|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Na miejsce zlotu "czarownic" wybieram:
|
|||
| Łódź |
|
1 | 3,57% |
| Częstochowa |
|
10 | 35,71% |
| Kraków |
|
6 | 21,43% |
| Wrocław |
|
3 | 10,71% |
| Warszawa |
|
5 | 17,86% |
| Poznań |
|
3 | 10,71% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona trzecia!
dobry
![]() aga mam nadzieję, że zasnęłaś w końcu i śpisz jeszcze smacznie ![]() Karolcia zaskoczyła mnie tak, że wymiękam... Jadła o 18.30 i o 6.50... Ponad 12 godzin!!! a przecież nie ma jeszcze skończonych trzech miesięcy... Po przebojach z Wiki to dla mnie niepojęte... ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- idę agę obczaić
Edytowane przez amarcia Czas edycji: 2011-08-29 o 07:31 |
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
U nas nocka ok, 3 pobudki i o 6 kupka, ktora Nadie wybudzila. Teraz sobie dosypia a ja juz nie moglam zanac ![]() Dziekuje za odpowiedzi na moje pytanie Jak wspomnialam otulaczek prawie za ciasny, spiworkow Nadia nie znosi a balam sie przykrywac kocykiem Ale chyba musze przestac przesadzac ![]() Cytat:
![]() Anula dzisiaj u mnie jesien Jejku jak zimno (nawet w mieszkanku) Buuuuuu...amarcia Tak dlugo spala?? To chyba jestes mega wypoczeta, co?
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-08-29 o 07:39 |
|
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
gusia no jestem wypoczęta, choc dwa razy wstawałam i sprawdzałam czy wszystko ok...
ale szczęka ze zdziwienia i niedowierzania mi opadła i nadal zwisa na wysokości kolan
|
|
|
|
#2794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na szczescie znow mam kosmiczne sily nie wiadomo skad... byleby przezyc dzisiejszy dzien.. nie mila sprawa mnie czeka plus morfo, wrrrr mysle ze potem bedzie lepiej ze spaniem norbus mial z 7tygodniu jak sobie zrobil przerwe z jedzieniem 11h az poszlam do lekarza ![]() Cytat:
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec za dzisiejszy dzien
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana.
Aga_ oglądałam to kiedy działasz?Też mam bezsenne noce ostatnio, nawet do 2 nie potrafię zasnąć by było bezboleśnie i bez wielkiego płaczu.Chłodniej się zrobiło więc wrócą długie spacerki bo w upale nie dało się wytrzymać. Ma któraś z Was panele w oknach?
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-08-29 o 08:14 |
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam paneli...
|
|
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki za wyrazone zdania, jednak kolor najbliszy wygladem do naturalnego wygral. tylko boje sie tego ze wowczas bylam spalona sloncem, a idzie jesien.... i nie wiem czy za blada nie bede a niechce sie opalac ani codziennie tapety robic-nie mam na to czasu jakie panele?
|
|
|
#2799 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() U nas nocka ok. Misia zasnęła o 21, o 4.35 obudziła się na jedzenie i od 6.45 już nie śpi. Ja jak zwykle niewyspana Cytat:
Wiecie, jestem naturalną blondi, ale dowcipy o blondynkach uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Idę robić sobie śniadanko. Misia piszczy do własnych rączek na leżaczku i robi bańki ze śliny
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
No i tak z rańca napiszę jeszcze, że jakby któraś miała za dużo "boczków" to hula hoop działa cuda!
W zeszły poniedziałek/wtorek zaczęłam kręcić tak typowo amatorsko ![]() 10 sekund i buch na podłogę. Ale z każdym dniem było coraz lepiej. No i mam 3cm mniej w pasie w biodrach tylko 1 ale jak to tak będzie działać? heheh wyczes. Aga_pe takie
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-08-29 o 08:35 |
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
mnie obudziło skrzeczenie o 7 co oznaczało zbliżającą się mega kupe mały prawie nieprzytomny oczy zamkniete i marudzi ![]() ide kawe robic i jeść ciasto franccuskie ktore mi tż przyniósł mniam ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() to faktycznie niezły czad!! ja swego czasu bardzo duzo straciłam na twisterze tez jest rewelacja tylko jak byłam w ciazy pozyczyłam go kolezance i nie moge sie doprosic o zwrot
|
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
Siasiek zwykłe masz koło czy takie wypasione z wypustkami???
chyba też spróbuję... Grazin dobry ![]() a jaki sprzęt mialaś? może ja w sprzet zainwestuję Edytowane przez amarcia Czas edycji: 2011-08-29 o 08:41 |
|
|
|
#2803 | |
|
Zadomowienie
|
Aaaa kierownik do mnie dzwonił
![]() Ciekawe czego chciał? Oczywiście nie odebrałam bo o tej godzinie to on sobie może hehe Wrrr ręce mi się trzęsą jak sobie pomyślę, że muszę tam wrócić i to niedługo. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() Prawie metrowe i mega ciężkie, ono chyba 1-1,5 kg waży. Obłożone taką śliską pianką, bez wypustek. Grazin masz moc przekonywania idę dzisiaj do fryzjerskiego. Będzie hardcorowo
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-08-29 o 08:48 |
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ciezki weekend wczoraj 60tka tescia na sali masakra z nowosci wyzyna mi sie dalsza czesc ósemki i zdycham OLEŃKA SAMA PRZEKRĘCIŁA SIĘ Z PLECKÓW NA BRZUCH :EEEK: co najlpesze zrobila to w snie ide nadrabiac i obsługiwac olcie, bede tu
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
amarcia ja mam takie niecałe 30zł:P inwestycja mojego zycia
![]() siasiek tez by mi sie rece trzesły jakby moja kiero do mnie dzwoniła teraz :P bo z niej mega sucz była, mimo ze sie wzajemnie uwielbiałysmy każdy u niej przerabane miał a ja faajne stosunki ale zmieniła prace i nie bedzie mnie nakłaniac zebym wracała, bo bardzo na mnie liczyła ze wróce. moze Ci chciał powiedziec ze zostałas menedzerem ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
czerwien? ![]() Cytat:
![]() seba tez to robi tylko w druga strone nie kuma czaczy z brzucha na plecy
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję za życzenia i komentarze w albumie Powoli ogarniam siebie i dom po całym tym zamieszaniu ![]() Mój mąż ( jak to brzmi ) poszedł do pracy, a ja z Pepe jem śniadanie.Grazin, sukienkę szyłam u Śliwy w Bielsku ( na 3 Maja ). A co do młodego wyglądu, to muszę tak wyglądać, bo mam dużo młodszego męża )Jeszcze raz dzięki |
|
|
|
#2807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie moge oddac :PCytat:
gratulacjeee |
|||
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My już od 6 nie śpimy i znów się nie wyspałam ![]() Anulinka, gratulacje! Nic nam nie powiedziałaś Ja myślałam, że Twój mąż starszy ![]() Siasiek, hula hop mówisz może zakupię Aguś, brawa dla Oli!
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Młodszy i to duuuuuuuuuuużo
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() strasznie po łebkach nadrabiam, bo w klubie za dużo czytania i nie starcza czasu na wątek ![]() Anulinko, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Szczęścia i zrozumienia! )) Aguś, zapomiałam, że Ty emolium ja dziś zrobię chyba zapas z Hippa, bo nie dość, że te kosmetyki na kupony, to jeszcze jest promocja, że za 3 dowolne produkty Hipp płyn do kąpieli GRATIS Co do przekręcania, to Hanka zaczęła się przekręcać leżąc na macie i sięgając do zabawek, najpierw był to ŁUK, a teraz niezdarnie, ale przekręca się na brzuszek
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia to czekam na fotę Antosia-intelektualisty
![]() Grazin, aga_pe ja byłam TAK przekonana, że blondynką NA PEWNO nie jest, że do tej pory zbieram szczękę z podłogi Lecę do albumu obczajać ![]() Siasiek gratulaski za stracone centymetry! ![]() Noc fajna, bo Eda jadł 19:30, 2, 6. Spaliśmy do 8. Tylko ja do północy nie mogłam zasnąć, bo się MARTWIŁAM. Napiszę może w klubie, efekt moich przemyśleń
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Agus
dla OlenkiWidze, ze pobudka o tej samej godzinie co u mnie ![]() A jak nocka? Czesto wstawal? Anulinka Ja tez myslalam, ze maz starszy Ty wygladasz dziewczeco i delikatnie
|
|
|
|
#2813 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, mój tak nie potrafi Cytat:
ale nakręciłam...A zmieniłaś nazwisko? Bo ja miałam z tym największy problem, u nas w firmie jak odbieramy tel. to się przedstawiamy z imienia i nazwiska i ja jeszcze kilka miesięcy po ślubie przedstawiałam się panieńskim, bo zapominałam, że nazwisko zmieniałam Dzień dobry, widzę, że trwa dyskusja na temat koloru włosów... Ja chyba też miałam już wszystkie kolory tęczy na mojej głowie, ale od jakiegoś czasu wróciłam do naturalnego i nie farbuję, czekam na siwe A fryzjerki u których byłam zachwycają się kolorem moich naturalnych, chociaż ja uważam, że są mysie, a one komentują między sobą "ten kolor to jak numer tysiąc pięćset dwa dziewięćset w Loreal!" Ech..
|
||
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
cos czuje ze mi sie dzis nic nie chce
|
#2815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:dla OleńkiMisia jeszcze tego nie potrafi, ale przewraca się z boku na bok, więc może niedługo. Na razie namiętnie ćwiczy z brzuszka na plecy. Nie wytrzyma nawet minutki, co ją położę na brzuszku to ona od razu hop i już jest na pleckach
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
![]() u nas nocka raczej taka se.. pobudka o 00:00 potem o 3:30, potem o 6-tej mega placz i salwa pierdkow obudzila ja wiec wzielam do lozia i pospalysmy do 7:15, zjadla ze mna na spiocha(mojego ) i dospalysmy do 9-tej i obudzila ja kupa..ide zmieniac pieluchew nocy etz byla kupa o 3:30... i ja chyba bola te pierdki bo zaplakuje tak nagle a potem pierdek czy kupka idzie i przechodzi.. boje sie z eto jednak biegunka... isc do lekarza? robie zaraz kawe(po toalecie zoski ) i lece was doczytac
|
|
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
dla Oli.Grazin będzie red taki Ci się podoba?Ten trzeci fotos. Oddzwoniłam do kiera, a on do mnie, że się pomylił! Zestresował mnie z samego rana.
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-08-29 o 09:25 |
|
|
|
#2818 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
bedziesz rewelacyjnie wygladac
Edytowane przez Grazin Czas edycji: 2011-08-29 o 09:38 |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Link nie działa.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

wybieram:

Jejku jak zimno (nawet w mieszkanku) Buuuuuu...
wiec za dzisiejszy dzien

( sama w to jeszcze nie wierzę 
klask i:dla Oleńki