|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
|
|||
| Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
|
31 | 53,45% |
| Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
|
0 | 0% |
| Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
|
3 | 5,17% |
| Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
|
24 | 41,38% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
Wszystko zależy od szkoły jaką wybierzesz, od instruktora i Twoich możliwości czasowych. Teoria to 30h, jazd również 30h. Po skończonej teorii musisz ukończyć egzamin wew. w swojej szkole jazdy. Polega na komputerowym teście wyboru (jak w WORDZIE). Po ukonczonych jazdach, jeśli czujesz się na siłach, zapisujesz się na egzamin w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego. Ale tak jak mówię, bardzo dużo zależy od szkoły. Ja np. egzamin wew. zdawałam w trakcie jazd był dla mnie tylko formalnością.Aha, na teorię z racji godzin pracy zdarzało się, że przychodziłam poza wyznaczonymi godzinami wykładów. Miałam bardzo dobrego instruktora (właściciel szkoły jazdy), któremu zależało na jak najlepszym przygotowaniu mnie do egzaminu. Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-08-30 o 14:58 |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Klaurencja ale nikt nie mowi, ze nie zdasz za pierwszym razem
![]() ja zdawałam w erze łapówkowej to wiesz, mogli robic co chcieli i nie bylo kamer....teraz nie moga Ci wmówic ze cos zle zrobilas jak nie zrobilas...Agatku - teraz do Ciebie wielorybku mowi? a co potem bedzie ?moje dziecko dzisiaj nawet w dzien kopie chyba wie, ze bedziemy je ogladac...i widzialo swoje ubranka pierwsze
|
|
|
|
#3783 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zdałam za 3 razem kiedy miałam juz totalna olewkę na egzaminie bo jeździłam z 39,7 stopniowa gorączką ![]() Na pewno będzie wszystko ok kochana nie stresuj sie tak ![]() ![]() Cytat:
i odrazu dostanie prawo jazdy
|
|
#3784 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie bój żaby!!!!!!!!!
Żabko ![]() Cytat:
![]() Zdążysz teraz Miłoszek to światowy chłopak ![]() Cytat:
Neska jak kopie to najważniejsze!! Moje też teraz kopie i domaga się jedzenia Ciekawa jestem jak tam jutro na badanku, czy będzie taki skoczny połówkowe mam jutro ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
"Wie pan... nie chce pana straszyć, ale jestem w 9 miesiącu ciąży i w każdej chwili mogę urodzić!"
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek to ja trzymam kciuki za Twoje usg
|
|
|
|
#3786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo Ci współczuje trzymaj sie kochana....
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za Twoje też, nie stresuj się, wszystko będzie oki!
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam juz od kompa...
do napisania kiedys tam
|
|
|
|
#3789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jadę się zapisać ale to może jutro... dzisiaj mi się nie chce ![]() ![]() ![]()
|
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
Madziu kochana.. nie wiem co napisac.. przytulam mocno
![]() po tej wiadomosci juz nic mi sie nie chce;( pierd##### niesprawiedliwe zycie
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
ja za 4 razem nie zdałam i się załamałam postanowiłam sobie zrobić przerwe i już 2 lata ta przerwa trwa siano wyj...ne a prawka nei ma może też pojde teraz i powiem ż ejak mnei obleje to mu urodze w samochodzie na złośc żeby się chłop zestresował kiedyś pamiętam na egzaminie była dziewczyna z brzuszkiem podeszła do samochodu stała chwile i zachwilkę już szła z płaczem nawet do samochodu nie wsiadła więc nie wiem czy czasami też kolesia nie postraszyła i ten już wolał na placu ją oblać zanim wsiadła do samochodu czy co?? a teraz mi sie film przypomniał "job czyli ostatnia szara komórka" co ta laska opowiadała jak poszła zdawać na prawko i ją oblał - bo usiadła z tyłu i tak chciała zdawać - http://www.youtube.com/watch?v=MfN9fZckoDs
|
#3792 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na teorii tez nie na wszystkich wykładach byłam Cytat:
Cytat:
Oj , jak by tak powiedziała, ale by szybko zdała, gorzej jakby instruktor odpowoedział " Niech sie Pani nie martwi, jestem przeszkolony w odbieraniu porodów" ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Faktycznie za tamten kurs kasa wywalona w błoto ![]() Ja po 2 razie już nie chciałam zdawac, ale instruktor mnie przekonał, żebym nie rezygnowała i zdalam za 3 (podeszłam na pełnym luzie, a i egzaminator trafil sie ludzki
|
|
|
#3793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam jeździć samochodem! Jeśli będzie się jeździło, to jak najbardziej robić prawko, robić. Jednak są też osoby, które się do tego nie nadają kompletnie (czasami takie mają prawko niestety...). Są też takie, które zrobiły i nie jeżdżą. Tak jak moja koleżanka - 15 lat ma prawko i ostatnio jeździła na egzaminie , chociaż może to i lepiej ![]() Ja tez tak czasami czuję! Nie motylki, tylko takie jakby stukanie, pukanie w brzuszku. Czy to ruchy malucha ??????
|
|
#3794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślałam że go zabije jak to usłyszałam...Kochana nie stresuj wszystko bedzie git dzidzia kopie bo się nie może już doczekać show ze sobą w roli głownej i Śliczne ciuszki ! Ja czekam do końca września i zacznę szaleństwo ![]() BTW ja zdałam prawko za 3 razem, kurs zaczełam w lipcu ale na teorie nie chodziłam tylko na sam koniec poszłam testy zdawać, potem cały sierpień jezdziłam, zdawac zaczelam od wrzesnia a w listopadzie juz miałam upragniony dokument... Nie wyobrażam sobie życia bez prawka !!! |
|
|
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje wam za slowa otuchy
![]() w czwartek pochowek nie wiem jak ja to przetrwam
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejku Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Serce mi pęka. Widziałam, że Inutil i Kasiahexe zaprosiły Cię już na wątek Aniołkowych Mam - również Cię gorąco zapraszam. Znajdziesz tam potrzebne wsparcie i zrozumienie
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
raz, dwa powiedzieć, a nie za każdym razem i okazji tylko mnie wyzywa od różnych różniastych zwierząt! ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Juhu!! W końcu dostałam próbki z Johnsonis - płyn do mycia ciała i włosów 3 w 1 50 ml - krem pielęgnujący 15 ml - ochronny krem przeciw odparzeniom 15 ml
|
|
#3799 |
|
Wtajemniczenie
|
A długo na te próbki czekałaś Agatko?
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Coś koło 2 tygodni
fajnie takie uczucie
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
Madzia16094 to straszne co Cię spotkało, jak to przeczytałam to poprostu popłakałam się. Nawet nie wyobrażam sobie co Ty czujesz. Kochana trzymaj się.
|
|
|
|
#3802 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj je zamówiłam właśnie
![]() Te z johnsons są dobre kosmetyki, teraz czekamy na kruszynke żeby je wypróbować
|
|
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
też dostałam dzisiaj swoje próbeczki z jonsona
czekałam prawie miesiąc ;/aaa i z ziajki też dostałam próbeczki 2x kremik do pielęgnacji bobaska, żel intymny i krem dla mamusi ujędrniający po porodzie 7ml wszystko i to już po 4 dniach przyszło
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
To co kiedy spotkanie w kujawsko - pomorskim???
W razie co jestem w stanie kilka dziewuch wziąć ze sobą autem Z Torunia/Lubicza - zawsze taniej jak się rzucą na paliwko ale ja na tym biznes ukręcę, o jaa ciee ![]()
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak sobie te z ziaji zalatwilas? tez na podobnej stronie jak z johnsons?
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie słodkie są takie malutkie próbeczki
|
|
#3807 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A oto moja przygoda z prawem jazdy Po niezdanym chyba 5 razie zraziłam się i dałam sobie spokój. Później przyszła na świat moja córka. I wiadomo jak to przy małym dziecku wiecznie na nic nie ma czasu. Mąż mnie wszędzie zawoził więc nigdy nie było problemów żebym się gdzieś nie dostała. Czasami mnie to wkurzało że nie mam prawka no ale zaciskałam zęby i jakoś zleciało. Później zaczęłam myśleć o drugim dziecku ale postawiłam sobie dwa warunki 1- umowa na czas nieokreślony a 2-prawo jazdy. Gdy pierwszy warunek spełniłam to oczywiście nie chciało mi się iść na prawko znowu przez te stresy przechodzić, ale w końcu po 7 latach od ostatniego egzaminu stwierdziłam że zapiszę się na jedną godzinkę jazdy żeby wogóle sprawdzić czy umiem jeszcze jeździć. Po dwóch miesiącach od tej pierwszej jazdy miałam już zdany egzamin. A kurs jest ważny cały czas wiadomo trzeba zdawać teorię i chyba trzeba 5 godz. jazd wykupić. Na mój "drugi pierwszy egzamin" po 7 latach poszłam oczywiście na luzie nastawiona że i tak nie zdam i co? zdałam "za pierwszym razem" poryczałam się wogóle jak głupia a instruktor stwierdził że jakby wiedział że tak będę ryczeć to by mnie oblał MONIKA zapisuj się jak najszybciej na te jazdy i rób to prawko bo na prawdę warto. Dziś mija rok odkąd odebrałam moje prawo jazdy i dzisiaj się zastanawiam jak mogłam tak długo wytrzymać
|
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
napisałam w formularzu kontaktowym na str www.ziaja.com z prośbą o próbki, napisałam że jestem w ciąży i chciałabym wypróbować ich produkty
![]() najpierw dostałam emaila chyba z serwera że nie posyłają próbek a za kilka min przyszedł kolejny z dokładnym opisem produktów i info że wyślą
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty kombinatorko :p Ale Fajnie, takich próbek nigdy za wiele
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuski
Ja znowu słomiana wdowa, bo tz jechał do pracy na nocke Ale zaplanowałam sobie prasowanie i przejze notatki bo mam pare rzeczy do zaliczenia jeszcze we wrzesniu ![]() A wlasnie z Lenką zajadamy się budyniem czekoladowym i przed chwila zjadłam prawie całego ananasa W II trymestrze zdecydowanie apetyt mi dopisuje, bo w I to nic mi sie jesc nie chcialo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

, jak ja to przejdę
no ale dobra, pójdę
Do zobaczenia na polskich drogach za rok! 

chyba wie, ze bedziemy je ogladac...i widzialo swoje ubranka pierwsze

połówkowe mam jutro 

trzymaj sie kochana....