|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
Moja jest tak podobna do ojca że szok, mają nawet takie same szpary miedzy jedynkami i palce u nóg (pomijam twarze) |
|
|
|
|
#3392 |
|
szeryfcio
|
to pewnie zależy od kościołą. Tam gdzie ja brałam, na starówce, to fabryka ślubów
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Czarindia, wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3396 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja dowiedziałam się w 12 tc (byłam prywatnie, na bardzo dobrym sprzęcie i pani mi pokazała ptaszka), a potem to już tylko potwierdzali.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-29 o 14:11 |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz co ci powiem jakoś mi nie spieszno do poznania jaka płeć będzie , narazie dobrze mi się żyje w takiej nieświadomości ![]() tak ostatnio sobie myślałam że wreszcie czuje ze się spełniam , mam męża ( jaki jest taki jest ale go kocham ), dobra pracę w której się realizuje , niezłą płacę ,w miarę dobre zdrowie , no i teraz dzidziuś w brzuszku to chyba wszystko czego było mi potrzeba
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 14:14 |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że to nieodłączny element ślubu w kościele katolickim. Kurczę, to szkoda ze więcej księży tak nie robi- zaoszczędzili by na czasie No i dla gości by była mniejsza nuda (mówię o tej części co nie chodzą )
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-08-29 o 14:12 |
|
|
|
|
#3401 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#3402 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() dziękuję dziękuję ![]() dziękuję Podziwiam młodych ludzi, którzy mają konkretne plany względem siebie i je realizują w późniejszym czasie ja ciągle nie wiedziałam co chcę od życia. Poszłam do ogólniaka, bo to dawało szansę na późniejsze określenie czego naprawdę chcę...Niestety się nie udało. Poszłam na studia bo ta uczelnia była blisko, kierunek całkiem fajny itd. Każdy etap edukacji zaliczałam z nadzieją,że później się określę. Teraz mam 28 lat i nie wiem nadal co chcę...mam jakby podwójną osobowość,dwa skrajne spojrzenia na świat
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie stanelam jak wryta i z tego wszystkiego zapomniałam co mam kupić
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, ja mam tak samo no oprócz roli mamy
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3406 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Potem ceremonia, komunia dla ludzi była... przysięga, podpisy... Powiem szczerze, że też rzadko się z tym spotykam ![]() Ale przynajmniej nie odpływałam jak to mi się na mszy zdarza, i byłam bardzo skoncentrowana na tym swoim ślubie. Bardzo go przeżyłam i takie emocje były, że mogę spokojnie powiedzieć, że to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu. ![]() Cytat:
Ale ogólnie ceny według mnie są przystępne jeśli chodzi o tak ładne buty, nie widziałam takich w takich cenach u nas, i też się czaję na buty u Ani... ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() No to ja obcinam końcówkę jak ktoś u mnie dużo kupi i gratisik daję
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
zapomiałąm sie że nie masz bobaska
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
ale w sumie patrzeć na to realnie to tutaj grosz tam 10 groszy po czasie uzbiera się złotówka
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 14:29 |
|
|
|
|
#3409 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas msza musiała być, ale razem z przysięgą trwało to 30 min- także bardzo szybko i nikt nie zdążyć się zanudzić. Kazanie też było o nas, było śmieszne i fajne, bo ksiądz dużo, żartował, typu ze ma nadzieje ze jak później nas spotka to nie będę zaniedbaną kurą domową, albo mąż pantoflarzem
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przysięga mmmmm , przy słowach " i przysięgam ci miłość " głos mi zadrżał i łzy poleciały nie ukrywam oraz jak tomek powiedział " Żono przyjmij tą obrączkę jako znak mojej miłości i wierności " tutaj też oczy mi się szkliły .
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Czarindia
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarindia Duzo zdrówka kochana!!! |
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Naszym Kochanym Jubilatkom życzę Naj, Naj
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Desperados 0,4 l za 4,20 Lech premium 0,5 l butelka 2,80 Heinekeen 0,5 l za 3,45 |
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
100 lat dla jubilatek
Ja nie chodziłam na nauki, bo powiedziałam księdzu, że mi termin nie pasował, są u nas raz w roku, a tż miał kartkę ze szkoły średniej, ja nie miałam, bo w LO nie chodziłam na religię ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najpierw brałam Jasmine czy jakos tak i strasznie przytyłam mimo, że duzo sportu uprawiałam i wcale tak dużo nie jadłam to jednak przybyło mi prawie 10 kg I w końcu się wkurzylam bo ile można ćwiczyć ograniczać się w jedzeniu a i tak dalej tyjesz.Zmieniłam ginekologa i tabletki na Logest (albo Fermodette zależy jaka apteka) i nie dość, że bardzo szybciutko zrzuciłam te zbędne kg to jeszcze poczułam się znacznie lepiej, syfy mi nie wychodziły, nic mnie nie bolało, nie byłam taka nabuzowana hormonami. I tak już od mniej więcej 6 lat biore bez żadnej przerwy Logest i uważam, że jest całkiem ok. Dlaczego zaczęłam brać tak wcześnie? Bo miałam tak nieregularnie i tak boleśnie że w pierwszy i drugi dzień dalej jak widzialam. I jeszcze dodatkowo okres potrafił mi sie np przeciągnąc do 2 tyg. a później nie pojawić przez 3 mce.---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Wszystkim osobom, które mają dzisiaj urodziny imieniny życzę STO LAT!!!!!!!!!!
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
No umnie tyulko lech 10gr drozej a heinekena nie mam.. Więc tak strasznie mnie to drażni, że szok... Konserwy mięsne tej samej firmy, te same, identyczne w inter 3,99, u mnie 2.70... I juz 1.20, które wyrównuje się np przy zakupie chleba i maki... ale ludzie tego nie widzą... Zdziwia się jak kiedys zamkniemy to w ✂✂✂✂u i po każdą głupotę bedą musieli 5 km do miasta jeździć
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do płci to dopóki jej nie znasz to przynajmniej nie kupujesz wszystkich ubranek/zabawek jakie Ci w oko wpadną ![]() a pokoik dla dziecka szykujecie? Cytat:
szczerze powiem, że chciałabym mieć domek z ogródkiem, dwoje dzieci i się nimi zajmować, ewentualnie przy domu jakiś zakład kosmetyczny czy cuś. Eh jaka ja naiwna - będzie trzeba zapierdzielać do emerytury żeby mieć za co chleb kupić
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja kiedys powiedziałam że jak będę brała ślub to dzień przed wyryczę się jak bóbr (ze szczęścia oczywiście) a dopiero następnego dnia będę mogła iść do ślubu bo inaczej bym ryczała podczas ceremonii:P No ale zobaczymy jak to będzie
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Ja też zawsze się targuję, próbuję. Zdaję sobie sprawę, ze sprzedawca chce zarobić, a klient, żeby mu jak najwięcej w kieszenie zostało

.
Myślałam, że to nieodłączny element ślubu w kościele katolickim. Kurczę, to szkoda ze więcej księży tak nie robi- zaoszczędzili by na czasie

normalnie stanelam jak wryta i z tego wszystkiego zapomniałam co mam kupić

dalej jak widzialam. I jeszcze dodatkowo okres potrafił mi sie np przeciągnąc do 2 tyg. a później nie pojawić przez 3 mce.