etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 09:05   #3001
charal
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
O nie, ja już się za Chiny nie dam namówić na dotyk, jedynie co mi się w tym tel.podoba to to,że bateria trzyma mega długo.To wszystko.
też tak mówiłam, bo z samsunga corby byłam cholernie niezadowolona, ale ten telefon mam tylko na 3 miesiące, syn zgubił telefon więc kupiłam sobie nowy a jemu oddałam stary, ale w listopadzie mogę sobie zmienić bo umowa mi sie kończy, to wtedy tego androida oddam synowi
charal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 09:16   #3002
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
też tak mówiłam, bo z samsunga corby byłam cholernie niezadowolona, ale ten telefon mam tylko na 3 miesiące, syn zgubił telefon więc kupiłam sobie nowy a jemu oddałam stary, ale w listopadzie mogę sobie zmienić bo umowa mi sie kończy, to wtedy tego androida oddam synowi
dobre ,ja siedzę i wyszukuję na all dla córki wszystko co ma świnkę peppę wyrysowaną ,tzn,piórnik worek na kapcie ,bluzki... o szok.Ma 4 lata,a ja już nie mam prawie nic do powiedzenia w kwestii ubraniowej,a co będzie później
Stary 2011-08-30, 09:47   #3003
charal
Zakorzenienie

Cytat:
dobre ,ja siedzę i wyszukuję na all dla córki wszystko co ma świnkę peppę wyrysowaną ,tzn,piórnik worek na kapcie ,bluzki... o szok.Ma 4 lata,a ja już nie mam prawie nic do powiedzenia w kwestii ubraniowej,a co będzie później
Nie pocieszę Cię- potem będzie już tylko gorzej, studnia bez dna, coraz większe wymagania. Ale tak to jest, inne dzieci mają to ja też chcę. Z jednej strony nie należy się na wszystko godzić, a z drugiej strony nie chcesz żeby Twoje dziecko czuło się wyobcowane. Ja staram się swojemu tłumaczyć ze nie należy ślepo podążać za tłumem i lepiej stawiać na oryginalność, nie musi byc taki jak wszyscy, ale to przychodzi dopiero z wiekiem, ta chęć wyróżniania się, młodsze dzieci chcą być takie jak inne, a najlepiej takie jak najładniejsza czy najbogatsza koleżanka czy kolega w klasie
Stary 2011-08-30, 09:50   #3004
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry
Mam już moje tytki Pierwsze wrażenia:fei wcale nie jest kolosalna(to na plus) vivi jest marchfiowa(to na minus) Obydwie mają świetne skórki Foty będą zaś

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 09:50   #3005
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zaraz cykam foty
Stary 2011-08-30, 09:55   #3006
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pocieszę Cię- potem będzie już tylko gorzej, studnia bez dna, coraz większe wymagania. Ale tak to jest, inne dzieci mają to ja też chcę. Z jednej strony nie należy się na wszystko godzić, a z drugiej strony nie chcesz żeby Twoje dziecko czuło się wyobcowane. Ja staram się swojemu tłumaczyć ze nie należy ślepo podążać za tłumem i lepiej stawiać na oryginalność, nie musi byc taki jak wszyscy, ale to przychodzi dopiero z wiekiem, ta chęć wyróżniania się, młodsze dzieci chcą być takie jak inne, a najlepiej takie jak najładniejsza czy najbogatsza koleżanka czy kolega w klasie
W 100% się zgodzę z tym,moja to jeszcze mały szczylek,ale już pokazuje swoje...tej bluzki nie chcę,ta mi nie będzie pasowała
Ale z drugiej strony... sama jej kupuję co mi w oko wpadnie,bo teraz taki wybór w tych rzeczach dziecięcych,że głowa boli...podziwiam naprawdę tych,co maja po 3,4 dzieci,choćby finansowo.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
Mam już moje tytki Pierwsze wrażenia:fei wcale nie jest kolosalna(to na plus) vivi jest marchfiowa(to na minus) Obydwie mają świetne skórki Foty będą zaś
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zaraz cykam foty
Dawajcie Może się wreszcie na coś skuszę
Stary 2011-08-30, 10:07   #3007
charal
Zakorzenienie

Cytat:
W 100% się zgodzę z tym,moja to jeszcze mały szczylek,ale już pokazuje swoje...tej bluzki nie chcę,ta mi nie będzie pasowała
Ale z drugiej strony... sama jej kupuję co mi w oko wpadnie,bo teraz taki wybór w tych rzeczach dziecięcych,że głowa boli...podziwiam naprawdę tych,co maja po 3,4 dzieci,choćby finansowo.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Dawajcie Może się wreszcie na coś skuszę
Dokładnie, wiesz ile na podręczniki wydałam? no tak powiedzmy 5 nieprzecenionych etorebek a moja znajoma ma 4 dzieci w wieku szkolnym, jak ja byłam mała to w sklepach nie było nic i chodziło się do szkoły w fartuszkach, miałam ten fart że ojciec pracował gdzie pracował i mogł nam jeansy za dewizy w peweksie kupować i przywoził z wyjazdów na placówki różne rzeczy, ale i tak to było nic, chodziłam do szkoły tzw "prestizowej" w tamtych czasach, ze mną do szkoły chodziły dzieciaki ministrów, jakichś tam wyższych działaczy, tudzież aktorów, piosenkarzy itp, to dopiero była rewia mody, zawsze czułam się jak szara mysz. A teraz moje dziecko mi mówi że w adidasach z deichmanna to sama sobie mogę chodzić bo to wieś jest

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Dziń dybry
Czyli mnie ślepia nie myliły, ona jednak jest marchwiowa, dobrze, bo juz się zaczęłam bać że kolorów nie różnicuję
Stary 2011-08-30, 10:24   #3008
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
wiecie, że ja po raz czwarty w ciągu 2 tygodni gotuję zupę z cukinii, smaże placki z cukinii i opiekam cukinię:mu r: i za moment szlag mnie trafi
tak je lubię ale urodzaj w tym roku przesadził:pal a:
dzisiaj wcześniej dla odmiany zrobiłam ciasto francuskie z cukinią
a teraz usiłuję zrobić porządek z plonem przed wyjazdem
ja w zasadzie prawie nie gotuję a tu coś takiego

zupa się wylała na kuchenkę, a łopatkę do przewracania sama zamknęłam w zmywarce i jest uwięziona, muszę przewracać czymś innym i placki się "łamią'- łamiplacki jedne
Ja wczoraj robiłam "bigos z cukinii" jak to moja koleżanka nazwała

Cytat:
Dokładnie, wiesz ile na podręczniki wydałam? no tak powiedzmy 5 nieprzecenionych etorebek a moja znajoma ma 4 dzieci w wieku szkolnym, jak ja byłam mała to w sklepach nie było nic i chodziło się do szkoły w fartuszkach, miałam ten fart że ojciec pracował gdzie pracował i mogł nam jeansy za dewizy w peweksie kupować i przywoził z wyjazdów na placówki różne rzeczy, ale i tak to było nic, chodziłam do szkoły tzw "prestizowej" w tamtych czasach, ze mną do szkoły chodziły dzieciaki ministrów, jakichś tam wyższych działaczy, tudzież aktorów, piosenkarzy itp, to dopiero była rewia mody, zawsze czułam się jak szara mysz. A teraz moje dziecko mi mówi że w adidasach z deichmanna to sama sobie mogę chodzić bo to wieś jest

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Czyli mnie ślepia nie myliły, ona jednak jest marchwiowa, dobrze, bo juz się zaczęłam bać że kolorów nie różnicuję
Jest marchefkowy stęchły sok powiedziałabym, szkoda, myślałam, że będzie choć trochę neonkowa jak na fotach sklepu, no ale

Charal zapominam zawsze cię obślinić za wspomnienie ongiś szamponu z jedwabiem z auchan. Używam od jakiegoś czasu i jest super Troszkę mi sianko uspokoił i skóra mnie nie piecze jak od 99% szamponów Także uwaga ślinię:cm ok:

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-08-30, 10:26   #3009
kali765
Zakorzenienie

Melissa

+ Duża! kopertówka
+ Świetna skórka
+ Posiada zamek i w środku trzy kieszonki
+ Napis Mizensa jest fajnym dodatkiem
+ Nie śmierdzi

- BRAK!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.11_[01].jpg (109,2 KB, 179 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.18.jpg (154,7 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.18_[01].jpg (82,8 KB, 101 załadowań)
Stary 2011-08-30, 10:26   #3010
kali765
Zakorzenienie

Elsa

+ Dobrze trzyma kształt
+ Ciekawe zapięcie
+ W środku cztery! Kieszonki
+ Skórka gruba, mięsista! PORZĄDNA
+ Długi pasek
+ Mieści format A4

- Trochę śmierdzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.19.jpg (145,0 KB, 531 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.20_[03].jpg (140,4 KB, 323 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.20.jpg (110,9 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.16_[02].jpg (110,3 KB, 291 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.17_[03].jpg (91,9 KB, 223 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P300811_10.16.jpg (106,2 KB, 194 załadowań)

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-08-30 o 10:37
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 10:32   #3011
2016070150903
Konto usunięte

śliczna ta Elsa szkoda, ze nie zdążyłam.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 10:35   #3012
iza251
Zakorzenienie

Charal,czy vivi jest dużo mniejsza od madary???
Stary 2011-08-30, 10:39   #3013
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj robiłam "bigos z cukinii" jak to moja koleżanka nazwała

Jest marchefkowy stęchły sok powiedziałabym, szkoda, myślałam, że będzie choć trochę neonkowa jak na fotach sklepu, no ale

Charal zapominam zawsze cię obślinić za wspomnienie ongiś szamponu z jedwabiem z auchan. Używam od jakiegoś czasu i jest super Troszkę mi sianko uspokoił i skóra mnie nie piecze jak od 99% szamponów Także uwaga ślinię:cm ok:
O Jezusie pierwszy raz zostałam tu na wątku obśliniona, i to przez kogo w dodatku, przez Danulę Cieszę się, też go uzywam na zmianę z biosilkiem i nie powiem, zadowolona jestem
Stary 2011-08-30, 10:49   #3014
tanizaki
Wtajemniczenie

Mam takie pytanie do posiadaczek Sigrid jak jest z wytrzymałością tych toreb?
Jak się trzyma zamsz na nich?

INSTAGRAM
tanizaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 10:51   #3015
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
O Jezusie pierwszy raz zostałam tu na wątku obśliniona, i to przez kogo w dodatku, przez Danulę Cieszę się, też go uzywam na zmianę z biosilkiem i nie powiem, zadowolona jestem

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-08-30, 10:51   #3016
Modette
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie związane z etorebką Aidą, a konkretnie z jej cudnym zapachem..
Nie wiedziałam gdzie to napisać, więc piszę tutaj..
Zatem, jak pozbyłyście się( i czy w ogóle ) tego okropnego, rybiego zapachu? :< wietrzę ją już dosyć długo, kupiłam jakieś 2 tygodnie temu, ale zapach ciągle się utrzymuje, chociaż już nie jest tak intensywny. Myślę, że to ta skórka przy kieszonce tak okropnie śmierdzi.. Help!
Dziękuję za odpowiedź.
Modette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:00   #3017
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Charal,czy vivi jest dużo mniejsza od madary???
Nie, niedużo, na szerokość taka sama, na wysokość vivi jest troszkę krótsza, ale za to jest bardziej "pękata" tak na płask to nawet vivi jest szersza troszkę

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez tanizaki Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie do posiadaczek Sigrid jak jest z wytrzymałością tych toreb?
Jak się trzyma zamsz na nich?
Ja mam zamszową fioletową, moja koleżanka zieloną, obie trzymają się świetnie, zielona non stop eksploatowana i nie wytarła się ani trochę, moja fioletowa rzadziej ale też ok, ta we fiolecie moim skromnym zdaniem jest bardzo dobrej jakości, ale niestety jest minus, raz miałam ją do jasnej sukienki i niestety nieco zafarbowała

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Modette Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie związane z etorebką Aidą, a konkretnie z jej cudnym zapachem..
Zatem, jak pozbyłyście się( i czy w ogóle ) tego okropnego, rybiego zapachu? :< wietrzę ją już dosyć długo, kupiłam jakieś 2 tygodnie temu, ale zapach ciągle się utrzymuje, chociaż już nie jest tak intensywny. Myślę, że to ta skórka przy kieszonce tak okropnie śmierdzi.. Help!
Dziękuję za odpowiedź.
Najlepiej klęknąć i modlić się do świętego Judy Tadeusza, tego od spraw beznadziejnych.
Różne metody były stosowane, pranie podszewki, wkładanie saszetek zapachowych, ale stuprocentowej metody nie ma, np moja imogene cuchnie po dziś dzien niemożliwie mimo wszelakich zabiegów odsmradzających

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-08-30 o 10:58
Stary 2011-08-30, 11:00   #3018
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, niedużo, na szerokość taka sama, na wysokość vivi jest troszkę krótsza, ale za to jest bardziej "pękata"
Wzięłabym ją,ale mam jakieś dziwne wrażenie ,ze ta vivi jest mała (?) a ja nie lubię małych torebek...Ideał dla mnie to właśnie madara.
Stary 2011-08-30, 11:02   #3019
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Elsa

+ Dobrze trzyma kształt
+ Ciekawe zapięcie
+ W środku cztery! Kieszonki
+ Skórka gruba, mięsista! PORZĄDNA
+ Długi pasek
+ Mieści format A4

- Trochę śmierdzi
bardzo ładna
Stary 2011-08-30, 11:02   #3020
kilianna
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy do Kristy średniej włożę a4, czy już nie bardzo? jest taka mała i ciasna, czy pojemna?

p.s. czytałam o niej różne opinie na internecie, także wolę zapytać Was, bo jesteście specami

p.s2. a skąd taki tytuł? czyzby e-torebka olewała klientów?
od roku nie robiłam tam zakupów i nic nie wiem
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:05   #3021
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Wzięłabym ją,ale mam jakieś dziwne wrażenie ,ze ta vivi jest mała (?) a ja nie lubię małych torebek...Ideał dla mnie to właśnie madara.
Nie no coś Ty, ja tez wolę duże torebki, to nie jest mała torebka, jest pakowniejsza nawet od madary bo ten suwak się na maksa rozjeżdża, weź, nie będziesz żałować, przecież dałam zdjęcie w ręku to możesz tam zobaczyć że ona malutka nie jest, jak chcesz to zrobię jeszcze jakieś zdjęcie z nią na ramieniu, ale to nie dziś bo nie mam aparatu, chyba że telefonem zrobię, tym moim nowym androidem
Stary 2011-08-30, 11:07   #3022
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Modette Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź.
Chyba się nie da, jak na mój nos to skórka tak "pachnie". Prałam podszewkę dwa razy i niewiele to dało

Cytat:
Nie, niedużo, na szerokość taka sama, na wysokość vivi jest troszkę krótsza, ale za to jest bardziej "pękata" tak na płask to nawet vivi jest szersza troszkę

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ja mam zamszową fioletową, moja koleżanka zieloną, obie trzymają się świetnie, zielona non stop eksploatowana i nie wytarła się ani trochę, moja fioletowa rzadziej ale też ok, ta we fiolecie moim skromnym zdaniem jest bardzo dobrej jakości, ale niestety jest minus, raz miałam ją do jasnej sukienki i niestety nieco zafarbowała

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Najlepiej klęknąć i modlić się do świętego Judy Tadeusza, tego od spraw beznadziejnych.
Różne metody były stosowane, pranie podszewki, wkładanie saszetek zapachowych, ale stuprocentowej metody nie ma, np moja imogene cuchnie po dziś dzien niemożliwie mimo wszelakich zabiegów odsmradzających

Moja gienka nie śmierdzi (i na pewno nie śmierdziała jak aida czarna) a mam tą z pierwszego rzutu

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-08-30, 11:08   #3023
iza251
Zakorzenienie

Talking Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Dziewczyny,w akcie desperacji napisałam do et ws. EVY i odpisali :

Witaj.

Zapraszam około 10 września

Pozdrawiam Łukasz Kucharski.

Jest nadzieja
W takim razie, czekam
Stary 2011-08-30, 11:13   #3024
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy do Kristy średniej włożę a4, czy już nie bardzo? jest taka mała i ciasna, czy pojemna?

p.s. czytałam o niej różne opinie na internecie, także wolę zapytać Was, bo jesteście specami

p.s2. a skąd taki tytuł? czyzby e-torebka olewała klientów?
od roku nie robiłam tam zakupów i nic nie wiem
Jest dość pojemna ale A4 nie wejdzie
Tytuł dlatego że ostatnio miałysmy niezłe hece z etorebką, przede wszystkim zmienili regulamin i politykę, zaczęli zabierać rabaty za zwroty i odmawiali większości reklamacji, ale niestety za tym szła tez fatalna jakość torebek, co któryś egzemplarz przychodził wadliwy, na szczęście z torebek z tej dostawy nowej póki co jesteśmy zadowolone
Stary 2011-08-30, 11:14   #3025
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzien doberek

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:14   #3026
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,w akcie desperacji napisałam do et ws. EVY i odpisali :

Witaj.

Zapraszam około 10 września

Pozdrawiam Łukasz Kucharski.

Jest nadzieja
W takim razie, czekam
czyli tak jak myślałam, puścili tę partię na wybadanie, a następna partia będzie już większa i może nowe kolory ...
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:15   #3027
Iduś
Zakorzenienie

Właśnie zapłaciłam za moją torebkę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:15   #3028
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba się nie da, jak na mój nos to skórka tak "pachnie". Prałam podszewkę dwa razy i niewiele to dało

Moja gienka nie śmierdzi (i na pewno nie śmierdziała jak aida czarna) a mam tą z pierwszego rzutu
Aaa, no widzisz, wszystko jasne, ja mam swoją ze zwrotu
Stary 2011-08-30, 11:16   #3029
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
czyli tak jak myślałam, puścili tę partię na wybadanie, a następna partia będzie już większa i może nowe kolory ...
........i nowe ceny

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-08-30, 11:16   #3030
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Jest dość pojemna ale A4 nie wejdzie
Tytuł dlatego że ostatnio miałysmy niezłe hece z etorebką, przede wszystkim zmienili regulamin i politykę, zaczęli zabierać rabaty za zwroty i odmawiali większości reklamacji, ale niestety za tym szła tez fatalna jakość torebek, co któryś egzemplarz przychodził wadliwy, na szczęście z torebek z tej dostawy nowej póki co jesteśmy zadowolone
mhm, dzięki za odp. co do Kristy

to takie jaja e-torebka robiła? Czyli Kristy może być jeszcze wadliwa.. wobec tego muszę się zastanowić. A rabaty w końcu Wam zwrócili, czy nie? Mój już nieczynny, więc pewnie skorzystam z któregoś od Was
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości