takiego przypadkiem trafiło jej w ręce ponownie.
brzmi to jakby znalazła co najmniej zużytą prezerwatywę a nie pierścionek
Cytat:
pewnie jej chodziło tylko o to, że nie jesteś domowniczką, że to oni są z kotem 24/7

Stary 2011-08-28, 23:42   #2237
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
brzmi to jakby znalazła co najmniej zużytą prezerwatywę a nie pierścionek

pewnie jej chodziło tylko o to, że nie jesteś domowniczką, że to oni są z kotem 24/7
Wiesz, to było tuż przed wakacjami nad morzem, po których okazał się niepewny Kawał czasu, ale nadal unika takiej sytuacji.

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-28, 23:46   #2238
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Gotka, doskonale rozumiem Ale nie bój żaby, po 7,5 latach może się przełamią CO do siostry i sytuacji z kotem, nie brałąbym tego za przytyk... Chyba.
Nasz ślub po 8 latach więc wszystko możliwe...
A z siostrą też może nie brałabym tego do siebie gdyby nie to, że ciągle mówi coś w tym właśnie stylu. Raz powiedziała przy mnie tżtowi, że go wystawiłam, bo nie powiedziałam mu, że będziemy nocować u mojej koleżanki po jej urodzinach i biedak się nie przygotował (a był tak pijany, że nocować musieliśmy przez niego bo nie był w stanie iść). Staram się być dla niej miła no ale...

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Może. Niemniej jednak zrobiło mi się przykro, bo wszyscy słyszeli (łącznie z tżtem) a nikt nic nie powiedział żeby rozładować głupią atmosferę jaka się po tym zrobiła.
Dobra, nadrobiłam, strzeliłam głupotę (), pożaliłam się i idę spać. Po 8 nocach razem bez tżta
Dobranoc
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2011-08-28, 23:50   #2239
najfajniejsza
Zakorzenienie

Ilsa, to grubsza sprawa jest z mikserem, bo nie da się wyjąć blendera, śmierdzi spalenizną, jak się go włączy, i działa od razu po podłączeniu do prądu (w sensie, że jest ustawiony na "zero", ale chodzi ).
P. obiecał, że go rozkręci i posprawdza, ale ja się już powoli godzę ze stratą
Stary 2011-08-28, 23:59   #2240
Smerfetka_88
Zakorzenienie

witaj Gothko, fajnie, że wypoczynek się udał sytuacja z kotem głupia, ale wierze, ze to nie miało być uszczypliwe

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 00:00   #2241
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, to było tuż przed wakacjami nad morzem, po których okazał się niepewny Kawał czasu, ale nadal unika takiej sytuacji.
a może on się zawstydził że jej nie powiedział że idzie się zaręczać i miał jakieś kwasy w domu ?
Cytat:
Ilsa, to grubsza sprawa jest z mikserem, bo nie da się wyjąć blendera, śmierdzi spalenizną, jak się go włączy, i działa od razu po podłączeniu do prądu (w sensie, że jest ustawiony na "zero", ale chodzi ).
P. obiecał, że go rozkręci i posprawdza, ale ja się już powoli godzę ze stratą
może motorek się spalił ? A że działa jak jest na zero to właśnie możliwe że ktoś grzebał w kablu. Jak ojciec naprawił Mateuszowi mojemu kulę plazmową to tylko w ten sposób dało się ją uratować że działa włączona do prądu i ustawiona na 0 może byłaś już gdzieś z tym mikserem ?

Mateusz dostanie od jednej ze stron co robi 2x więcej kasy niż przypuszczał. Ja mu tam podsuwam że powinien iść na prawko a prawda jest taka że na pierścionek też mu starczy ale jeszcze nie ma po co, najpierw musimy mieć perspektywy na ślub

Stary 2011-08-29, 00:00   #2242
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Nadrobiłam
Gwizdak normalnie wzruszyłam się czytając o tym jak twój maż dzielnie zajmuje się wszystkim. Mam nadzieję, że kiedyś mój też będzie takim wzorowym ojcem.

Naj jak potrzebujesz to może zwyczajnie kup mikser. Ja mam taki za 2o zł z marketu i nie jest jakiś super ale miksuje. I nawet wymieniłabym go na porządniejszy ale cholera nie chce się popsuć

Motylku mam nadzieję, że ślub i wesele były takie jak sobie wymarzyłaś. Życzę Wam dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 00:02   #2243
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ilsa, to fakt. Kwasy miał w domu, ale raczej o to, że chciał się zaręczać

Dobranoc

Gdzie relacja ze ślubu motyla?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-29, 00:04   #2244
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa, to fakt. Kwasy miał w domu, ale raczej o to, że chciał się zaręczać
wiesz, to mogło mu zostawić jakąś "traumę" dziwna taka postawa rodziców, współczuję Ci kochanie

Stary 2011-08-29, 00:09   #2245
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
wiesz, to mogło mu zostawić jakąś "traumę" dziwna taka postawa rodziców, współczuję Ci kochanie
Spoko, było minęło. Mam nadzieję

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-29, 07:50   #2246
frezyjka85
Zakorzenienie

miłego dnia

ciekawe jak tam Motylek się czuje
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:03   #2247
najfajniejsza
Zakorzenienie

dzień dobry
Stary 2011-08-29, 08:08   #2248
BYou
MBZ♥

witam

Nadrabiałam Was od 7 i skasowało mi odpowiedzi

Rozczuliłam się nad opowieścią Gwizdaka o Córci i opiece Męża I to prawda, że jeden uśmiech Dziecka rekompensuje wszelkie niedogodności, ból i zwątpienie
Zgadzam się, że "pewne" słowa były nie na miejscu i czasem warto ugryźć się w język. Wszak milczenie jest złotem...

Carmi robiłam cytrynowe kwadracikitrochę nie wyszły bo masę potraktowałam mało delikatnieale z lodami na deser było pycha

Weekend minał szybko i cudnie
Do kina nie dotarliśmy, tylko na basen

Jutro 3 rocznicajak to zleciałoa ja dalej mam motylki w brzuchu

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:21   #2249
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
a bo mała jest taka fajna, że ciężko nie być optymistką A dzisiaj z tż jak się pocałowaliśmy... pierwszy raz tak na serio, a nie jakieś cmoknięcia, od porodu to aż mi się w głowie zakręciło
no to super

Choji
współczuje przepraw z rodzicami
Byou fajnie, że weekend udany i, że wciąż masz motyle w brzuchu

my wczoraj byliśmy na "In Memoriam" z okazji X rocznicy śmierci Grzegorza Ciechowskiego z Republiki - super było, zaśpiewali m.in. Krzysztof Kiljański, Tomek Makowiecki i Paulina Przybysz (z Sistars) i przy okazji wyciągnęłam siostrę z domu a małą zajął się jej facet
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:22   #2250
butterfly20
Zakorzenienie

Dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia

Gwizdaku śliczna ta Twoja córeczka,od razu zauważyłam,że podobna do Taty
I cudne imię,mam tak na trzecie

Co do pogody to faktycznie było upalnie,ale czułam to tylko podczas ubierania się w domu.Fotograf i kamerzysta koniecznie chcieli mnie obfocić w moim pokoju, a tam było strasznie ciepło (poddasze i okna balkonowe od południa).
Jeśli chodzi o stres to naprawdę był niewielki.Nawet jak siedziałam u wizażystki i czekałam na swoją kolej (bo szybko się fryzjerka wyrobiła z fryzurą) to jeszcze dzwoniłam,żeby wszystkiego dopilnować.A inne Panny Młode szalały ze stresu Wszyscy się dziwili,że ja taka spokojna
Jak M. przyjechał do mnie i mnie zobaczył to łzy stanęły mu w oczach i zaczął się trząść. Z tego wszystkiego w końcu udzielił mi się jego nastrój

Ślub był super
Tata dał radę mnie doprowadzić,szliśmy bardzo wolno- w rytm utworu.Panie z kwartetu przecudnie zagrały,lepiej wyjść nie mogło

Podczas przysięgi byłam wzruszona,ale nie chciało mi się płakać.Bardziej uśmiechaliśmy się do siebie.A jak to było z innymi żonkami? (może ja jestem nienormalna jakaś ).

Jak wychodziliśmy z Kościoła to Hania dorwała się do welonu i zaczęła go nieść i mnie ciągnąć

Potem były życzenia, była okropnie długa kolejka- sami się zdziwiliśmy.Przyszło bardzo dużo osób,które nie były zaproszone na wesele lub nie mogły na nim być (żałoby,choroby itp).Bardzo nam było miło

Jechaliśmy potem naszym cudownym autkiem i wszyscy nas pozdrawiali,trąbili Super to było
A jak wchodziliśmy na salę i wszyscy goście stali po bokach i czekali na nas,to też było suuuuuuuper uczucie

Pierwszy taniec wyszedł bardzo dobrze,raz nadepnęłam Marcinowi na stopę,ale nie było widać
W trakcie wesela pojechaliśmy na tę małą sesję,ale i tak nie było nas dwie godzinki.Niby to dobrze,ale z drugiej strony wtedy impreza się rozkręcała i żałuję,że mnie nie było.
Drink Bar zrobił furorę! Alkoholu wystarczyło (nam nawet zostało), a przy stoliku ciągle były kolejki

Jedynie nie udało się z lampionami,bo był za duży wiatr i nie dało się rozpalić.Zaledwie kilka poleciało w górę

Podziękowania bardzo się podobały.
Co do zepsołu to niestety zdania były podzielone.Nam się podobał,bo nie grali biesiady ani disco polo,tylko takie bardzo popularne piosenki nowe i starsze.Natomiast kolega chciał,żeby zagrali jakieś disco polo i nie mieli tego w repertuarze.
No ale cóż-właśnie taką kapelę chcieliśmy i byliśmy zadowoleni. Za to zagrali "Jesteś szalona" z dedykacją dla mojej Mamy

W hotelu byliśmy o 6.30, a o 10.30 musieliśmy wstawać,bo mieliśmy w domu gości. Wyszli dopiero o 21.30 i wtedy padliśmy zmęczeni do łóżka.

Niestety nie w naszym mieszkaniu tylko u moich Rodziców,ale dzisiaj mamy zamiar się przeprowadzać.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości