Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 17:57   #3811
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ulżyło mi

chce go już mieć koło siebie , a jego komórka nie odpowiada wiec pewnie jeszcze leci
na pewno będzie dobrze

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 17:58   #3812
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
ulżyło mi

chce go już mieć koło siebie , a jego komórka nie odpowiada wiec pewnie jeszcze leci

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

no tak , tylko ze ja uwierzyłam jej a nie swojemu mężowi. heh
ale kurde tak to jest jak się człowieka zawiedzie pare razy
Z pewnością

I następnym razem okaż mu troszku więcej zaufania Nie mówię, że źle zrobiłaś, bo laska była dziwna, ale zaufanie to podstawa.
Stary 2011-08-30, 18:01   #3813
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Z pewnością

I następnym razem okaż mu troszku więcej zaufania Nie mówię, że źle zrobiłaś, bo laska była dziwna, ale zaufanie to podstawa.
słoneczko zaufanie idzie super łatwo zburzyć on to zrobił dwa razy , wiec cieżko mi mieć do niego teraz takie zaufanie jakie chciałabym mieć . Potrzeba mi czasu a takie sytuacje wcale nie sprawiają ze moje zaufanie wobec niego potenguje na sile .

on doskonale wie za jakie akcje z przeszłości teraz obrywa i wcale nie ma mi tego za złe że go podejrzewam o różne rzeczy.

I nie tylko zaufanie w związku jest podstawą ale to tak na marginesie

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-08-30 o 18:02
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:03   #3814
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
słoneczko zaufanie idzie super łatwo zburzyć on to zrobił dwa razy , wiec cieżko mi mieć do niego teraz takie zaufanie jakie chciałabym mieć . Potrzeba mi czasu a takie sytuacje wcale nie sprawiają ze moje zaufanie wobec niego potenguje na sile .

on doskonale wie za jakie akcje z przeszłości teraz obrywa i wcale nie ma mi tego za złe że go podejrzewam o różne rzeczy.
Rozumiem, zapomniałam w tej euforii na temat tego co tam znalazłaś na gadu, że mówiłaś, że on już kilka razy coś tam odwalił. Przepraszam

Wybaczcie mi proszę, jeśli czasami nie będzie polskich znaków ale mam tak dlugie pazurki, że mi niędzy klawisze wchodzą i później bzdury wychodzą
Stary 2011-08-30, 18:04   #3815
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
yyyy kochana przeciez ja ci miałam JF holiday wysłać - zapomniałam na śmierć , obiecuje że w czwartek wyśle
sama o tym zapomniałam,ale Skarbie ja chciałabym się odwdzięczyć a nie tak za darmochę
I dobrze że Tomek zrobił porządek z tą laską

wiecie co,przeglądam kat.13,i po pachnącej stronie straaaasznie podoba mi się Ch Nuit a miałam brać próbki teraz to poskąpiłam więc za 2 tyg.dopiero się dowiem i smaka mam na...mgięłkę do ciała Barbie smakowicie pachnie,tylko to różowe opakowanie mnie drażni
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:05   #3816
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
I nie tylko zaufanie w związku jest podstawą ale to tak na marginesie
Wiem
Dla mnie jest to jedna z podstaw Do tego dużo rozmów, szczerości, nawet jak wypowiadana jest w gniewie i złości
Stary 2011-08-30, 18:08   #3817
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
sama o tym zapomniałam,ale Skarbie ja chciałabym się odwdzięczyć a nie tak za darmochę
I dobrze że Tomek zrobił porządek z tą laską

wiecie co,przeglądam kat.13,i po pachnącej stronie straaaasznie podoba mi się Ch Nuit a miałam brać próbki teraz to poskąpiłam więc za 2 tyg.dopiero się dowiem i smaka mam na...mgięłkę do ciała Barbie smakowicie pachnie,tylko to różowe opakowanie mnie drażni
kiedyś jak jakimś cudem się spotykamy to dasz mi buziaka za to

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Wiem
Dla mnie jest to jedna z podstaw Do tego dużo rozmów, szczerości, nawet jak wypowiadana jest w gniewie i złości
dla mnie to wierność w mowie i czynie , będą w związku musisz wiedzieć gdzie jest twoje miejsce . jeżeli zawodzisz to i momentalnie zaufanie spada .
Szczerość też ale tylko wtedy kiedy jest konstruktywna i buduje a nie kiedy jest krzywdząca i bezproduktywna .

http://www.youtube.com/watch?v=WLq9oEK_dyQ posłuchaj sobie tego - bardzo mądre słowa !

"Pierwsze- zawsze być lojalnym, by nie zdradzić innych słowem. Trzymać się słów, by słowa nie były jałowe.
Drugie- prawda ona zawsze wyzwala. Prawda ratuje gdy wszystko inne nawala.
Trzecie- gorące uczucie jak lawa z wulkanu, niech płonie jak pochodnia by nie zniszczyć tego stanu
Czwarte- wierność, bo tylko dwa to para,
Piąte - wsparcie, żeby związek to nie była kara
Szóste- szczerość, by kłamstwo się nie wkradło, zwykłe słowa....., ale to było już dawno
Zapamiętaj to bracie, zapamiętaj to siostro, miłość wolnością, ale miłość też chłostą.
A więc bajcie o to co razem budujecie. Miłość najważniejszą rzeczą jest na świecie.
Siódme- zrozumienie, bo ludzie są różni. Ważne znaleźć wspólne wśród wielu różnic.
Ósme- kompromis, trzeba go wypracować. W relacjach kolorowa, a nie szara i jałowa.
Dziewiąte- ciepło, każdy chce się ogrzać, nie da się! kawałek siebie trzeba oddać.
Dziesiąte- powoli, nie trzeba się spieszyć. Będzie dobrze tylko trzeba w to uwierzyć."

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-08-30 o 18:19
Stary 2011-08-30, 18:20   #3818
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to wierność w mowie i czynie , będą w związku musisz wiedzieć gdzie jest twoje miejsce . jeżeli zawodzisz to i momentalnie zaufanie spada .
Szczerość też ale tylko wtedy kiedy jest konstruktywna i buduje a nie kiedy jest krzywdząca i bezproduktywna .
To akurat myślałam, że jest oczywiste, więc dlatego nie napisałam.
Ale rozumiem wszystkie Twoje obawy i dlaczego postępujesz tak a nie inaczej. Każdy ma jakis kredyt zaufanie u drugiej osoby i wystarczy raz go naciągnąć i już się on nie odbudowuje. Niestety nie każdy rozumie że związek to nie relacja rodzic-dziecko, gdzie to zaufanie ma większe pole i nawet po wpadce i postanowieniu poprawy aż tak drastycznie nie spada.

Mam to szczęście, że nie mam zupełnie podstaw by cokolwiek zarzucać Dawidowi, nigdy mnie nie zawiódł, ani nie dał odrobiny cienia wątpliwości.
I w podobny sposob postępowałam w stosunku do rodziców. Nie, że starałam sie być najlepsza i ich nie zawieźć, ale starałam się by to zaufanie nie zmalało nigdy. Miałam swoje odpały, ale wychodziły mi one tylko na dobre

Życzę Tobie, byś kiedyś mogła Tomkowi zaufać tak jak kiedyś. Może nie nastąpi to za rok, dwa, ale życzę Ci tego z calego serducha, bo jesteś naprawdę fajną dziewczyną i nie zasługujesz na to, by ktoś Cię ranił
Stary 2011-08-30, 18:21   #3819
Oja 84
Zadomowienie

Resscue, cieszę się Skarbie, że znów do Ciebie zawitało słońce
a tak w ogole to co ta laska sobie myśli?! pewnie jakaś gówniara, skoro takie rzeczy ją bawia, że nie pomyśli, że przez te jej poryte "żarty" może komuś zrujnować życie, w szczególności, że Ty jestes w ciaży i takie stresy nie są wskazane.
Nioooo to teraz będzie ogień (na zgodę) jak Tomek wróci

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:23   #3820
cheneelle
Zakorzenienie

Przesłuchałam z wielkim trudem gdyż nie lubię tego Pana ale to o czym mówi jest bardzo prawdziwe
Stary 2011-08-30, 18:25   #3821
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
To akurat myślałam, że jest oczywiste, więc dlatego nie napisałam.
Ale rozumiem wszystkie Twoje obawy i dlaczego postępujesz tak a nie inaczej. Każdy ma jakis kredyt zaufanie u drugiej osoby i wystarczy raz go naciągnąć i już się on nie odbudowuje. Niestety nie każdy rozumie że związek to nie relacja rodzic-dziecko, gdzie to zaufanie ma większe pole i nawet po wpadce i postanowieniu poprawy aż tak drastycznie nie spada.

Mam to szczęście, że nie mam zupełnie podstaw by cokolwiek zarzucać Dawidowi, nigdy mnie nie zawiódł, ani nie dał odrobiny cienia wątpliwości.
I w podobny sposob postępowałam w stosunku do rodziców. Nie, że starałam sie być najlepsza i ich nie zawieźć, ale starałam się by to zaufanie nie zmalało nigdy. Miałam swoje odpały, ale wychodziły mi one tylko na dobre

Życzę Tobie, byś kiedyś mogła Tomkowi zaufać tak jak kiedyś. Może nie nastąpi to za rok, dwa, ale życzę Ci tego z calego serducha, bo jesteś naprawdę fajną dziewczyną i nie zasługujesz na to, by ktoś Cię ranił
A ja Ci życzę abyś nigdy nie miała chwil zwątpienia co do swojego wybranka
I dziękuje za sympatyczne słowo

Maleństwo moje
Stary 2011-08-30, 18:27   #3822
Kissmisiaa
Zakorzenienie

cheneelle -> dziękuje za recenzje podkładu na pewno się skuszę.

Nic idę sprzątać pokój, bo ostatnio szybko robi mi się w nim bałagan, ciekawa jestem co lub kto jest tego przyczyną, hmmm...

ale żeby nie było wam smutno, to odpaliłam lapka i tak z doskoku będę was podglądać
Stary 2011-08-30, 18:28   #3823
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Resscue, cieszę się Skarbie, że znów do Ciebie zawitało słońce
a tak w ogole to co ta laska sobie myśli?! pewnie jakaś gówniara, skoro takie rzeczy ją bawia, że nie pomyśli, że przez te jej poryte "żarty" może komuś zrujnować życie, w szczególności, że Ty jestes w ciaży i takie stresy nie są wskazane.
Nioooo to teraz będzie ogień (na zgodę) jak Tomek wróci

laska jest odemnie rok młodsza ma już 4 letnie dziecko oczywiście nie żyje z ojcem tego dziecka bo ją tylko wydymał i poszedł w świat . heh nie wiem może czuje się samotna i dlatego tak się zachowuje , zresztą nie wiem nie wnikam , ja też nie raz czułam się samotna ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy aby zabawiać się cudzym szczęściem .

no myśle że będzie ogień może już nie taki jak kiedyś bo z tym brzuchem to dużo nie sfigluje aleeee
Tylko niech już wróci nooooo

Maleństwo moje
Stary 2011-08-30, 18:29   #3824
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Ci życzę abyś nigdy nie miała chwil zwątpienia co do swojego wybranka
I dziękuje za sympatyczne słowo
Ja również dziękuję
I akurat nie masz mi za co dziękować, bo choć się nie znamy to praktycznie jesteśmy tu jak przyjaciółki, a przyjaciele przecież sobie pomagają prawda?
Może jestem w swoim myśleniu naiwna, ale naprawdę uważam, że kiedyś napewno będzie lepiej. I uwierz w to. Bo wtedy się na pewno spełni
Stary 2011-08-30, 18:30   #3825
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Nic idę sprzątać pokój, bo ostatnio szybko robi mi się w nim bałagan, ciekawa jestem co lub kto jest tego przyczyną, hmmm...

ale żeby nie było wam smutno, to odpaliłam lapka i tak z doskoku będę was podglądać
no koniecznie podglądaj ja dzięki wam mam mega podzielność uwagii

Maleństwo moje
Stary 2011-08-30, 18:30   #3826
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma za co
Stary 2011-08-30, 18:30   #3827
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
zielona więc dziś wieczorem 3 rzeczy z nowej paki testuję,a jutro rano matujący podkład
brałaś S.S MAX?
świetny jest a użyłam do niego zalotki i efekt bardzo mi się podoba

Cytat:
Mam ten podkład matujący i uważam, że jest lepszy od wszystkich innych podkładów Mnie zmatował na cały dzień, podczas ostatnich kilku bardzo ciepłych dni nie spłynął mi z twarzy tak jak to robił extralasting Do tego uważam, że kryje - jak dla mnie ciut za mocno, ale na zimę idealnie się nada, bo latem wolę lżejsze wersje dlatego stosowałam mineralny w płynie.
Jestem z niego mega zadowolona
zgadzam się używałam tego matującego dwa razy i jest moim KWC, nie narzekam na jego matowienie jest okok. extralasting schodził po góra 4 godzinach
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:33   #3828
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja również dziękuję
I akurat nie masz mi za co dziękować, bo choć się nie znamy to praktycznie jesteśmy tu jak przyjaciółki, a przyjaciele przecież sobie pomagają prawda?
Może jestem w swoim myśleniu naiwna, ale naprawdę uważam, że kiedyś napewno będzie lepiej. I uwierz w to. Bo wtedy się na pewno spełni
hehe ja też nigdy do takich totalnych pesymistek nie należałam

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
brałaś S.S MAX?

zgadzam się używałam tego matującego dwa razy i jest moim KWC, nie narzekam na jego matowienie jest okok. extralasting schodził po góra 4 godzinach
a ja dalej obstawiam swój niezawodny zestaw czyli baza giordani gold , podkład mineralny też giordani gold + plus puder sypki mineralny oriflame beauty air soft powder

chyba się już dzisiaj nie zdrzemne bo się tylko roześpie . a o 20,30 trzeba wyjechać.
ide pranie nastawić i zamieść panele

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-08-30 o 18:36
Stary 2011-08-30, 18:40   #3829
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=WLq9oEK_dyQ posłuchaj sobie tego - bardzo mądre słowa !

"Pierwsze- zawsze być lojalnym, by nie zdradzić innych słowem. Trzymać się słów, by słowa nie były jałowe.
Drugie- prawda ona zawsze wyzwala. Prawda ratuje gdy wszystko inne nawala.
Trzecie- gorące uczucie jak lawa z wulkanu, niech płonie jak pochodnia by nie zniszczyć tego stanu
Czwarte- wierność, bo tylko dwa to para,
Piąte - wsparcie, żeby związek to nie była kara
Szóste- szczerość, by kłamstwo się nie wkradło, zwykłe słowa....., ale to było już dawno
Zapamiętaj to bracie, zapamiętaj to siostro, miłość wolnością, ale miłość też chłostą.
A więc bajcie o to co razem budujecie. Miłość najważniejszą rzeczą jest na świecie.
Siódme- zrozumienie, bo ludzie są różni. Ważne znaleźć wspólne wśród wielu różnic.
Ósme- kompromis, trzeba go wypracować. W relacjach kolorowa, a nie szara i jałowa.
Dziewiąte- ciepło, każdy chce się ogrzać, nie da się! kawałek siebie trzeba oddać.
Dziesiąte- powoli, nie trzeba się spieszyć. Będzie dobrze tylko trzeba w to uwierzyć."
WOW
nie znalam tego, a spoko klimat

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:41   #3830
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
laska jest odemnie rok młodsza ma już 4 letnie dziecko oczywiście nie żyje z ojcem tego dziecka bo ją tylko wydymał i poszedł w świat . heh nie wiem może czuje się samotna i dlatego tak się zachowuje , zresztą nie wiem nie wnikam , ja też nie raz czułam się samotna ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy aby zabawiać się cudzym szczęściem .

no myśle że będzie ogień może już nie taki jak kiedyś bo z tym brzuchem to dużo nie sfigluje aleeee
Tylko niech już wróci nooooo
Ogień! Haha
Ja dzisiaj swojego dorwę to będzie miał ogień

Cytat:
no koniecznie podglądaj ja dzięki wam mam mega podzielność uwagii
Ja już się uzależniłam od was Nie ma innej opcji bym nie podglądała

Cytat:
Nie ma za co

Ja już pranie wstawiłam, teraz zastanawiam się od czego mam zacząć, bo u mnie sprzątanie to strategia
Stary 2011-08-30, 18:41   #3831
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dalej obstawiam swój niezawodny zestaw czyli baza giordani gold , podkład mineralny też giordani gold + plus puder sypki mineralny oriflame beauty air soft powder
używałam tego sypkiego, świetny był ale nie mam gdzie zamawiać
Stary 2011-08-30, 18:51   #3832
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
używałam tego sypkiego, świetny był ale nie mam gdzie zamawiać
jak chcesz to ci go zamówie i wyśle

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Ogień! Haha
Ja dzisiaj swojego dorwę to będzie miał ogień

Ja już się uzależniłam od was Nie ma innej opcji bym nie podglądała

Ja już pranie wstawiłam, teraz zastanawiam się od czego mam zacząć, bo u mnie sprzątanie to strategia
ja ci powiem ze swojego nie dorwałąm no już tak ood hmmmm 15 sierpnia coś takiego

Generalnie jest tak że chcemy wiedzieć co tam u rodziny słychać a że my to już jak jedna wielka rodzinka to sie podglądamy

ja mialam panele tylko zmieść ale patrze że parapet brudny , biurko z fajek też wiec trzeba to najpierw uporządzić a potem podłogi

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
WOW
nie znalam tego, a spoko klimat
słowa dające do myślenia , czesto tomkowi tą nutkę podrzucam

Maleństwo moje
Stary 2011-08-30, 18:53   #3833
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kochane powiedzcie mi czy warto rezygnować z macierzyńskiego na rzecz pracy ?
kurcze ... to są najważniejsze chwile dla maluszka .... dopiero będziecie się poznawać ...

Cytat:
jednej strony sobie tego nie wyobrażam ale z drugiej strony to jest duże wyróżnienie i szansa na dalszy rozwój jak będę miała 3 markety pod sobą to zostaje inspektorem automatycznie .

no i finanse to jest najważniejsze nie całe 6 tys jak na mój wiek ?

aha no i muszę się określić do dwóch tyg czy tak czy nie bo teraz jest dla mnie trzymane miejsce .
ale właśnie z drugiej stroy ... taka szansa może się już nie nadażyć .....

ciężka sprawa :/ a nie mogą trochę dłużej poczekać??

Cytat:
a ja Ci powiem ze super jakby wyszło , bo mi się mega podoba

ejjjj uznajmy że przypadkiem weszłam na rozmowe na gadu tomka kontra tamta baba wstrętna

tomek napisal jej " uważaj co ku**a komu piszesz bo się z tobą inaczej rozprawie "
ona:" ale o co ci chodzi :
tomek" o gówno , co ty sobie wyobrażasz , jakie ściemy walisz kiedy ja niby się z tobą umawiałem na jazdy autem ? "
ona" boże ale się na żartach nie znacie"
tomek' ku** żart , wiesz su*o wstrętna że justyna jest w ciąży ? a przez to co napisałaś aż cała się trzęsła z nerwów , chcesz mi małżenstwo do kur*y nędzy rozwalić ? "
ona " noooo powiedzmy ze o to mi chodziło , gowno mnie obchodzi że jest w ciąży i gówno mnie obchodzi że masz żonę zwisa mi wasze szczęście"
tomek " ale mnie to ku*wa obchodzi , złaś mi z drogi jak bedziesz mnie spotykać bo nie ręcze za siebie , spi**rzaj !

i ją zablokował.
i dobrze, że zrobił "porządek" z tą laską ... tylko szkoda, że tak późno ...

Cytat:
Mam ten podkład matujący i uważam, że jest lepszy od wszystkich innych podkładów Mnie zmatował na cały dzień, podczas ostatnich kilku bardzo ciepłych dni nie spłynął mi z twarzy tak jak to robił extralasting Do tego uważam, że kryje - jak dla mnie ciut za mocno, ale na zimę idealnie się nada, bo latem wolę lżejsze wersje dlatego stosowałam mineralny w płynie.
Jestem z niego mega zadowolona
potwierdzam - ten podkłąd avonowi wyszedł
u mnie średnio kryje, ale może dlatego, że mam co zakrywać
żałuję, że jak wczoraj robiłam drugie malutki zamówinie na perfumy dla mamy (te filotetowe drogie z demo - nie pamiętam nazwy, ale widzę, że się nimi zachwycacie ), to nie wzięłam też tego podkładu pełonowymiarowego póki co jadę na próbkach

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:54   #3834
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

ja zawsze mam wizaż otwarty,i lubię coś robić,potem hop i odświeżam
zaraz pójdę przed blok zerwać świnkowi trawę i wcale Was nie wyłączę
Cytat:

Cytat:
brałaś S.S MAX?
Nie brałam SS Max,nie lubię zwykłego SS i dlatego się waham,bo ta wielka szczota mnie przeraża Ja muszę mieć tusz który po pierwszym maźgnięciu jest widoczny na rzęsach,ubię mieć mocno umalowane rzęsy,ten jest wyrazisty czy delikatny?

no to lecę na trawkę kiedyś jak kucałam w trawie,szła koleżanka i pyta:"co tam robisz?" a ja "sikam" a facet jakiś szedł i się taak patrzył
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:54   #3835
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
jak chcesz to ci go zamówie i wyśle
ok dziękuję bardzo ale to nie teraz , bo jeszcze mam z Manchattana
Stary 2011-08-30, 18:55   #3836
zalotnica83
Zakorzenienie

Sarunieczko dla mnie ten Nuit ma coś z klimatu FADreams, choć jak porównawczo nałożyłam na dwa nadgarstki to zupełnie inny, jeden kremowy, drugi wieczorowy...może tak samo waniliowo-ciepły
Dobrze Resccue, że wszystko się wyjaśniło...tylko może się nie przyznawaj mężowi że grzebałaś w jego gg...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:56   #3837
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
ok dziękuję bardzo ale to nie teraz , bo jeszcze mam z Manchattana
dobrze

Maleństwo moje
Stary 2011-08-30, 18:58   #3838
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Nie brałam SS Max,nie lubię zwykłego SS i dlatego się waham,bo ta wielka szczota mnie przeraża Ja muszę mieć tusz który po pierwszym maźgnięciu jest widoczny na rzęsach,ubię mieć mocno umalowane rzęsy,ten jest wyrazisty czy delikatny?

no to lecę na trawkę kiedyś jak kucałam w trawie,szła koleżanka i pyta:"co tam robisz?" a ja "sikam" a facet jakiś szedł i się taak patrzył
wyrazisty mam takie ładniutkie rzęsy

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-30 o 19:00
Stary 2011-08-30, 19:00   #3839
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
kurcze ... to są najważniejsze chwile dla maluszka .... dopiero będziecie się poznawać ...

ale właśnie z drugiej stroy ... taka szansa może się już nie nadażyć .....

ciężka sprawa :/ a nie mogą trochę dłużej poczekać??

i dobrze, że zrobił "porządek" z tą laską ... tylko szkoda, że tak późno ...

wiesz perło ja miałam się zdecydować już miesiąc temu ale to zwlekałam jak mogłam , dlatego inspektor dal mi teraz ostateczne dwa tyg .
wiec chyba już nie mogą dłużej czekać .
narazie to zostawiam , poczekam na Tomka razem na coś sie zdecydujemy

dobrze że w ogóle zrobił porządek bo po tym co mi powiedział sądziłam że oleje temat no ale chyba dobrze go wychowałam że się zebrał i zrobił co miał zrobić , ciekawe czy by mi powiedział że z nią rozmawiał

Maleństwo moje
Stary 2011-08-30, 19:01   #3840
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
słowa dające do myślenia , czesto tomkowi tą nutkę podrzucam
taa, tylko teraz w kolko jej slucham a musze isc na poczte
ale super kawalek

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości