Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 12:25   #3361
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
aaa wiedziałam że kogoś tutaj mi brakuje
cześć kochana i dziękuje za miłe słowo

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
w takim razie wszystkiego naj!
dzięki
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:28   #3362
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
mam nadzieje że wiesz iż praca handlowca do łatwych nie należy. Rynek jest kapryśny, a osiągane efekty zależą od branży i sprzedawanego produktu.poza tym musisz mieć tą żyłkę handlowca .
Rescue ale przecież może miec już teraz jakiś plan na siebie, prawda?
Jak byłam w jej wieku to dokładnie wiedziałam o czym marzę i co chcę w życiu robić. To że życie moje plany zweryfikowało po swojemu to już inna brocha. Dlatego uważam że to fajnie mieć jakiś plan na siebie mimo młodego wieku i wprowadzać go konsekwentnie w życie- mnie się nie udało ale życzę powodzenia.

Na kiedy masz termin?

Czarindia- sto lat, sto lat...Życzę Ci tego co i sobie- więcej kolorów w życiu, mniej zmartwień, dużo cierpliwości i radości z tego co już jest, mnóstwa marzeń i bliskich osób dookoła...

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-08-29 o 12:29
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:28   #3363
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ty sobie chyba żartujesz z tymi pytaniami ja nie wiem czy bym na to odp , sądze ze nie .

a ile u was się płaci za nauki przedmałżenskie ?
Za nauki też się płaci?
To ja za nauki, jak i za wiele innych rzeczy, które wyżej wspomniałam nie płaciłam.
A nauki mieliśmy z normalną, bardzo sympatyczną kobitą/psychologiem (coś przy kościele musiała działać) i tematy dotyczył tylko relacji w związku, przykładów z życia, tego osławionego kalendarzyka, a tematów kościelnych nic, no może kilkanaście minut.

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość

u mnie na mieście jest butik z identycznymi butami
ja nie mówię o jakiś sporo niższych cenach, ale jakieś 10-15% mniej, bo fakt buty nie są markowe.
bo jeśli mam kupić u niej + przesyłka, to wole iść do tego butiku i zapłacić mniej
a za taką cenę można kupić buty w CCC na przecenie - które są często - do których jestem bardziej przekonana
gdyby cena była niższa to myślę, że ruch byłby większy i wszystko by się zwróciło jak wcześniej a nawet byłoby więcej zarobku

No chyba żartujesz? A miałaś kiedyś firmę? Wiesz jakie to są koszta? A tu trzeba nie tylko na Zus i skarbówkę zarobić, ale i na życie jeszcze. I teraz z takich butów za 59,9 weź sobie marżę, opłać wszystko i jeszcze z tego żyj.
Najlepiej to gadać jak się nie ma o czymś pojęcia.
Ja miałam firmę i wiem co to za ból przy takich małych dochodach. Dochody są małe, ale opłaty duże i stałe dla wszystkich przedsiębiorców.
Proponuję założyć własną firmę i zobaczyć jak to działa na własnej skórze.

Co do CCC, według mnie dziadowizna straszna i generalnie nie chodzę, ale...dziewczyny tu zachwalały, to się przeszłam ostatnio
Spodobały mi się jakieś sandałeczki, zaczęłam szukać swojego rozmiaru i okazało się, ze już w pudełku element (jakiś kwiatek) odrywał się od paseczka. Tandeta jakich mało!
Z tańszych butów znalazłam kiedyś fajne (pod względem designu) w firmie In Blue. Kupiłam, okazały się też trwałe. Niestety zlikwidowali sklepy u nas i działają raczej na południu Polski.
Bywają niby w CCC, ale już nic ładnego nie znalazłam.

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
Jeszcze nigdy nie byłam, no wiesz to troche krępujące...
Nie, no do ginekologa trzeba chodzić, nie można go omijać, to bardzo ważny lekarz dla kobiety. Tylko znaleźć fajnego i dobrego.

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
też słyszałam że się od nich tyje...
Nie, po tabletkach dzisiejszej generacji się nie tyje... Jak jedne nie pasują, to lekarz przepisuje drugie, które bardziej odpowiadają.

Ja różne tabletki miałam, po żadnych nie tyłam. Po jednych tylko bardzo mi biust urósł, ale to nie były antykoncepcyjne, tylko hormonalne.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-29 o 12:29
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:29   #3364
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość

dzięki
odemnie też kochanie wszystkiego co najradośniejszego

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jak byłam w jej wieku to dokładnie wiedziałam o czym marzę i co chcę w życiu robić. To że życie moje plany zweryfikowało po swojemu to już inna brocha. Dlatego uważam że to fajnie mieć jakiś plan na siebie mimo młodego wieku i wprowadzać go konsekwentnie w życie- mnie się nie udało ale życzę powodzenia.

Na kiedy masz termin?
boze a czy ja mówie że nie mozę mieć planów na siebie , ja tylko powiedziałam że często myślenie i życie się zmienia pod wpływem czasu .

a termin mam z początkiem marca.

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-08-29 o 12:32
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:30   #3365
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
No ja miałam regulację tabsami i brałam te najdroższę tzn. Jasmin czy cos takiego.

Fajnie po odstawieniu okres był co do minuty, ale obecnie nie biorę 3 lata i okres od roku znów szwankuje. A dzięki tabsą i moim predyspozycją do tycia przytyłam aż 15 kg i myślicie, że chce zejść no właśnie nie za bardzo ja uda mi się zrzucić 3-4 kg to za chwilę jakimś cudem znów są.

Ja mam złe doświadczenia z tabsami i to moja opinia.
Ja biorę i nie przytyłam kompletnie nic, wręcz przeciwnie czuję się o wiele lepiej. Przestałam puchnąć przed okresem, wcześniej miałam ciągłe wzdęcia i zaparcia, a teraz naprawdę sporadycznie. A do tego mam teraz mocne i twarde paznokcie, a wcześniej strasznie łamliwe. Naprawdę warto porozmawiać z ginekologiem przy doborze, nie wstydzić się mówić o swoich dolegliwościach, mówić nawet o tych nieginekologicznych, dobry lekarz dobrze doradzi.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja przytyłam 1 lub 2kg. Jeśli dużo się nabrało ciałka, to idzie się do lekarza, żeby przepisał inne - to żaden problem zmienić.
Tak dokładnie, no i nie wolno zaniedbywać wizyt kontrolnych, ja muszę raz na pól roku się pojawić
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:31   #3366
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Za nauki też się płaci?
To ja za nauki, jak i za wiele innych rzeczy, które wyżej wspomniałam nie płaciłam.
A nauki mieliśmy z normalną, bardzo sympatyczną kobitą/psychologiem (coś przy kościele musiała działać) i tematy dotyczył tylko relacji w związku, przykładów z życia, tego osławionego kalendarzyka, a tematów kościelnych nic, no może kilkanaście minut.

na ja płaciłam , a moja siotra w innej parafii płaciła 100 zł od osoby
ja ci powiem że temat o tym jak to będzie na mszy wygladało - jest super masz jasność i ja się po tym uspokoiłam

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-08-29 o 12:33
Stary 2011-08-29, 12:31   #3367
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
ojej to akurat brzmiało jak obrażona pięciolatka
mi się wydaje że piszesz teraz o wyborze szkoły, że wiesz co chcesz w zyciu robić - to się chwali i Cię podziwiam bo ja kończę studia i póki co wiem czego robić nie chcę
a mi chodziło o te rozważania 'że wiesz że życie to nie je bajka i nie będziesz zarabiać krocia bo nie można mieć za dobrze'. po co o takich rzeczach rozmyślać? nigdy nie wiesz jak Ci się życie ułoży, po co siedzić i smęcić? skoro masz już swoje cele to pierwszy krok do sukcesu, nie rozmyślaj o tym na co Cie nie będzie stać czy coś
w takich sprawach się nie obrażam hiiiiiiii
ja nie mówię o tym co chcę robić za dziesięć lat tylko co chce robić teraz i jakie plany ze szkołą wiąże ja nie siedzę i nie smęcę bo to by mnie załamało bo życia nie znam. ale wiem co too praca ee

Cytat:
mam nadzieje że wiesz iż praca handlowca do łatwych nie należy. Rynek jest kapryśny, a osiągane efekty zależą od branży i sprzedawanego produktu.poza tym musisz mieć tą żyłkę handlowca .
szkołę zazwyczaj się wybiera po osiągnięciach i po własnych cechach i umiejętnościach - dlatego tam idę.

przepraszam za moje zachowanie jeśli Cię zdenerwowałam lub wyszłam na kapryśną nastkę
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 12:33   #3368
sarraa
Zakorzenienie

Dzisiaj mamy dwie solenizantki Wszystkiego najlepszego
Stary 2011-08-29, 12:37   #3369
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
w takich sprawach się nie obrażam hiiiiiiii
ja nie mówię o tym co chcę robić za dziesięć lat tylko co chce robić teraz i jakie plany ze szkołą wiąże ja nie siedzę i nie smęcę bo to by mnie załamało bo życia nie znam. ale wiem co too praca ee

szkołę zazwyczaj się wybiera po osiągnięciach i po własnych cechach i umiejętnościach - dlatego tam idę.

przepraszam za moje zachowanie jeśli Cię zdenerwowałam lub wyszłam na kapryśną nastkę
ale Ty mnie słonko nie przeprszaj , bo mnie nie zdenerowałaś , ja lubie polemizować wymieniać sie opiniami na dany temat .
Masz swoje cele super realizuj je , ale chciałam ci tylko przekazać że życie w tych czasach jest czasem cholernie różne i jeszcze bardziej cholernie niesprawiedliwe.

np ja mam teraz prace i stanowisko które kocham bo sie realizuje jako szef swojej grupy w ochronie ale na codzien spotyka się tyle zawistnych ludzi ktorzy tylko czekają aż ci się noga podwinie i będą mogli skoczyć na twoje stanowisko . i wkurza mnie to bo ja ciężko pracuje aby być tu gdzie jestem a inni chcieli by je mieć za ładne oczy.

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-08-29 o 12:39
Stary 2011-08-29, 12:37   #3370
sarraa
Zakorzenienie

A ja już mam nauki przedmałżeńskie jakby zrobione i kartkę
Stary 2011-08-29, 12:38   #3371
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
odemnie też kochanie wszystkiego co najradośniejszego

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

boze a czy ja mówie że nie mozę mieć planów na siebie , ja tylko powiedziałam że często myślenie i życie się zmienia pod wpływem czasu .

a termin mam z początkiem marca.
Skarbie nie denerwuj się bo dokladnie napisałam to samo co pogrubiłam u Ciebie. Zmierzam do tego żebyśmy daly dziewczynie szansę na radość z tych planów które ma, a nie pisały jej od razu że tak nie będzie. ( i nie piszę że ktoś konkretnie- więc spokój...).

Marcowy Juniorek/Juniorka- to super. Latem już będzie Ci dzieciatko siedziało w wózku. A jak czujesz chłopiec czy dziewczynka? Bo u mnie było tak, że każdy mi wmawiał, że będzie chłopak a ja jakoś tak wewnętrznie czułam że jednak będzie dziewczynka. Nakupiłam sobie kiecek przed porodem narażając się na gromy rodziny- i miałam rację. Była dziewucha....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 12:39   #3372
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
hej, hej! Nie rozpędzaj się!
przepraszam

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja wreszcie doprowadziłam swoją kolorówkę do ładu po ostatnich przejściach co tu opisywałam Zajęło mi to 3 h Niestety część szminek i błyszczyków poszły do kosza Za to mam pretekst aby kupić nowe
na Twoim miejscu nigdy bym jej już nikomu nie udostępniła

Cytat:
dziękuje

Cytat:
No chyba żartujesz? A miałaś kiedyś firmę? Wiesz jakie to są koszta? A tu trzeba nie tylko na Zus i skarbówkę zarobić, ale i na życie jeszcze. I teraz z takich butów za 59,9 weź sobie marżę, opłać wszystko i jeszcze z tego żyj.
Najlepiej to gadać jak się nie ma o czymś pojęcia.
Ja miałam firmę i wiem co to za ból przy takich małych dochodach. Dochody są małe, ale opłaty duże i stałe dla wszystkich przedsiębiorców.
Proponuję założyć własną firmę i zobaczyć jak to działa na własnej skórze.

Co do CCC, według mnie dziadowizna straszna i generalnie nie chodzę, ale...dziewczyny tu zachwalały, to się przeszłam ostatnio
Spodobały mi się jakieś sandałeczki, zaczęłam szukać swojego rozmiaru i okazało się, ze już w pudełku element (jakiś kwiatek) odrywał się od paseczka. Tandeta jakich mało!
Z tańszych butów znalazłam kiedyś fajne (pod względem designu) w firmie In Blue. Kupiłam, okazały się też trwałe. Niestety zlikwidowali sklepy u nas i działają raczej na południu Polski.
Bywają niby w CCC, ale już nic ładnego nie znalazłam.
:
myślę, że nie masz prawa mówić, że nie mam pojęcia bo przyglądałam się uważnie znajomej mojej mamy i jakoś ona sobie poradziła i teraz cieszy się większym dochodem niż wtedy.
każdy ma inny gust, ja przejechałam się na innych sklepach i wypieram tylko buty nike,adidasa, zary, h&m i tańszych - ccc

szkoda, że tak tu jest dzięki Tobie, na przykładzie chciałam pomóc (bo nie kazałam jej tego robić, Ania ma głowę na karku i przemyśli i zrobi to co będzie uważała) a tu od razu krytyka

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-29 o 12:41
Stary 2011-08-29, 12:40   #3373
KarolaKG
Zakorzenienie

Czarnida Tobie też życzę wszystkiego najlepszego

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:43   #3374
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Za to mam pretekst aby kupić nowe
hehe

Cytat:
ja ci powiem że temat o tym jak to będzie na mszy wygladało - jest super masz jasność i ja się po tym uspokoiłam
E, ja na nauki chodziłam do innej parafii, do tej fajnej pani, do której pół miasta się już zwalało więc i tak o mszy w innym kościele nie mogła nic powiedzieć, zresztą o przebiegu żadnej nie mówiła.
A to co będzie podczas ślubu ksiądz nam powiedział na spotkaniu.... Zresztą tam nie potrzeba było nic gadać, ksiądz na bieżąco mówił co robimy, gdzie idziemy, ja tam się niczym nie stresowałam
A i bez mszy było, sam ślub.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-29 o 12:44
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 12:44   #3375
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Skarbie nie denerwuj się bo dokladnie napisałam to samo co pogrubiłam u Ciebie. Zmierzam do tego żebyśmy daly dziewczynie szansę na radość z tych planów które ma, a nie pisały jej od razu że tak nie będzie. ( i nie piszę że ktoś konkretnie- więc spokój...).

Marcowy Juniorek/Juniorka- to super. Latem już będzie Ci dzieciatko siedziało w wózku. A jak czujesz chłopiec czy dziewczynka? Bo u mnie było tak, że każdy mi wmawiał, że będzie chłopak a ja jakoś tak wewnętrznie czułam że jednak będzie dziewczynka. Nakupiłam sobie kiecek przed porodem narażając się na gromy rodziny- i miałam rację. Była dziewucha....
heeh co wy z tym denerwowaniem sie przeciez ja sie nie denerwuje

wiesz co jeszcze nie czuje tego czy chłopczyk czy dziewczynka .
Tomek mi tylko wmawia ze chłopak haha ale to wiesz on bardzo chce syneczka i może dlatego ostatnio mi powiedział " kochanie stój !!stój !!! zobacz tutaj widać przez twój brzuszek małego fafliczka haaaaaaaa mówiłem że chłopak "

Maleństwo moje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 12:44   #3376
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty mnie słonko nie przeprszaj , bo mnie nie zdenerowałaś , ja lubie polemizować wymieniać sie opiniami na dany temat .
Masz swoje cele super realizuj je , ale chciałam ci tylko przekazać że życie w tych czasach jest czasem cholernie różne i jeszcze bardziej cholernie niesprawiedliwe.

np ja mam teraz prace i stanowisko które kocham bo sie realizuje jako szef swojej grupy w ochronie ale na codzien spotyka się tyle zawistnych ludzi ktorzy tylko czekają aż ci się noga podwinie i będą mogli skoczyć na twoje stanowisko . i wkurza mnie to bo ja ciężko pracuje aby być tu gdzie jestem a inni chcieli by je mieć za ładne oczy.
zdaję sobie sprawę z tego, że życie może potoczyć mi się inaczej , bo tak zazwyczaj jest ale ja na pewno nie chcę odpuścić i chcę dążyć do tego co chce robić

fakt takich na piękne oczy jest mnóstwo...
Stary 2011-08-29, 12:45   #3377
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
hehe

E, ja na nauki chodziłam do innej parafii, do tej fajnej pani, do której pół miasta się już zwalało więc i tak o mszy w innym kościele nie mogła nic powiedzieć, zresztą o przebiegu żadnej nie mówiła.
A to co będzie podczas ślubu ksiądz nam powiedział na spotkaniu.... Zresztą tam nie potrzeba było nic gadać, ksiądz na bieżąco mówił co robimy, gdzie idziemy, ja tam się niczym nie stresowałam
A i bez mszy było, sam ślub.
tak wiem wiem że mowi wszystko dokładnie co ma się powiedzieć i robić , ale wiesz ja strasznie mimo wszystko panikowałam nie miałaś mszy ? oj dziwnie u nas by to nie przeszło .

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-08-29 o 12:47
Stary 2011-08-29, 12:46   #3378
loveve
Zakorzenienie

Cytat:

Tomek mi tylko wmawia ze chłopak haha ale to wiesz on bardzo chce syneczka i może dlatego ostatnio mi powiedział " kochanie stój !!stój !!! zobacz tutaj widać przez twój brzuszek małego fafliczka haaaaaaaa mówiłem że chłopak "
Twój Tomek się nakręca na chłopczyka a tu psikus będzie dziewczynka!
Stary 2011-08-29, 12:47   #3379
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Mój tez tak na początku mówił, ale potem mu przeszło. Jak urodziła się Oliwka to powtarzał wszystkim ( sorry ze tekst bo on wg mnie taki nie teges jest)- "to jednak sztuka zrobić dziurę w dziurze"...
Patrząc na nas - to takich magików mamy więcej, co...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 12:50   #3380
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Twój Tomek się nakręca na chłopczyka a tu psikus będzie dziewczynka!
mi to jedno czy babeczka czy faceci będzie , byle aby porod obyl się bez komplikacji i aby moje maleństwo dostało dziesiątkę

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Mój tez tak na początku mówił, ale potem mu przeszło. Jak urodziła się Oliwka to powtarzał wszystkim ( sorry ze tekst bo on wg mnie taki nie teges jest)- "to jednak sztuka zrobić dziurę w dziurze"...
Patrząc na nas - to takich magików mamy więcej, co...
tekst niebagatelny fakt
a mnie się wydaje że jak nawet urodzi się córeczka to jak na nią spojrzy przytuli to się odrazu zakocha i bedzie ok

Maleństwo moje
Stary 2011-08-29, 12:52   #3381
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
tak wiem wiem że mowi wszystko dokładnie co ma się powiedzieć i robić , ale wiesz ja strasznie mimo wszystko panikowałam nie miałaś mszy ? oj dziwnie u nas by to nie przeszło .
Miała pewnie sam sakrament

A ten tekst ofafilaczku to boski

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2011-08-29, 12:52   #3382
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
mi to jedno czy babeczka czy faceci będzie , byle aby porod obyl się bez komplikacji i aby moje maleństwo dostało dziesiątkę
tekst niebagatelny fakt
a mnie się wydaje że jak nawet urodzi się córeczka to jak na nią spojrzy przytuli to się odrazu zakocha i bedzie ok
to chyba każdej kobiecie na tym zależy. ja miałam coś tam z nogami i przez to miałam 3 punkty moja mama się załamała ale wszystko było ok
Stary 2011-08-29, 12:54   #3383
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Miała pewnie sam sakrament

A ten tekst ofafilaczku to boski
fakt jak mój mąż czasem coś powie to klękajcie narody

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
to chyba każdej kobiecie na tym zależy. ja miałam coś tam z nogami i przez to miałam 3 punkty moja mama się załamała ale wszystko było ok
co te matki potem muszą przeżywać nie wyobrażam sobie takiej sytuacji

Maleństwo moje
Stary 2011-08-29, 12:56   #3384
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:

tekst niebagatelny fakt
Obudzi sie w nim instynkt ojcowski i będzie dka niego ukochaną córeczką O ile nie będzie chłopak

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2011-08-29, 12:56   #3385
sheryl
szeryfcio

Cytat:
myślę, że nie masz prawa mówić, że nie mam pojęcia bo przyglądałam się uważnie znajomej mojej mamy i jakoś ona sobie poradziła i teraz cieszy się większym dochodem niż wtedy.
każdy ma inny gust, ja przejechałam się na innych sklepach i wypieram tylko buty nike,adidasa, zary, h&m i tańszych - ccc
:
Oj kotuś, ale własne doświadczenie a przyglądanie się to dwie różne sprawy. Myślę, że ktoś kto ma w tym doświadczenie, lepiej się orientuje i wie co robić... I powiem Ci, że zawsze dobija mnie jak teoretyk daje rady doświadczonemu. I tyle.
Sytuacja Ani a znajomej mamy niekoniecznie musi być taka sama.
Nie wiemy jakie buty miała Pani Znajoma, nie mamy porównania, więc nie ma tu o czym dyskutować.
Sprzedawca sam wie, czy może zejść z cen czy nie. Jak może to schodzi, jak nie to kombinuje w inny sposób,żeby zarobić.
Ja miałam własną firmę i wiem, że przy lepszych jakościowo produktach ciężko dać niską cenę, bo człowiek chce przecież jeszcze zarobić, ano ale ludzie to by chcieli za darmo...
Stary 2011-08-29, 12:59   #3386
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Obudzi sie w nim instynkt ojcowski i będzie dka niego ukochaną córeczką O ile nie będzie chłopak
on cały czas jest przekonany ze ustrzelił chłopaka a ja go straszę że ustrzelił babe z moim wrednym charakterem jego przerażenie w oczach bezcenne

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Oj kotuś, ale własne doświadczenie a przyglądanie się to dwie różne sprawy. Myślę, że ktoś kto ma w tym doświadczenie, lepiej się orientuje i wie co robić... I powiem Ci, że zawsze dobija mnie jak teoretyk daje rady doświadczonemu. I tyle.
Sytuacja Ani a znajomej mamy niekoniecznie musi być taka sama.
Nie wiemy jakie buty miała Pani Znajoma, nie mamy porównania, więc nie ma tu o czym dyskutować.
Sprzedawca sam wie, czy może zejść z cen czy nie. Jak może to schodzi, jak nie to kombinuje w inny sposób,żeby zarobić.
Ja miałam własną firmę i wiem, że przy lepszych jakościowo produktach ciężko dać niską cenę, bo człowiek chce przecież jeszcze zarobić, ano ale ludzie to by chcieli za darmo...
hihi no ja bym chciała za darmo nie ukrywam hihi

Maleństwo moje
Stary 2011-08-29, 13:01   #3387
sheryl
szeryfcio

Cytat:
No nie miałam, nie chciałam, dla mnie to za długo i niepotrzebne.
Najpierw ksiądz strzelił pogadankę - o nas, o naszej miłości, o tym, że trafiliśmy na siebie.... takie tam... ale pięknie mówił, fajny i sympatyczny bardzo...
Potem ceremonia cała, z komunią, obrączkami, podpisywanie. No wszystko co do ślubu potrzebne - było .

Czarindia
Stary 2011-08-29, 13:02   #3388
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
No nie miałam, nie chciałam, dla mnie to za długo i niepotrzebne.
Najpierw ksiądz strzelił pogadankę - o nas, o naszej miłości, o tym, że trafiliśmy na siebie.... takie tam... ale pięknie mówił, fajny i sympatyczny bardzo...
Potem ceremonia cała, z komunią, obrączkami, podpisywanie. No wszystko co do ślubu potrzebne - było .

Czarindia
to ci powiem że super miałaś , nawet nie wiedziałąm że tak można no

Maleństwo moje
Stary 2011-08-29, 13:04   #3389
sheryl
szeryfcio

Cytat:

no taka natura ludzka Ja też zawsze się targuję, próbuję. Zdaję sobie sprawę, ze sprzedawca chce zarobić, a klient, żeby mu jak najwięcej w kieszenie zostało
Stary 2011-08-29, 13:04   #3390
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
on cały czas jest przekonany ze ustrzelił chłopaka a ja go straszę że ustrzelił babe z moim wrednym charakterem jego przerażenie w oczach bezcenne

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Jeszcze troche i się okaże czy będzie chłopak czy dziewczynka

NIe tylko ty byś chciała, podejżewam że większość z nas by chciała, ale niestety nie ma tak dobrze

Początkująca scraperka
Zapraszam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości