Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 15:07   #1921
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Jaja są w tym przypadku raczej niewskazane
Dzięki, ale mi odwagi dodałaś
Sorki, nie chciałam, żeby tak zabrzmiało Na pewno stosują jakieś hipersuper znieczulenia i nawet nie poczujesz, że coś tam zrobili

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:10   #1922
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dzięki! Powiem Ci, że w katalogu może nie zachwyca, chociaż też nie wygląda źle, ale na Tobie prezentuje się wprost bajecznie!

Super, dzięki za opinię ekspertki! Tak mi się właśnie wydawało, że to dwie nazwy na to samo.

Powiedzcie mi czy po mikrodermabrazji można wychodzić na słońce czy raczej lepiej robić to jesienią? A może nie ma żadnych ograniczeń? I czy ona rzeczywiście likwiduje zaskórniki?
Miałam mikro w zeszłym tygodniu. Ale ja w ogóle twarzy nie opalam i na codzień używam filtru 25, a po mikro stosowałam 50. Wrażenia po zabiegu- super! Zaskórniki spłycone, cera wygładzona. Za jakieś 2 miesiące pewnie znów się wybiorę.

Natomiast mi kwasy nie przypadły do gustu Wszystko zależy od cery
Stary 2011-08-31, 15:13   #1923
nena1984
Zakorzenienie

jak już jesteśmy przy depilacji brazylijskiej, to też chętnie poczytam, jak to w rzeczywistości jest a przede wszystkim, czy boli. Któraś z Was już jakiś czas temu się wybierała, ale relacji nie przekazała Pamiętam tylko, że kiedyś widziałam reklamę na mieście gabinetu z depilacją laserową i wiele znaczącym sloganem "idzie wiosna, czas zrzucić futerko"

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:13   #1924
melod_y
Zakorzenienie

A tak zmieniając temat. Bo niestety nie wiadomo czy to spotkanie wypali w Krakowie. Więc jeśli dacie rade to napiszcie kto na 1000% da rade być. Bo jeśli mało z Was to najlepiej będzie zmienić termin aby większości spasował.
Co Wy na to??

(i wybaczcie za czcionkę nie chce aby to gdzieś w postach zniknęło)

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:15   #1925
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Sorki, nie chciałam, żeby tak zabrzmiało Na pewno stosują jakieś hipersuper znieczulenia i nawet nie poczujesz, że coś tam zrobili
Spoko, i tak jestem psychicznie przygotowana na hardcore

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Miałam mikro w zeszłym tygodniu. Ale ja w ogóle twarzy nie opalam i na codzień używam filtru 25, a po mikro stosowałam 50. Wrażenia po zabiegu- super! Zaskórniki spłycone, cera wygładzona. Za jakieś 2 miesiące pewnie znów się wybiorę.

Natomiast mi kwasy nie przypadły do gustu Wszystko zależy od cery
A dlaczego Ci nie przypadły? Coś się po nich złego działo?
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:15   #1926
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jak już jesteśmy przy depilacji brazylijskiej, to też chętnie poczytam, jak to w rzeczywistości jest a przede wszystkim, czy boli. Któraś z Was już jakiś czas temu się wybierała, ale relacji nie przekazała Pamiętam tylko, że kiedyś widziałam reklamę na mieście gabinetu z depilacją laserową i wiele znaczącym sloganem "idzie wiosna, czas zrzucić futerko"
opliłam monitor
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:17   #1927
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
No uroczy slogan Prędzej bym się obraziła niż poszła do takiego gabinetu

No to 10 września napiszę jak było
Stary 2011-08-31, 15:23   #1928
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, i tak jestem psychicznie przygotowana na hardcore

A dlaczego Ci nie przypadły? Coś się po nich złego działo?
Nie wiem czy trafiłam w nieodpowiednie miejsce czy moja skóra kwasów nie lubi, ale jedyne co się działo z moją skórą to podrażnienie i skóra schodząca płatami Zaskórniki pozostały... No może troszkę były spłycone, ale po skończeniu kuracji bardzo szybko nabawiłam się nowych...

Fakt- podskórne gule wyszły na wierzch, ale co z tego skoro szybko pojawiły się nowe

Rozmawiałam ostatnio z dermatolog i mi powiedziała, że w moim przypadku (wiek, stan cery) mikro będzie lepsze.
Stary 2011-08-31, 15:23   #1929
melod_y
Zakorzenienie

Mi sie marzy laserowa depilacja... Tylko sama nie wiem jak to cenowo wygląda i czy na prawde efekt jest dluuuuuuuuugotrwaly..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:24   #1930
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
a i muszę się wam pożalić. Nasz kwartet smyczkowy, który miał przyszykować oprawę muzyczną mszy i początku wesela z pierwszym tańcem włącznie leci sobie w bambooko
Pół roku temu babka podała mi cenę 1000 zł za całość (do przełknięcia - w końcu to tylko 2-3 godziny pracy) ale nie chciała podpisać umowy, gdyż uznała że jest za wcześnie. Odezwałam się do niej wczoraj, czy może zechciałaby łaskawie podpisać umowę. No to mi odpisała, żebym się odezwała w styczniu, wtedy podpiszemy umowę i przesłała nowy cennik, gdzie oprawa ślubu wyniosła 600 zł a wesela (tylko początkowej części) 800 zł. Razem 1.400 zł Wkurzyłam się, a jeśli w styczniu, znowu podniesie ceny?? Na pewno nie chciałabym rezygnować z kościoła, ale za sam pierwszy taniec (bo tylko to mnie w zasadzie interesuje) nie dam 800 zł
niepoważni. Ja chyba bym zrezygnowała... może później znowu podniosą cenę?

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=557095
ale mamy troli na wizażu, to przechodzi ludzkie pojęcie
mi się nic nie wyświetla

Cytat:

Czym się różni kobieta od lodówki?
...
...
...
Tym, że do lodówki można jeszcze włożyć jajka.

Tak się wtedy z koleżankami z tego uśmiałyśmy, że do dzisiaj pamiętam dokładnie w którym miejscu w naszej szkole to było

Cytat:
dobry slogan
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:26   #1931
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy trafiłam w nieodpowiednie miejsce czy moja skóra kwasów nie lubi, ale jedyne co się działo z moją skórą to podrażnienie i skóra schodząca płatami Zaskórniki pozostały... No może troszkę były spłycone, ale po skończeniu kuracji bardzo szybko nabawiłam się nowych...

Fakt- podskórne gule wyszły na wierzch, ale co z tego skoro szybko pojawiły się nowe

Rozmawiałam ostatnio z dermatolog i mi powiedziała, że w moim przypadku (wiek, stan cery) mikro będzie lepsze.
A jaki wiek i stan cery?

Ja jestem ciekawa jak to będzie u mnie, już się od dłuższego czasu na te kwasy wybieram, ale a to kasy nie mam, a to opalać się chcę... Może wreszcie w tym roku mi się uda.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mi sie marzy laserowa depilacja... Tylko sama nie wiem jak to cenowo wygląda i czy na prawde efekt jest dluuuuuuuuugotrwaly..
Cenowo, jeżeli chodzi o takie trwałe zabiegi, najlepiej wychodzi fotoepilacja - 99 zł za jedną część ciała. Oczywiście to trzeba powtórzyć kilka razy, jak laser.
Stary 2011-08-31, 15:28   #1932
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie koleżanka z pracy z kuponem groupona zapłaciła coś koło 500 zł za całe nogi (miała chyba 4 zabiegi). Ale całe wakacje musiała chodzić w spodniach albo rajstopach, bo jej się jakieś podrażnienie zrobiło. Nie wiem, czy to kwestia wrażliwości jej skóry czy po każdym zabiegu tak jest Był nawet u dermatologa, który przepisał jej jakąś maść na te podrażnienia i podobno przechodzi

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:30   #1933
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki wiek i stan cery?

Ja jestem ciekawa jak to będzie u mnie, już się od dłuższego czasu na te kwasy wybieram, ale a to kasy nie mam, a to opalać się chcę... Może wreszcie w tym roku mi się uda.

Cenowo, jeżeli chodzi o takie trwałe zabiegi, najlepiej wychodzi fotoepilacja - 99 zł za jedną część ciała. Oczywiście to trzeba powtórzyć kilka razy, jak laser.
Mam 23 lata. Cera dość wrażliwa z pękającymi naczynkami. Głównie chodzi mi o spłycenie zaskórników i zwężenie porów. Dermatolog mi powiedziała, że kwasy są dla mnie zbyt inwazyjne...

Ale Tobie może akurat podpasują z tym, że trzeba się przygotować na złuszczanie naskórka
Stary 2011-08-31, 15:32   #1934
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
stwierdzam fakt że jestem nienormalna
44 lakiery i kolekcja się powiększa
To się nazywa uzaleśnienie
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
No, nie dać na odchodnym paczki z ciastem - i goście do końca życia obrażeni
Właśnie! Jak jest u Was? Daje się gościom duży kawałek niepokrojonego ciasta, czy może po kawałku różnych? My zawsze dostawaliśmy kilka różnych kawałków, ale ostatnio jakaś ciotka skarżyła się babci, że potraktowali ją jak gościa gorszej kategorii, bo dali jej różne ciasta i to pewnie było to, co zostało na stołach
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witajcie! A ja mam dzisiaj wolne
Musiałam zawieść rano mamę do lekarza, a teraz zajmuje się mieszkaniem. Bałagan taki, że głowa mała. W dodatku TZ wygrał lodówkę w konkursie Lecha i nie dość, że wczoraj nie posprzątał pudła to postawił ją prawie na środku mieszkania i ciągle się o nią i o to pudło potykam W dodatku zaplanowałam dzisiaj romantyczny wieczór z winkiem i obiadkiem przy świecach, ze względu na ostatnią poprawę naszych relacji, które były mocno zachwiane jakiś czas temu i mam masę roboty w związku z tym.

O losie

Ja tam nie lubię stringów Może ułomna jestem, albo z innej epoki. Mam jedną parę od kompletu, który kupił mi TZ i ku jego rozczarowaniu w życiu ich nie założyłam
Tym bardziej nie włożyłabym stringów pod suknie ślubną

Piszecie o obrączkach, że coraz więcej ma już zakupionych, druga część już odbiera, a ja nie wie kiedy mu się w ogóle ruszymy, żeby te obrączki zacząć oglądać Jakość tak mam obawy, że zostawimy to na ostatnią chwilę i będziemy potem żałować

A i wiecie mam dylemat ostatnio i nikt nie może mi pomóc
Zachorowałam na kolejne buty, ale tym razem to jest miłość na zawsze i od pierwszego wejrzenia Na buty z załącznika. Menbur. Byłam je wczoraj oglądać i o losie, są piękne tylko nie bardzo pasują mi do koncepcji. Tzn to jest bardziej malina, a nie amarant Kolor średnio pasuje do koncepcji bukietu z goździków, nie wiem czy udałoby mi się kupić goździki w podobnym kolorze. Chyba, że wybrałabym plumerię (też w załączniku)No i wtedy szarfa też średnio by pasowała. Padł nawet pomysł by nie szyć szarfy tylko doszyć z tyłu sukni dużą kokardę (w kolorze sukni, z materiału, który został w salonie) i chyba ku temu rozwiązaniu się skłonie, ale nawet mama nie potrafi się ostatecznie określić czy warto rezygnować z szarfy dla tych butów i zmienić trochę koncepcje. Co prawa ten malinowy kolor też strasznie mi się podoba i nawet papier, który zamówiłam mógłby pasować do koncepcji, wiec i dekoracje zrobilibyśmy w tym odcieniu, ale jakoś tak rozdarta jestem wewnętrznie
Piękne są te buty Ja bym się tylko bała, że nie będą trzymać pięty.
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Ja miałam swoja suknię jako druga z obecnych tu PMek bo zaraz po Nenie i dużo z dziewczyn ją widziało w starych wątkach,
niestety te Pmki które potem dołączyły nie, wrzucę jeszcze raz do postu żebyście zobaczyły ale prosze o nie wrzucanie jej do zestawienia, za chwilę usunę fotkę.;-)
Śliczna suknia
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:41   #1935
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
niepoważni. Ja chyba bym zrezygnowała... może później znowu podniosą cenę?

mi się nic nie wyświetla

dobry slogan
wątek ci się nie wyświetla bo go już całkowicie usunęli

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:41   #1936
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Hm, szkoda, że nie da się ich zrobić w kolorze kwiatów. Ale może, skoro plumerie są drogie i trudno dostępne, to zastanowić się nad np. malinowymi hortensjami? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...-HH4FdmTPxyp8s Bo w sumie jak tak patrzę, to nie ma za bardzo malinowych kwiatów...
Chatko są piękne! W zasadzie właśnie zastanawiam się czy nie będzie łatwiej dobierać później do butów bukietu, bo jakieś kwiaty odpowiadające kolorowi butów na pewno znajdę (byleby nie róże, bo ma uraz) a buty w takim pięknym kolorze i to takie, które akurat bym chciała pewni już nie. Trudna to decyzja, ale nie chciałabym żeby to wszystko było nie zgrane kolorystycznie. Szukam ciepłych kolorów, a ta malinka jest taka akurat

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:41   #1937
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 23 lata. Cera dość wrażliwa z pękającymi naczynkami. Głównie chodzi mi o spłycenie zaskórników i zwężenie porów. Dermatolog mi powiedziała, że kwasy są dla mnie zbyt inwazyjne...

Ale Tobie może akurat podpasują z tym, że trzeba się przygotować na złuszczanie naskórka
No, złuszczanie chyba będzie najgorsze... No i koszt całej serii zabiegów też mnie nie zachwyca
Stary 2011-08-31, 15:43   #1938
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
No, złuszczanie chyba będzie najgorsze... No i koszt całej serii zabiegów też mnie nie zachwyca
Ale na pewno warto dla efektu W końcu wszystkie chcemy wyglądać jak najlepiej w dniu ślubu
Stary 2011-08-31, 15:44   #1939
maruda80
Zakorzenienie

Napisane przez kindziulindzia
a mnie dziś olśniło (tak mi się wydaje) że najwięcej TŻ PM-kowych ma na imię Łukasz ??

Mój tak

Seagirl suknia piękna i cudownie w niej wyglądasz ,zazdroszczę figury...
Mamy tak samo na imię

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:44   #1940
carmelova
Zakorzenienie

a propos dowcipów i futerka to ostatnio słyszałam taki:
Do tramwaju wchodzi wystrojona kobieta, podnosi rękę, łapie za uchwyt, a pod pachą gąszcz włosów. Przygląda się temu lekko zawiany pijaczek i mówi: Te, baletnica, nie za wysoko ta nóźka?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:47   #1941
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na pewno warto dla efektu W końcu wszystkie chcemy wyglądać jak najlepiej w dniu ślubu
Otóż to
Stary 2011-08-31, 15:47   #1942
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
a mnie dziś olśniło (tak mi się wydaje) że najwięcej TŻ PM-kowych ma na imię Łukasz ??

Mój tak
to już 4

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
a propos dowcipów i futerka to ostatnio słyszałam taki:
Do tramwaju wchodzi wystrojona kobieta, podnosi rękę, łapie za uchwyt, a pod pachą gąszcz włosów. Przygląda się temu lekko zawiany pijaczek i mówi: Te, baletnica, nie za wysoko ta nóźka?
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:49   #1943
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
To się nazywa uzaleśnienie

Właśnie! Jak jest u Was? Daje się gościom duży kawałek niepokrojonego ciasta, czy może po kawałku różnych? My zawsze dostawaliśmy kilka różnych kawałków, ale ostatnio jakaś ciotka skarżyła się babci, że potraktowali ją jak gościa gorszej kategorii, bo dali jej różne ciasta i to pewnie było to, co zostało na stołach
My pieczemy specjalnie na tę okazję kruche ciasteczka, np. ule, marcepanki, pawie oczka, maślane rożnie udekorowane, orzechy z nadzieniem, ciasteczka z makiem, orzechami, rumem, kakaem, rodzai jest pełno, z tego robi się paczuszki i daje się gościom w podziękowaniu za prezenty. Dodatkowo miesiąc przed ślubem pieczemy kołocz weselny i rozdajemy gościom i dalszej rodzinie. Tortowych ciast raczej rozdawać nie będziemy, bo mamy załatwione przez lokal. Po co jeszcze później w dodatkowe paczki się bawić.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:51   #1944
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

Mój tak

Seagirl suknia piękna i cudownie w niej wyglądasz ,zazdroszczę figury...
Mamy tak samo na imię
Ja gdybym urodziła się chłopcem miałam być Łukasz ale wyszła Agnieszka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:53   #1945
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
No na tych zdjęciach, które nam pokazałaś, kompletnie tego nie widać! Super się prezentujesz

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Dzięki
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:55   #1946
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
cooo??? ludziom to się już naprawdę w przewraca! Jak świat światem zawsze dostawałam na wszystkich weselach kilka różnych ciast w jednym pudełku i zawsze z wdzięcznością przyjmowałam, że chce się Im jeszcze na ciasto wydawać. a ta ciotka to chyba sobie wyobrażała, że nie wiem, że dla niej specjalnie się ciasto upiecze i jeszcze udekoruje pod jej gust?

Powiem Wam, że naprawdę ludzie są okropni. Teraz na weselu, na którym byliśmy, Świadek z Chłopakami zrobili ten koncert. Zagrali swoją piosenkę, potem Wehikuł czasu, potem Świadek fristajlował pod melodię "Daj mi tę noc" Cały parkiet ludzi się bawi, do fristjla już się normalnie tańczyło. A tu podchodzi do Młodej (w takim momencie, kiedy Oni tańczą do niespodzianki przygotowanej przez Świadka!) Jej starsza Siostra, że ludzie mówią, że za długo już tego grania i niech zespół wróci - no jak mi to PMka opowiadała następnego dnia, to mnie normalnie szlag trafił. Chłopaki zagrali 3 piosenki, bardzo ładnie zresztą, nie trwało to wcale długo, połowa sali się bawiła, a znalazł się jakiś debil, co miał czelność marudzić! I jeszcze Siostra zamiast to olać, to w trakcie piosenki do Młodej pobiegła i z takim tekstem. Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera na takie zachowanie ludzkie, przychodzą takie stare pryki (i nawet nie o wiek mi chodzi, bo np. moja Mama na tym 3piosenkowym koncercie bawiła się rewelacyjnie i klaskała jak największa fanka , ale o mentalność) i psują Młodym humor swoimi durnymi tekstami. Bo PMka się oczywiście od razu zestresowała, że się ludzie źle bawią

Sorki, ale się musiałam wygadać, bo siedzi to we mnie od niedzieli Nie wiem, czy w ogóle rozumiecie, o co mi chodzi, bo może ja po prostu jestem przeczulona, ale... no wygadałam się, już trudno

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:01   #1947
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzięki za odpowiedzi co do mikro. Właśnie jest na grouponie oferta: 3 zabiegi za 129zł. Opłaca się czy to raczej normalna cena? Wiecie, ja się kompletnie nie znam na kosztach takich zabiegów. Kupon miałabym ważny do początku grudnia, więc słonka by już nie było takiego.

I jest też groupon na depilację laserową (m.in. bikni), ale mówicie, że to trzeba kilka razy powtórzyć, żeby był efekt? Bo można sobie wybrać jeden zabieg na pachy i bikini za 59zł albo jeden zabieg na trzy wybrane części ciała za 99zł. I tak się zastanawiam czy się zdecydować

carmelova, co do ciasta to u nas zazwyczaj daje się 4 kawałki ciasta, każde innego rodzaju. Pierwsze słyszę, żeby dawało się po dużym kawałku jednego ciasta
Stary 2011-08-31, 16:08   #1948
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ja gdybym urodziła się chłopcem miałam być Łukasz ale wyszła Agnieszka
Ja miałam być Kubusiem

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi co do mikro. Właśnie jest na grouponie oferta: 3 zabiegi za 129zł. Opłaca się czy to raczej normalna cena? Wiecie, ja się kompletnie nie znam na kosztach takich zabiegów. Kupon miałabym ważny do początku grudnia, więc słonka by już nie było takiego.

I jest też groupon na depilację laserową (m.in. bikni), ale mówicie, że to trzeba kilka razy powtórzyć, żeby był efekt? Bo można sobie wybrać jeden zabieg na pachy i bikini za 59zł albo jeden zabieg na trzy wybrane części ciała za 99zł. I tak się zastanawiam czy się zdecydować
Mikro bierz - w Warszawie to cena jednego zabiegu

No laser to tak 3-4 razy trzeba zrobić.
Stary 2011-08-31, 16:11   #1949
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, TŻ kupił mi kiedys na gruponie depilacje laserową. Napaliłam się ostro bo bylam jeszcze zielona i wierzylam ze jak pisze ze 4 zabiegi depilacji laserowej ud i bikini za 400zł z (uwaga).....4 000zł! to musi być to coś niesamowitego i do konca zycia bede mieć spokój. No cóż... dziś dalej walcze z włoskami za pomoca depilatora badz maszynki.
Dodam jeszcze tylko ze Pani w salonie kosmetycznym powiedziała mi ze mam idelany rodzaj owłosienia do tego rodzaju zabiegu. Ehhhh...

Ale za to polecam Ci Maxwelko depilacje woskiem w salonie, myśle ze powinnaś być zadowolona. Mnie jakoś stasznie nie bolało ( chociaz podobno rozne kobiety roznie reagują)ale za to spokoj pozniej na długo. Dla mnie super sprawa.
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:11   #1950
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Wam, że naprawdę ludzie są okropni. Teraz na weselu, na którym byliśmy, Świadek z Chłopakami zrobili ten koncert. Zagrali swoją piosenkę, potem Wehikuł czasu, potem Świadek fristajlował pod melodię "Daj mi tę noc" Cały parkiet ludzi się bawi, do fristjla już się normalnie tańczyło. A tu podchodzi do Młodej (w takim momencie, kiedy Oni tańczą do niespodzianki przygotowanej przez Świadka!) Jej starsza Siostra, że ludzie mówią, że za długo już tego grania i niech zespół wróci - no jak mi to PMka opowiadała następnego dnia, to mnie normalnie szlag trafił. Chłopaki zagrali 3 piosenki, bardzo ładnie zresztą, nie trwało to wcale długo, połowa sali się bawiła, a znalazł się jakiś debil, co miał czelność marudzić! I jeszcze Siostra zamiast to olać, to w trakcie piosenki do Młodej pobiegła i z takim tekstem. Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera na takie zachowanie ludzkie, przychodzą takie stare pryki (i nawet nie o wiek mi chodzi, bo np. moja Mama na tym 3piosenkowym koncercie bawiła się rewelacyjnie i klaskała jak największa fanka , ale o mentalność) i psują Młodym humor swoimi durnymi tekstami. Bo PMka się oczywiście od razu zestresowała, że się ludzie źle bawią

Sorki, ale się musiałam wygadać, bo siedzi to we mnie od niedzieli Nie wiem, czy w ogóle rozumiecie, o co mi chodzi, bo może ja po prostu jestem przeczulona, ale... no wygadałam się, już trudno
Masz w 100% rację, Chatko. Już co jak co, ale wesele to powinno odbywać się tak jak sobie to Młodzi wymyślili, a nie jak się gościom w danej chwili zamarzy. Przecież i tak się staramy, żeby było im jak najlepiej, a tu takie rewelacje. Rzeczywiście siostra PMki powinna to olać wg mnie. Co innego, gdyby np. klima za mocno dmuchała i komuś było zimno - wtedy trzeba zainterweniować. Ale narzekać w przypadku niespodzianki, której Młodzi nie planowali, to już szczyt chamstwa. Za grosz taktu i wyczucia. Ja nie wiem, chyba tacy goście to wychodzą z założenia, że płacą i wymagają

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości