|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Hosenko, przepiękna fryzura
U mnie szaleństw ciąg dalszy- dziś kupiłam z wyprzedaży sandałki skórzane SAGAN -mega wygodne to chyba na poczet mojej przyszłej pierwszej wypłaty
|
#4562 | |
|
Zadomowienie
|
strasznie wcześnie
![]() Cytat:
![]() ale to i tak lepiej niż byś miała szaleć z kosmetykami
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-29 o 22:28 |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, wyglądasz ślicznie
Niczym Carmen albo inna tancerka flamenco Życzę niezapomnianego, cudownego ślubu Przeżyłam kolejny dzień bez nowych zakupów a Bóg mi świadkiem,że sporo rzeczy kusi mnie jak diabli. Jak w końcu będę mieć jakieś pełne zużycia to zdam raport |
|
|
|
#4564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No nie wiem, czy tak lepiej, jeśli teraz wpadnie w zakupoholizm No to teraz mój bilans ![]() SIERPIEŃ: Wyszło: 1) PharmaCF, Bio Avena, Aloes, Żel do higieny intymnej nawilżająco-łagodzący, 500 ml – z mamą 2) SI Świt, Exclusive, Krem do stóp antyperspirant, 75 ml 3) Nivea, Hair Care, Diamond Gloss, Szampon Diamentowy Blask, 50 ml 4) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 5) Oriflame, Soothe & Exfoliate, Peach, Złuszczający i łagodzący peeling do stóp, 75 ml 6) Iwostin, Aspiria, Trójaktywny antyperspirant w kremie o przedłużonym działaniu, 50 ml – poleciał do kosza za termin ważności 7) Avon, Planet Spa, Odświeżająca maseczka peel-off do twarzy Greckie morza, 75 ml 8) Rossmann, SunOzon, Mleczko samoopalające dla jasnej karnacji, 200 ml 9) Bioderma, Sebium H2O, Antybakteryjny płyn micelarny do oczyszczania twarzy, 250 ml 10) Oriflame, Swedish Spa, Regenerujący krem do rąk na noc, 75 ml 11) Bioderma, Sebium Hydra, Nawilżający krem do skóry tłustej i ze skłonnością do trądziku, 40 ml 12) Garnier, Skin Naturals, Podstawa Pielęgnacji, Złuszczający peeling w kremie, 150 ml 13) La Roche-Posay, Hydraphase, Kojąca maseczka nawilżająca, 6 ml 14) Manhattan, Go 4 Big, Tusz do rzęs, 8 ml 15) Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mleczko do ciała Jeżyna, 400 ml 16) Procter & Gamble, Blend-a-med, 3D White Fresh, Extreme Mint Kiss, Pasta do zębów, 125 ml 17) Sally Hansen, Insta-Dri , 30 sekundowy wysuszacz do lakieru, 13,3 ml 18) Adidas for Women, Full Vitality, Rewitalizujący żel pod prysznic, 250 ml 19) Revlon, Nail Enamel, Lakier do paznokci (028 Minted), 14,7 ml – oddany 20) Bielenda, Awokado, Łagodny 2-fazowy płyn do demakijażu oczu, 125 ml 21) Oriflame, Feet Up, Płyn do relaksującej kąpieli stóp, 150 ml - próbki: 1) Vichy, Aera Teint Pure, Fluid matujący do skóry normalnej i mieszanej (23 Ivory), 1 ml Przyszło: 1) Catrice, Ultimate, Lakier do paznokci (020 MAN, GO Tango), 10 ml 2) Colodent, Eksplozja wybielania, Pasta do zębów, 75 ml 3) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 4) BeBeauty, Body Expertive, Brazylia SPA, Ujędrniające masło do ciała, 200 ml 5) La Roche-Posay, Woda termalna, 150 ml 6) Kamill, Classic, Krem do rąk i paznokci, 30 ml 7) Essence, Pomadka do ust (In the Nude), 4 g - prezent / gratis: 1) Yves Rocher, Hamamelis, Szampon do skóry wrażliwej, 250 ml 2) Shiseido, Sun Protection, Compact Foundation SPF 30 (SP 60), 1 g 3) Clinique, High Impact Mascara, Tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający (01 Black), 4 g 4) Bourjois, Woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu, 250 ml Wydane: 69,76 zł Zachcianką jest jedynie masło BeBeauty, reszta wszystko potrzebne (a lakieru nie miałam w takim kolorze, więc usprawiedliwiony zakup). Jestem strasznie zadowolona Mój najlepszy miesiąc, odkąd w ogóle tu jestem (czyli od maja 2010) - nigdy nie kupiłam tak mało i nie wydałam poniżej 100 zł
|
||||
|
|
|
#4565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż się boję co powiecie jak zobaczycie mój bilans dlatego ja czekam jeszcze, wkleję 31.08 lub 1.09. bo muszę się postarać o jeszcze kilka zużyć, żeby jakoś to ładniej wyglądało [edit: teraz tak patrząc uświadomiłam sobie, że swoje bilanse robiłam na Twój wzór ]
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-29 o 22:48 |
|
|
|
|
#4566 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mój link może wyglądac jak spam, ale to tylko mała reklama tego co mam do sprzedania
pod różnymi dziedzinami tj:buty,biżuteria,dodatki itd kryją się kosmetyki. mam w sprzedaży dezodoranty Playboy, antyperspiranty 48h ,żel+krem do twarzy itd ,wszytsko w bardzo atrakcyjnych cenach.zbieram zamówienie do jutra wieczora,wiec polecam się pospieszyć wysyłka już w czawrtek, kosz praktycznie każdej w granicach 5zł. pozdrawiam !!http://www.szopcik.pl/przedmioty-uzy...askolka10.html |
|
|
|
#4567 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Rzeczywiście sukces! Gratulacje! ![]() Dziś zahaczyłam znowu o Biedronkę. To była już ostatnia wizyta i ostatnie zakupy w tej promocji, bilans pewnie wrzucę pojutrze.
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydałaś w tym miesiącu chyba mniej niż ja A zrobiłam jedne małe zakupy Oby tak dalej! A je w sierpniu nie uległam i nie kupiłam niczego z książeczki czekowej Yves Rocher |
|
|
|
|
#4569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, jakie są w niej promocje, ale to chyba lepiej dla mnie
|
|
|
|
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby tylko w kolejnych miesiącach było podobnie ![]() Cytat:
Ja też nie, ale to tylko dlatego, że jej nie miałam ![]() Zapomniałam się pochwalić, że rano rozcięłam tubkę z podkładem, więc szykuje się dobre zużycie za kilka dni ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Za to w YR pojawiła się nowa seria, w sam raz dla mnie http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/cera_z_problemami
|
||
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kremu Ziai jeszcze nie testowałam. Hosenko prześliczna ta fryzura |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie pełne zużycie podkładu zajmuje jakieś 1,5 roku Nowa seria? Wygląda ciekawie, może nada się dla mojego TŻ'ta? Aż trudno mi w to uwierzyć ale wygląda na to, że niedługo zużyję błyszczyk. Jeszcze nigdy żadnego nie zużyłam do końca Ten będzie pierwszy Nowy, dokładnie taki sam już czeka w kolejce
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29075887]Ha, jestem lepsza - nawet nie poszłam po tą książeczkę!
Nie mam pojęcia, jakie są w niej promocje, ale to chyba lepiej dla mnie [/QUOTE]Ja też nie miałam ![]() Jak była ta promocja na urodziny YR to zamówiłam dwie paczki z perfumami za darmo (Tendre Jasmin i Evidence edp), a wcześniej jeszcze zamawiałam z oferty wysyłkowej z darmowym So Elixir. Także jestem zaspokojona YR-owo na dłuższy czas.
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-30 o 00:24 |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko - cudnie wyglądasz
Jednak okazało się, że mam nie 8, a 9 biedronkowych zakupów
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zużycia - 2 razy więcej zużyłaś kosmetyków niż ci przybyło.To też mój cel , na 2 zużyte kosmetyki mogę kupić 1 ale trzeba umieć się opanować w kupowaniu a ja niestety ulegam.Udowodniłaś ,że można .a ja znowu coś w biedronce dokupiłam i waham się jeszcze nad masłem afrykańskim , którego nie mam a większość jest nim zachwycona , i wtedy wstawię bilans .
|
|
|
|
|
#4576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Śmieję się, że TŻ nie może się już doczekać i chciał jak najwcześniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko-śliczna fryzura ,kolczyki a najśliczniejsza jesteś Ty
|
#4578 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko wyjdź za mnie
|
#4579 |
|
Konto usunięte
|
Cienie do powiek Virtual Klejnoty Kaszmiru - Satin Trio 065 i Metallic Mono 047 i 048
Nowa notka i makijaż... Bardzo proszę o jakieś rady co do samego make-upu i zdjęć Będę wdzięczna, bo jakoś strasznie mnie hmm trema zjadała przy publikowaniu tego
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie wiem co na TŻ Ja swojego bilansu nie wklejam - juz kolejny miesiac nie mam czym się pochwalić
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
a tam TŻ, ja mam kosmetyki
![]() Cytat:
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
ale zużyć mam około 15
|
#4584 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie pewnie też coś koło tego. To mój drugi podkład, który zużyję. Ja w ogóle od niedawna zaczęłam używać błyszczyków, także zanim pójdzie mi pierwszy w życiu, to minie hoho czasu ![]() Ciekawe, czy za miesiąc też tak powiesz hehe ![]() Cytat:
Ale skoro miesiąc jakoś przeżyłam bez wielkich, niepotrzebnych zakupów, to wydaje mi się, że dalej też tak będzie ![]() Cytat:
Ksiądz: Czy bierzesz sobie A. za męża? Hosenka: Biorę... ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie zapisuję
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Możemy się założyć
![]() Cytat:
Byłam wymienić tusz w Sephorze, ale nie ma już
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zużyłam olejek do włosów śródziemnomorski z Avonu zużyć jeszcze nie wstawiam, bo może do jutra coś mi jeszcze pójdzie, bo mam ze 3 końcówki. Nusia, piękny bilans bardzo mało kupiłaś. co możesz powiedzieć o Bioderma, Sebium Hydra, Nawilżający krem do skóry tłustej i ze skłonnością do trądziku, 40 ml? Bo ja poszukuję ciągle dobrego niezapychającego kremu, po którym nie będę się swiecić... teraz używam rejuvenate z Avonu, ale mnie zapychają, mam wysyp pryszczy po jakimś czasie używania, dlatego nakładam teraz tylko czasem, a tak to NUXE perfection, ale po tym świecę się po jakiejś godzinie pod makijażem.
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie dziś fajną tuniko-sukienkę, taką jesienno-zimową, szarą. Za 69 zł, będzie super do kozaków zimą
|
#4589 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam dziś polecaną przez Księżniczkę wodę brzozową za 4zł, Księżniczko, powiesz mi, jak to używałaś? Tak bardzo alkoholowe to jest, że aż boję się tym polać głowę
![]() I przyszła dziś do mnie nagroda z konkursu, już Wam o niej pisałam - m.in. 3 żele pod prysznic Original Source Wszystko to dodam już do wrześniowego raportu, bo ten już zamknęłam
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29093683]Kupiłam dziś polecaną przez Księżniczkę wodę brzozową za 4zł, Księżniczko, powiesz mi, jak to używałaś? Tak bardzo alkoholowe to jest, że aż boję się tym polać głowę
![]() [/QUOTE] Nie polewasz ![]() Nalewasz odrobinę w zagłębienie dłoni i wcierasz w skórę głowy pomiędzy włosami. Najlepiej na wieczór, a rano myjesz włosy normalnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

to chyba na poczet mojej przyszłej pierwszej wypłaty 

dlatego ja czekam jeszcze, wkleję 31.08 lub 1.09. bo muszę się postarać o jeszcze kilka zużyć, żeby jakoś to ładniej wyglądało

Baty się posypią 
Biorę...