Scent Bar XXXII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 14:32   #3391
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXII

Colour Adapt lekki mówisz Tru? Hmmm.. a mnie się zawsze wydawało że solidnie kryje...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:33   #3392
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
bo tak właśnie jest. Technika prościutka, tylko pochłania sporo czasu
Ale zdolności manualnych chyba jednak też potrzeba, nie wyobrażam sobie walki z kilometrowym drucikiem i nie wetknięcia go przy tym sobie w oko

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
czyżbyś się poczuwała?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:33   #3393
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Oczywiście u mnie Catrice nie ma...

Lasting Performance kiedyś miałam - rzeczywiście ciemniał trochę

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:35   #3394
skarbiatko
Zakorzenienie

A ja se przypomniałam nagle przedwczoraj że mam podkład niemineralny i muszę zużyć, i trochę minerały odstwiłam...

Madzik a czemu szukasz niemineralnego?

Stary 2011-08-30, 14:39   #3395
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
A ja se przypomniałam nagle przedwczoraj że mam podkład niemineralny i muszę zużyć, i trochę minerały odstwiłam...

Madzik a czemu szukasz niemineralnego?

Bo już nie chce mi się babrać w tych pyłkach, zawsze wszystko usyfione miałam - łącznie ze mną. Za dużo zachodu - nie mam cierpliwości.

Frank Zappa

Stary 2011-08-30, 14:46   #3396
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Bo już nie chce mi się babrać w tych pyłkach, zawsze wszystko usyfione miałam - łącznie ze mną. Za dużo zachodu - nie mam cierpliwości.
rozumiem
też tak poczatkowo miałam, a teraz jakoś nie, doszłm do perfekcji chyba ale trzymam się sprawdzego sposobu , nie eksperymentuje, zmieniam tylko podkłady a cień róż codziennie ten sam ale fakt pudełeczka często są "upylone" trza pucować pędzle... no jest to kłopotliwe faktycznie....

nie myślałam że tak szybko przywyknę

Stary 2011-08-30, 14:49   #3397
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
rozumiem
też tak poczatkowo miałam, a teraz jakoś nie, doszłm do perfekcji chyba ale trzymam się sprawdzego sposobu , nie eksperymentuje, zmieniam tylko podkłady a cień róż codziennie ten sam ale fakt pudełeczka często są "upylone" trza pucować pędzle... no jest to kłopotliwe faktycznie....

nie myślałam że tak szybko przywyknę
Cieni minerlanych też się pozbyłam. Dawały śwetny efekt, ale na to też trzeba chwilę czasu i precyzji, a rano liczy się dla mnie każda minuta. Jedynie co sobie zostawiłam to róże i rozświetlacze Przy nich nie mam problemu w obsłudze

Frank Zappa

Stary 2011-08-30, 14:51   #3398
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Helou

Idę zaraz rozrabiać spiryt z Iso

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:54   #3399
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Cieni minerlanych też się pozbyłam. Dawały śwetny efekt, ale na to też trzeba chwilę czasu i precyzji, a rano liczy się dla mnie każda minuta. Jedynie co sobie zostawiłam to róże i rozświetlacze Przy nich nie mam problemu w obsłudze
dlatego ja używam jednego cienia

a dziesiątki samli w strunach leży

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Helou

Idę zaraz rozrabiać spiryt z Iso
uuuu wrócisz dziś jeszcze?

Stary 2011-08-30, 14:56   #3400
Florens
Zakorzenienie

a propos wędzonego

zeźliłam się na makrele wędzoną, którą uwielbiałam oni już chyba jej nie wędzą tylko kiszą w jakiejś chemii, niezjadliwe toto od jakiegoś czasu nawet koty niechętne, a zawsze uwielbiały

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 15:00   #3401
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
dlatego ja używam jednego cienia

a dziesiątki samli w strunach leży
uuuu wrócisz dziś jeszcze?
A ja lubię używać minerałki A cieni mam ze 40 i prawie codziennie mam dylemat,które sobie nałozyć

Kupiłam tylko 100 ml,szkoda pić Za to zjadłam właśnie 2 kbnsy i 5 szt ptasiego mleczka

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-08-30, 15:02   #3402
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
wiesz co, jakoś nie wierzę że z Twoim zmysłem estetycznym (sądząc np. po fotach, ale nie tylko) da się wyprodukować prawdziwego gniota
to pisać miałam

Cytat:
oooooch jak ja zazdroszczę dziewczynom spotkania Bym się też chciała pozaprzyjaźniać
się uspokój bo Ty już miałaś spotkania - a ja to nic

szart szart choć półszart

i fogle cieszę się że Justyna to tak widzi bo rzeczywiście ja wróicłam do domu z cąły czas uśmiechniętą gębą i nałądowana pozytywnie strasznie mocno - ale spotkanko było jak na pierwszy raz krótkie choć i tak długie bo się poświęcili Ju z W. feeest mocno - potem cała ciężka droga do Wawy - ja bym nas przeklła na miejscu W. i to nie raz

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ależ jasne, cały czas mam podejście "goowno mi wyjdzie"
Ale jeśli zwątpię to co mi zostaje, US? Będę walczyć nie tą techniką to inną a ponoć praktyka czyni miszcza
Co do cen to wolę obczaić zawczasu jakie są w danych stylach i technikach bo jednak chciałabym troszkę zarobić a nie tylko dłubać koraliki na gumce za 3 zeta. Dlatego patrzę za co warto się brać.
Coś tam sobie robiłam w miarę wyglądające więc taka całkiem zielona i dwuleworęczna nie jestem... No i chcę wybierać proste techniki żeby nie dać ciała, na taki wire wrapping się wszak nie porwę bo byłaby porażka. Ale owszem, miałam kilka pomysłów - jak mi się zdawało dobrych - a na żywca wyglądało beznadziejnie więc nie wykluczam, że nic mi nie wyjdzie.
Mimo to chciałabym zawczasu wymyślić hmmm nazwijmy to target działalności (coś o czym pisała Polly) żeby się nie miotać między stylami i technikami, nie próbować wszystkiego naraz bo ni mam na to kasy.
Co do wymyślania nazw to niestety tak mam, że wszystko rozkminiam i napalam się zawczasu a potem doopa. No ale mnie to bawi podczas wymyślania
Goopia jestem, wiem.

Mam nadzieję Bo zdarza się czasem, że ktoś patrzy na swoje wypociny i myśli "super" a inni spojrzą i stwierdzają "ale krzywe i nieforemne". Mówię akurat na przykładzie rysowania O, albo patrz Kura
Ale spoko, jeśli będę zasięgać porad ekipy Barowej to niezgniotuję nic
gópia że nie wierzysz w siebie, że wątpisz - ale chyba to juz tylko niedowierzenia

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
No i nadeszła jesień. Pochmurno, wietrznie i tylko niecałe 14 stopni za oknem.

yeah
Cytat:
Heloł, czołem

Dziewczyny - potrzebuję podkładu - średnia/ niska półka ( maks do 50 zł). Średnio albo dosyć mocno kryjący ( minerały odpadają). Możecie coś polecić?
hmmm średnio /mocno to nie znam Max Fatory są różowe

tzn znam średnio mocno - ale strasznie je widać wszystkie i postawiłam na Bourjois Healthy Mix Foundation koniecznie ten - a nie jego późniejsze wersje - jakbyś się wizytowała w Kato to mogę Ci wycisnąć ze swojego na spróbowanie - a i czasem z 60 dych są obniżane na 40 zeta zgroszem

ale on ujednolica odcień - kryje moim zdaniem no hmmm słbiej niż średnio ale moje blizny po syfach zneutralizował i czerwony pysk trochę też - a i nie widać że masz podkład
mają cieliste/żółtawe odcienie zero różu - chyba ze Tobie różowa cera pasuje to nie
No chyba że Bell Mineral Foundation
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 15:03   #3403
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
A ja lubię używać minerałki A cieni mam ze 40 i prawie codziennie mam dylemat,które sobie nałozyć

Kupiłam tylko 100 ml,szkoda pić Za to zjadłam właśnie 2 kbnsy i 5 szt ptasiego mleczka
ptasie to prawie jak jaja c'nie?

Stary 2011-08-30, 15:11   #3404
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
rozumiem

a ja poluję an cienie w kremie - i ostatnio pani mi powiedziała we skleie ( gdzie stoją Max Factor i inne ) że tak mamy ale tylko przeterminowane - moja mina bezcenna - że niby chętnie by sprzedała

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wróciliśmy!
Ale było za✂✂✂iaszcze spotkanie!
Teraz padam na pysk, droga bardzo ciężka- dobranoc wszystkim

Ewuniu, Rozterko, Rejcz- DZIĘKUJĘ!!!!
:hahah a:
Ju - to ja ( my) dziękujemy - dla nas to pikuś wyskoczyć blisko - a Wy mieliście cieżką długą podróż przez ten postój - weno przekaż W. nagrodę za wyczymałość i fogle wszyscy jesteście tfardzi jak bruk

aha i niech mi ktoś da znaka dzie będą zdjęcia bo ja mogiem z moim talentem przegapić - i autoryzuję wszystkie - a co tam - sad but tru - mogą być bez zęba, mogą być nieudane niech sie śmieją - wisimito, będę żyć

w przeciwieństwie do dzieciaka który zaraz zajedzie konika na placu zabaw za oknem
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 16:19   #3405
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Chyba nie w tym rzecz - są gęste, lśniące i nieporozdwajane mimo kilkunastu lat farbowania - po prostu mam wrażenie, że jak osiągają tę długość to po prostu przestaja rosnąć i po jakimś czasie końce się robią wychapane i nierówne, osiągnęły maksimum długości i wypadają, a zanim nowe dogonią to jest koszmarek Poza tym są bardzo cieniutkie, więc może też robią się po prostu za ciężkie przy pewnej długości?
Kiedyś, w jakiejś książce przeczytałam, że ludzie tak jak koty dzielą się na krótko i długowłose. Może coś w tym jest? Chociaż medycyna twierdzi coś innego.

Cytat:

Dzięki wielkie
A ten niebieski proszek to właśnie tak się nazywa? Panie w sklepie fryzjerskim będą wiedziały, co mi sprzedać, nie?
Ten proszek zwie się "niebieski, niepylący puder rozjaśniający". Jest jeszcze biały, ale do blond ponoć lepszy jest niebieski. Będą wiedziały, ale jak znam życie, to zaproponują najdroższy. A do niego i tak potrzebny jest jeszcze oksydant. I oba są zazwyczaj w ilościach typu pół kg i litr. Ten sam proszek z oksydantem (i dokładnie tylko to + odżywka taka sobie) jest w Joannie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...siv-blond.html i bardziej się opłaca, bo na odrosty potrzeba 1, góra 2 opakowania po 6-8 zł w zależności od sklepu. Tylko nie zapomnij dolać wody, bo będziesz miała beton na włosach.

Cytat:
no nie wiem, niektórzy tu mają dziwne poczucie estetyki
A zaraz tam dziwne. Insze troszku.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 16:59   #3406
skarbiatko
Zakorzenienie

Wąchał ktoś MOlecule 03?

Przyszła mi dziś paka z GaliLu , pafnąca , a w śrdoku kartka: Twoja przesyłka pachnie Molecule 03

Stary 2011-08-30, 17:10   #3407
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja mysleu ze o zyciu po prostu
opowiastki z zycia wzięte okraszone przemysleniami.....w formie pamiętnika jak najbardziej
albo zbiór jakiś krótkich form-tak bym to widziała

i mnie nie chodzi o poczucie humoru ale jakąs taką surrealistyczną obrazowość...nie wiem jak to sie fachowo nazywa....

Pomyślę

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Arcydzięgiel czyli anżelika smażona w cukrze - jadalne jak najbardziej . Moja ulubiona część tortu
Jeszcze raz grabula

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Justyno, ja wolę Ciebie w tym aktualnym weselszym wydaniu
Pisz koniecznie...
Teraz mam komedię w życiu, to nie mogę pisać dramatu

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
no Ci mówię debile, sami postawili dom na drodze i placu manewrowym (tak jest na mapce oznaczone), odcieli nam swobodny dojazd do działki i szambiarka, śmieciarka np. nie dojedzie bo nie ma jak zawrócić. I jeszcze trzeci sąsiad się na nich wkufił i zaczął stawiać płot, bo żeby dojechać do siebie zaczepiają częściowo o jego działkę. Czyli odetnie im dojazd , to oni sobie wymyślili, że wytną las!!!!! i będą jeździć dookoła mojego domu , no po moim trupie
Myslałam, że Bareja już nie żyje
Cytat:

czekamy na szczegóły i zdjęcia nie tylko z katowickiego spotkania ale i z całej wyprawy
Wszystko będzie, ale najpierw muszę się uporać z bieżącymi sprawami (sprzątanie pranie i blond na głowie) i chyba troch ę odpocząć, bo wstałam na zajęcia o 8 i padam

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Ju - to ja ( my) dziękujemy - dla nas to pikuś wyskoczyć blisko - a Wy mieliście cieżką długą podróż przez ten postój - weno przekaż W. nagrodę za wyczymałość i fogle wszyscy jesteście tfardzi jak bruk
To była przyjemność- a W jest kochany bardzo, słowa nie powiedział i cieszył się, że spotkanie fajne

idę zmyć blond

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Aha, dziewczyny ze spotkania wczora- dajcie maile, to wyslę zdjęcia- ale wieczorem

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 17:10   #3408
skarbiatko
Zakorzenienie

Ju dodaj foty w Tró klubie

Stary 2011-08-30, 17:16   #3409
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jakoś kiepsko się czuję Może ten spiryt to powinnam wypić

Stary 2011-08-30, 17:24   #3410
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Jakoś kiepsko się czuję Może ten spiryt to powinnam wypić
Właśnie miałam jakieś 2 h wyjęte z życiorysu Siedziałam, konwersowałam z wami i nagle potwornie mnie zemdliło. Rzygałam dalej niż widziałam, koty się pochowały w szafkach Teraz wstałam z drzemki, trzepie mną zimno. Nie wiem, co jest

Winter - może jednak napijemy się tego spirytu Przeżre, co ma przeżreć

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2011-08-30 o 17:27
Stary 2011-08-30, 17:24   #3411
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
No i nadeszła jesień. Pochmurno, wietrznie i tylko niecałe 14 stopni za oknem.
No nareszcie!

Cytat:
i na razie zero odzewu, po ilu dniach wypada się przypomnieć? z jednej strony wiem że może zapytali się gdzieś dalej i czekają sami na odp. ale z drugiej chciałabym chociaż info że mailik doszedł i nie został olany...

kurde, a mi się wydawało zawsze, patrząc na wire wrappingowe rzeczy, że to dość prosta technika, tylko wymagająca dokładności i skupienia

ale dalej nic nie powiedziałam, a może trzeba było

no nie wiem, niektórzy tu mają dziwne poczucie estetyki
1. hmm, po czterech?
2. mnie w wire wrappingu załamuje poplątaność. Nie umiałabym przewidzieć efektu końcowego i wymyślić sensownych przeplotek. Może oni to na pałę robią i co wyjdzie to wyjdzie I nie umiałabym zrobić równych ślimaków.
3. następną razą coś jej wytknij
4. to fakt

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
bo tak właśnie jest. Technika prościutka, tylko pochłania sporo czasu
Robiłaś coś tą metodą?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 17:25   #3412
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Właśnie miałam jakieś 2 h wyjęte z życiorysu Siedziałam, konwersowałam z wami i nagle potwornie mnie zemdliło. Rzygałam dalej niż widziałam, koty się pochowały w szafkach Teraz wstałam z drzemki, trzepie mną zimno. Nie wiem, co jest
Mi zaskodził chyba miks kawy,kbnsów i ptasiego mleczka

Stary 2011-08-30, 17:32   #3413
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mi zaskodził chyba miks kawy,kbnsów i ptasiego mleczka
Ughhh...

Mnie schabowy plus cukinia a na to kawa z mlekiem. Plus @- najprawdopodobniej główny winowajca

Zjadłabym ptasiego mleczka...

Frank Zappa

Stary 2011-08-30, 18:29   #3414
Florens
Zakorzenienie

przez Karkki mam ochotę zakupić rozjaśniacz Joanny , niech mnie ktoś powstrzyma

28.05.2010
Stary 2011-08-30, 19:00   #3415
Spoora
Zakorzenienie

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:00   #3416
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

ani mi się waż

włosy poniszczysz popalisz jk rumpla bedziesz wygladać i nei bedziesz pasowała do pięknego wyremontowanego mieszkanka, a poza tym to ten... włosy takie wytrawione... będą Ci marźli na tym zimnie i przeciagach

Stary 2011-08-30, 19:11   #3417
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Colour Adapt lekki mówisz Tru? Hmmm.. a mnie się zawsze wydawało że solidnie kryje...
solidnie to kryje Dermablend Dla mnie Colour Adapt jest transparentny Ale dawno temu miałam, moze coś zmienili?

Cytat:
zeźliłam się na makrele wędzoną, którą uwielbiałam oni już chyba jej nie wędzą tylko kiszą w jakiejś chemii, niezjadliwe toto od jakiegoś czasu nawet koty niechętne, a zawsze uwielbiały
Mądre koty Nawet nie próbuj im tego podsuwać

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Kiedyś, w jakiejś książce przeczytałam, że ludzie tak jak koty dzielą się na krótko i długowłose. Może coś w tym jest? Chociaż medycyna twierdzi coś innego.
O, może coś jednak w tym jest Dobrze, że przy moim wzroście i tych 50 cm wygląda na długie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Ten proszek zwie się "niebieski, niepylący puder rozjaśniający". Jest jeszcze biały, ale do blond ponoć lepszy jest niebieski. Będą wiedziały, ale jak znam życie, to zaproponują najdroższy. A do niego i tak potrzebny jest jeszcze oksydant. I oba są zazwyczaj w ilościach typu pół kg i litr. Ten sam proszek z oksydantem (i dokładnie tylko to + odżywka taka sobie) jest w Joannie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...siv-blond.html i bardziej się opłaca, bo na odrosty potrzeba 1, góra 2 opakowania po 6-8 zł w zależności od sklepu. Tylko nie zapomnij dolać wody, bo będziesz miała beton na włosach.
Dzięki W moim ulubionym sklepie panie nie wciskają najdroższych na szczęście Oksydant kupuję w opakowaniach 120 ml są takie, to może i proszek by był w mniejszych
Jak będę robiła megajasne to będę mogła się zwrócić jeszcze do Ciebie po pomoc? Na razie mi został mój obecny blond na jeszcze jedno farbowanie, łatwy w obsłudze jak konstrukcja cepa, na sezon jesień-zima zanabyłam tubę jasnego kasztana - pewnie będę tego gorzko żałować, a później... może platynowy blond w końcu, who knows

Cytat:
Wąchał ktoś MOlecule 03?

Próbki nie zrobią, ale paczkę zleją perfumą? Bessęsu

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
idę zmyć blond
Poka co wyszło

Cytat:

Cytat:
Zjadłabym ptasiego mleczka...

Zastanawiam się, czy mnie stać na taką rozpustę

Cytat:
Zrup to, zrup! Ja na pewno prędzej czy później to zrobię

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:13   #3418
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
ani mi się waż

włosy poniszczysz popalisz jk rumpla bedziesz wygladać i nei bedziesz pasowała do pięknego wyremontowanego mieszkanka, a poza tym to ten... włosy takie wytrawione... będą Ci marźli na tym zimnie i przeciagach

rumpla

niemniej jednak coś bym zrobiła , ale sama, bo z fryzjerką to ja się dogadać nie mogę

28.05.2010
Stary 2011-08-30, 19:15   #3419
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:22   #3420
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
solidnie to kryje Dermablend Dla mnie Colour Adapt jest transparentny Ale dawno temu miałam, moze coś zmienili?
Dermablen jest ok. wyglądam po nim jak człowiek, kobieta znaczy

Cytat:

Mądre koty Nawet nie próbuj im tego podsuwać
nie podsuwam
ale moja Buba to taki tester jest, jak ona je, to ja też jem wędliny, serki i twarogi tak testuję i mienso jak ona nie ruszy to dla nas nie robię tylko dla psa idzie

Cytat:
Zrup to, zrup! Ja na pewno prędzej czy później to zrobię
tylko się boję, że zżółknę do końca, albo wyłysieję , szlag mnie trafi z tą siwizną, gdyby nie ona, to bym nakładała jakieś ton w ton czy cuś podobnego

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości