Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 08:32   #1261
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki Kochane. Powiem Wam, że w przeciągu 3 dni bardzo dużo się u mnie wydarzyło. Mianowicie 2 dni temu dostałam zadzwoniła do mnie Pani Dyrektor jednej ze szkół podstawowych, czy chciałabym przyjść od 1 września do lutego na zastępstwo do lutego. Oczywiście powiedziałam, że jak najbardziej i od 1 września zaczynam moją ukochaną pracę Problem jednak w tym, że jak już wiecie 3 września wychodzę za Mąż i teraz wszystko w biegu, załatwianie papierów, badań itd w pracy, oraz ostatnie przygotowania przed ślubem. Wychodzi na to, że nawet dzień przed ślubem będę w pracy, bo w czw. mam rozpoczęcie roku szkolnego, a w pt normalnie zajęcia. Ehh ale tak się cieszę i nie wyobrażam sobie, abym mogła odmówić tą pracę, ponieważ wiem jak ciężko dostać się do szkoły. Jakoś to muszę pogodzić

Aha dziś odebrałam suknie, wisi w domku rodziców i czeka na ten dzień
ale Ci zazdroszzę tej pracy
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
dobrze, że ten paskudny weekend się skończył, bo tylko doła złapałam tak się cieszyłam na panieński, bo choć sama musiałabym wszystko zorganizować (u nas nie ma tradycji, że ktoś inny mi go zorganizuje), to już miałam plan co i jak, a tu wielka doopa chyba z tego będzie, bo oprócz mnie, świadkowej i dwóch koleżanek nikt nie jest zainteresowany :: dzwoniłam do siostry M. z zaproszeniem w środe i obiecałą oddzwonić na drugi dzień i do tej pory się nie odezwała; żona kuzyna, z którymi spotykamy się dość często powiedziała, że jej nie będzie i kuzna na kawalerskim też, bo oni nie chodzą osobno na imprezy a pozostałe mają dzieci i nie ma możliwości, żeby na kilka godzin zostały z babciami :: jest mi tak cholernie przykro, że jak tylko o tym pomyśle, to mam łzy w oczach;
a jeśli chodzi o wesele, to wydaje mi się, że w ogóle nie znaliśmy ludzi, których zapraszaliśmy; tylko 3 osoby potwierdziły obecność do dnia, do którego prosiliśmy, a reszta ma to gdzieś; po wszystkich musieliśmy dzwonić, niektórzy do tej pory się zastanwaiają, bo nie wiedzą, czy będą w ogóle, czy sami, czy z kimś a najlpesza bliska rodzina M. - jego kuzyn zadzwonił jakoś tydzien po terminie i podał kto idzie z rodziny, a dzisiaj M. do nich dzowni dopytać, czy dwoje kuzynów idzie z osobami towarzyszącymi i co się okazuje...że oni w ogóle się nie wybierają tylko szkoda, że nikt nam nie dał znać;
ogólnie na niektórych nie mam nawet ochoty patrzeć, a M. tak się dzisiaj wkurzył jak dzwonił do swojej rodziny, że stwierdziłże jakby wiedział, że każdy będzie miał do tego tak istosunek i tak trzeba będzie wszystkich prosić i dzwonic, to olałby to i tylko msza w kościele, obiad i baj
bardzo dużo osób nam odmówiło (np. z rodziny chrzestnego M., gdzie ejst 6 kuzynów i wszystkich liczyliśmy z osoabmi towarzyszącymi, nie przyjdzie żaden) i jak przy wybieraniu zaproszeń i ustalaniu kogo zaprosimy byliśmy nastawieni, na ok. 30 odmów, to teraz wolę nie liczyć najgorsze jest to, że odmawiają osoby, które były pewniakami, a to jest już bardzo przykre

z pozytywnych rzeczy - kupiliśmy garnitur, koszulę i buty dla M.; jeszcze tylko krawat, bo zapomniałam materiału z moich butów, do któego mieliśmy dobrać kolor; poza tym ostatnie spotkanie w poradni zaliczone, dzień skupienia też, ja pierwszą spowiedż mam z głowy
nie wiem czym się przejmujesz... panieński w małej ilości osób też jest super!!
A co do gości to u nas miało być 160, a będzie 142 (mam nadzieję, że na weselu wszyscy się pojawią.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Odnośnie gości, to rozumiem, bo my też dzwoniliśmy, sporo mieliśmy takich książąt, których trzeba było indywidualnie dopytywać czy zamierzają się pojawić i czy z kimś, byli też tacy co 3 dni przed ślubem nie wiedzieli czy będą Na zaproszonych jakoś ciut ponad 100 osób na weselu było 60 już z zespołem, foto i kamerą, więc bardzo dużo nam odmówiło, z tego sporo tzw. pewniaków właśnie. I np. bliska rodzina z daleka wiedząc o naszym ślubie już ok rok wcześniej tak wzięła sobie urlopy, żeby wracać do siebie (za granicę) tydzień przed naszym ślubem, ktoś inny stwierdził, że pewnie wolelibyśmy widzieć bliższe nam osoby niż ją/jego (ciekawe skąd się biorą takie argumenty), itp, itd. Generalnie wyszło tak, że ze znajomych ostatecznie byli wszyscy zaproszeni, a nawaliła rodzina. I nie powiem, przed ślubem było nam z tego powodu bardzo przykro, ale na samym weselu i potem nie miało to już żadnego znaczenia. Byli po prostu Ci, którzy naprawdę chcieli być.
i o to chodzi, nie przejmować się, a cieszyć
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
cześć!!!

Witam się jako ŻONA

jest super, wesele było super, msza cudo. jak tylko znajdę dłuższą chwilę to wrzucę relację.

Załącznik 4187293
pięknie wyglądałaś!
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
za pracę - dasz radę
ja swoją suknię odbieram w czwartek, a jutro dostajemy klucze do naszego mieszkanka

wow
w ogóle to pięknie wyglądałaś

jejq dziewczyny a mnie chyba już stres przedśłubny ogarnia.. zaczęło się wszystko od soboty,kiedy to zadzwoniła moja chrzestna i marudziła mi że mój bukiet jej się nie podoba, tzn. kwiaty które do niego kwiaty (eustomy i storczyki, i jeszcze storczyk we włosy) i marudziła mi żebym na róże zmieniła i tak mi ciśnienie podniosła
potem chciałam się wyżyć i nakrzyczałam na niewinnego tż-ta
ja w sobotę mam panieński i się strasznie boje co dziewczyny wymyśliły
ja też już mam stres przed ślubny a myślałam, że go nie będę mieć

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 08:43   #1262
AgatkaL
Wtajemniczenie

Gratki dla wszystkich kobitek, które po weekendzie stały się ŻONAMI !!!

U nas istne szaleństwo się rozpoczęło. Wczoraj do północy projektowaliśmy z teściami zawieszki na wódkę i winietki...dziś się będą drukować :P Dziś jedziemy też ustalać menu i zapłacić za salę...ufffff

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 10:01   #1263
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
cześć!!!

Witam się jako ŻONA

jest super, wesele było super, msza cudo. jak tylko znajdę dłuższą chwilę to wrzucę relację.

Załącznik 4187293
Super że wszystko się udało, gratulacje
Cytat:

z pozytywnych rzeczy - kupiliśmy garnitur, koszulę i buty dla M.; jeszcze tylko krawat, bo zapomniałam materiału z moich butów, do któego mieliśmy dobrać kolor; poza tym ostatnie spotkanie w poradni zaliczone, dzień skupienia też, ja pierwszą spowiedż mam z głowy
Omine złe rzeczy i przejdę do pozytywów
Cytat:
plany się nam zmieniły. jedziemy do turcji!!!
jak super
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Szukałam zdjęć tej kiecki, ale nigdzie nie znalazłam. Ale cudo ogólnie Prosta, od biustu w dół gładka czerń, na biuście satyna (chyba, nie znam się na materiałach kompletnie, coś satynopodobnego to jest - nie jest to to takie śliskie, ale podobne ogólnie ) w kolorze brudnego różu pokryta warstwą też brudnoróżowej koronki naszytej "w kopertę", śliczna jest
No szkoda, że nie masz zdjęcia ale z opisu wygląda na śliczną
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
czesc "
Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny !
Witam się i ja
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
U nas istne szaleństwo się rozpoczęło. Wczoraj do północy projektowaliśmy z teściami zawieszki na wódkę i winietki...dziś się będą drukować :P Dziś jedziemy też ustalać menu i zapłacić za salę...ufffff
Przygotowania w pełni

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 10:20   #1264
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość

Margolka można prosić o zdjęcia na prw???
poproszę ma Pw maila

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
niunia ślicznie wyglądałaś
aaaa i zmień sobie suwaczek bo według niego za 11 miesiący wychodzisz za mąż

cześć
Kochana TY tez miałas mi podac maila

Niunia slicznie wyglądałas

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 10:23   #1265
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Rzeczywiście miałaś ciężki weekend. Ale pomyśl, że ze świadkową i 2 koleżankami też można mieć super panieński, wcale nie musi być tłumnie. U mnie na panieńskim dziewczyny trochę zawiodły, jedna dała wcześniej świadkowej znać, że jej nie będzie, jedna dała znać mi, 5 minut przed imprezą a jedna w ogóle się nie odezwała. Świadkowa i inne dziewczyny się trochę wkurzyły, bo zabawy/konkursy układały pod konkretną ilość osób, kupowały składkowy prezent, ale cóż, trudno. Kto chciał być ten był i było super.
Odnośnie gości, to rozumiem, bo my też dzwoniliśmy, sporo mieliśmy takich książąt, których trzeba było indywidualnie dopytywać czy zamierzają się pojawić i czy z kimś, byli też tacy co 3 dni przed ślubem nie wiedzieli czy będą Na zaproszonych jakoś ciut ponad 100 osób na weselu było 60 już z zespołem, foto i kamerą, więc bardzo dużo nam odmówiło, z tego sporo tzw. pewniaków właśnie. I np. bliska rodzina z daleka wiedząc o naszym ślubie już ok rok wcześniej tak wzięła sobie urlopy, żeby wracać do siebie (za granicę) tydzień przed naszym ślubem, ktoś inny stwierdził, że pewnie wolelibyśmy widzieć bliższe nam osoby niż ją/jego (ciekawe skąd się biorą takie argumenty), itp, itd. Generalnie wyszło tak, że ze znajomych ostatecznie byli wszyscy zaproszeni, a nawaliła rodzina. I nie powiem, przed ślubem było nam z tego powodu bardzo przykro, ale na samym weselu i potem nie miało to już żadnego znaczenia. Byli po prostu Ci, którzy naprawdę chcieli być.
U mnie podobnie było z panieńskim ale było, minęło też sama wszystko zrobiłam, świadkowa zawiodła, bo nie wymyśliła żadnych zabaw, ale przynajmniej było miło, bo posiedziałam i pogadałam z dziewczynami

Cytat:
cześć!!!

Witam się jako ŻONA

Załącznik 4187293
Gratulacje !!!

Cytat:

Jeśli jesteś na 100% pewna, że nie wytrzymasz w tej pracy, to chyba faktycznie nie ma sensu się męczyć.
I tak zrobiłam poszłam dałam wypowiedzenie, za porozumieniem stron i wszystko nie dla mnie ta praca ! i znowu zaczynam szukanie

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny !
Hej

Ze ślubnych rzeczy mamy pudełko na koperty
A w tym tyg się zacznie, chcemy już wszystkie szczegóły z DJ, fotografem ustalić, z dekoracją kościoła
A mój TZ ma już dwie nowe oferty pracy ten to ma szczęście... a ja się cieszę, bo cały tydzień spędzimy razem we dwoje, bo jest już na urlopie i do pracy starej nie wraca
Atmosfera z rodziną też oczyszczona, TZ pogadał wczoraj z moimi rodzicami, potem oni wpadli do Nas na obiad więc jest już ok

Buziaki, miłego dnia
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 10:47   #1266
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Hej

Niunia, gratuluję, super się prezentowaliście

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 10:59   #1267
izabla
Rozeznanie

Witam po upalnym weekendzie. Mamy za sobą kolejne spotkanie naszych Rodziców. Przedstawiliśmy im już konkretny kosztorys czekającego nas wydarzenia. Zmniejszyła się liczba gości do 66 i jeszcze spadnie, więc musimy zaktualizować w cukierni ilość ciast i tortu. Kupiliśmy cukierki, którymi będziemy częstowali pod kościołem.
W weekend gościliśmy naszych przyjaciół z Hiszpanii, którzy niestety nie będą na ślubie, ale zobaczymy się już wkrótce u Nich ponieważ zabukowałam bilety na lot do Barcelony na 14 września, więc bierzemy urlopy ciągiem od ślubu do 25 września Perspektywa wyjazdu bardzo mnie cieszy.
No i dzisiaj odbieram sukienkę

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
cześć!!!

Witam się jako ŻONA

Załącznik 4187293
Wyglądacie pięknie, serdecznie gratuluję

Cytat:
plany się nam zmieniły. jedziemy do turcji!!!
Super!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 11:00   #1268
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Witam po upalnym weekendzie. Mamy za sobą kolejne spotkanie naszych Rodziców. Przedstawiliśmy im już konkretny kosztorys czekającego nas wydarzenia. Zmniejszyła się liczba gości do 66 i jeszcze spadnie, więc musimy zaktualizować w cukierni ilość ciast i tortu. Kupiliśmy cukierki, którymi będziemy częstowali pod kościołem.
W weekend gościliśmy naszych przyjaciół z Hiszpanii, którzy niestety nie będą na ślubie, ale zobaczymy się już wkrótce u Nich ponieważ zabukowałam bilety na lot do Barcelony na 14 września, więc bierzemy urlopy ciągiem od ślubu do 25 września Perspektywa wyjazdu bardzo mnie cieszy.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Wyglądacie pięknie, serdecznie gratuluję

Super!!
O jak cudnie z tą Hiszpanią

No i wreszcie bedzie suknia

- 25 kg
Stary 2011-08-29, 11:35   #1269
dottta
Zakorzenienie

Niunia
gratki
dottta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 12:13   #1270
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
No szkoda, że nie masz zdjęcia ale z opisu wygląda na śliczną

Spróbuję mamę namówić na zdjęcie

No i witam się i od razu mykam do pracy

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 12:35   #1271
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
za pracę - dasz radę
ja swoją suknię odbieram w czwartek, a jutro dostajemy klucze do naszego mieszkanka

Cytat:
zazdroszczę tego wyjazdu!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 13:51   #1272
diablica071086
Zadomowienie

Witam, po 3 dniach nieobecności grzecznie nadrobiłam
i prosze o linki do zdjęc od Gwiazdeczki i Margolki,
podziwiam relacje Jeny ale długa i dokladna oraz Madzieres, a Niniuni gratuluje zdjęc,
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 14:03   #1273
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Witam, po 3 dniach nieobecności grzecznie nadrobiłam
i prosze o linki do zdjęc od Gwiazdeczki i Margolki,
podziwiam relacje Jeny ale długa i dokladna oraz Madzieres, a Niniuni gratuluje zdjęc,

wyślij dziewczynowm PW z prośbą, Margolce wyślij adres email

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 14:38   #1274
Mediona
Zadomowienie

Niunia wyglądaliście cudnie
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 18:12   #1275
elllmi
Zakorzenienie

hej

margo pięknie wyglądałaś, podoba mi się makijaż

a jutro mam urlop i jade z koleżanką na shopping

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 00:47   #1276
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Spróbuję mamę namówić na zdjęcie

No i witam się i od razu mykam do pracy
Zewsze może pomodelować
Cytat:
No to życze udanych zakupów
W sklepach są już ciuchy z jesiennej kolekcji i wszystko mi się podoba Aż się boje wyruszać na zakupy, bo mi wypłata przepadnie

