|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Ja już ponad rok moje włosy zapuszczam
Jak dorwę kogoś z aparatem (mój zepsuty ) to wam fotkę wkleję
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Cytat:
Cytat:
I zjadłam też kolację o 18 2 kromki ciemnego chleba z rybką.Ja włosów nie zapuszczam a mam tak za cycki :P Lubię moje długie włosy. Dziś zgrzeszyłam 2 ciastami ok 13- bo urodziny w pracy były
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Monia a nawet nie wiem co pisze na metce, sprawdzę jak będę zakładała
![]() A co do włosów, to ja też bym z chęcią farbowała całe na jeden kolor, ale mi nie pasuje i najlepiej wyglądam w blondzie tak to bym miała problem z głowy i kupiłabym sobie kolor jaki mi pasuje. Szkoda, że farby blond nie wychodzą mi równomiernie na włosach, tylko przy odroście łapie na pomarańczowo-żółto
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko, na zdjęciach wyglądasz tak chudziutko i prześlicznie, że nigdy nie dałabym Ci tych 59kg
A z tym utrzymaniem to masz rację. Naprawdę łatwiej jest zgubić 20kg niż zejść np. z 50 na 49 Baletnica, co za piękna hodowla! ![]() Trzymam kciuki za pracę! ![]() Eldo, a co to za Lidlowy olejek do włosów? Przywieźli mi w weekend gazetkę, ale niczego takiego tam nie ma Jest zatem w regularnej sprzedaży?Och to zakupy pełną gęba! Szkoda że w mojej mieścinie nie ma NL Gdy byłam w Anglii to często tam zaglądałam. Rzeczy były naprawdę tanie, a na sale'u to już w ogóle hulaj duszo...Bo i rozmiary były i ceny o 50-70% niższe Ja byłam dziś na zakupach i upolowałam w końcu różową marynarkę Myślałam że kupię też czarną, ale nie mogłam znaleźć takiej która by mi odpowiadała. W ogóle jakoś brzydko wyglądałam w tych czarnych marynarkach Myślałam, że w tym kolorze jest mi do twarzy, ale widocznie nie skoro wcale się sobie nie podobam Wypożyczyłam dziś kolejnego Cobena i kupiłam Angorkę więc mam czytadło na parę dni. Pobawiłam się trochę w kurę domową bo trzeba było parę rzeczy w domku zrobić. Teraz czekam na TŻ. Po 22 ma wrócić z pracy. Dziś pożarłam: -owsianka -bułka dukana + 2 łyżki wieśniaka -jabłko -2 kromki chleba z "kiełbasą" ze słoika ![]() -1/2 woreczka ryżu, 2 łyżki sosu sł-kw, fasolka szparagowa. Idę poczytać gazetkę. Pewnie przyjdę tu dopiero jutro także mówię Wam dobranoc Perełki Miłego wieczoru/nocki
|
|
#2225 |
|
amor vincit omnia
|
dzaga na pewno masz go w gazetce, bo kupiłam sezamowy ten z azjatyckiego tygodnia
|
|
|
|
#2226 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam sobie kolację i trochę przesadziłam no ale co tam ;p zjadłam 3 małe kromki chleba razowego z metką cebulową. A całe pętko miało 180 g a ja zjadłam ze 150
Ostatni raz metkę cebulową jadłam jak byłam w ciąży!!!!!!! czyli jakieś 2,5 roku temu!!!! zapomniałam już jaka jest pyszna zaspokoiłam swoje pragnienie i pewnie więcej nie kupię jej na razie więc nie napcham się już więcej na noc. A brzuch mnie znowu zaczął mocniej boleć ;( nienawidzę mieć okresu!!!!!---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- a znalazłam w necie że 100 g metki ma 240 kcal ..... a ja zjadłam 150 g + 3kromki chleba razowego.... ojjjooojjjjoj ile to kalorii!!!! no trudno, ale pyszne było ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
pamiętaj aby codziennie tak jeść ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ja mam rozmiar S i powiem Ci, że w kroczu mi odstają tzn. marszczą się. Dziwna ta rozmiarówka ich a XS nie produkują ponoć ;(---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
dużo osób mi nie wierzę że ważę 59-58 kilo. Każdy mi daje mniej. Ja mam bardzo grube kości i wysoka jestem więc zapewne to dlatego mam wyższą wagę.Co do wyjazdów to ja też dużo z rodzicami nie jeździłam-prawie wcale. Może właśnie dlatego tak bardzo chcę jeździć ze swoimi szkrabami bo wiem jaką im to frajdę sprawia. Chcę aby miały wspomnienia z dzieciństwa choć są jeszcze za mali i pewnie nie będą tego pamiętać no ale od czegoś trzeba zacząć Ty zapewne ze swoim dzidziusiem też będziesz wszędzie jeździła
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja po całym dniu wrażeń zasiadłam przed kompa na pełnym luzie i mam czas na serfowanie najpierw wyspowiadam się z tego co zjadłam.Menu: 7: jajecznica z 2 jajek + cebulka + 2 plasterki szynki 10: jabłko 13: jogurt 17: warzywa na patelnie + sałatka z tuńczyka Do tego duuużo czerwonej herbaty ![]() Dziś znowu byłam w SH i kupiłąm pasek za 2 zł ![]() Dżaga jeszcze raz gratuluję różowej marynarki, świetnie w niej wyglądasz, co do książek Cobena mają być niedługo w Biedronce do zakupienia ![]() Eldo ja tez zazdroszczę sklepu NL, ja ciuchy z tej firmy mam jedynie jak zakupię na all albo upoluję w SH ale to fakt ceny niskie także bierz co popadnie ![]() Muszę się Wam pochwalić odważyłam się dziś szefową poprosić o podwyżkę, teraz czekam do 31 lub 1 jak będą wypłaty i okaże sie czy coś wyłudziłam czy nie To moja 1 taka ''próba'', oby się udało ! Zapytałam wprost '' Mam do Pani prośbę, czy mogłabym dostać podwyżkę? Pracuję tu już 2 lata i spełniam dobrze wszystkie swoje obowiązki " nie wiem czy dobrze czy źle, trzęsłam sie cała przez jeszcze 10 min po tym, ona tylko się uśmiechnęła jak zaczęłam wymieniać kilka powodów... i powiedziała że to przemyśli Jejjj ale się boję i strasznie ją chcę !!!
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana tak nie można..... no miejmy nadzieję że szefowa okaże się uczciwym "człowiekiem" i da Ci tą podwyżkę
|
|
#2229 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygrałam kiedyś na allegro z licytacji za śmieszne pieniądze. Był nowy z metką teraz jest za duży bo to rozmiar M niestety ;(
|
|
#2231 |
|
amor vincit omnia
|
ja spodni wgl praktycznie nie noszę... przez ostatnie 5 lat to miałam na sobie może 3-4 razy w roku
ale jedne dobrze mieć więc stwierdziłam, ze na jesień trzeba kupić.. .no i super że jest ta akcja w NL bo troszkę taniej kupiłam Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-08-29 o 21:59 |
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kocham spodnie ale tylko rurki - biodrówki no i takie mocno obcisłe do tego wysokie szpile, fajny pasek i jest bosko ![]() Też muszę sobie kupić jakieś na jesień, i dodatkowo jakiś sweter, kurtkę i botki. Ale to po wypłacie dopiero.... teraz po tych wczasach w Stegnie jestem spłukana!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-08-29 o 22:09 |
|
|
|
|
#2233 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
witam
