|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam w jej wieku to dokładnie wiedziałam o czym marzę i co chcę w życiu robić. To że życie moje plany zweryfikowało po swojemu to już inna brocha. Dlatego uważam że to fajnie mieć jakiś plan na siebie mimo młodego wieku i wprowadzać go konsekwentnie w życie- mnie się nie udało ale życzę powodzenia. Na kiedy masz termin? Czarindia- sto lat, sto lat...Życzę Ci tego co i sobie- więcej kolorów w życiu, mniej zmartwień, dużo cierpliwości i radości z tego co już jest, mnóstwa marzeń i bliskich osób dookoła... Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-08-29 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() To ja za nauki, jak i za wiele innych rzeczy, które wyżej wspomniałam nie płaciłam. A nauki mieliśmy z normalną, bardzo sympatyczną kobitą/psychologiem (coś przy kościele musiała działać) i tematy dotyczył tylko relacji w związku, przykładów z życia, tego osławionego kalendarzyka, a tematów kościelnych nic, no może kilkanaście minut. Cytat:
Najlepiej to gadać jak się nie ma o czymś pojęcia. Ja miałam firmę i wiem co to za ból przy takich małych dochodach. Dochody są małe, ale opłaty duże i stałe dla wszystkich przedsiębiorców. Proponuję założyć własną firmę i zobaczyć jak to działa na własnej skórze. Co do CCC, według mnie dziadowizna straszna i generalnie nie chodzę, ale...dziewczyny tu zachwalały, to się przeszłam ostatnio ![]() Spodobały mi się jakieś sandałeczki, zaczęłam szukać swojego rozmiaru i okazało się, ze już w pudełku element (jakiś kwiatek) odrywał się od paseczka. Tandeta jakich mało! Z tańszych butów znalazłam kiedyś fajne (pod względem designu) w firmie In Blue. Kupiłam, okazały się też trwałe. Niestety zlikwidowali sklepy u nas i działają raczej na południu Polski. Bywają niby w CCC, ale już nic ładnego nie znalazłam. Nie, no do ginekologa trzeba chodzić, nie można go omijać, to bardzo ważny lekarz dla kobiety. Tylko znaleźć fajnego i dobrego. Nie, po tabletkach dzisiejszej generacji się nie tyje... Jak jedne nie pasują, to lekarz przepisuje drugie, które bardziej odpowiadają. Ja różne tabletki miałam, po żadnych nie tyłam. Po jednych tylko bardzo mi biust urósł, ale to nie były antykoncepcyjne, tylko hormonalne. ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-29 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
odemnie też kochanie wszystkiego co najradośniejszego
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
a termin mam z początkiem marca.
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ci powiem że temat o tym jak to będzie na mszy wygladało - jest super masz jasność i ja się po tym uspokoiłam ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mówię o tym co chcę robić za dziesięć lat tylko co chce robić teraz i jakie plany ze szkołą wiąże ![]() ![]() Cytat:
przepraszam za moje zachowanie jeśli Cię zdenerwowałam lub wyszłam na kapryśną nastkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mamy dwie solenizantki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz swoje cele super realizuj je , ale chciałam ci tylko przekazać że życie w tych czasach jest czasem cholernie różne i jeszcze bardziej cholernie niesprawiedliwe. np ja mam teraz prace i stanowisko które kocham bo sie realizuje jako szef swojej grupy w ochronie ale na codzien spotyka się tyle zawistnych ludzi ktorzy tylko czekają aż ci się noga podwinie i będą mogli skoczyć na twoje stanowisko . i wkurza mnie to bo ja ciężko pracuje aby być tu gdzie jestem a inni chcieli by je mieć za ładne oczy.
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
A ja już mam nauki przedmałżeńskie jakby zrobione i kartkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcowy Juniorek/Juniorka- to super. Latem już będzie Ci dzieciatko siedziało w wózku. A jak czujesz chłopiec czy dziewczynka? Bo u mnie było tak, że każdy mi wmawiał, że będzie chłopak a ja jakoś tak wewnętrznie czułam że jednak będzie dziewczynka. Nakupiłam sobie kiecek przed porodem narażając się na gromy rodziny- i miałam rację. Była dziewucha.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |||
Zakorzenienie
|
przepraszam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
każdy ma inny gust, ja przejechałam się na innych sklepach i wypieram tylko buty nike,adidasa, zary, h&m i tańszych - ccc ![]() szkoda, że tak tu jest dzięki Tobie, na przykładzie chciałam pomóc (bo nie kazałam jej tego robić, Ania ma głowę na karku i przemyśli i zrobi to co będzie uważała) a tu od razu krytyka ![]() Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-29 o 12:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Czarnida Tobie też życzę wszystkiego najlepszego
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
szeryfcio
|
![]() Cytat:
![]() A to co będzie podczas ślubu ksiądz nam powiedział na spotkaniu.... Zresztą tam nie potrzeba było nic gadać, ksiądz na bieżąco mówił co robimy, gdzie idziemy, ja tam się niczym nie stresowałam ![]() A i bez mszy było, sam ślub.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-29 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiesz co jeszcze nie czuje tego czy chłopczyk czy dziewczynka . Tomek mi tylko wmawia ze chłopak haha ale to wiesz on bardzo chce syneczka i może dlatego ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt takich na piękne oczy jest mnóstwo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tez tak na początku mówił, ale potem mu przeszło. Jak urodziła się Oliwka to powtarzał wszystkim ( sorry ze tekst bo on wg mnie taki nie teges jest)- "to jednak sztuka zrobić dziurę w dziurze"... Patrząc na nas - to takich magików mamy więcej, co... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
mi to jedno czy babeczka czy faceci będzie , byle aby porod obyl się bez komplikacji i aby moje maleństwo dostało dziesiątkę
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() a mnie się wydaje że jak nawet urodzi się córeczka to jak na nią spojrzy przytuli to się odrazu zakocha i bedzie ok ![]()
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten tekst ofafilaczku to boski ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
fakt jak mój mąż czasem coś powie to klękajcie narody
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Sytuacja Ani a znajomej mamy niekoniecznie musi być taka sama. Nie wiemy jakie buty miała Pani Znajoma, nie mamy porównania, więc nie ma tu o czym dyskutować. Sprzedawca sam wie, czy może zejść z cen czy nie. Jak może to schodzi, jak nie to kombinuje w inny sposób,żeby zarobić. Ja miałam własną firmę i wiem, że przy lepszych jakościowo produktach ciężko dać niską cenę, bo człowiek chce przecież jeszcze zarobić, ano ale ludzie to by chcieli za darmo...
![]() |
#3386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3387 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Najpierw ksiądz strzelił pogadankę - o nas, o naszej miłości, o tym, że trafiliśmy na siebie.... takie tam... ale pięknie mówił, fajny i sympatyczny bardzo... Potem ceremonia cała, z komunią, obrączkami, podpisywanie. No wszystko co do ślubu potrzebne - było ![]() Czarindia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3389 |
szeryfcio
|
no taka natura ludzka
![]() ![]()
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NIe tylko ty byś chciała, podejżewam że większość z nas by chciała, ale niestety nie ma tak dobrze ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.