|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
ja mam Sony Ericsson Xperia x10 pro mini, polecam
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-29 o 23:58 |
|
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
jak się dorobię to sobie takiego kupię
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
ja też odpalam swoją magnetyczną miotłę od Sheryl
jutro już normalny dzień, tż idzie do pracy, więc całe dopołudnie wizaż na pulpicie i zerkam kątem oka
|
|
|
|
#3635 |
|
szeryfcio
|
O, dzięki Musiaku
jak sobie pooglądał telefony.Zaraz pewnie będę miała pytania... A właśnie chcę Sony Ericssona albo Nokię, bo Samsungów już mam dosyć, chociaż wiem, ze tam wchodzą jakieś ciekawe modele.
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam Nokie w takim razie, każdego S.E oddawałam do reklamacji z tego samego powodu -zwiecha.
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz aktualnie Wave 533 Ma wszystko podobny do SE Xperii, ale o niebo lepsze wykonanie no i upadł mi już z 5 razy w tym raz na asfalt i śmiga. Co może w nim denerwować, to mała ilość pamięci w tel, ale kupiłam sobie kartę 4 gb i wszystko śmiga. Samsung ma system bada, a nie android.Mój luby kupił teraz HTC, a o model muszę się zapytać, bo nie pamiętam. Ale telefonik zarąbisty ;-) Nic uciekam już! Do jutra laseczki
|
|
#3639 | |||||
|
Zadomowienie
|
Boże, cały dzień Was gonię i końca nie widać ale jestem już z wami na bieżąco...ufff...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja na początku ciąży tez ciągle colę piłam i same kwasiury jakieś np: tą lemoniadę z cappy, wtedy mi smakowała a teraz bym do ust nie wzięła Cytat:
Cytat:
Ale te poduchy to też się zawsze poskładają i ooo---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- aaa i miałam Wam jeszcze napisać o wodzie ![]() My z Tż mamy butelkę z wodą zawsze przy łóżku bo nawet w nocy pijemy prosto z gwinta. I nasza córcia od kilku mies juz (teraz ma 1,5 roku) jak chce jej się pić to ona tą 1,5L butelkę mi przytarga i woła "pić" i ładnie nauczyła się pić z butelki takiej, tzn ja jej przytrzymuje tą butelkę bo wiadomo, że ta butelka za duża i za cięzka żeby ją tak precyzyjnie sama przystawiła i piła. Ale cieszę się, że lubi smak wody bo tak ogólnie to ona cały dzień mogłaby na słodkim przeżyć, ciężko jest wmusić w nią coś normalnego, pożywnego ale walczę z tym jej zamiłowaniem do słodyczy. Tylko ciężko jest jak się mieszka z dziadkami za ścianą
|
|
#3640 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Słyszałam za to od znajomych, ze będzie mi się wieszał Samsung i też żaden mi się nie wieszał. Ale nie lubię Samsungów, cieżkie menu i jakościowo badziew (te co ja mam) guziki mi nie działają, klapka odpada, łoooj. Wiem, wiem, że są i wypasione modele, ale jakoś Samsung już mnie nie przekonuje. Inne sprzęty Samsunga, które zdarzyło mi się mieć w życiu, też nastawiły mnie przeciwko tej firmie. ![]() Nokia w tym przedziale cenowym będzie gorsza. Jeśli chcę jakąś lepszą, będzie mnie kosztowała więcej, bo Nokia się ceni. ![]() No ale wybrałam już sobie dwa modele nad którymi się zastanawiam; Nokia C5-03 i SE XPeria 10 mini pro. I bardziej się skłaniam się ku SE bo strasznie lubię SE no i Android cieszy się większym uznaniem niż Symbian.... I opinie akurat bardziej za tym SE niż tą nokią...I tak sobie na głos rozmyślam .
|
|
#3641 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hejka,nie powstrzymałam się żeby tu nie wpaść
![]() Peruę jak zdejmowałam z wieszaka to zahaczyłam i się stargała jak ja pójdę do pracy? Cytat:
mam czulenie na niemców i język niemiecki brrr Cytat:
![]() Ja ogólnie lubię Nokie (mam obecnie 4 od początku mojego komórkowania),i pewnie jakbym szukała nowego to najpierw w Nokiach...Ten Musso telefonik wydaje się super Ja mam taki: http://www.dubai-mobiles.net/images/...ress-music.jpg No,lecę do pracy |
||
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() kawka jest i już po śniadanku, bo wczoraj się rozpisałyście i zdążyłam zjeść czytając Cytat:
1,85m i ok. 120kg - nie wiem dokładnie, bo się baterie w wadze wyczerpały waży więc jeszcze raz tyle co ja ![]() kiedyś był szczuplejszy, ale dobrze mu na garnuszku u żony no i mięsień piwny ma mocno rozbudowany luuuuubi piwo ja zresztą też, ale ze zdrowego rozsądku ograniczam się w tej kwestii ![]() czasami mi przeszkadzają jego "wałeczki", ale luz ... jak ma schudnąć, jak mu żona takie pyszności przyrządza Cytat:
teraz mówi, że pije dużo mniej, bo stara się z tym walczyć, ale 2l to minimum zawsze ma przy sobie butelkę bądź puszkę ...a mi budzik dzwoni o 5:10 i też poproszę o współczucie
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
cześć pitusie
![]() mam nadzieje ze już każda w lepszym humorku ![]() ide pod prysznic i lece na rehabilitacje i rundkę po urzędach ![]() buziaki
|
#3644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w tym słonecznym i piz****cym mrozem dniu
![]() Dawida już do pracy wysłałam, teraz luz. ![]() Czekam na kuriera z Avonu ma mi paczuche przywieźć Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Woli wieczorkiem z wiskey najchętniej J. Danielsem usiąść i odpoczywać.Cytat:
Teraz mam takiego:
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też witam z kawką...
![]() Jamapi Tobie też wspólczujemy, ja wstałam o 7, a w nocy tylko jedna pobudka. Mój mąż też piwosz...wódki, whisky, wina nie wypije a piwko chętnie... ![]() Muszę pochwalić moją 5-letnią córcię-ja tu rano jeszcze się przewracam z boku na bok, a ona zmieniła sama siostrze pieluchę, a mała właśnie rozlała herbatkę wzięła ściereczkę i wyciera...
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Odświeżaczki,
ma ktoś zapasową kawę i podzieli się? baaardzo, ale to bardzo Ci współczuję wstawania w środku nocy Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
no już lepiej
![]()
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Wstała o 8, poszła głowę umyć, teraz szykuję się do pracy. Jako tako się dzisiaj wyspałam.
Rano kawy nie mogłabym od razu wypić. Ja muszę coś najpierw wszamać i tak za jakieś 2 godzinki dopiero. A, że rano nie mam nigdy czasu zjeść tylko dopiero w pracy wcinam to pierwszą swoją kawkę wypijam gdzieś koło 12.
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
współczuję
tylko ja później w kimę, wstałam przed chwilą![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was Zboczuszki
![]() Edytowane przez Tygrysek17 Czas edycji: 2011-08-30 o 10:07 |
|
|
|
#3651 | |
|
szeryfcio
|
Cześć Misie
Ale dzisiaj nad ranem było zimno. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Ja codziennie robię kakałko Tygrysku Dzisiaj też mam
|
|
#3652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja witam was dzisiaj z herbatką
Kawę piję jak mam na nią ochotę, ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie Sarunieczko mi teżnie przeszkadza Twój wiek ![]() Cytat:
![]() Ja jestem jak Twóje dzidzi, też uwielbiam pepsi ![]() Wiem że jest nie zdrowa, ale za to jaka pyszna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dołączam się do czekania na kuriera ![]() A co do picia wody mam tak samo jak ty, zawsze muszę mieć coś do wypicia podczas obiadu bo inaczej nie zjem. ALe wy naskrobałyście od wczoraj ![]()
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||||
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze dostaję paczki pod koniec dnia. Mógłby dzisiaj się postarać i umilić mi dzisiejszy dzień w pracy ![]() I wcale tak dużo nie naskrobałyśmy
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
hello, ja też po jednej kawce, ale zaraz bachnę drugą...Coś mnie łepetyna boli...
U mnie było w nocy ciepło a teraz słońce świeci- mam nadzieję że w końcu uda mi się poprać bety po wakacjach... |
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wczoraj stanęłam na stronie 121 i stwierdziłam, że pędzicie jak oszalałe i nie chciał o mi się Was gonić ![]() Ale się nie wyspałam Nie mogłam usnąć, Młoda przytoczyła się o 2... A później wstała przed 8, bo miała umówioną wizytę u okulisty![]() I jeszcze Mamuśka złapała opieprz ode mnie tak na dobry początek dnia. Co miesiąc przelewa mi tyle samo na konto i jej. Młoda w Ck ewentualnie kupiła chleb, a resztę zabierała z domu - 2 wypchane po brzegi siaty Ja czasem też wzięłam jakiś sok, szynkę, bo w niedzielę wieczorem sklepy w okolicy są po zamykane, a w poniedziałek rano nie chce się lecieć jak ma się na 8. Za to Młoda brała wyprawkę na cały tydzień, a kasę przepuszczała na alkohol i fajki
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo coś pisałaś, że kombinowała z mieszkaniem, ale chyba nie wyszło bo jakby mieszkała sama i na żarcie by jej brakło to może by pomyślała
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe znok, no ja kładłam się spać to też myślałam, że będzie coś więcej do czytania.
|
|
#3660 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No rzeczywiście, coś mały tu ruch dzisiaj
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

jak sobie pooglądał telefony.

nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
ja ciągle nie wiedziałam co chcę od życia. Poszłam do ogólniaka, bo to dawało szansę na późniejsze określenie czego naprawdę chcę...Niestety się nie udało. Poszłam na studia bo ta uczelnia była blisko, kierunek całkiem fajny itd. Każdy etap edukacji zaliczałam z nadzieją,że później się określę. Teraz mam 28 lat i nie wiem nadal co chcę...mam jakby podwójną osobowość,dwa skrajne spojrzenia na świat
jak ja pójdę do pracy?
mam czulenie na niemców i język niemiecki brrr

teraz mówi, że pije dużo mniej, bo stara się z tym walczyć, ale 2l to minimum 

bo coś pisałaś, że kombinowała z mieszkaniem, ale chyba nie wyszło