ja dziś po raz kolejny zjadłam jajecznicę z mąką i mlekiem ale taka pyszna mi wyszła, jak za czasów dzieciństwa kiedy ojciec smażył dla całej rodziny i kupiłam sobie dezodorant z Nivea super świeżość za 11zł, ślicznie pachnie i naprawdę zapach czuję nadal choć pryskałam się nim o 16 gdzieś. normalnie używam Antidral z apteki, a ten tak dodatkowo dla ładnego zapachu ![]() monia przeczytałam dziś co napisałaś o tym aquaparku za olsztynem i pokazałam Tż, i jedziemy tam i ja też kocham metkę cebulową Baletnico piękne masz te włosy, nie dość że długie to takie zadbane. zazdroszczę ![]() tinekk za mało jesz! pamiętaj co jest napisane na 1 stronie tego wątku - jemy zdrowo, nie głodzimy się. i zobowiązałyśmy się przestrzegać tych zasad, więc kochana koniecznie jedz więcej! a co do pracy to gratuluję odwagi, oby szefowa dała Ci tę podwyżkę meeedzik ja też zapuszczam włosy w sumie cały czas, ale nie dość że nie rosną to końcówki mi się tak niszczą że muszę ciągle podcinać i już zupełnie nie widać że są dłuższe. teraz dopiero trochę od Waxa i szamponu z apteki na porost trochę urosły
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
Macie racje za mało zjadłam od sniadania do kolacji ale taki był młyn w pracy ze nie mialam nic innego pod ręką jutro przygotuje sobie jakies jedzonko
![]() Mam jeszcze pytanie odnosnie WAXA czy wy uzywacie go tylko od głowy czy na cała dlugosc włosów i pozostawiacie na ok 20 min?
|
#2236 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj uwierz mi że u kobiet o okrąglejszych kształtach też to dobrze wygląda. JA jak ważyłam 68 kilo to już śmigałam w rurkach i szpilkach i każdy mówił że super wyglądam i bardzo mnie wyszczupla taki ubiór
Ty byś na pewno też super wyglądała!
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na prawdeeeeeeeeeeę? Jeju w szoku jestem na prawdę, jak kupowalam na instrukcji pisało ze ok 20/30 min w reczniku lub podczas kapieli i to tylko od głowy dawałam i zawsze mialam takie gładziutkie ( własnie przy glowie ) pomyslalm zeby dawac na cala dlugosc ale myslalam ze moze bede miec tłuste strasznie, ale w zyciu nie pomyslalam ze tak długo ale to super efekty musza byc 100 razy lepsze
|
|
#2239 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
kupiłam właśnie ciemne rurki w NL
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-08-29 o 22:51 |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Ale Ty maskę czy wosk używasz?
|
|
#2241 |
|
amor vincit omnia
|
tinek ja dodaję zawsze rycynowy i sobie śmigam po domu, sprzątam itd
na noc nie zostawiam, bo by mnie wkurzało, ze mam coś na głowie. poza tym te 2 godz w zupełności mi starczają ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- ja mam wosk |
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za radę super teraz bede używać na całą długość włosów, tym bardziej ze planuje troszkę podciąć, wiec akurat zacznę je odświeżać na nowo, jak już nie będzie tych zniszczonych koncowek
![]() Akurat będę wstawać rano w sobotę umyje włosy i założę czepek później wezmę się za sprzątanie zejdzie mi trochę z 2h i pójdę się wykąpać i zmyć super super super dziękuję Wam ![]()
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może za rok się uda
|
|
#2244 |
|
Zadomowienie
|
Dobra kochane uciekam spać bo ziewam strasznie słodkich snów do jutra
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj spędziłam cały dzień u kumpeli...miałam się uczyć, ale humor do bani, załamanie trwa...nie ma szans, żeby zdać ten rok i ogólnie jestem strasznie zła na siebie...
Co do pracy w kebabie to nie zadzwoniła szefowa...i ok. 20.00 nie wytrzymałam i sama zadzwoniłam..i tłumaczyła się, że nie miała czasu, bo cały czas pracuje w tej knajpie, bo nie ma pracowników...no i w niedziele mam przyjść na dzień próbny i z Tżtem mało co będę się widziała...cóż..na razie będzie musiał wytrzymać, zanim nie znajdę coś ciekawszego..Dzwonili do mnie też dzisiaj z Promod, w Galerii oddalonej o 40km...pojadę, zobaczę, jeśli zgodzą się na system jeden dzień cały plus jeden wolny to też byłoby ok...zobaczymy, w środę o 11.30 mam rozmowę... także z pracą wszystko jest na dobrej drodze.. z dietą beznadziejnie płatki kanapka z serem żółtym i szyną 3 duże kawałki pizzy wiem, nie jeździjcie po mnie, zdaję sobie sprawę z tego jak beznadziejnie dzisiaj to wyszło ![]() Dżaga, nie martw się , włosy przyzwyczają się do tej naturalności i bez-silikonowości , a potem sama już zapomnisz co to prostownica i nim obejrzysz się włosy będą do pasa ..swettish- farbowałam włosy rok temu w listopadzie..na kolor mokka...ale ja mam takie dziwne włosy, bo kolor spłukuje Mi się równomiernie, robi się coraz jaśniejszy..z czarnego hebanu zeszłam do brązowego bez żadnego rozjaśniania, po prostu czarny Mi się wypłukał.. ale ogólnie polecam farby Matrixa- colorSnc czy jakoś tak- ja kupowałam w hurtowni fryzjerskiej, wychodzi 40zł, jest bardzo duża, bo na moje włosy trzeba 2farby, a tej używałam tylko jednej..polecam Monia, bardzo się cieszę, że z mężem się układa. I dobrze- trzeba Mu na spokojnie wpajać i wklepywać do głowy jak mężczyzna powinien traktować swoją Kobietę. Może jak będziesz M to ciągle wpajać i pokazywać w życiu to w końcu zrozumie i przejrzy na oczy- że robił źle i Jego zmiana nie będzie chwilowa. A opił się w czasie urlopu? Jak się wtedy zachowywał? Aniu, czekamy z niecierpliwością na Twoją fotorelację ze Ślubu!!! Jestem cholernie ciekawa jak wyglądałaś i jak się bawiłaś!!!!! Karolinko, czemu nic nie piszesz? Olu, jak się trzymasz? Pisał coś Tżt? Tinekk, Waxa POWINNO się nakładać na skórę głowy, bo to jest typowy lek apteczny, nie przetłuszcza włosów i nie obciąża, a wzmacnia. On na prawdę musi być świetny, bo mojej cioci po chemioterapii lekarz zalecił Waxa w celu odbudowy i szybszego porostu włosów..Ja nakładam w lato Waxa na cały dzień pod folię i idę na dwór..teraz na przemiennie używam na tej samej zasadzie z Stapiz- Sleek Linie i też jest rewelacyjny- włosy błyszczą się jakby były przed chwilą pomalowane. ps. spodenki teraz wyglądają rewelacyjnie= Ty Moja Chudzinko- powinnaś w nich chodzić dzien i noc, bo wyglądasz naprawdę ekstra!
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-29 o 23:50 |
|
|
|
#2246 |
|
Zadomowienie
|
monia A co do aquaparku w Sopocie to przypomniało mi się że byłam tam ale dawno temu jak byłam w 5kl podstawówki, ale pamiętam tylko 2 długie zjeżdżalnie
no a na te Pluski to się tak cieszę jak nie wiem ![]() w ogóle to chyba zacznę kupować Cosmopolitan, dziś dorwałam u Tż w łazience ![]() Baletnico 1400zł za pracę w knajpie? a w W-wie Ci tak mało proponowali (wybacz, nie pamiętam dokładnie ile ale byłam w szoku)! no to chyba nawet te zarwane weekendy da się znieść. W ogóle to mam takie pytanie do Ciebie, już dawno chciałam spytać ale jakoś tak nie wyszło. Bo Wy z Tż widujecie się tylko w weekendy tak? daleko od siebie mieszkacie? jak to znosicie? przepraszam że tak wnikam ale ja już teraz myślę jak to będzie jak wyjadę na studia, ze swoim też będziemy widywać się co tydzień lub rzadziej i sobie tego nie wyobrażam.. niby mam jeszcze czas i może martwię się na zapas ale już tak mam.
|
#2247 |
|
amor vincit omnia
|
murka ja kiedyś kupowałam Cosmo, ale ostatnio kurcze traci poziom, naprawdę
no i 6 zł to nie mało.
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko przejrzałam jeszcze dokładnie tą stronę w internecie o tym aquaparku w Pluskach i proponuję Ci pojechać w tygodniu bo wtedy można kupić bilet całodzienny który kosztuje 36 zł od osoby a to się bardzo opłaca. W soboty i niedzielę nie ma takiej opcji i za 3 godziny zapłacisz 39 zł. A uwierz mi na słowo że 3 godziny to jest mało.
Patrzyłam też ile kosztuje wynajęcie pokoju w hotelu i za 2 osobowy pokój trzeba dać 380 zł!!!!! Masakra!!!!!!!!!! Baletnico moim zdaniem dojeżdzać 40 km to bezsensu. Na dojazdy wydasz tyle że zostanie Ci taka kwota którą zarobisz w tym kebabie albo i mniej. Poza tym ciągłe dojazdy do pracy to masakra, a w zimę to już w ogóle horror. Ja dojeżdżałam 25 kilometrów i miałam dosyć. Lepiej idź do pracy na miejscu, będzie Ci lżej i kwota 1400 zł za rozwożenie jedzenia to nawet sporo. U mnie płacą 800 zł za taką fuchę. Co do męża to jak byliśmy w Stegnie to upił się z wujkiem i to bardzo mocno.... aż za mocno bo aż wymiotował i nie miał siły się nawet kłócić ze mną więc miałam spokój. No ale nie mogę mu przecież zabronić wypić z wujkiem którego widzi raz na rok i dodatkowo dzięki któremu mogliśmy za darmo mieszkać w domku nad morzem. Najważniejsze, że był grzeczny jak się napił i zdarzyło się to raz. Widzę, że stara się nie pić. No ale piwo dziennie nadal musi być chociaż jedno........
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
A dupa tam odechciało mi sie spać nigdzie nie ide:p
Baletnica fakt 1400 to nie jest źle jeśli się uda to nie ma co narzekac trzeba brać tą pracę a Ty masz rozwozic te kebaby wiec jak to jest z samochodem dadzą Ci? czy masz miec swoj i zwracaja za paliwo?Co do waxa to dziękuję za radę napewno zaczne trzymac dłuzej by włoski szybko zaczely rosnac, zazdroszcze Ci Twoich masy takie piekne dugie ja mam w planie miec takie na pryzsyle wakacje podetne teraz troche bo mam zniszczone i biore sie za nie pelna para![]() Aniu no własnie czekamy z niecierpliwościa myslałam dziś o Tobie w końcu od soboty jesteś żoną swojego męża
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Sopocie są faktycznie tylko dwie zjeżdżalnie więc dobrze zapamiętałaś Jedna taka długa, zakręcona w kolorze żółtym którą zjeżdża się spokojnie a druga krótsza i bardzo stroma w kolorze niebieskim - ja zjechałam nią raz i nigdy więcej tego nie zrobię.... zawału prawie dostałam bo tak szybko się leci w niej.---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Jak dorwę kogoś z aparatem (mój zepsuty
) to wam fotkę wkleję
............69
....... .

Z siostra cioteczną rozmawiałam w sobotę u niej jak to sama mówiła wystarczyło 3 miesiące ona we Włoszech on tu i się posypała. 

tak to bym miała problem z głowy i kupiłabym sobie kolor jaki mi pasuje. Szkoda, że farby blond nie wychodzą mi równomiernie na włosach, tylko przy odroście łapie na pomarańczowo-żółto

Jest zatem w regularnej sprzedaży?
Wypożyczyłam dziś kolejnego Cobena i kupiłam Angorkę więc mam czytadło na parę dni. Pobawiłam się trochę w kurę domową bo trzeba było parę rzeczy w domku zrobić. Teraz czekam na TŻ. Po 22 ma wrócić z pracy. 
zaspokoiłam swoje pragnienie i pewnie więcej nie kupię jej na razie więc nie napcham się już więcej na noc. A brzuch mnie znowu zaczął mocniej boleć ;( nienawidzę mieć okresu!!!!!