|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
), bo już czasem mam dosyć sprzątania, zmywania, prasowania, właściwie to trzeba by codziennie zmywać podłogi odkurzać, ścierać kurze... wszystko prawie. Mi na razie wystarczy, że w łaźni po 100 razy dziennie podłogę wycieram (jak mam wenę bo czasem se już daruje i nie patrzę na tę podłogę ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o maj gasz - zasłaniaj rolety moze wiesz mnie nie przysłali ![]() Redzi tez nie ach, sąsiedzi ehh :wzdech: Cytat:
tylko Gucio wygląda tak samo, a Ewuś jest naj naj naj piękniejszą laskom ever - i dla niej też bym sprzatała za lodówkom bardzo pozytywne spotkanie - power mnie nie opuszcza i dobry humor mimo ze głowa mi pękała i pęka dalej ![]() a i jechałam w busie, gdzie jakiś pan na cały głos mianował sie poetą z Bugdynowa? ( mogłam przeinaczyc nazwę) i krzyczał oburzony że" kto by pomyślał że na starość będzie musiał wracać do Siemianowic Śląskich, gdzie to zna tylko jednego mądrego człowieka " ktoś mu zaproponował przeprowadzkę no i to był błąd - krzyczał bardzo głośno - ale na koniec wysiadając życzył nam wszystkim "dużo przyjemności" oraz usiadł koło mnie pan śmierdzący - rynsztokiem, petami i jakimś mocnym alkoholem - ale on chyba twierdził ze to ja śmierdzę perfumami bo był zniesmaczony i co trochę spoglądał na mnie, zaciągał sie na głos i robił minę obrzydzenia - wolę myśleć że to z powodu perfum Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-29 o 21:30 |
||
|
|
|
#3333 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
poza tym że ktoś obcy i fogle to byłoby mi głupio wpuszczać kogoś w syf, nawet kogoś do sprzątania ![]() Cytat:
oby tylko tak gadali Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3334 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wynalazłam taki sklepik na etsy http://www.etsy.com/shop/LuxeOrnaments?ref=seller_info i widzę, że część półproduktów jest właśnie stamtąd. Np. http://www.stylisheve.com/wp-content...ewelery-28.jpg z http://www.etsy.com/listing/64332453...rnate-brass-ox i http://www.etsy.com/listing/73897708...rnate-oxidized Ale fajnie w to wkomponowali kamyki, ciekawe jaką techniką... Jeśli cokolwiek zarobię to sama zainwestuję w ichnie materiały. Tylko czy mnie UC nie złapie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Karkki, jeszcze a propos biżuterii mnie się straszliwie podobuje secesyjna, np. http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4223018 |
||
|
|
|
#3335 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra,pedikiur zrobiony,idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3336 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a takie osoby to należy brać z polecenia ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-29 o 21:57 |
|||||
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
czy będą , to się okaze jak Ju wróci do Warszawy, ja tam się do zdjęc nie palę , bo w moim wieku nie powinno się robi już fotek
![]() za to dziewczyny piękne ,---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Dziewczyny , czemu mam w lodówce na tylnej ściance warstwe lodu ![]() nigdy mi się tak nie robio, dopiero po ostatnim myciu
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Ode mnie nie tak daleko
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
jest taki watek "Dziewczyny , bierzcie dotacje" może zajrzyj.
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję nowego qmpla
|
|
|
|
#3341 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Gucio fajny gość jest ad1. szczęściara ![]() ad2. tak było , i to nie, że panie wolne były ale jak tę wykończę to też chyba kogoś wezmę, jak mnie będzie stać oczywiście
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2. Mnie też. Ale chyba jeszcze bardziej Art deco. Tyle, że ta oryginalna, na którą mnie nie stać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...niu-skory.html 2. |
||
|
|
|
#3345 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo znaleźć fajne ale drogie kamienie i elementy to nie problem... A co o tym sądzą drogie wizażystki? Warto inwestować w drogie ale aliganckie półprodukty i sprzedawać za hmm, stówę?2. myślałam o tym Żeby kupić kilka takich właśnie wyczesanych a potem zatopić je w silikonie i odlewać kolejne z żywicy. Ale z żywicy nie będą już tak ładne no i nie mam pojęcia o robieniu form. Pewnie by wyszły jakieś krzywe maszkarony.---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
2. |
||
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki - wyczesane masz owłosienie - gratuluję - teraz sie przyznam jak sobie Ciebie wyobrażałam
jak Sam Brown tylko z " do ramion" |
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryx na grzędzie już drugi raz dzisiaj ![]() mój odkurzacz przybędzie już jutro
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-29 o 22:39 |
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ma tylko dobrze ciągnąć
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
są takie dni kiedy sobie myślę - łaaaaaaaaaaaaaa jak ja pragnę być sama w domu - zeby nikt mi nie przeszkadzał i mieć czas tylko dla siebie hohoho co ja będę wtedy robić - no i jestem i kurka nie nie wiem co mam ze sobą zrobić
nie zasnę - to pewne nic mi się nie ściągło - no ewentualnie coś tam pooglądam - ale ajkoś nie kce misie poczytać - tyż misie nie kce poallegrować - niepowinnam nieprzyzwoicie długa i relaksacyjna kąpiel - no ileż można sie kompać coby cobytu (cyt z Flo) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-29 o 23:08 |
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za stówkę? Takie kolie "na świecie" chodzą od 30 (w promocji) do 200 ojro. Jak wrzucisz na ebay za 50, to będą brać z pocałowaniem w szanowną dłoń.Popatrz co robi polska konkurencja. Jak nie mają takich fikuśnych, to warto zaryzykować i zainwestować chociaż w jedną. W razie czego zawsze sama możesz ją nosić. 2. Nigdy nie wiadomo co wyjdzie. Może wyjść fajnie. Cytat:
Wow! Taką właśnie chcę fryzurę! Ale w końcu od czego są ciemne okulary.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat Sam Brown to jakimś cudem natury nie jest - ale nie to ładne co ładne a co się komu podoba to ja juz powiem co sobie pomyślałąm tak na prawdę i do końca, że musisz być piękną kobietą skoro zdecydowałaś sie natakie kolory włosów - bo tylko pięknym jest w takich dobrze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-29 o 23:19 |
|
|
|
|
#3353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kąpiel odpada bo bym wykonała , się miotam, ale nic nie kupię ![]() Cytat:
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
tym razem foty robiła Ju
|
#3355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że jednemu się podobam, i mnie to do szczęścia wystarcza. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mnie wcale nie było i nie jest w nich dobrze. To tylko moja wewnętrzna natura buntuje się przeciwko "normalnym" kolorom na głowie. Ja straszę ludzi. Poważnie. Poza tym, kiedyś znajmy komplement mi szczelił "Ty to musisz być naprawdę zdolna, bo jak sama nazwa wskazuje na Akademię Sztuk Pięknych przyjmują tylko piękne sztuki albo te bardzo zdolne". ![]() Do tego profesjonalny fotograf powiedział mi, że mam bardzo niefotogeniczną twarz i lepiej, że zazwyczaj stoję po drugiej stronie aparatu. Nawet moja Babcia nie poznała mnie na fotkach ze ślubu kuzynki, więc coś w tym musi być. ![]() ![]() Spadam do dom. Kolorowych!
||
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3357 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. wow! 3. niby racja ale... godzinę temu porozkładałam swoje zabawki mając głowę pełną wzorów a jak przyszło co do czego to załamałam ręce jaki gniot i zmieniłam koncepcję prawie kompletnie Chyba połowa kuralików fogle mi się nie przyda Więc chwilowo aż boję się dalej kupować.Cytat:
|
||
|
|
|
#3358 | |||
|
Zakorzenienie
|
będą jak Ju dotrze do Wawy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gucio się przestał wstydzić i zaprzyjaźnił z Rozterką ![]() Już w międzyczasie kimałam więc teraz tylko dobranoc |
|||
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx
ideu, kolorowych snóf
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy!
Ale było za✂✂✂iaszcze spotkanie! Teraz padam na pysk, droga bardzo ciężka- dobranoc wszystkim Ewuniu, Rozterko, Rejcz- DZIĘKUJĘ!!!! ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

i chata była ogromna, ale też zrezygnowałam z ich usług właśnie ze wzglęu na zwierzęta
i od tego momentu żyję w syfie 
bo czasem se już daruje i nie patrzę na tę podłogę 
wiesz mnie nie przysłali 
Gucio jest suodki, Rejczel jest super laska i nie wierzymy już jej jak narzeka na swój wygląd 

tak starsznie chce misie spać , chyba jeste niskie ciśnienie..... coś mi ściska kark z tyłu.....