|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Na miejsce zlotu "czarownic" wybieram:
|
|||
| Łódź |
|
1 | 3,57% |
| Częstochowa |
|
10 | 35,71% |
| Kraków |
|
6 | 21,43% |
| Wrocław |
|
3 | 10,71% |
| Warszawa |
|
5 | 17,86% |
| Poznań |
|
3 | 10,71% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona trzecia!
fuck
chyba nie bedzie działa ![]() nie wiem czemu ale na fejsie jest:P ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- próbuje jeszcze raz ![]() http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂pl/konkursy/zdjecio...kbaby-pl-1277/ ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- dupa sraka ![]() niewazne;p
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
też tak czuje
![]() Cytat:
z racji mojego zawodu jko pierwsze skojarzenie widziałam powycinane kobiece szyjki z nowotworami aż mnie zmroziło MASAKRA !!!! Cytat:
![]() kolejna udana imprezka na wątku niebieska.lwica też mamy taką żyrafę, Gabrysia bardzo ją lubi aga_pe powodzenia z Norbim i morfologią wiadomo już co z mamą ??? amarcia Gratuluję takiej nocki ![]() u nas pojedyczne takie też bywały agus gratuluję przewrotu anula jak masz się niepokoić to idź do lekarza, bo przecież my tu nie powiemy, że Zosia na pewno zdrowa i nic się nie dzieje Siasiek ale pomyłka ![]() HELLOOOOOOOOOO ![]() nocka rewelka - od 19 do 5:11 ![]() lecę zdjęcia oglądać |
||
|
|
|
#2823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to pani która mieszka niedaleko i bardzo mi zależy na tym żeby to właśnie była ona ![]() Siasiek ja tez próbuje wprowadzic w ruch hula hop ale na razie to ono więcej leży i zachodzi kurzem, jakoś nie mogę się zmobilizowac ale przed ślubem ładnie nabrałam talii dzięki niemu - ja mam takie wielkie z wypustkami ![]() Grazin mi tez link nie działa Anulinka wyglądałaś ślicznie i ja też powiedziałabym że twój mąż jest starszy od Ciebie ![]() dzisiaj się nie wyspałam, mały zaserwował pobudkę z wierceniem już o 24 a póżniej standardowo na jedzenie o 2 i 5 aaaa nie przywitałam się dzień dobry
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
nocka taka se
pobudki co 3 godziny ale w międzyczasie stękał więc musiałam pobujać (bo spał w wózku). Teściowa mnie chyba dzisiaj nawiedzi plus taki że zrobię zakupy i posprzątam
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
andziot szyjki rakowe
na pewno smakowite;p
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
aga_pe dla mnie najlepiej w tym złocistym brązie wyglądałaś
anulinka wzruszyłam się albumem i fotkami ![]() jeszcze raz gratuluję !!!!!! |
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekowac
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie nie działa ten link... do Sebka...
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przez fejsa weszlam
Tu tez mi nie dzialal.
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie wiem dlaczego
![]() chyba strona cos blokuje bo moge jedynie na fb polecic albo wpisac mail osoby ktorej chce wysłac linka a tu wycina i jest error ![]() a seba gra o huśtawke jak mimbi zobaczy to zaraz mnie wygryzie z konkursu ![]() dobrze ze nad morzem siedzi to mam szanse
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu ja nie mogę na Sebusia oddać głosu ???
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
za kare:P
nie nio nie wiem andziotku czemu nie działa ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- ale sie zdenerwowałam na ten zafajdany konkurs
|
#2834 |
|
Wtajemniczenie
|
mam mięso mielone... co zrobić oprócz tradycyjnych mielonych?
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
lasagne
spagetti bolońskie gołąbki :P
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
Anulinko wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia...miłości, miłości, miłości.... Wyglądałaś przepięknie ![]() Moja Aluśka spała dzisiaj od 21:10 do 8:50 - prawie 12h nie wiem czy to ok czy może jej coś jest Od szczepienia czwartkowego śpi coraz to dłużej....Dziś piękna pogoda, słoneczko i temp. umiarkowana - będzie długi spacerek
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin, na wizażu nie można po prostu zamieszczać linków do innych podobnych stron i stąd blokuje Ci link. Ja weszłam przez fb
![]() Zmiana planów. Mam mega burdelo w domu ale idę posiedzieć do siostry na ogrodzie, tak więc będziemy się z Tymusiem lenić. Mam nadzieję że trochę pośpi na dworze. Nie piszcie zbyt dużo
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() u ns spokojnie słoneczko śiweci, ptaszki śpiewają, a ja uczę się kołysanek bo mam dość spiewania w kółko "aaaa kotki dwa... i z popielnika na..." w K napisałam com wczoraj obiecała mam dużo spraw dziś do przemyślenia ![]() p.s śniło mi się, że mojego tz była namawiała go by mnie zostawił
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak króciutko:
Anulinko, gratulacje Noc dzisiaj paskudna, Mała poszła spać o 22, wstała 24.45, zjadła i siedziałyśmy do 2 , potem pobudka o 5, potem o 6.40 i od tamtej pory nie chciała spać. Zasnęła o 10.15 dopiero i już właśnie się obudziła![]() Jestem wykończona!!! I jeszcze @ się zbliża. Mam wszystkiego dość .... A i po weekendzie wypompowana jestem lataniem po sklepach i kupowaniem wyprawki szkolnej dla syna... ... Marzę, aby mieć choć chwilę spokoju i żeby się wyspać ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
Witam!!!
Dawno nic nie pisałam, ale czytam w miarę na bieżąco (sobota i niedziela nie nadrobiona), zeszły tydzień cały miałam w jakiś spotkaniach zaplanowany i nie miałam już siły pisać wieczorami. Zauważyłam, że Daisy obchodziła urodzinki wszystkiego co najlepsze kochana, samych radosnych dni i wielu satysfakcji z macierzyństwa Aulinko, gratuluję!!! Ślę najserdeczniejsze życzenia, wspólnych lat spędzonych w miłości, szczęściu i wzajemnym zrozumieniu U nas dobrze, Adaś mnie zaskoczył już ze 3 razy i przespał nockę, super uczucie móc się wyspać dzisiaj było trochę gorzej bo wstał po 3, ale i tak nie mam co narzekać. Mam, nadzieję, że w końcu się dobrze zorganizuję i powrócę na wątek. |
|
|
|
#2841 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry. U nas nocka ok, Nadia spala od 21.30 (zasnela przy UU, bo tak normalnie usypianie u nas dluuugo trwa) do 6.30. Potem juz nie chciala sama spac, ale wzielam ja do naszego lozka i byla w miare cicho i dospalysmy do 9
. Anulinka, pieknie wygladaliscie Tez nie moge uwierzyc, ze tak cichutko siedzialas i nic sie nie przyznalas az do wczoraj .Andziot, salatka z szyjek rakowych Anula, jak sie martwisz warto isc do lekarza , a nazwisko nieangielskie przeciez wcale...)Agus dla Oli!zosiaaaa za rozmowe dzisiejsza z niania. To pewnie niania z czyjegos polecenia, jesli tak Ci zalezy?Grazin, glosik poszedl przez FB... Moze tu wstawimy linka tak. Edit, nie jednak tez wycielo .
Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-08-29 o 11:13 |
|
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
grazin głosik poszedł
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz synek wybędzie to troszkę odpoczniesz, jeszcze parę dni |
||
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
U nas leje i 14 stopni, jesien jak nic. TZ nie poszedl dzis do pracy bo tak sie zle czuje, jedzie do lekarza wiec chyba zapakuje tez Zoske jak sie obudzi i pojedziemy razem to z nia pojde przy okazji do pediatry, zeby ja obejrzal nie jestem jakas mega wyspana niestety, z tyloma pobudkami, ale dzieki Bogu dospalysmy troche do 9-tej bo inaczej bym na rzesach chodzila. Myslicie ze powinnam wziac pieluszke z kupka? I o co poprosic lekarza? krew jej ma pobrac? bo oni tu niespecjalnie lubie zbyt duzo badan robic, trzeba na nich troszku jakby wymuszac... oj mnie tez nie.... a obiadu ni ma... Cytat:
andziotku! zazdroszcze nocki! to sie wyspalas..... salatka z szyjkami rakowaymi tez mnie zmrozila...brrr..... a do lekarza jedziemy, nie wiem moze znowu panikuje, szczegolnie ze zocha nie ma goraczki, ale mam neistety wrazenie ze przez to sie tak czesto budzi w nocy, bo najpierw placz potem pierdki ida salwa(najczesciej z troszku wodnistej kupki) i juz nie spi... listopadowa wspolczuje nocki! zaskakuja nas te nasze dzieciaki co? pamietam jak chyba wczoraj pisalas jak ladnie Izunia przesypia nocki, ehh nigdy nie przewidzisz co? dziewczonka nocka piekna! u mnei bylo odwrotnie..po szczepieniach bylo mniej spania i 3-4 pobudki w nocy... Mala sie budzi, slysze jak jeczy..... napisze jak wrocimy.. |
|
|
|
|
#2845 |
|
Zadomowienie
|
82Anusia, fajnie, ze moglas sobie pospac dluzej
Aga_pe, wpisalam komentarze pod zdjeciami na ktorych wg mnie wygladasz najlepiej . kaorlak, troszke Cie kojarze, z samych poczatkow poczekalni... Dopilam Inke, ide na razie, bo TZ sam juz od dluzszego czasu siedzi z mala... Milego dnia! |
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ i Oleńka też dziękuje za gratulacje
![]() anula wspolczuje pogody wszystko bylo by mokej, ale ten deeeeszcz
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa
![]() Anula Daj znac jak wrocicie ![]() Jeeej, Nadia nadal spi. Przebudzila sie, zjadla z jednego U, odbila i zasnela. Nie wiem co jej sie stalo Moze ta jesienna pogoda tak na nia wplynela Ja posprzatalam mieszkanko, zmylam gary, poprasowalam, wstawilam pranko, umylam glowe i nawet zrobilam makijaz :P:P Szkoda, ze mi sie zasnac nie udalo |
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzucam fotke do albumu z wczorajszej impry
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a nianią to na razie była chyba tylko dla swoich wnuków , ona jest emerytowaną pielęgniarką, ale temperament ma taki że moją mamę która jest od niej młodsza obskoczyła by dwa razy no i mieszka jakieś 100m ode mnie, dlatego tak mi na niej zależy Gusia Nadia dzisiaj zrobiła mamie prezent
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
anulinka, widziałam zdjecia, SLICZNIE wyglądaliście w Trójeczke !! Jeszcze raz najlepszego na nowej drodze życia
Jak się czujesz jako żona anulka, no i co u lekarza ?? Czyzby Tż zaraził się od Ciebie ?? Ja myślę, ze nie biegunka.. tzn trzymam kciuki by tak nie było !!!!! andziot; wow ! Ale nocka !!!!!!!!!!!!! a to danie ... no comennts. Nie brzmi apeteycznie Dobrze pamietam, że Twoja Gabrynia przybrała w msc 800g? Martwiłaś sie... więc chcę Cię uspokoić, że dokładnie tyle samo przybrała moja Gabcia - równiutko 800g w 1 msc. I nie martwię się i mam nadzieje, że Ty też juz nie ! Zosia już nie siusia w majtki ? zosiaaa; i jak po rozmowie ? Kurde chyba bym nie wiedziała jak takową rozmowę przeprowadzać ![]() MoniaK; odopczywaj bo pogoda niezła na ogród a poza tym należy Ci sie !!!! amarcia; i co z tego mielonego zrobisz ?? Ja mam te same pomysły co Grazin no moze jeszcze plus canelloni listopadowa, podobało mi sie stwierdzenie Adrianka, że chce być głupi jak malpa Współczuję nocki ! Może w dzień troszkę odespisz ?82anusia; dziekuje Ci slicznie za życzenia ![]() ![]() ![]() Camomile piękna nocka !! Inka mniam A normalną kawkę też pijesz ? Jak kolki? Ciut lepiej ?Agus Gratuluje Oleńce nowej umiejętnosci. Dziewczonko, to się wyspałas aga_pe, zaraz biegnę oglądać Twoje kolorki ! Grazin, swietny kawał !!!!!!!!! Nie znałam go ![]() Loluś, pytałaś kilka dni wstecz o pianinko, ono ma na górze mrugajace światełka i podoba się to Gabrysi. Na pewno widzi je leżąc na pleckach bo patrzy i sie cieszy Nie zajarzyła jeszcze, że jak kopnie nóżką to gra. Jeszcze większą frajdę sprawia jej pianino gdy leży na brzuszku, bo z zaciekawieniem dzwiga do niego główkę. Siasiu, gratuluję wagi !!!!! Ja też sobie chwalę hula hop Przed ślubem dużo kręciłam i był efekt. Mam takie z bolcami Na początku miałam od niego siniaki Gusiu, no to odpoczywaj kaorlak, witam Cię I dziękuje za życzenia ! Kurcze część postów mi się nie zacytowała i nie wiem co jeszcze miałam komu odpisac. Wiem, że pisały dziewczyny iż są zadowolone z pilników rossmanna do stóp ! Bardzo się cieszę, że nie wieszacie na mnie psów za ten wydatek ![]() Ja nadal jestem w nim zakochana, stópki marzenie a w ogóle dzien doberek ![]() Weekend w wiekszosci poza domem więc nie było kiedy pisać. W sobote nie pojechaliśmy do Ogrodzieńca gdyz upał był okropny, chyba na zwiedzanie to nie odpowiednia pogoda... Skoczyliśmy za Krk do smażalni pstragów. Fajnie było bo to przy stawach hodowlanych i naprawde chłodno. Potem do domku nakarmić Gabika, przebrac i znów na kolację Gabcię z okazji ukończenia 3msc dokładnie zważyłam i Dziewuszka waży już 5500g więc od urodzenia przybrała 2620g a w przeciagu ostatniego miesiąca 800g więc tragedii myślę nie ma. Wczoraj byliśmy pierwszy raz z Gabikiem w sklepach Spała non stop Oglądalismy płytki, sypialnie itp.... Ciężko się zdecydować taki wybór wszystkiego. Ale dziś fajowa pogoda No i żyrafę kupiłam... mąż mnie namówił ostatecznie. Zobaczymy co to warte. Dziewczynki, Wasze Dzieciaczki ssają czasem dolną wargę? Gabi tak od kilku dni robi albo rusza buźką jakby gumę zuła. Nie wiem co to znaczy?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

wybieram:

z racji mojego zawodu jko pierwsze skojarzenie widziałam powycinane kobiece szyjki z nowotworami

bo to pani która mieszka niedaleko i bardzo mi zależy na tym żeby to właśnie była ona
ale przed ślubem ładnie nabrałam talii dzięki niemu - ja mam takie wielkie z wypustkami
pobudki co 3 godziny ale w międzyczasie stękał więc musiałam pobujać (bo spał w wózku).
plus taki że zrobię zakupy i posprzątam 

dziekowac
Czekamy na Ciebie fasolko
za rozmowe dzisiejsza z niania. To pewnie niania z czyjegos polecenia, jesli tak Ci zalezy?