|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
U mnie upał nie do wytrzymania praktycznie przez cały dzień Dopiero pod wieczór zrobiło się trochę chłodniej.Nabyłam kryształ i będę testować. Wiem, że on nie likwiduje pocenia, człowiek poci się nadal ale pot nie ma nieprzyjemnego zapachu. Dla mnie plusem tego kryształu jest chociażby to, że nie będę miała białych śladów na ubraniach tak jak po dezodorancie w sztyfcie, nawet takim, który obiecuje, że śladów nie będzie
|
|
|
|
|
|
#452 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Chyba wkrótce skuszę się na matowe... ![]() A jakiej firmy ten kryształek? U mnie sprawdził się Bloker od Ziai. U TŻ'ta zresztą też. Do tego stopnia, że po intensywnym wysiłku miał mokre ślady wszędzie tylko nie pod pachami ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Walczę ze sobą, co by nie wziąć udziału w rozbiórce próbek koreańskich specyfików ![]() Ale nie... mam jeszcze całe pudło próbek, w tym sporo z Korei właśnie i nie mam kiedy ich zużyć... Chociaż te z rozbiórki bardzo kuszą... Sama nie wiem... ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Przejrzałam makijaże wizażystów Sephory i muszę powiedzieć, że... bardzo średni poziom ![]() Moje umiejętności są kiepskie, ale niektóre makijaże to porażka i chyba zrobiłabym lepsze
|
|
|
|
#453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Nie czerwone włosy, bo to nie czysta henna, ale - poblask czerwieni. Nasz milusi Narcyzek ! ![]() Ja już takie wycofywanie traktuję jako normę. Z innej branży : od stycznia wycofali z produkcji nitroglicerynę w tabletkach. Jest tylko w sprayu . Bzdura kompletna ! Jak jest atak bólu serca, to ręce też się trzęsą, a atomizer mały i dziurka w nim mała, trudno trafić strumieniem tam gdzie trzeba. W czasie nocnego ataku to się łapie za lekarstwo, a nie szuka się kontaktu do włączenia światła, coby otworek w atomizerze umiejscowić. Pani w aptece też się dziwi dlaczego zaprzestali produkcji tabletek, bo ludzie są oburzeni. Zamiennik - domowy lekarz nie chce przepisać i wysyła do kardiologa. To poziom adrenaliny sobie podniosłaś. Cytat:
{ Cytat:
Garniera ? Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Caffe latte i Aubergine
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Proszę się tu ze mnie nie śmiać bo się zamknę w sobie i już nigdy więcej nie zrobię żadnego zdjęcia Żebyś wiedziała. Ciekawa jestem czy będzie robił coś dzisiaj na miejscu czy tylko spojrzy i będzie się umawiał na inny termin
|
|||
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co znalazłam ! Rewelacyjne ! Nie widziałam tego filmu . http://www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU |
|
|
|
|
|
#456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nadrobiłam Was,ale nei chce mi się cytować![]() Próbuję się dodzwonić na uczelnie i
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ni.html&next=1 Przyznam się, że nie potrafię narysować ładnej kreski skośnym pędzelkiem Już o wiele lepiej wychodzi mi pędzelkiem z limitki Metallics albo takim cieniutkim z Lancrone.Leń |
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Samej sobie się dziwię,ale kocham te kotki http://i.pinger.pl/pgr279/df579739001b40234e5d0d9a/ http://i.pinger.pl/pgr150/27fac45b001cf2d94e5d0d73/
Na wsi mają jeszcze 3 małe (w tym dwa czarne)
|
|
#460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chcę mieć koootkaaa! ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nie pisałam od razu bo musiałam przetrawić... Była facet z serwisu, stwierdził, że niestety drut wpadł tak pechowo, że nie da rady wyciągnąć go na miejscu (w tej sposób co zazwyczaj) i będzie musiał zabrać pralkę do serwisu, rozkręcić całą obudowę, wyjąć bęben i szukać druta... Powiedział, że to będzie kosztowało ok 2 stów... Odrobinę pocieszające w tym wszystkim jest to, że kiedy odkręcił tylną część i wyjął grzałkę, stwierdził "łoooooł, czego pan używa??" - okazało się, że grzałka po ponad roku użytkowania pralki nie ma najmniejszych śladów kamienia, jestem w szoku, tym bardziej, że mamy strasznie twardą wodę - wychodzi na to, że to czego używam do każdego prania musi być naprawdę dobre
|
||
|
|
|
|
#461 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Taaaaa, łatwo powiedzieć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To teraz jeszcze się pochwal, czego używasz
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj użyłam go po raz pierwszy, ciężko mi coś powiedzieć bo nie było wielkiego upału. Nie powiem, żebym się nie spociła ale mam wrażenie, że trochę mniej i pot w ogóle nie miał zapachu - proszę się nie śmiać - wąchałam swoje pachy
Cytat:
Jestem po prostu załamana, 2 stówy przez jakiś cholerny drut... Używam tabletek W5 z Lidla |
|
|
|
|
|
#463 |
|
|
Z innej beczki: padłam
http://i.pinger.pl/pgr414/7a4f921f00...4dedd39a/6.jpg I kuszę [z dedykacją dla Kasi, dużoooooo brązów i trochę zieleni] http://simplebeauty.pl/63/Cienie/wypukle
|
|
|
#464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzwoń nadal ! ![]() No właśnie, nawet i mi udało się czymś takim kreskę namalować . Kreskę - ![]() Adoptuj wszystkie !!! Cytat:
Bluzkę powąchaj, a nie pachy ! Swojego "zapaszku" raczej nie czuje się. Przynajmniej ja nie czuję. Bluzki - tak . Cytat:
Wrzucasz tę tabletkę do bębna, czy do pojemnika, przez który nabiera się woda ? Cytat:
U mnie już porządna nerwówka . 1-go września skarbówka ma wydać ostateczną decyzję. Już mnie brzuch boli, robota z rąk leci, nawet do miasta nie chce mi się jechać. |
|||
|
|
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do drugiego... Szybciej odpisali mi na maila niż bym się miała dodzwonić...
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj na próbie laserowej i na 1 zabieg jestem umówiona na 5 września
![]() musiałam sie rozebrac do majtek i stanika i po kolei zwiększała mi dawki lasera. czy boli? tak jakby nam ktos szpilki wbijał, ponoc najlepiej wytrzymac największą dawke lasera, myślę, że dam radę ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Imm nie mam dla Ciebie pędzelka, bo limitka była juz zezebrana jak kol wróciłam 2 raz i pędzelków nigdzie nie było. Asiu limitki holo nigdzie nie ma, juz chyba dawno ją rozebrali, całą reszte dla Ciebie juz mam ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- właśnie wydałam 160zł na helfach, mam szlaban na zakupy
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
teraz dopiero jak zacytowałaś moją paplanine zobaczyłam jak nie po polsku napisałam
![]() powinno byc rozebrana* i wróciła* |
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Domyśliłam się o co chodzi
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mnie nie denerwuj
![]() Jak to zazwyczaj bywa w dziekanatach ![]() To ja nie jestem jeszcze taka najgorsza Chociaż powiem Wam w tajemnicy, że przeglądałam wczoraj pędzle hakuro i miałabym chrapkę na kilka Ale próbuję sobie powtarzać, że przecież mam już dość pędzelków, niektórych jeszcze nawet nie używałam A za chwilę odzywa się mały diabełek "no tak, ale hakuro jeszcze nie masz" ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Są już napisy do PLL - to jest ostatni odcinek przed przerwą, nie wiadomo kiedy będzie następny, stawiam, że styczeń - luty tak jak w pierwszym sezonie
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno ma być na halloween
jakkolwiek się to 'święto' nazywa. I dziewczyny stawiam dziś (tylko alkohol, no może dla Asi drinki bez %) dostałam się na studia![]() A przy okazji jest mój ulubiony film "Jutro pójdziemy do kina"
|
|
#473 | |||
|
|
Eeee tam, przecież taniocha
![]() Nie ma się co obwieszać tylko kupować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuję w takim razie podobny lakier znaleźć lub 'stworzyć', pewnie da się coś wykombinować. O mada faka, ale kwota Chociaż pewnie w tym miesiącu podobną ilość $$ wydam na kosmetyki. BTW. Kliknęłam w końcu ten pękacz na ebayu a dziś mi odpisali, że nie mają w zapasie i zaoferowali wysyłkę innego, ale innego nie chcę. Muszę poczekać, aż się pojawi znowu... A już tak się cieszyłam. I znów pecha mam...Poza tym napaliłam się trochę na biały lakier z limitki Catrice. Ale najpierw popróbuję wymieszać te lakiery, co mam i może uda mi się uzyskać podobny efekt. Cytat:
![]() Bardzo się cieszę!!! Co taka cisza???????
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#475 |
|
|
Paletkę [jeszcze nie kliknięta
], chyba skuszę się też na kosmetyki Frutini, bo jest promocja w N, tylko jeszcze nie wiem, czy mgiełki czy inne. Wzięłabym mgiełki, ale mam jedną i jest strasznie nietrwała, praktycznie trzeba się psikać co godzinę ![]() Mam ochotę na szampon Natur Vital, a właśnie kończy mi się opakowanie obecnego myjadła. Zamówienie od Mirelki to już wydane 33 zł. I pewnie jeszcze coś wypatrzę...
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dostałam wczoraj pismo. Znowu przesuwają mi termin rozpatrzenia sprawy o miesiąc. ![]() Lubię takie wpisy { }. Przynajmniej wiem, że nie tylko ja jestem uzależniona ![]() Lecę z psami ! Miłego dnia |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym wydala kase tylko na helfy to luzno...
Imm gratuluję, na jakie studia w koncu idziesz? na UŚ? |
|
|
|
|
#478 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie na razie pędzlaki Hakuro kuszą, z cieniami daję sobie spokój, żele pod prysznic nabyłam podczas szaleństwa w YR, zamiast balsamów mam masełka z Biedronki ![]() Jeśli te mgiełki są takie nietrwałe to może nie kupuj, chociaż pewnie zapach mają piękny? Cytat:
Facet od pralki dzisiaj nie przyjechał, może jutro. Wiecie jak bolało kiedy wczoraj wypłacałam kasę z bankomatu? ![]() Chciałam kupić mamie perfumy, które jej się bardzo podobają - Nomadic z Oriflame (też je uwielbiam), niestety zostały dosyć dawno wycofane a na allegro jeśli już się pojawią (no teraz były dwie aukcje z licytacją) to mają taką cenę, że za tyle niestety nie kupię |
||
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Byłam cały ranek na wizażu i nie napisałam tu?!
![]() Dziękuję za gratulację. Idę na rolnictwo/agroekonomię na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie, dziennie. Dziś 1szy dzień poszukiwań mieszkania Już mam dość. A tyle tam ludzi... A tyle sklepów. Widziałam 3rossmany, Inglota, maca i całą resztę sklepów na które nawet mnie nie stać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

i w zasadzie to chyba wszystkie cienie takie mam, z wyjątkiem 3 czy 4... Ach te piękne maty KOBOwe... zamiaruję się na nie i zamiaruję i ciągle mi nie wychodzi 

{

To ja nie jestem jeszcze taka najgorsza 
dostałam się na studia