|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Ale kto to kupi skoro z jajka to każdy sam se może zrobić? ![]() Mnie na przykład brakuje prawdziwych, unikatowych cacuszek. Jest kilka zagranicznych sklepów sprzedających takie cacka, ale są koszmarnie drogie. Reszta, przynajmniej u nas, to typowe przykłady biżu robionej "w sklepach z częściami" jak ja je nazywam. Nie wiem jaka jest ich prawidłowa nazwa. A to co w sklepach to dobre do pracy, na disco lub bal w remizie. Na prawdziwe bale się brelanty nosi, ale tej akurat części społeczeństwa nawet nie ma co brać pod uwagę. ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3302 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
najzwyklej to w bazach danych znaków towarowych
polska http://bazy.uprp.pl/patentwebaccess/...anguage=polski europejska http://oami.europa.eu/CTMOnline/RequestManager/ międzynarodowa http://www.wipo.int/romarin Ciebie by chyba interesowała klasa usługowa 42 - architektura, projektowanie, itp. w tych bazach nie za fajnie się szuka znaków podobnych bo trzeba wpisywać wszystkie podobne wariacje jakie ci przyjdą na myśl, wyszukiwarki znaków podobnych do nazwy o jaką Ci chodzi są, ale są płatne (edit: jakbyś coś chciała wyszukać, słowo czy grafikę, a nie za bardzo by Ci szło to daj znać, mogę spróbować luknąć w pracy) od razu powiem że nie mam pojęcia czy jest baza danych nazw firm ![]() Cytat:
na domenach to ja się nie znam ![]() ale jak Red chce sprzedawać na allegro czy etsy to domena talisman.pl nie byłaby potrzeba, zresztą zawsze można wykupić talisman.art.pl, talisman.waw.pl, bizuteria-talisman.pl itp. edit: poza tym nie sądzę żeby te firmy od biżuterii australijskiej czy tahitańskiej prowadziły działalność w PL, więc to nie problem, tak samo jak nie jest problemem zespól o nazwie Talisman Cytat:
choć teraz jako dorosła to się zmuszam, dużo zależy od firmy, jedne wchodzą lepiej inne gorzej Cytat:
albo obrazem Czarny kwadrat na białym tle... kwestia wypromowania.---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-08-29 o 19:17 |
||||
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3304 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bosz, zauważyłam żeśmy odeszły od tagów i się zrobił off top
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3305 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
I Talisman na zasadzie nazwy na allegro a pseudonim swoją drogą.---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- TŻ mnie ostro wkurzył właśnie ale o tym potem bo mam dida na ręku. |
||
|
|
|
#3306 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dostałam ofertę z citeam.pl - kompleksowe sprzątnięcie mieszkania za 69 zł zamiast 250 - skąd oni wiedzą że mi to potrzebne
|
|
|
|
#3307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myślałam, że Red chce firmę zakładać. ![]() Wszystko się zgadza, tylko skoro Red pisała o ebay, który generalnie jest międzynarodowy, to dlaczego Red ma im robić reklamę? Że o reklamie kapeli już nawet nie wspomnę. ![]() Poza tym nie każda firma ma zarejestrowany znak towarowy. A w przypadku działalności twórczej - nie jest to nawet koniecznie - dlatego teraz częściej sprawdza się domeny niż bazy danych znaków towarowych. Przecież nie bez powodu istnieją ludzie zajmujący się handlem domenami. ![]() Cytat:
![]() Zresztą z organicznymi produktami zawsze mogą być kłopoty typu Sanepid. ![]() Tak mi się przypomniało, przy okazji, że kiedyś widziałam kolczyki i naszyjniki z kwiatkami, roślinkami, muchami, pająkami innymi insektami zatapianymi w poliżywicy. Swego czasu furorę robiły naszyjniki z kości szyjek kurzych a później ozdoby ze strusich wydmuszek. A kolczyki z wydmuszek przepiórek to pamiętam "od zawsze".
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poznasz, wygląda (znaczy wyglądała 3 lata temu) tak jak zwykle ![]() a na kłusaki polezie na 100%, lornetkie se weź skończyła się wypsz w galilu i dopsz , bo dziś bym klikła flaszkę ![]() sąsiad mnie wkokufił, ale tak na maxa, bandna idiotów
|
|
|
#3309 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() chętnie bym nabyła oryginał ![]() dzieki za linki....polukalam i sie zdziwiłam w sumie...ze np mozna zastrzec nazwe "studio"
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-29 o 20:15 |
|
|
|
|
#3310 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
prawda
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3311 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Boże,moje dziecko ma jakiś okres buntu i nie daję sobie z nim rady
![]() Flo-kupiłam dzisiaj turkusowy lakier do paznokci,ale Wibo.Ma identyczny odcień jak ten w Douglasie i jest 4 razy tańszy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet lornetkę mam ![]()
|
|
#3313 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zesrała mi sie tabelka
![]() wypełniając rtabele doszłam do konca strony i ta cholerna tabelka nie chce mi sie rozszerzyc na następną strone ..a jak prubujeu cos napisac to to zanika w przestrzeni-włazi gdzie za kartke i nie ma......zna sie ktos na tym? musze pisac dalej a nie mam jak to w wordzie jest
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reasumując - ludzie to wkokufiający są
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3315 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(tak jest na mapce oznaczone), odcieli nam swobodny dojazd do działki i szambiarka, śmieciarka np. nie dojedzie bo nie ma jak zawrócić. I jeszcze trzeci sąsiad się na nich wkufił i zaczął stawiać płot, bo żeby dojechać do siebie zaczepiają częściowo o jego działkę . Czyli odetnie im dojazd , to oni sobie wymyślili, że wytną las!!!!! i będą jeździć dookoła mojego domu , no po moim trupie ![]()
|
|
|
#3318 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
wordowe się wykrzaczają
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bezmyślni i egoistyczni i gupi ![]() o właśnie
|
|
|
#3320 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ale jakby mi zaśpiewał dziękuję ![]() Cytat:
http://lakierowo.blogspot.com/2011/0...ow-nr-633.html
|
|
#3321 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale jak k...a ?
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję.
|
|
#3323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie też by się przydało chociaż w sumie na razie TŻ sprząta wracam ze zlotu, patrzę, a on za lodówką odkurza ![]() Cytat:
Wróciłam ze spotkania z Ju, Rozterką i Rejczel Ju jest piękniejsza niż na zdjęciach Gucio jest suodki, Rejczel jest super laska i nie wierzymy już jej jak narzeka na swój wygląd a Rozterka ma piękne dekolt i nogi i wszystkie są chude I były foty ![]() Idę sprzątać, bo TŻ mnie zawstydza
|
||||
|
|
|
#3324 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a lornetki nie mam ![]() Cytat:
![]() noł łej, nie wpuściłabym obcej osoby do domu poza tym nie chcę stresować kota ale wizja tego że ktoś by mi posprzątał jest kusząca Cytat:
i nic na to nie można poradzić
|
|||
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Redzia, na afterdarkjewelry.com były właśnie takie cacuszka o jakie mi chodzi, ale są wakacje i sklep będzie ponownie działał dopiero w październiku. Ale znalazłam fotki zamieszczone gdzie indziej http://www.stylisheve.com/english-vi...lry-for-women/
Mnie się również podoba to na przykład: http://www.extasia.com/retail-jewelr...61-fall10.html Ta dziewczyna robi całkiem fajne rzeczy http://www.etsy.com/people/Aranwen A gotyckiej biżu na gothicstyle.co.uk jest cała masa i do tego całkiem tania. Cytat:
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Zakorzenienie
|
buraki
Cytat:
pożycz od Ves ![]() Cytat:
i chata była ogromna, ale też zrezygnowałam z ich usług właśnie ze wzglęu na zwierzęta i od tego momentu żyję w syfie ![]() można, a nawet trzeba, bo nie wolno wycinać drzew, a tu rosną wielkie dęby itp. jak tylko usłyszę piłę to dzwonię na policję, albo do drzewa się przykuję.
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Fakt. Tylko, że już chyba wszystko ludzie se na szyi wieszali. Łącznie z głowami wrogów.
|
|
|
|
#3329 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3330 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
naprawiłam ![]() pogrzebałam i zaklikłam pozwalaj na dzielenie wiersza miedzy strony czy cos takiego ![]() ![]() debole co te tabelke robili-ludzie zamiast na tresci muszą sie zmagac z obsługą tabeli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.