|
|
#3631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
aż uszy mi się zaczerwieniły ![]() Cytat:
ja tu przez Ciebie potfora przed knajpą wyglądała a tu mnie taka laska zaczepia zapewniałaś mnie ze ładnie wychodzę, to jak mogłam Ci nie uwierzyć ja jestem samokrytyczna i pewnie połowę bym odrzuciła to i lepiej ze nie autoryzowałam ![]() no ba Roz wybierała, znają ją tam już ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też tego pana nie widziałam ![]() to pewnie ludzie myślą że ja taka miła jestem i później się dziwią jaka wredna być potrafię, dramat ![]() Nie wiem czy mi się wszystko zacytowało ale dziękuję wszystkim, podbudowałam sie z rana A zdjęcia Ju z wyjazdu (Wojtek nam opowiadał tę historię jak Gucio się pluskał ) upiorne lalki będzie więcej?![]() I jeszcze szczytuję od rana, to będzie dobry dzień
|
||||
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Moja droga, mistrzynią wirtualnych szczytowanek jestem ja
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3633 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3634 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
te są wybitnie upiorne, mówisz że były jeszcze gorsze? ![]() a z poprzedniego zestawu podoba mi się zdjęcie Ciebie i Gu w tym mocnym oświetleniu Cytat:
![]() Cytat:
![]() i fogle uwielbiam to Twoje hhhhhmmmmmmmm Cytat:
![]() ja widziałam kiedyś w tivi drukowanie w 3D w kolorze - też medżik Cytat:
Cytat:
jakie Wy piękne i jak jeszcze raz usłyszę od Rejcz jedno słowo na temat tego jak wygląda i jaka to jest niefotogeniczna to....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Boże 5 stron od wczoraj nastukały bestie
Ale jakie... strony Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra wstałam Jak tak wygladają potffory to ja też kce ![]() Na mnie żadna jabłka nie działają ani na serio, ani na żarty Cytat:
![]() (najwyżej z Wojtkiem i to jedynie na minutę w celu przekazania próbek dla Ju ). Qrde a tak chciałam Was poznać na żywo, ale teraz to się nie odważę, no chance ![]() I jeszcze ja Cytat:
![]() Ja tyż, bo na żadnym nie będę, chyba że przez przypadkowy przypadek ![]() Strach wrzucać swe zdjęcie, jak Wy tak wszystko zapisujecie na dyski A prawa autorskie? ![]() Ju czerwone oczy się photoshopuje
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-31 o 11:02 |
|||||
|
|
|
#3636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie miało, serio
Cytat:
Cytat:
|
|
#3637 | |
|
|
Cytat:
Ja na przykład żadną miss swiata nie jestem i jakoś chodzę...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Dzizzz, Rachel, właśnie popadłam w kompleksy Czekajcie, ja też!
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Nindżopesz
|
I to nawet nie glany. |
|
|
|
#3640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Źle wyglądasz? Co Ci się w sobie nie podoba? ![]() Ot to ![]() Hmm no dobra zgodzę się w sumie. Ja mam bajeczne nadgarstki ![]() A czemu Ty się pod okularami chowasz właściwie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie chodzi o bycie miss Twarzy se nie zmienię za bardzo, więc trudno , cienie trochę zakryje Ale twarz to już najmniejszy problem No nic, ale i tak na razie nie grozi mi żadne spotkanie, uff
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3642 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Spadam do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam po tym co widzę
Red to może marudzić, że ma grube oudy (mając super szczupłe) tak, a ja nie mogę nic napisać odnośnie siebie? Ok przestaję, mając rację, ale ok.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3644 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To jakiś wstyd?Ja mam krzywy zgryz i co,powinnam milczeć na każdym spotkaniu? ![]() Marudzić wolno co jakiś czas,ale pisanie,że spotkanie odpada to juz mnie wnerwia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3645 | |
|
|
Oj wiem... Jestem upiornie niefotogeniczna, ale nie łudzę się, że na zywo wyglądam dużo lepiej niż na zdjęciach
Cytat:
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
A co się stanie z dzieckiem?
![]() Spadam na drobne zakupy
|
|
|
#3648 |
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3650 |
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Cionsza?
![]() Mała Ghita Gallo mnie męczy Ratuję się zieloną herbatą i amolem
|
|
|
#3652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Flo już się zapisała. ![]() Wszystko zależy od tego, kto będzie robił foty. To ja zamawiam! W razie czego jest Photoshop. ![]() Cytat:
Idę się załamać i schować do szafy. ![]() A przy okazji Tru. Jakiś tydzień temu w S. widziałam tak bardzo podobną dziewczynę do Ciebie, że nawet chciałam się zapytać czy to nie Ty. ![]() Co do Barowych zlotów, to rano doszłam do wniosku, że to ci patrzący na mnie będą mieć najwyżej później koszmary. Za to ja sobie na Piękno popatrzę. Więc generalnie to ja na tym lepiej wyjdę. ![]() A poważnie, to ja bym się bardzo chciała z Wami spotkać. A z Ju to już koniecznie, ale nawet nie mam czasu okien umyć, bo przecież nie będę tego robiła o 5 rano albo o 2 w nocy.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-08-31 o 13:00 |
||||
|
|
|
#3653 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fajne som i trochę bardziej babskie.
|
|
|
|
|
#3654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() foooty
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chwilę, bo muszę jechać po tort i przygotować się na wizytację teściów ![]() Spoo ja za oksasmi chowam oczy tzn. bandyckie spojrzenie, gdyż tak oko w oko to nawet interesująco to wygląda i może się podobać, ale na fotach nadaje mi wygląd maniakalnego mordercy
|
|
#3656 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bosz....co ty gadasz ![]() Cytat:
...mi wyszło Isabella Gallo tak ze wisz madzik ![]() to nie jest smieszne zreszto wlkejalam do baru tom bizu dawno temu..... kuśwa no...i czemu on nie kce mi poweidziec dzie to kupic? ![]() co do pogrubionego Cytat:
ja tez jestem niegfotogeniczna...ale zywie nadzieje ze wyglandam tak jak w lustrze a nie jak na fotkach ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-31 o 14:41 |
|||
|
|
|
#3657 |
|
Nindżopesz
|
Na allegro od zwykłej osoby, takie o http://www.galerieallegro.pl/zdjecia.../552597/3#zdj4 i na żywo są czarne a nie szarawe.
|
|
|
|
#3658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nawet nie musiałabym się malować Cytat:
Coby powiedzenie - wyglądasz jak przez okno było tylko dla Was przykrywką, że niby naprawdę wyglądacie super, a to tylko to okno Was trochę no hmm popsuło z wyglądu ? ![]() Cytat:
![]() 3 pytania: 1. Do czego jest podobne Naf Naf bo wydaje mi się, że jest identyczne jak coś, ale nie mogę se przypomnieć co? 2. Dlaczego Ninfeo Mio jest chyba fajne i czemu tak szybko ze mnie ucieka? ![]() 3. Dlaczego Dia pachnie jak jeden z Lenorów, którego wczoraj wąchałam? ![]() I w ogóle lepiej sprawdzę nuty, czy to co czuję w tych zapachach to nie moja wyobraźnia ino fakt ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Łał w Ninfeo wyczuwałam jakieś cytrusy, pomarańcze i ... jakieś liście
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-31 o 14:56 |
|||
|
|
|
#3659 |
|
Nindżopesz
|
Mam z ciekawości pytanie z cyklu co Wy byście zrobili.
Zamowiłam se na allegro różne półprodukty do biżu i zamiast łączników, które wybrałam przysłali mi inne, zupełnie inne. To pytam osocho i czy mogę wymienić bo mi zależy na kupionych. Pani odpisuje w te słowa, skracając: przepraszam, tamte się skończyły to daliśmy te, pozdrawiam. Niby 5 zeta z hakiem ale złośliwie drążę temat czy może oddać kasę a może te im odesłać bo mi się nie przydadzą. Pani wielce zdziwiona jaka to różnica ale dobrze, odda kasę. Więc z ciekawości pytam - też byście chcieli zwrotu? ![]() Wkurzają mnie takie sytuacje, zupełnie jak różowe rajstopy Polly. Czemu sprzedawcy wciskają ludziom co popadnie... |
|
|
|
#3660 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

aż uszy mi się zaczerwieniły 
ja tu przez Ciebie potfora przed knajpą wyglądała a tu mnie taka laska zaczepia 

te są wybitnie upiorne, mówisz że były jeszcze gorsze?