|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
idę trochę popracować, bo mama przyszła wcześniej z pracy i posiedzi z małą
![]() nad cieniami się jeszcze zastanowię, bo brązy to takie nie moje, ale do twarzy mi w miarę pasują chociaż już się czaję na nowe paketki 24k co wejdą w k15![]() będę zaglądać w miarę możliwości i na pewno wpadnę z kawą
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
To ładnie
![]() Ciekawe jak tam Justyna z małzonkiem??? |
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() źle się wyraziłam słońce. chodziło mi, że pierze ale nie w pralce... wrzuca go pod prysznic i szczotką z płynem go czyści
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też to próbowały wrobić ale ja się w tym nie sprawdzę
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalnie przed wyjściem wypróbowałam jeszcze raz tego SSMax...zawsze maluję jedną warstwę- wtedy efekt jest delikatny, rzęsy lekko wydłużone, przy drugiej pogrubia i zaczyna sklejać...musiałam się nieźle namachać żeby jakoś to wyglądało
![]() Byłyście może na Smerfach w kinie???...ciekawe czy mojej córci by się spodobało czy to taka bajka dla dorosłych...
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam z drugą kawą
komu, komu
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja kopcem kreta się mogę podzielić
To że kawki nie piję to nie znaczy że gardzę słodkościami |
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj miałam fazę na mięte z jabłkiem, cały dzbanek wypiłam
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Myśle nad tym jakie sobie zrobić paznokcie na jutro...ach gdyby każdy miał takie problemy jak ja... Mam granatową spódnicę i białą bluzkę(jak uczennica)macie jakieś pomysły ???Na obiad mąż dostanie lazanie z lidla...jak widać nie mam czasu dziś na gary... |
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kopiec myślałam że to takie pracochłonne a wcale nie. Tylko trochę ubijania no i 3 miski do mycia A potem.... ![]()
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w szkole nie lubiłam się elegancko ubierać, trzeba było mnie do tego przymuszać, a teraz się lubię wystroić
![]() Wypróbuję sobie może biały perłowy lakier z czerwonym pękaczem, albo jakiś niebieski lakier z czarnym...wiecie co jakby mój mąż wiedział jakie ja mam dylematy w domu siedząc to szybko by mnie do roboty wygonił ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczysz obślinioną rodzinkę to zaraz Ci się humorek poprawi. Mnie zrobienie zajmuje - ciasto 5 minut( potem 45 minut sie piecze ) a krem ok 15 minut i gotowe więc sumie pol godziny to huk! A potem tylko jesc, jesc, jesc... ![]() A co do wystrojenia, to na co dzień lubie wygode ale jak juz sie odstawie to mucha nie siada , jak to mowi moj Tz
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Anna Antonina na urlopie... Czy pozwoliła sobie zapomnieć na trochę o firmie??
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i na pewno nie będzie to spódniczka, fee |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyjeżdzam dopiero w poniedziałek. Ale dziękuję, że o mnie myślisz
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze chyba kupię kopiec kreta na weekend
narobiłyście mi smaka
|
#4132 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hejka dziewczyny
No teraz jestem,i wieczorem jeszcze będę...a tak to już nie będę więcej pisać.... Nie będę więcej pisać ze starego laptopa,od jutra z nowego,dziś kupiłam nowy haha mam nadzieję że troszkę się przestraszyłyście?:brzyda l: Dziś po pracy pojechałam z tżem,biedny siedzi od tygodnia i szuka mi dobrego laptopa,i znalazł taki,mam Samsunga :http://www.komputronik.pl/product/12...20_S06PL_.html Dziękuję wszystkim za porady w sprawie kupna mój stary na którym jeszcze dziś piszę,to właśnie Toshiba,5 i pół roku mi służył Dziś nowy Samsung jest u tża,będzie czytał instrukcje,uruchomi itp,jutro przyjdzie do mnie podłączyć-umiem sama,ale on chce sam,to tym lepiej dla mnie Jakby mnie jutro wieczorem nie było,to znaczy że nie umiem się obsługiwać no i cena była dość wysoka...ale tż dorzucił,sam chciał,kosztował 2239 zł![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w weekend będę segregować,układać,prać itp![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdolna mała Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robię z paczki i moim zdaniem jest o wiele lepsze
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 |
|
vel Turkusoowa :)
|
hyhy
![]() to teraz lecę do tża zapoznawać się z nowym sprzętem ![]() do wieczora Skarby
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja brałam chyba z gotujmy.pl ? KOPIEC KRETA CIASTO SKŁADNIKI: ½ kostki margaryny ½ szklanki cukru 2 jajka 1 i ½ szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia niecałe ½ szklanki wody 2 łyżki kakao 1. Margarynę, cukier, kakao i wodę wkładamy do jednego rondelka, gotujemy do czasu aż wszystko się połączy w jedność. Masę odstawiamy do ostudzenia. 2. Żółtka i białka oddzielamy od siebie do dwóch różnych misek. 3. Do zimnej masy dodajemy żółtka, a później mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. 4. Z białek ubijamy sztywną pianę i delikatnie łączymy z ciastem. 5. Do wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką tortownicy, o średnicy 24 cm wylewamy masę. 6. Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 20-30 minut. 7. Ciasto lekko studzimy, ale tylko lekko! 8. W jeszcze ciepłym cieście wydrążamy środek, pozostawiając jedynie dno i boki (powinny mieć grubość ok.1-1,5 cm). 9. Wydrążony środek drobno kruszymy i chwilowo zostawiamy w spokoju. KREM SKŁADNIKI: ½ litra śmietany kremówki 3 łyżki cukru pudru 1 tabliczka ciemnej czekolady 3 duże banany sok z cytryny 2 x Śmietan-FIX 1. Czekoladę siekamy w drobną kostkę. 2. Schłodzoną kremówkę ubijamy na sztywno, z dodatkiem cukru i Śmietan-fixów. 3. Dodajemy do niej czekoladę i mieszamy. 4. Banany obieramy ze skórki i kroimy wzdłuż na pół po tym od razu kropimy je sokiem z cytryny aby nie ściemniały. 5 .Na dnie wydrążonego ciasta układamy banany.. 6. Nakładamy na banany bitą śmietanę, formując z niej kształt kopca. 7. Śmietanę obficie posypujemy okruchami ciasta, przyklepując je lekko, aby nie odpadały. 9. Całość wstawiamy do lodówki na co najmniej 2 godziny. chyba jutro zrobię
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-31 o 17:18 |
|
|
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba chandrę ze względu na swoje zboczenie Cytat:
![]() poza tym tak powstało wczoraj pojęcie burdel mama ![]() dobry tekst o stwarzaniu pozorów ![]() ![]() no tak południe to szczytowa godzina w ruchu ulicznym i nie tylko ![]() wróciłam po 15 z pracy - tż odpoczywał po nocce więc poszłam do kumpeli do sklepu na kawę ... i przy okazji przyniosłam zamówienie na stóweczkę ![]()
|
||
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A D. też mnie lubi w pończochach, ale czasami ma taką frajdę z ich zdejmowania, że aż się oprzeć nie może
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalotnica podawałam kiedyś linka do stronki- zobacz sobie kinomaniak.tv możesz tam ogladać filmy bez limitu i z limitem-ja założyłam sobie jakieś lewe konto na portalu jak mój TŻ godzinami swoje seriale ogladał bo przy limicie po jakimś czasie wyrzuca. Smerfy tez już tam są - co prawda kinówka- ale wersja ok- moja mała właśnie się czai żeby oglądać- kina na razie nie ryzykuję- za dużo pokus- popcorn, coca cola... przyłączam się do batów- jak można tak straszyć... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

chociaż już się czaję na nowe paketki 24k co wejdą w k15
i na pewno wpadnę z kawą

a jeszcze 1,5 h do konca , nogi mam tak spuchniete że szok i na oczy ledwo co widzę , a jeszcze godzinówki musze wypisać do wypłat 
i wyciągnąć sweterki
lubie lato i nie cierpię jak sie kończy