|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Tenebrosa, maxwelka, dzięki za informację.
Ale czy ja się tam dogadam po angielsku lub niemiecku? Bo po francusku ani słowa oprócz żetę Trochę się tego boję, że pojadę na własną rękę, a tam nic kompletnie nie załatwię, nie kupię, nie zobaczę, bo nie będę umiała nic powiedzieć
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
PMki nie wiem czy wiecie, ale niedawno za mąż wychodziła także Sylwia Gliwa
![]() ślubny look nie podoba mi się wcale Długi welon zakrywający sylwetkę + krótka sukienka wyglądają dosyć zabawnie. Trochę jak gdyby mała dziewczyna ubrała welon mamy
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po angielsku raczej się dogadasz, ciężko bo ciężko, ale radę da
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej
Gołębiom mówię stanowcze NIE. Nie cierpię tych ptaków. Za to co mi na balkonie robią. Całą jesień, zimę i wiosnę z nimi walczyłam i po prostu kojarzą mi się tylko z ciągle zabrudzonym balkonem. Lampiony fajna sprawa. Byliśmy na weselu, na którym były puszczane lampiony i jeden wpadł na drzewo i nic się nie stało - wypalił się i tyle. Obsługa lampionu jest prosta i trzeba tylko dłużej przytrzymać go by naprawdę był nagrzany, gdyż wtedy szybko unosi się do góry i jest fajny efekt. Wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi, którzy niedawno wrócili z 2 tygodniowego pobytu w Chorwacji. Przy ich wyjeździe nasza wycieczka nad polskie morze już tak bardzo nie zachwyca... Dobra, wracam do roboty bo się pilne sprawy nawarstwiają i będzie wielka d....a jak sie z tym nie wyrobimy...
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyna ładna a zrobiła z siebie takiego paszkwila jestem zdecydowanie na nie
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was, ale jakoś nie mam weny na pisanie
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam i ja w Douglasie błyszczyk Max Factora sophisticated ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- A co się dzieje z Chatką? Znowu nam gdzieś zniknęła / wyjechała? |
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Tez poległam na Duglasie...
zamówiłam sobie dezodorant Halle by Berry 75 ml i płatki kosmetyczne 80 szt. - bo tego zawsze mało...
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1240 | |||
|
Podróżniczka
|
Ale dzień. @ mi nie odpuszcza. Normalnie czuje się jakby to było za karę w tym miesiacu
Poza tym jakoś tak chłodno, ludziska porozbierani chodzą a ja paraduje w swetrze ![]() Cytat:
Cytat:
My się wahamy Na żadne Malediwy i inne takie nas nie stać, bo planujemy zbudować/kupić dom/szeregówkę po ślubie . Ale chętnie bym się wybrała Wybierzemy first minute (jednak podróż poślubna jest za bardzo ważna jak dla mnie na lasty) Zdecydujemy się wcześniej. Pewnie (jak co roku ) koło grudnia będziemy zamawiać. Myślimy nad Egiptem, Korfu, Majorką, Ibizą lub Fuertaventurą - podróż w maju lub pod koniec sierpnia - zależnie od destynacji, którą wybierzemy Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-08-29 o 15:00 |
|||
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Wesele w lubelskim miała. Pewnie dopier dziś wraca
|
#1242 |
|
Podróżniczka
|
Kicia nie poznaje Cię w tym avatarze
Jak widzę nową suknię muszę patrzeć kto to. A to przecież Ty kiciu, tylko gdzie jest kicia ?
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widziałaś mnie magdziu w mojej sukni ślubnej? ![]() no właśnie się dokopałam do wpisu mówiącego o tym
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Druga OMG Moja mama miała podobną x-lat temu na swoim ślubie ![]() A w Twojej jest Ci bardzo ładnie. Jednak suknia traci drobinę urok jeśli nie ma halek pod spodem ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Lece do domu. Zamykamy biuro, oczywiście musiałam czekać aż babeczka ode mnie skończy palić papierocha i plotkować
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
edit. ach i jutro się okaże, czy babeczka da mi wolne do końca tygodnia, więc nadal proszę o kciuki
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-08-29 o 15:18 |
||
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
Strasznie się napaliłam na te fioletowe buty...jak powiedziałam mamie o tym to stwierdziła, że chyba mi się w głowie pomieszało ale powiedziałam jej, że to mój ślub i jak będę chciała to pójdę nawet w czarnych butach i sukience też. :P Nic nie powiedziała. I teraz pytanie do was...spotkałyście się może z jakimiś ładnymi fioletowymi butami?? Tylko ja chcę obcas 3-5cm. Znalazłam w necie parę i nie są złe ale jakoś mnie nie urzekły. Chyba bym chciała, żeby były z satyny...
|
#1248 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z Wami nabieżąco, ale mam taki młyn w pracy,że nie mam siły mysleć co tu odpisać.
|
|
|
|
#1250 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.slubclick.com/blogs/slub-...tach-slubnych/ ja też na początku chciałam , ale wiadomo dodatki dobieramy do sukienki ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- [QUOTE=Magdzia0108;2906088 7]Latarenka śliczna, sama bym takie chciała mieć kasia kuku gotowe za sztukę krzesełka jakoś po 1,50 zł. Najmniej, tak mi sie kojarzy. Na all tego jest pełno tusiu byłam w Mosznej, piękny zamek tam jest, taki Disney'owski. Tylko jak my akurat byliśmy, to robili renowację z zewnątrz i było widać tylko rusztowania, szkoda. Seagirl to czekamy na jakieś fotki z tego pleneru ![]() Milka a kiedy będziesz mogła zrobić fotki? w środe idę wpłącać zaliczke i mam nadzieje,że już wtedy bede mogła zrobić sobie zdjęcia w sukni. Dziewczyny mówiły, że jak wpłaci się zaliczke to ze zdjeciami wtedy nie powinno byc problemów. |
|||
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
mi też, ale chyba mu nic nie zrobili, może zdechł śmiercią naturalną i nikt nie zauważył? Raczej chyba ten dziadzio by go za mocno nie ściskal?
A Wy planujecie sami wypuszczać gołębie, czy to będzie tak, że wyjdziecie i ktoś je puści? |
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szczepień Cię w takim razie podpytam - są kraje, gdzie trzeba mieć książeczkę szczepień i jakieś określone szczepienia. Możesz powiedzieć, jakie to mniej więcej kierunki?? Co do wycieczek z niemieckimi biurami podróży - w necie jak przeglądałam oferty, to się oczom nie chce wierzyć, że za 500 euro można sobie na kanary na 2 tyg. polecieć, szok. Ale jak to zorganizować, w sensie..najpierw jedziemy na lotnisko np. Berlin, i co tam zrobić z samochodem - podejrzewam że parking jest płatny i to słono. A jak ktoś (np. ja) nie zna niemieckiego, poza tym obce lotnisko - mnie takie rzeczy przerażają Masz jakieś rady na to?
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bede je trzymała na wyciągniętych rekach więc mam nadzieję ze sukienka się nie zabrudzi ![]() no i oczywiście polecą a nie tak jak na filmie
Edytowane przez M_ilkaa Czas edycji: 2011-08-29 o 15:35 |
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może po ślubie wróci![]() nena zawsze można do Berlina busem pojechać taniej niż zostawić auto na parkingu
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do szczepien luknij tutaj....ale zalecane to nie obowiązkowe i nie trzeba ich robic chyba, że ktos bedzie do buszu wchodził ![]() http://www.szczepieniadlapodrozujacy...bowiazkowe.pdf |
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja właśnie wróciłam z pracy, dokładnie Was nadrobiłam, ale nie mam weny do pisania ;(. U mnie ślub to temat nr 1 a to dlatego, że siostra mojego TŻa niedawno się zaręczyła i planują ślub rok po naszym. Także oni załatwiają już wszystko i tylko wysłuchuję jej pomysłów. Z tego co widzę to mamy zupełnie inne gusta w tej kwestii. Dobrze, że mój TŻ ma podobne zdanie do mojego bo mogłoby być ciężko . Miłego dnia Wam życzę
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czytam na slubclicku o propozycji zakrycia twarzy welonem
"Welony ślubne zakrywające twarz panny młodej znowu wracają do łask. Wybierają je już nie tylko księżniczki i nie zawsze zakładają je do imponujących sukni ślubnych. " "Odsłonięcie welonu z twarzy będzie szalenie wzruszającym momentem. Nie rezygnujcie z niego idąc do ślubu bez welonu." Kiedy odsłonić welon z twarzy? Do wyboru mamy aż trzy możliwości: 1. Tuż przed mszą. Może to zrobić ojciec, jeżeli tylko będzie nas prowadził do ołtarza. 2. Tuż przed przysięgą. Poprośmy o to (jeszcze) narzeczonego. 3. Po zakończeniu mszy. Poprośmy o to (już) męża, który w tym momencie może złożyć pierwszy małżeński pocałunek. Pamiętajcie! Odsłonięcie welonu to męskie zajęcie. Niezależnie od tego czy będzie to robił ojciec czy mąż będzie to szalenie wzruszająca chwila. Nie warto jej sobie odmawiać rezygnując z welonu tego typu. to skrót tego artykuły powiem Wam,że aż mnie ciarki przeszły jak pomyślałam, że mój TŻ miałby mi odsłaniać twarz przed przysięgą !! |
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedys myslalam o takim welonie zasłaniającym twarz, ale po namyśle zostaję jednak przy takim tradycyjnym.
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
A u samej góry po prawej linki do sklepów z fioletowymi bucikami |
||
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Trochę się tego boję, że pojadę na własną rękę, a tam nic kompletnie nie załatwię, nie kupię, nie zobaczę, bo nie będę umiała nic powiedzieć

19.05.2012

Poza tym jakoś tak chłodno, ludziska porozbierani chodzą a ja paraduje w swetrze 

Masz jakieś rady na to?
.