|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
(: jak przymocowac cyrkonie??? pomocy :)
Hello dziewczyny jutro (chyba) mam zamiar zrobic sobie nowe tipsy (akryl/'frencz' na tipsie) i zamowilam sobie z allegro cyrkonie 'swarowskiego' czy jak sie to pisze
akrylki klade sobie sama cuda juz w nie wtapialam itp ale nie cyrkonie chce miec na serdecznym cyrkoniowa koncowke i o to sie roznosi jak je dobrze zmątowac? myslałam zeby zanim akryl wyschnie wcisnac ale po 1 czy nie odleca po 2 czy zdaze bo mam samopoziomujacy sie i szybkoschnacy, na klej pewnie odpadna a na lakier juz w ogole (troche za te krysztalki zaplacilam nie chce od razu pogubic ) no i moze jakis mi pomozecie? wiem ze mozna by bylo pokryc je odrobina zelu i tak je umocowac ale ja nie mam zelu ani lampy ;/ pomozcie kochane
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (: jak przymocowac cyrkonie??? pomocy :)
Mozesz je przykleic na klej, jezeli zrobisz to dobrze, to małe proawodpodobieństwo by odpadły.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzieki
pewnie tak zrobie
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Haloł Smile
![]() Tak jak mówi Albertyna na klej - ( ja używam kleju do tipsów) a na koniec polecam utwardzacz lakieru np Inglota UV
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

akrylki klade sobie sama cuda juz w nie wtapialam itp ale nie cyrkonie chce miec na serdecznym cyrkoniowa koncowke i o to sie roznosi jak je dobrze zmątowac? myslałam zeby zanim akryl wyschnie wcisnac ale po 1 czy nie odleca po 2 czy zdaze bo mam samopoziomujacy sie i szybkoschnacy, na klej pewnie odpadna a na lakier juz w ogole (troche za te krysztalki zaplacilam nie chce od razu pogubic 

pewnie tak zrobie