|
|
#3392 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Ale zdolności manualnych chyba jednak też potrzeba, nie wyobrażam sobie walki z kilometrowym drucikiem i nie wetknięcia go przy tym sobie w oko
czyżbyś się poczuwała?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście u mnie Catrice nie ma...
![]() Lasting Performance kiedyś miałam - rzeczywiście ciemniał trochę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3394 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja se przypomniałam nagle przedwczoraj że mam podkład niemineralny i muszę zużyć, i trochę minerały odstwiłam...
Madzik a czemu szukasz niemineralnego?
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już nie chce mi się babrać w tych pyłkach, zawsze wszystko usyfione miałam - łącznie ze mną. Za dużo zachodu - nie mam cierpliwości.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak poczatkowo miałam, a teraz jakoś nie, doszłm do perfekcji chyba ale trzymam się sprawdzego sposobu , nie eksperymentuje, zmieniam tylko podkłady a cień róż codziennie ten sam ale fakt pudełeczka często są "upylone" trza pucować pędzle... no jest to kłopotliwe faktycznie....nie myślałam że tak szybko przywyknę
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3398 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Helou
![]() Idę zaraz rozrabiać spiryt z Iso
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziesiątki samli w strunach leży ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- uuuu wrócisz dziś jeszcze?
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
a propos wędzonego
zeźliłam się na makrele wędzoną, którą uwielbiałam oni już chyba jej nie wędzą tylko kiszą w jakiejś chemii, niezjadliwe toto od jakiegoś czasu nawet koty niechętne, a zawsze uwielbiały
|
|
#3401 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Kupiłam tylko 100 ml,szkoda pić Za to zjadłam właśnie 2 kbnsy i 5 szt ptasiego mleczka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szart szart choć półszart i fogle cieszę się że Justyna to tak widzi bo rzeczywiście ja wróicłam do domu z cąły czas uśmiechniętą gębą i nałądowana pozytywnie strasznie mocno - ale spotkanko było jak na pierwszy raz krótkie choć i tak długie bo się poświęcili Ju z W. feeest mocno - potem cała ciężka droga do Wawy - ja bym nas przeklła na miejscu W. i to nie raz Cytat:
![]() Cytat:
yeah Cytat:
tzn znam średnio mocno - ale strasznie je widać wszystkie i postawiłam na Bourjois Healthy Mix Foundation koniecznie ten - a nie jego późniejsze wersje - jakbyś się wizytowała w Kato to mogę Ci wycisnąć ze swojego na spróbowanie - a i czasem z 60 dych są obniżane na 40 zeta zgroszem ale on ujednolica odcień - kryje moim zdaniem no hmmm słbiej niż średnio ale moje blizny po syfach zneutralizował i czerwony pysk trochę też - a i nie widać że masz podkład mają cieliste/żółtawe odcienie zero różu - chyba ze Tobie różowa cera pasuje to nie No chyba że Bell Mineral Foundation |
|||||
|
|
|
#3403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja poluję an cienie w kremie - i ostatnio pani mi powiedziała we skleie ( gdzie stoją Max Factor i inne ) że tak mamy ale tylko przeterminowane - moja mina bezcenna - że niby chętnie by sprzedała ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() aha i niech mi ktoś da znaka dzie będą zdjęcia bo ja mogiem z moim talentem przegapić - i autoryzuję wszystkie - a co tam - sad but tru - mogą być bez zęba, mogą być nieudane niech sie śmieją - wisimito, będę żyć w przeciwieństwie do dzieciaka który zaraz zajedzie konika na placu zabaw za oknem
|
|||
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż medycyna twierdzi coś innego. ![]() Cytat:
A do niego i tak potrzebny jest jeszcze oksydant. I oba są zazwyczaj w ilościach typu pół kg i litr. Ten sam proszek z oksydantem (i dokładnie tylko to + odżywka taka sobie) jest w Joannie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...siv-blond.html i bardziej się opłaca, bo na odrosty potrzeba 1, góra 2 opakowania po 6-8 zł w zależności od sklepu. Tylko nie zapomnij dolać wody, bo będziesz miała beton na włosach. ![]() A zaraz tam dziwne. Insze troszku.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#3407 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
idę zmyć blond ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Aha, dziewczyny ze spotkania wczora- dajcie maile, to wyslę zdjęcia- ale wieczorem
|
|
#3409 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakoś kiepsko się czuję
Może ten spiryt to powinnam wypić
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam jakieś 2 h wyjęte z życiorysu
Siedziałam, konwersowałam z wami i nagle potwornie mnie zemdliło. Rzygałam dalej niż widziałam, koty się pochowały w szafkach Teraz wstałam z drzemki, trzepie mną zimno. Nie wiem, co jest![]() Winter - może jednak napijemy się tego spirytu Przeżre, co ma przeżreć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-30 o 17:27 |
|
|
|
#3411 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. mnie w wire wrappingu załamuje poplątaność. Nie umiałabym przewidzieć efektu końcowego i wymyślić sensownych przeplotek. Może oni to na pałę robią i co wyjdzie to wyjdzie I nie umiałabym zrobić równych ślimaków.3. następną razą coś jej wytknij ![]() 4. to fakt ![]() Robiłaś coś tą metodą? |
||
|
|
|
#3412 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Ughhh...
Mnie schabowy plus cukinia a na to kawa z mlekiem. Plus @ - najprawdopodobniej główny winowajca![]() Zjadłabym ptasiego mleczka...
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
przez Karkki mam ochotę zakupić rozjaśniacz Joanny
, niech mnie ktoś powstrzyma
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() włosy poniszczysz popalisz jk rumpla bedziesz wygladać i nei bedziesz pasowała do pięknego wyremontowanego mieszkanka, a poza tym to ten... włosy takie wytrawione... będą Ci marźli na tym zimnie i przeciagach
|
|
#3417 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Dla mnie Colour Adapt jest transparentny Ale dawno temu miałam, moze coś zmienili? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oksydant kupuję w opakowaniach 120 ml są takie, to może i proszek by był w mniejszych ![]() Jak będę robiła megajasne to będę mogła się zwrócić jeszcze do Ciebie po pomoc? Na razie mi został mój obecny blond na jeszcze jedno farbowanie, łatwy w obsłudze jak konstrukcja cepa, na sezon jesień-zima zanabyłam tubę jasnego kasztana - pewnie będę tego gorzko żałować, a później... może platynowy blond w końcu, who knows ![]() ![]() Próbki nie zrobią, ale paczkę zleją perfumą? Bessęsu Poka co wyszło ![]() Cytat:
Zastanawiam się, czy mnie stać na taką rozpustę Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rumpla niemniej jednak coś bym zrobiła , ale sama, bo z fryzjerką to ja się dogadać nie mogę
|
|
|
#3419 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie podsuwam ale moja Buba to taki tester jest, jak ona je, to ja też jem wędliny, serki i twarogi tak testuję i mienso jak ona nie ruszy to dla nas nie robię tylko dla psa idzie ![]() tylko się boję, że zżółknę do końca, albo wyłysieję , szlag mnie trafi z tą siwizną, gdyby nie ona, to bym nakładała jakieś ton w ton czy cuś podobnego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

oni już chyba jej nie wędzą tylko kiszą w jakiejś chemii, niezjadliwe toto od jakiegoś czasu

Chociaż medycyna twierdzi coś innego.