- 25 kg
Stary 2011-08-30, 06:24   #1277
carolyna86
Zakorzenienie

już tak niewiele dni zostało

Stary 2011-08-30, 07:12   #1278
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:

wyślij dziewczynowm PW z prośbą, Margolce wyślij adres email
ja wysłała, ale tyylko jedną odpowiedź dostałam

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :

Edytowane przez Niesforna_88
Czas edycji: 2011-08-30 o 21:02
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 07:38   #1279
karolinusienka
Zakorzenienie

hej
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 08:29   #1280
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ja wysłała, ale tyylko jedną odpowiedź dostałam Dziewczyny która z Was to Agata?
to jest margolka

Stary 2011-08-30, 08:34   #1281
izabla
Rozeznanie

Witam, myślałam że wczoraj odbiorę już sukienkę, ale jeszcze żakiet nie jest gotowy, więc muszę zaczekać, najprawdopodobniej do piątku.
Ale efekt z tiulową halką pod spodem jest fajny. Wprawdzie na początku przestraszyłam się, że sukienka jest za mocno podniesiona, ale po chwili było super Tylko te drapiące tiule no ale ma uszyć jeszcze jedną halkę, coby nic mnie nie "gryzło"
Zdjęć niestety nie mam, bo myślałam że na spokojnie w domu zrobię, a tu kicha
Stary 2011-08-30, 09:05   #1282
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
hej

margo pięknie wyglądałaś, podoba mi się makijaż

dzięki Kochana ! dzisiaj ostatni dzien kiedy moja świadkowa jest w PL i tez jedziemy nha zakupy

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ja wysłała, ale tyylko jedną odpowiedź dostałam Dziewczyny która z Was to Agata?
to ja

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 09:20   #1283
Roougee
Zadomowienie

Cytat:

już tak niewiele dni zostało
Wszystko będzie dobrze

Margolka wyglądałaś świetnie!! Masz fajną sukienkę w pomarańczowe paski

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 09:35   #1284
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Witam, myślałam że wczoraj odbiorę już sukienkę, ale jeszcze żakiet nie jest gotowy, więc muszę zaczekać, najprawdopodobniej do piątku.
Ale efekt z tiulową halką pod spodem jest fajny. Wprawdzie na początku przestraszyłam się, że sukienka jest za mocno podniesiona, ale po chwili było super Tylko te drapiące tiule no ale ma uszyć jeszcze jedną halkę, coby nic mnie nie "gryzło"
Zdjęć niestety nie mam, bo myślałam że na spokojnie w domu zrobię, a tu kicha
No to oby była idealna i pochwal się koniecznie jak juz ją odbierzesz
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
dzięki Kochana ! dzisiaj ostatni dzien kiedy moja świadkowa jest w PL i tez jedziemy nha zakupy
Udanych zakupów

- 25 kg
Stary 2011-08-30, 13:42   #1285
happy2gether
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

W ogóle nie mam czasu, żeby nadgonić wątek. Od soboty staram się z Wami przywitać i dopiero teraz mi się udało

Małżeństwo to super sprawa polecam
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 14:57   #1286
niunia32
Zakorzenienie

Cześć!!!!
Nie mam teraz czasu na relacje. może uda się w Turcji coś naszkrobać, a jak nie to po przyjeździe.

Właśnie się pakujemy i jedziemy się wczasować.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 15:00   #1287
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!!!!
Nie mam teraz czasu na relacje. może uda się w Turcji coś naszkrobać, a jak nie to po przyjeździe.

Udanej podróży!!!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 15:08   #1288
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Małżeństwo to super sprawa polecam
Widać że ci służy, wyglądasz pięknie
Cytat:
Cześć!!!!

Bawcie się super, udanej podróży

- 25 kg
Stary 2011-08-30, 16:03   #1289
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć!!!!

zazdroszczę, bo ja już w czwartek wracam do pracy. Udanej podróży

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Widać że ci służy, wyglądasz pięknie
Dziękuję. Fajnie czytać takie rzeczy
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 16:06   #1290
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

Dziękuję. Fajnie czytać takie rzeczy
Fajnie, fajnie tym bardziej, ze taka jest prawda

- 25 kg
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości