Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 20:36   #3661
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

monika te espiro to raczej małe wózki tez na poczatku sie zastanawialam ale zdecydowanie za male dla mnie, i mi taka tandeta na zywo zajezdzaja
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:37   #3662
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Agatek ja mieszkam przed lub za Lubiczem zależy z której strony patrzeć Dobrzejewice nie wiem czy znasz. Taa budowa fajna rzecz tylko że zjada nas finansowo a w zasadzie zjadają nas finansowo właśnie fachowcy ehhh szkoda gadać

Mmonika9 ja też jak się wyprowadzę bedę miała 30 km do rodziców, niby nie dużo ale jednak. Niestety tam gdzie będe mieszkać też nie mam znajomych ani przyjaciół, a znajomi małża zawsze mieli do mnie jakiś dystans bo ja jakby to powiedzieć "niemiejscowa", ale przestałam się tym przejmować, nie będę na siłe starała się o czyjąś niby "przyjaźń". Jakby co będe miała jakieś 5 km do teściowej, sama nie wiem co gorsze

Kropeczka1984 gratulacje rocznicy i tak miło spędzonego dnia.
My mamy dwie rocznice i teraz pytanie którą świętować?

ja mam teściową pod ręką bo mieszka na górze i choć ją lubei nic do niej nie mam to powiem wam ze wkurz amnei już mieszkanie "z kimś" ja sie na takei coś nie nadaje bo tu mieszka jeszce siostra tż z córeczką jest samotną matką więc mała jest rozpieszczona do granic możliwośc i powiem wam ze ja już czasami tu na łeb dostaje już mam dosc non stop hałas krzyki ryki piski trzaskanei drzwiami bo mała nie umei normalnei zamknąc drzwi tylko piz..a nimi z byle powodu wyje bvo to nawet płaczem nie można nazwac jest po prostu rozpieszczona i rozpuszczona i mam dosc mieszkania już nimi a nei wyobrażam sobie co to będzie jak będzie mała dzidzia nie wyobrażam sobei ze będa mi tu tak latać hałasować trzaskać drzwiami itp bo udusze jak boga kocham udusze!!!!! no albo pojade do rodziców i tam zostane bo tam to chociaż spokoj - najgorsze to jest właśnei mieszkac z kimś i chociaż tż nei jest jakimś mami synkiem to wiem ze on nigdy by się stad nei wyprowadził bo te by zgineły bvez niego on od 14 roku życia zarabia na dom bo jego ojciec zmarł jak miał 14 lat tż więc żeby pomóc matce zacząl olewać szkołe i zaczął chodzic do roboty by pieniądze były i teraz on jako jedyny chłop w domu tu wszystko robi ogien rózne naprawy itp więc jak byśmy się wyprowadizli i jego mama została by się sama tutaj z siostrą tż to by zgineły bo nic by nie umiały tu zrobic ja nie wiem moja mama umie i drewno porąbać i przykecic odkręcic itp itd i ja to odziedziczyłam po niej że nie muszę się prosic chłopa by mi coś zrobił tylko sama to robie zaradna jestem i jestem z tego dumna
a te jakieś takei gamoniowate dwie lewe ręce więc wiem ze tż by ich nie zostawił bo by się martwił czy sobie radzą mam przykład ze świętami 7 lat jesteśmy razem ale jeszcze ani razu nie spędzał tż świąt z moimi rodzicami ja jeżdze w jednym roku do moich rodziców na następny rok zostaje tu i tak na zmiane raz tu raz tam a on nie on zawsze zostaej tutaj bo on mamy nie zostawi samej ale to ze sama nie jest bo ma jeszcze 2 córki bo ma tą młodszą i ma starszą która ma męza i dzieci którzy tu przychodzą na święta więc sama nie jest ale tż i tak zawzięcie mówi że on mamy nei zostawi w święta czasami jest mi strasznei przykro bo chciałabym by też choć raz spędził święta z moimi rodzicami a nie ze tylko ja musze być rozdarta między 2 rodziny
i tak sobie myśle ze w tym roku z dzidzią pojade do moich rodziców i albo on pojedzie ze mną albo niech sobie tu zostanie no chyba ze jeszcze będe się kulać z brzuchem w święta bo tak moze być

ale już mam zaplanowane że od połowy grudnia dzień w dzień chyba będe się z tż "grzmocić" by przyśpieszyc poród by w te święta maluszek był już z nami
Stary 2011-08-29, 20:40   #3663
magda1804
Rozeznanie

Korzystając z okazji zapytam o coś, co już od jakiegoś czasu za mna chodzi:

Czy na forum jest jakaś przyszła mamusia z okolic Piły (wlkp.)

Wiem, ze są dziewczyny z Bydgoszczy, ale poszukuję kogoś z bliższych mi terenów

(ta czcionka zostala stworzona według zalecen Agatka)

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:41   #3664
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
jestem znów ;D ale zaraz ide

nie naprawiłam kompa jednak ;/ i jutro wieczorem oddajemy do serwis u (i od 2 do 4 tyg bez kompa bedziemy )))no i nie powiem Wam o wyniku USG bo juz bede bezkompa...

wszystkim gratuluje udanych wizyt i usg
uciekam juz
jeszcze jutro zajrze o ile komp sie załączy...
To sms-a napisz

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:41   #3665
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
monika te espiro to raczej małe wózki tez na poczatku sie zastanawialam ale zdecydowanie za male dla mnie, i mi taka tandeta na zywo zajezdzaja

no też moz ebym tak myślała ale akurat go widziałam na żywo i jeżdziłąm nim bo koleżanka ma wię ckilka razy już tym wózkiem miałąm przyjemnośc jechac tzn pchać więc wiem ż ei super się prowadzi i ze duza spacerówka nawet jest tylkoż eona ma espiro atlantic czyli bez możliwośc przekładania spacerówki do kierunku jazdy ale widizałam na oczy że jest spora spacerówka i fajnie się prowadzi dlatego też nad tym wózkiem się zastanawiałam
Stary 2011-08-29, 20:45   #3666
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
jak dla mnei cena jest za kosmiczna za ten wózek ten 4 kołowy to jeszcze ujdzie
ale nie wyobrażam sobie teraz spacer takim wózkiem zimą po śniegu z tymi malutkimi kólkami http://allegro.pl/quinny-buzz-3-2010...789452667.html
i mi spacerówka nie przypasowała bo dośc mała
całe szczescie mieszkam w UK bez sniegow z rownymi chodnikami hihi
a te kołka z przodu w cale nie sa takie małe tak tylko wygladaj na zdjeciu
i mam ten luxus ze ten wozek dostałam i zawsze moge sobie kupi spacerówke jak bede chciała bo ta spacerówka jes faktycznie troszke mała i nie jestem zwolenniczka tych kubełkowych ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada hihi

a ja to wogole jestem len hihi wszedzie jezdze autem i teraz bede musial sie przyzwyczaic zeby z dzieckiem na spacery codziennie wychodzic hihi

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość

kasiahexe gratuluje mobilizacji co do tych ćwiczeń

a ciuszki masz takie słodziaszne, nieziemskie
zobaczymy jak dlugo potrwa u mnie ta mobilizacje

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:47   #3667
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Korzystając z okazji zapytam o coś, co już od jakiegoś czasu za mna chodzi:

Czy na forum jest jakaś przyszła mamusia z okolic Piły (wlkp.)

Wiem, ze są dziewczyny z Bydgoszczy, ale poszukuję kogoś z bliższych mi terenów

(ta czcionka zostala stworzona według zalecen Agatka)

no jeżeli chodzi o bardzo biskei okolice to ja nie no chyba ze ogólnie okolice to ja tez z wlkp Poznań/Komorniki
Stary 2011-08-29, 20:48   #3668
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
no też moz ebym tak myślała ale akurat go widziałam na żywo i jeżdziłąm nim bo koleżanka ma wię ckilka razy już tym wózkiem miałąm przyjemnośc jechac tzn pchać więc wiem ż ei super się prowadzi i ze duza spacerówka nawet jest tylkoż eona ma espiro atlantic czyli bez możliwośc przekładania spacerówki do kierunku jazdy ale widizałam na oczy że jest spora spacerówka i fajnie się prowadzi dlatego też nad tym wózkiem się zastanawiałam
i ten atlantic wydawał mi sie najwiekszy wlasnie. tzn mowie o gondoli moim zdaniem to priorytet zeby byla duza bo dla zimowego dziecka poprostu moze byc ciasno

wypasione najwieksze wózki to roan marita, wizualnie mi sie nie widzi przede wszystkim spacerówka, ale fajny mięciuki duzy i nie drogi
Stary 2011-08-29, 20:50   #3669
Haniula
Zakorzenienie

uciekam spac mamusie
Stary 2011-08-29, 20:50   #3670
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
To sms-a napisz
Agawoo dobree widac wyraznie

04.01.2012r.

Stary 2011-08-29, 20:50   #3671
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
O mówicie o tabletkach jakie łykacie. Ja juz kupiłam 3 paczke i znowu inna. Albo juz ich nie ma, alo drożeją jak głupie. U mnie nic taniej niż 30 zł za 30 tabletek kupić się nie da. Pisała kiedys jakas dziewczyna na forum tutaj, ze u niej kupuje za 16 zł 60 tabletek witaminy w których jest wszystko co ma być.

Jeju gdzie ja mieszkam. Ale ponoć te tabletki dla kobiet w ciazy są wszystkie takie drogie, ale jak widac chyba tylko mnie.
Ja zamawiam vitaminer prenatal które wszystko maja na Allegro za 12 zł możesz sobie poszukać
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:52   #3672
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
całe szczescie mieszkam w UK bez sniegow z rownymi chodnikami hihi
a te kołka z przodu w cale nie sa takie małe tak tylko wygladaj na zdjeciu
i mam ten luxus ze ten wozek dostałam i zawsze moge sobie kupi spacerówke jak bede chciała bo ta spacerówka jes faktycznie troszke mała i nie jestem zwolenniczka tych kubełkowych ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada hihi

a ja to wogole jestem len hihi wszedzie jezdze autem i teraz bede musial sie przyzwyczaic zeby z dzieckiem na spacery codziennie wychodzic hihi

zobaczymy jak dlugo potrwa u mnie ta mobilizacje
łeee no to masz dobrze ja właśnie pisze sobei z przyjaciółką o ciuszkach i pisze ze ona nie potrzebuje az takich grubysz kombinezoników dla maluszków bo u nich zim porządnych nie ma nei to co u nas wózek też jak wybierała to się martwiła o kółka ale potem stwierdziła ze przeciez w ie nie ma takich śniegów wiec no wy tam możecie sobie na takei pozwolić
Stary 2011-08-29, 20:53   #3673
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
no jeżeli chodzi o bardzo biskei okolice to ja nie no chyba ze ogólnie okolice to ja tez z wlkp Poznań/Komorniki
Monia oj.. to jakies 120km ode mnie ale dziekuje za odpowiedz

04.01.2012r.

Stary 2011-08-29, 20:57   #3674
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
i ten atlantic wydawał mi sie najwiekszy wlasnie. tzn mowie o gondoli moim zdaniem to priorytet zeby byla duza bo dla zimowego dziecka poprostu moze byc ciasno

wypasione najwieksze wózki to roan marita, wizualnie mi sie nie widzi przede wszystkim spacerówka, ale fajny mięciuki duzy i nie drogi

oj przy naszych zimowych dzieciaczkach to najważniejsze bo musi nam starczyc ta gondolka na conajmniej 3mc grubego ubierania i nie może mieć dzidzia ciasno fakt marita dośc obszerna jest ale szczerze dużo już wózków oglądałam na allegro i za każdym razem patrze sobei na ich wymiary to większosc wózków ma identyczne wymiary w gondolach i spacerówkach czasami jest różnica 2cm wiec nie jakaś duza więc wiem ze są robione na jedno kopyto
Stary 2011-08-29, 20:59   #3675
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dobranoc

neska22
Pisz smsa, bo 2-4 tygodnie bez netu??? ja bym chyba rady nie dała
Stary 2011-08-29, 20:59   #3676
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
łeee no to masz dobrze ja właśnie pisze sobei z przyjaciółką o ciuszkach i pisze ze ona nie potrzebuje az takich grubysz kombinezoników dla maluszków bo u nich zim porządnych nie ma nei to co u nas wózek też jak wybierała to się martwiła o kółka ale potem stwierdziła ze przeciez w ie nie ma takich śniegów wiec no wy tam możecie sobie na takei pozwolić
Tu w Uk wiekszosc jest z miejszymi kółkami tu jest z nowu wazne zeby były lekkie
ja też nie mam zamiaru kupowac nic bardzo grubego w rodzie prawie w połowie lutego i mam nadzieje ze w marcu juz zacznie sie robic w miare ciepło :
a wiec jeden taki pluszowy kombinezon mi w zupęnosci wystrczy

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-08-29, 21:01   #3677
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Monia oj.. to jakies 120km ode mnie ale dziekuje za odpowiedz

no napisałam bo tu są chyba tylko 3 dziewczyny z wlkp no razem z tobą 4 Ja jestem Poznań i ..... jeju kto to był z Lubonia bo zapomniałam sory no ale dużo nas w każdym razie nie ma
Stary 2011-08-29, 21:04   #3678
19mala83
Raczkowanie

Mmonika9 to masz trochę ciężką sytuację. Rozumiem, że tż jest związany z mamą bo jak zmarł mu tata tak wcześnie to została mu mama i siostry ale powinien też pomyśleć o Twoich uczuciach, bo Ty też chciałabyś spędzić święta z nim i ze swoimi rodzicami. My robimy tak, że najpierw jemy kolację u mnie z rodzicami,bratem, przyjeżdża też moja siostra z mężem i małą a potem jedziemy do rodziców tż-ta. W tym roku będzie pewnie odwrotnie najpierw u rodziców tż-ta a potem u moich bo do teściów będzie bliżej. Zresztą gdybym ustąpiła tż-towi to też byśmy mieszkali z teściami, jego siostrą i jej mężem i teraz ich maleństwem bo teściowa była przeciwna temu żebyśmy się budowali bo zawsze mowiła że u nich tyle miejsca, córka już nie wróci, a tu święta zeszłoroczne a ona po kolacji oznajmia, że wracają do domu. Dobrze, że nie ustąpiłam i chociaż zakredytowani to będziemy na swoim.
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:05   #3679
magda1804
Rozeznanie

hehe wiem... a szkoda, tym bardziej, ze wlkp jaka duuuza jest

Dobranoc dziewuszki

04.01.2012r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 21:05   #3680
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Tu w Uk wiekszosc jest z miejszymi kółkami tu jest z nowu wazne zeby były lekkie
ja też nie mam zamiaru kupowac nic bardzo grubego w rodzie prawie w połowie lutego i mam nadzieje ze w marcu juz zacznie sie robic w miare ciepło :
a wiec jeden taki pluszowy kombinezon mi w zupęnosci wystrczy

no ja rodze w grudniu a ze u nas 2 lata pod rząd była ostra zima i z duzą ilościa opadów śniegu to muszę być przygotowana i wózkiem i rzeczami na zime żeby potem nie było niespodzianki lub jezdzenia po sklepach i składania reklamacji co chwile ze np kółko odpadło czy coś w tym stylu

jeju zazdroszczę wam ja to bym chciała w ie mieszkać bardzo mi sie tam podoba i jakoś klimat mi przypasował i bardzo mi się tam podoba bardzo ale to baaaaardzo
Stary 2011-08-29, 21:12   #3681
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
no ja rodze w grudniu a ze u nas 2 lata pod rząd była ostra zima i z duzą ilościa opadów śniegu to muszę być przygotowana i wózkiem i rzeczami na zime żeby potem nie było niespodzianki lub jezdzenia po sklepach i składania reklamacji co chwile ze np kółko odpadło czy coś w tym stylu

jeju zazdroszczę wam ja to bym chciała w ie mieszkać bardzo mi sie tam podoba i jakoś klimat mi przypasował i bardzo mi się tam podoba bardzo ale to baaaaardzo
oj mi tez sie podoba hihi
ale najbradziej to ze nie bede musiała sie meczyć na sniegu z wózkiem hihi
dla mnie też najwazniesze jest to ze jak złoze stelaz wozka to mi sie bez problemu zmiesci do bagaznika i jest lekki wkladam dzieciaka do fotelika potem fotelik wpinam do stelaza i sru na zakupki albo do znajomych hihi

LIVKA jest juz z nami
Stary 2011-08-29, 21:12   #3682
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
To sms-a napisz

No właśnie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:17   #3683
renata:)
Zadomowienie

hej mamusie przyjechałam dopiero z Krk po usg połówkowym i padam na ryjek zgłaszam tylko że wszysto super u nas mamy na100%Liliankę wyniki badań świetne mała ma boską twarzyczkę a filmik oglądałam już 4 razy naprawde polecam taką pamiątkę!

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:19   #3684
19mala83
Raczkowanie

Kurcze napisaałam takiego długiego posta i mi go zeżarło :/ więc w skrócie: Mmonika to masz ciężką sytuację jeżeli chodzi o te święta, bo to przykre, że sama jeździsz do rodziców. My robimy tak, że najpierw kolacja u mnie z moją rodziną a poźniej jedziemy do teściów. W tym roku pewnie odwrotnie bo bliżej będzie do teściów. Teściowa też chciała żebyśmy u nich zamieszkali ale cieszę się że postawiłam na swoim, bo chociaż zakredytowani to będziemy mieć własny kącik a do nich wróciła córka z mężem i teraz jeszcze maleństwo się pojawiło. Zawsze kartą przetargową u mamy tż-ta było po co wam budowa jak u nas tyle miejsca ale jak wprowadziła się córka to jakby się trochę tego miejsca zrobiło mniej
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:32   #3685
NataliaM1103
Rozeznanie

Magda ja też jestem z wilekopolski,tyle ,że do Piły mam około 170km- byłam pare razy z tż na zlotach i wyścigach aut.

Monika natomiast w Poznaniu jestem bardzo często - siostra tż mieszka w poznaniu a pozatym często na zakupy jezdzimy ,do kina, na uczelnie też jezdziłam itp,dzieli nas około 70 km
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:46   #3686
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
wszystko na tip to i dzień jest nasz... ale nie mój... każdy dzień jest twój kiedy always masz
alwaysow nie mam od 16 tygodni

Cytat:
Napisane przez Agatek
ja to jak byłam na ost wizycie to już infekcja, ale pozowlił brykać, tylko 3-4 dni odczekać, a tak to właśnie przyjeżdżał tż po tylu dniach ale i tak seksik w gumeczce, żeby mu się nie dostało w razie co
eee tam
nie lubie w gumeczce
to jak zjesc cukierka w papierku

Cytat:
Napisane przez Agatek
ale z nas wyrodnie matki normalnie wstyd! i będziemy im śpiewały kołysankę na wieczór: "córeczko wolałabym żebyś była chłopcem"
wyrodne jak sto piecdziesiat
ja tam zamierzam siedziec cicho i nic nie mowic malej w razie co, ze miala byc Jaskiem
a tz niech sie tylko wygada...

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
pearpearl dobrze, że od razu zadzwoniłaś i pojechałaś. Lepiej chuchać na zimne

już widzę jaranie się poduszką
ciekawe,czy to wytrzyma

Cytat:
A ten wózek to chyba odpada w przedbiegach, bo jak gondolka mała, to co 3-miesięczne dziecko wsadzimy do spacerówki??
fakt, ze ta dzidzia byla spora jak na swoj wiek, ale mimo wszystko...
ona latem miala na styk, a co dopiero zima z kombinezonem itd? nie widze tego jakos...

Cytat:
ale już mam zaplanowane że od połowy grudnia dzień w dzień chyba będe się z tż "grzmocić" by przyśpieszyc poród by w te święta maluszek był już z nami
niezly plan
opowiesz pozniej bablowi, jak przyszedl na swiat ?

MissZuzia, najpierw znalazlam tutaj, ale nie chcialo mi sie czekac na przesylke, wiec pojechalam tam po odbior osobisty. Zostala im juz tylko jedna.

Renata, gratulacje !!!!

I kolejna klotnia z tz. Nie moze byc za dlugo dobrze, prawda?

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-08-29 o 21:50
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:54   #3687
tygrysia
Rozeznanie

Dziewczyny piszecie w takim tempie, że nie można nadążyć z czytanie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
a czy mozna sie tam zapisac nawet,jezeli nie chce sie tam rodzic?
i jak to wyglada z dniami i godzinami? Od kiedy start?
Pewnie, że tak. Nawet się nie pytają gdzie chcesz rodzić. Mają dwie godziny: 17-19 i 19-21. Jedna godzina "wykładów", druga gimnastyki. Trzeba mieć dowód osobisty i zgodę/skierowanie od swojego prowadzącego gina. Szkoła zaczyna się już od września, ale ja dopiero na październik się zapisałam, bo wrzesień jest za wcześnie. Tak od 20 tygodnia przyjmują
Najlepiej zadzwonić, ta Pani wszystko powie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

łączę się w bólu, takim już nawet stałym

meldunek w wawie wszystko ułatwia przynajmniej odchodzi ci koszt kilku stów za taką szkołę
.
Tak, tak zawsze kilka stówek do przodu
Stary 2011-08-29, 22:00   #3688
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:

eee tam
nie lubie w gumeczce

ja tam zamierzam siedziec cicho i nic nie mowic malej w razie co, ze miala byc Jaskiem

ciekawe,czy to wytrzyma

fakt, ze ta dzidzia byla spora jak na swoj wiek, ale mimo wszystko...
ona latem miala na styk, a co dopiero zima z kombinezonem itd? nie widze tego jakos...

niezly plan
opowiesz pozniej bablowi, jak przyszedl na swiat ?

MissZuzia, najpierw znalazlam tutaj, ale nie chcialo mi sie czekac na przesylke, wiec pojechalam tam po odbior osobisty. Zostala im juz tylko jedna.

Renata, gratulacje !!!!

no powiem tylko tyle ze siłami natury, opowieśc o "grzmoceniu" raczej ominę
uciekam nyny bo padnięta jestem ale coś maluszek sie lekko odzywa i dobrze bo za leniwy jest
dobranoc kochane słodkich snów i do juterka
Stary 2011-08-29, 22:05   #3689
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja od 20
A po porodzie będę chciała się zabezpieczyć zastrzykiem co 3 miesiące w ciągu roku w ogóle zanika miesiączka niby

Cytat:
eee tam
nie lubie w gumeczce
dokładnie tak jest
No ale wolę nie ryzykować, żeby nie był nosicielem, bo potem co chwila będę latać do gina przeboleję teraz jak przyjedzie to będę po kuracji, więc.......

Cytat:
Oj tżcik wyrywny już teraz jest to przekaże komu trzeba... A dziewczynka to jakie imię w ogóle?
Cytat:
ojj często tak było u nas... znam ten ból ale mój to tak: wygada się, poboczy z 2 h i przechodzi mu jak ręką odjął i uważa, że wszystko jest ok!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 22:13   #3690
NataliaM1103
Rozeznanie

Kochane a znacie może jakieś kremy ,żele na pękające żyłki?
bo pękają mi na łydkach i już ich nienawidze!!
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości