Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 16:12   #1951
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi co do mikro. Właśnie jest na grouponie oferta: 3 zabiegi za 129zł. Opłaca się czy to raczej normalna cena? Wiecie, ja się kompletnie nie znam na kosztach takich zabiegów. Kupon miałabym ważny do początku grudnia, więc słonka by już nie było takiego.

I jest też groupon na depilację laserową (m.in. bikni), ale mówicie, że to trzeba kilka razy powtórzyć, żeby był efekt? Bo można sobie wybrać jeden zabieg na pachy i bikini za 59zł albo jeden zabieg na trzy wybrane części ciała za 99zł. I tak się zastanawiam czy się zdecydować

carmelova, co do ciasta to u nas zazwyczaj daje się 4 kawałki ciasta, każde innego rodzaju. Pierwsze słyszę, żeby dawało się po dużym kawałku jednego ciasta
Opłaca się i to bardzo! Ja za 1 zabieg płaciłam 110 zł... Jeśli jest to jakiś sprawdzony salon to kupuj!

Chatko- niestety ludzka bezczelność nie zna granic... my też byliśmy teraz na weselu niedawno i przed nami siedziała parka- facet spoko, i pośmiał się i wypił- normalny gość. Za to jego kobieta... Piła więcej od niego (później już była dobrze wstawiona), non stop komentowała całe wesele- oczywiście negatywnie. A to, że tort zły, a to że Młodej się non stop ramiączka urywają (biednej już podczas pierwszego tańca się urwało i go "szukała" przez pół piosenki, a ten babsztyl tylko ironiczne teksty rzucał). Później jej nie pasowało, że krokiety roznosiła kelnerka- i wiadomo, że dawała po sztuce, a później chodziła między stolikami i pytała komu dokładkę. No to babsztyl na to, że pierwszy raz jest na takim weselu, gdzie wyliczają jedzenie

Na prawdę jak się z nimi żegnaliśmy to miałam ochotę gościowi złożyć wyrazy współczucia, że ma taką partnerkę... Widać było, że jemu samemu jest głupio. A do mojego TŻ powiedział: "Chłopie, gratuluję Ci! Jak to dobrze, że ślub bierzecie! Wszystkiego najlepszego Wam życzę!"

Także racją jest, że nigdy się wszystkim nie dogodzi... Choćby się człowiek nie wiem jak starał to i tak znajdzie się osoba, której się coś nie będzie podobało...
Stary 2011-08-31, 16:14   #1952
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Ale za to polecam Ci Maxwelko depilacje woskiem w salonie, myśle ze powinnaś być zadowolona. Mnie jakoś stasznie nie bolało ( chociaz podobno rozne kobiety roznie reagują)ale za to spokoj pozniej na długo. Dla mnie super sprawa.
No właśnie na taką się wybieram
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:26   #1953
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
cooo??? ludziom to się już naprawdę w przewraca! Jak świat światem zawsze dostawałam na wszystkich weselach kilka różnych ciast w jednym pudełku i zawsze z wdzięcznością przyjmowałam, że chce się Im jeszcze na ciasto wydawać. a ta ciotka to chyba sobie wyobrażała, że nie wiem, że dla niej specjalnie się ciasto upiecze i jeszcze udekoruje pod jej gust?

Powiem Wam, że naprawdę ludzie są okropni. Teraz na weselu, na którym byliśmy, Świadek z Chłopakami zrobili ten koncert. Zagrali swoją piosenkę, potem Wehikuł czasu, potem Świadek fristajlował pod melodię "Daj mi tę noc" Cały parkiet ludzi się bawi, do fristjla już się normalnie tańczyło. A tu podchodzi do Młodej (w takim momencie, kiedy Oni tańczą do niespodzianki przygotowanej przez Świadka!) Jej starsza Siostra, że ludzie mówią, że za długo już tego grania i niech zespół wróci - no jak mi to PMka opowiadała następnego dnia, to mnie normalnie szlag trafił. Chłopaki zagrali 3 piosenki, bardzo ładnie zresztą, nie trwało to wcale długo, połowa sali się bawiła, a znalazł się jakiś debil, co miał czelność marudzić! I jeszcze Siostra zamiast to olać, to w trakcie piosenki do Młodej pobiegła i z takim tekstem. Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera na takie zachowanie ludzkie, przychodzą takie stare pryki (i nawet nie o wiek mi chodzi, bo np. moja Mama na tym 3piosenkowym koncercie bawiła się rewelacyjnie i klaskała jak największa fanka , ale o mentalność) i psują Młodym humor swoimi durnymi tekstami. Bo PMka się oczywiście od razu zestresowała, że się ludzie źle bawią

Sorki, ale się musiałam wygadać, bo siedzi to we mnie od niedzieli Nie wiem, czy w ogóle rozumiecie, o co mi chodzi, bo może ja po prostu jestem przeczulona, ale... no wygadałam się, już trudno
Masakra... W ogóle jak ludzie mają czelność w taki sposób komentować. To ze są zaproszeni na wesele to nie znaczy że mają się wtrącać do jego przebiegu! To jest impreza PM! A Oni swoją obecnością mają umilać im dzien i weselić się z Nimi... A nie chrzanić :/ No kurde, to niech jeszcze każą sobie kolejność menu zmienić, albo nie wiem co jeszcze...
Ja powiem Wam że długi czas byłąm nastawiona ANTY do wesel właśnie przez takie glupie komentarze gości.. przecież słyszy sie na weselach będąc gościem jak ludzie obgadują młodych, ich ubiór, wystrój, dania itp.. No udusić takiego. Dlatego nie chciałam wesela- jedynie przyjęcie. No ale na razie wyleczyłam się troche z tego faktem, że nie będę zapraszac ludzi"bo wypada".. Wówczas wiem że wesele byłoby najgorszym dniem w moim życiu.
A jak sie dowiem na swoim weselu że komuś coś nie pasuje i to z jakiegoś beznadziejnego powodu, albo bez powodu to na prawde pogadam sobie z kimś takim. Bo co komu do prezentów PM? I do tego że ktoś organizuje coś dla nich? to tak samo jak niektórzy robią o północy podziekowania dla rodziców z jakimiś slajdami lub wyświetlanymi filmikami. I nagle ktoś wyskoczy z tekstem : "kończcie te podziekowania bo robi się nudno, chcemy muzyke lub jedzenie" ? Ja akurat prezent od gości będę traktować na równi jak te podziekowania dla rodziców.

A nich ktoś spróbuje się ciskać o byle ..... co, to nie wiem
Przecież to i tak jest dla młodych tak stresujący dzień, a jak widać krytyki wciąż nie brakuje niestety... Szkoda że dopiero teraz przygotowując sie do własnego wesela widzę ile staran i wysiłku trzeba w to włożyć. Ale następnym razem na pewno będę szczerze młodym gratulować wspaniałej organizacji itp, na co nigdy nie zwracałam uwagi..

Cisnienie mi podniosłaś mało co a znów nie nastawiłabym sie ANTY do wesel.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Ja nie wiem, chyba tacy goście to wychodzą z założenia, że płacą i wymagają
obyś nie miała racji.... To byłoby przegięcie...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-08-31 o 16:27
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:29   #1954
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
cooo??? ludziom to się już naprawdę w przewraca! Jak świat światem zawsze dostawałam na wszystkich weselach kilka różnych ciast w jednym pudełku i zawsze z wdzięcznością przyjmowałam, że chce się Im jeszcze na ciasto wydawać. a ta ciotka to chyba sobie wyobrażała, że nie wiem, że dla niej specjalnie się ciasto upiecze i jeszcze udekoruje pod jej gust?

Powiem Wam, że naprawdę ludzie są okropni. Teraz na weselu, na którym byliśmy, Świadek z Chłopakami zrobili ten koncert. Zagrali swoją piosenkę, potem Wehikuł czasu, potem Świadek fristajlował pod melodię "Daj mi tę noc" Cały parkiet ludzi się bawi, do fristjla już się normalnie tańczyło. A tu podchodzi do Młodej (w takim momencie, kiedy Oni tańczą do niespodzianki przygotowanej przez Świadka!) Jej starsza Siostra, że ludzie mówią, że za długo już tego grania i niech zespół wróci - no jak mi to PMka opowiadała następnego dnia, to mnie normalnie szlag trafił. Chłopaki zagrali 3 piosenki, bardzo ładnie zresztą, nie trwało to wcale długo, połowa sali się bawiła, a znalazł się jakiś debil, co miał czelność marudzić! I jeszcze Siostra zamiast to olać, to w trakcie piosenki do Młodej pobiegła i z takim tekstem. Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera na takie zachowanie ludzkie, przychodzą takie stare pryki (i nawet nie o wiek mi chodzi, bo np. moja Mama na tym 3piosenkowym koncercie bawiła się rewelacyjnie i klaskała jak największa fanka , ale o mentalność) i psują Młodym humor swoimi durnymi tekstami. Bo PMka się oczywiście od razu zestresowała, że się ludzie źle bawią

Sorki, ale się musiałam wygadać, bo siedzi to we mnie od niedzieli Nie wiem, czy w ogóle rozumiecie, o co mi chodzi, bo może ja po prostu jestem przeczulona, ale... no wygadałam się, już trudno
kochana u mojej siostry była moja sąsiadka która całe wesele kogoś obgadywała i to w dodatku to wszystko mowiła mojemu wujkowi on sie potem pyta co to za debilka bo już jej sie słuchac nie da, z tą sąsiadką z resztą mamy teraz problem bo to wredna małpa i mąż ją zostawił i teraz się na ludziach wyżywa w sumie nie dziwię sie facetowi teraz ma z nią spokój, wiem że źle się człowiekowi nie życzy ale już chyba wszyscy się od niej odwrócili bo wszystkich du.pę obrabiała, nam napewno też...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:46   #1955
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej! dogonilam Was

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
to jak już wszystkie o snach to i ja też. To w nawiązaniu do wczorajszej sytuacji. Bo ja jeżdzę do takiej dziewczynki 1,5 roku opiekować się nią. I ona ma brata, który w tym roku maturę zdawał. Taki całkiem nice ten chłopaszek. No i najpeirw w ogóle jak jeszcze był to mała poleciała do jego pokoju i mnie woła a on w samych majtkach... LoL I później wykąpał się i wyszedł z domu. No i mała znowu tam poleciała do jego pokoju a u niego książki od matematyki leżały na wierzchu, on matematykę zdawał na maturze. No i myślę sobie, zobaczę co tam w tych książkach, co za zadania. Ja łapę pierwszą książkę na wierzchu a tam puste opakowanie po durexie
A tak wracająć do snu to śniło mi się, że się z nim bzyknęłam, i to pod prysznicem LOL
o Ty Zboczencu hehe:P tylko sie nie wygadaj TZtowi

Cytat:

A nie, nie... Widzisz Maxwelka pisze dzisiaj rano, ze świeżym umysłem, zupełnie to samo :P Więc coś w tym musi być! A Ty po prostu jesteś skromna
ja raczej do skromnych nie naleze hehe:P no ale dziekuje, ze chcesz mnie podbudowac i Maxwelka tez

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Przed chwilą umówiłam się na zabieg na oczka i będę go miała 13 września o godzinie 12:00 (2 dni przed roczkiem do ślubu)

Moja mama za to będzie miała wszczepiany rozrusznik 9 września. Przynajmniej jak się będzie denerwować o mnie to się będzie troszkę lepiej czuła
13jest szczesliwą liczbą mam urodziny 13go, zdalam prawko 13tego i wogole sptykają mnie wtedy samedobre rzeczy takze wszystko bedze oki

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A teraz uwaga! Podaję linka, pierwsze fotki w wersji hardcore, prosze się nie przestraszyć ;-) pod nimi będzie jeszcze kolejna sesja już na wesoło;-)
http://www.tgorecki.blogspot.com/
woow Laska!

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

A ja idę 10 września przed wyjazdem na wakacje zrobić manicure (normalka ), pedicure (po raz pierwszy od dawna, już nie mogę się doczekać ), peeling kawitacyjny i, uwaga uwaga... pełną depilację bikini woskiem po raz pierwszy w życiu!
ja mialam depilację brazylijską, ale nie woskiem tylko pastą cukrową. Kosztuje 2 razy wiecej niz woskiem, ale praiwe ja nic nie czylam Kosmetyczka mowila, ze woskiem juz nie robi, bo klientki sie przerzucily na paste cukrową efekt dlugo sieutrzymal i w lato mialam spokoj. Po jakims czasie popraiwilam sobie tylko depilatorem te wloski ktore wyrosly (byly cienkie i janse).Ale ja to wogole jestem hardcore i uzywam depilatorka + maszynka gdzie nie ma dostepu depilator hehe na laserową bym sobie poszla, ale za zadko jestem w Pl, zeby te zabiegi powtarzac..

jak zawsze depilowalas sie maszynką to na pewno bedzie Cie bolec... obojetnie co by to nie bylo, ale jak pojdziesz juz drugi raz to bedzie juz oki

a co do mikrodermabrazji slyszalam, ze to zalezy wszystko od kosmetyczki, jak jest profecjonalistką i sie zna na tym co robi to jest super, a jak jakas amatorka to moze zniszczyc Ci twarz..:/ wiec ja bym z groupona nie korzystala.. za wielkie ryzyko...

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-08-31 o 16:48
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:51   #1956
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kochana u mojej siostry była moja sąsiadka która całe wesele kogoś obgadywała i to w dodatku to wszystko mowiła mojemu wujkowi on sie potem pyta co to za debilka bo już jej sie słuchac nie da, z tą sąsiadką z resztą mamy teraz problem bo to wredna małpa i mąż ją zostawił i teraz się na ludziach wyżywa w sumie nie dziwię sie facetowi teraz ma z nią spokój, wiem że źle się człowiekowi nie życzy ale już chyba wszyscy się od niej odwrócili bo wszystkich du.pę obrabiała, nam napewno też...
To o czym piszecie to są w ogóle dla mnie abstrakcyjne sytuacje. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. W głowie mi się nie mieści, że ktoś może się tak zachowywać. U nas będzie ciasto specjalnie zamówione osobno do rozdzwania gościom. Mama TŻta zamówi nam kilka rodzajów, potniemy je i zapakujemy w pudełka. Nie będzie to to samo ciasto, które podamy gościom. To się będzie działo dopiero...
Komentowanie przebiegu wesela, wtracanie się to są domeny głównie starszych ludzi, ale młodym zdarza się też "obrabiać" dupę gościom, PM i w ogóle. Wkurza mnie to, że zawsze znajdą się jacyś niezadowoleni, ale niech do cholery trzymają swoje głupawe komentarze dla siebie.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:55   #1957
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
To o czym piszecie to są w ogóle dla mnie abstrakcyjne sytuacje. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. W głowie mi się nie mieści, że ktoś może się tak zachowywać. U nas będzie ciasto specjalnie zamówione osobno do rozdzwania gościom. Mama TŻta zamówi nam kilka rodzajów, potniemy je i zapakujemy w pudełka. Nie będzie to to samo ciasto, które podamy gościom. To się będzie działo dopiero...
Komentowanie przebiegu wesela, wtracanie się to są domeny głównie starszych ludzi, ale młodym zdarza się też "obrabiać" dupę gościom, PM i w ogóle. Wkurza mnie to, że zawsze znajdą się jacyś niezadowoleni, ale niech do cholery trzymają swoje głupawe komentarze dla siebie.
no niestety z tą sąsiadką zmagamy się od dawna, taka sfrustrowana baba po rozwodzie i wściekła bo jej byly mąz śmiał sobie dobrze wkońcu życie ułożyc i wiem jedno. na moje wesele jej nie zaprosze

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-08-31, 17:25   #1958
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A teraz uwaga! Podaję linka, pierwsze fotki w wersji hardcore, prosze się nie przestraszyć ;-) pod nimi będzie jeszcze kolejna sesja już na wesoło;-)
http://www.tgorecki.blogspot.com/
wow robią wrażenie
Cytat:
wątek ci się nie wyświetla bo go już całkowicie usunęli
a co tam było?????
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
a propos dowcipów i futerka to ostatnio słyszałam taki:
Do tramwaju wchodzi wystrojona kobieta, podnosi rękę, łapie za uchwyt, a pod pachą gąszcz włosów. Przygląda się temu lekko zawiany pijaczek i mówi: Te, baletnica, nie za wysoko ta nóźka?
no padnę

moja mama odebrała dzisiaj brata obrączki od tego samego jubilera co zamawiała Kicia i powiem wam że ładnie wykonane. Nie mój gust ale tak nie mam zastrzeżeń. Wstawiła bym foto ale nie mam dobrego aparatu w domu i wszytko rozmazuje ;/
a nie wiem czy pisałam że w sobotę o 11.40 mają cywilny (mój brat)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 17:27   #1959
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
wow robią wrażenie

a co tam było?????

no padnę

moja mama odebrała dzisiaj brata obrączki od tego samego jubilera co zamawiała Kicia i powiem wam że ładnie wykonane. Nie mój gust ale tak nie mam zastrzeżeń. Wstawiła bym foto ale nie mam dobrego aparatu w domu i wszytko rozmazuje ;/
w tym wątku jakiś nowy użytkownik wstawiał zdjęcia jednej dziewczyny która ponoc ma filmiki urodowe na youtubie z obraźliwymi tekstami i obrażał wizażanki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-08-31 o 17:29
Stary 2011-08-31, 17:27   #1960
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
wow robią wrażenie

a co tam było?????

no padnę

a koscielny tez bedą brali? jakas imprezka w sobiete sie szykuje?
Stary 2011-08-31, 17:33   #1961
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jak już jesteśmy przy depilacji brazylijskiej, to też chętnie poczytam, jak to w rzeczywistości jest a przede wszystkim, czy boli. Któraś z Was już jakiś czas temu się wybierała, ale relacji nie przekazała Pamiętam tylko, że kiedyś widziałam reklamę na mieście gabinetu z depilacją laserową i wiele znaczącym sloganem "idzie wiosna, czas zrzucić futerko"
Na pełną depilację woskiem jeszcze się nie zdecydowałam ale zapisałam się na 15 wrzesnia żeby sobie wydepilować tu i ówdzie
Ja jestem bardzo zadowolona bo mnie prawie nic nie boli a jak wiadomo prawie robi wielką różnice a w tym przypadku jest to właśnie depilacja brazylijska czyli jak przechodzimy prawie do finiszu to ja z bólu rezygnuje.
Minusem depilacji woskiem są wrastające włoski.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 17:37   #1962
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
No porażka normalnie - brak słów!
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 17:41   #1963
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny moja ciotka ma sklep i w tym sklepie pracuje też moja mama i pracowała tam też taka starsza babka na emeryturze, modlilam się żeby wkońcu odeszła, i odeszła mam nadzieję że ciocia będzie chciala kogoś zatrudnic z chęcią tam pójdę pracowac bo już tam sobie dorabiałam kurde a ostatnio śnił mi się taki bieluśki śnieg może to na dobrą nowinę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-08-31 o 17:44
Stary 2011-08-31, 17:44   #1964
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
w tym wątku jakiś nowy użytkownik wstawiał zdjęcia jednej dziewczyny która ponoc ma filmiki urodowe na youtubie z obraźliwymi tekstami i obrażał wizażanki
yyyyy normalnie świat schodzi na psy.
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a koscielny tez bedą brali? jakas imprezka w sobiete sie szykuje?
Kościelny będą brali w roku 2012 gdzieś we wrześniu. Ale jeszcze nic nie załatwiają. Ogólnie dziewczyna ma w y j e b a n e na wszytko tak mi się wydaje. siedzi w domu nie pracuje i obrączek nie może odebrać tylko moja matka lata. ciąża to nie kalectwo tak?? Porażka.

No w Sobotę będzie obiad ale na 12 osób u nas w domu. Bo ja już swoje 5 groszy dołożyłam narobiłam rabanu że karol 2 wesel mieć nie będzie. I że co oni sobie wyobrażają dwa wesela w jednym roku ciekawe skąd kase wezmą?? Ja powiedziałam w dupie to mam swoją działkę mam dostać. Ja nie będę cierpiała bo ktoś ptaka w spodniach nie może utrzymać. Ja byłam pierwsza.
No to ojciec powiedział że 6 tys. dostanę w grudniu.
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-08-31 o 17:46
Stary 2011-08-31, 17:46   #1965
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hej! dogonilam Was

o Ty Zboczencu hehe:P tylko sie nie wygadaj TZtowi
hehe nic a nic TŻ nie wie
Stary 2011-08-31, 17:53   #1966
Magda MM
Raczkowanie

Jagodzia! chyba Twój zespół będzie znowu grał w piątek na Rynku My z koleżankami jak co tydzień będziemy ...
Stary 2011-08-31, 17:58   #1967
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Jagodzia! chyba Twój zespół będzie znowu grał w piątek na Rynku My z koleżankami jak co tydzień będziemy ...
ale gdzie w Lublinie??
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-31, 17:59   #1968
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
yyyyy normalnie świat schodzi na psy.

Kościelny będą brali w roku 2012 gdzieś we wrześniu. Ale jeszcze nic nie załatwiają. Ogólnie dziewczyna ma w y j e b a n e na wszytko tak mi się wydaje. siedzi w domu nie pracuje i obrączek nie może odebrać tylko moja matka lata. ciąża to nie kalectwo tak?? Porażka.

No w Sobotę będzie obiad ale na 12 osób u nas w domu. Bo ja już swoje 5 groszy dołożyłam narobiłam rabanu że karol 2 wesel mieć nie będzie. I że co oni sobie wyobrażają dwa wesela w jednym roku ciekawe skąd kase wezmą?? Ja powiedziałam w dupie to mam swoją działkę mam dostać. Ja nie będę cierpiała bo ktoś ptaka w spodniach nie może utrzymać. Ja byłam pierwsza.
tylko zeby Wam numeru nie wywineli i wczesniej nie zrobili odrazu po Was..

wiecie Dziewczynki wlasnie dzwonila do mnie kolezanka ktora tez jest PMką 2012 i mieszka niedaleko i zaczynamy nauki tutaj w NO 25 wrzesnia bedą 3 spotkania, jedno na miesiac (bo tylko wtedy jest polski ksiadz), bedzie msza i 1,5 godziny nauk czyli znośnie
Stary 2011-08-31, 18:00   #1969
Madziuniusia
Zakorzenienie

czy te kwiatki obok róż to gipsówka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2k927351273b.jpg (278,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-08-31, 18:02   #1970
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
ale gdzie w Lublinie??
Tak w Lublinie. Mówili w restauracji, że mnóstwo rezerwacji już mają na piątek.
Stary 2011-08-31, 18:16   #1971
M_ilkaa
Rozeznanie

oto ja
zdjecie nr 1 bez "maskownicy" na biuście
zdj. nr 3 zakryty tiul

Edytowane przez M_ilkaa
Czas edycji: 2011-09-05 o 19:50
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 18:25   #1972
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Madziuniusia, nie to nie gipsówka, dziewczyny tu wklejały, pozwole ja sobie tez wkleic moje gipsówkowe inspiracje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8614_1300098268_4d7decdcdab03.jpg (45,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8614_1300098269_4d7decddcac7f.jpg (38,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8614_1300098270_4d7decde04548.jpg (33,8 KB, 22 załadowań)
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 18:27   #1973
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiedzcie mi czy po mikrodermabrazji można wychodzić na słońce czy raczej lepiej robić to jesienią? A może nie ma żadnych ograniczeń? I czy ona rzeczywiście likwiduje zaskórniki?
Tak jak już Ci dziewczyny pisały, najlepiej jest ten zabieg robić jesienią lub wczesna wiosną a jesli teraz to uważać ze słońcem trzeba, uzywac wysokich filtrów.
Cytat:
I jest też groupon na depilację laserową (m.in. bikni), ale mówicie, że to trzeba kilka razy powtórzyć, żeby był efekt? Bo można sobie wybrać jeden zabieg na pachy i bikini za 59zł albo jeden zabieg na trzy wybrane części ciała za 99zł. I tak się zastanawiam czy się zdecydować
Radziłabym raczej depilację cukrową badź woskiem bo jest tansza a ten laser trzeba powtarzac co najmniej 4 razy bo na każdym zabiegu włoski są w innych fazach wzrostu dlatego nie da sie ich za jednym zabiegiem usunąc w 100%.

Co do tego 12 września to dam Ci jeszcze znać bliżej tej daty bo nie chcę zapewniac na 100% bo może potem cos wypadnie naglę przed tym dniem

Cytat:
Całkowitą prawdę napisałaś ale musiałam sie trochę z tego uśmiać
Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
oto ja
zdj. nr 3 zakryty tiul
Pięknie w niej wyglądasz

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-08-31 o 18:29
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 18:40   #1974
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
oto ja
zdj. nr 3 zakryty tiul

PRZEPIĘKNIE!! dol cudnie sie uklada! a po Twoim usmiechu widac, ze to TA
Stary 2011-08-31, 18:44   #1975
(kicia)
Zakorzenienie

Jagodziu a takie klasyczne zamawiali? Ja ci zostawię jeśli w piątek się spotkamy zdjęcie jeśli byście się zdecydowali na nie to będą robione tam gdzie oryginał. Jak przyjdą w piątek to do niego pretensji o to że si nie podobają mieć nie możemy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 18:54   #1976
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Madziuniusia, nie to nie gipsówka, dziewczyny tu wklejały, pozwole ja sobie tez wkleic moje gipsówkowe inspiracje
A ja mam fotkę ślicznej dekoracji stołu z gipsówki ale wkleję wam jutro bo w pracy mam;-)

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
oto ja
zdj. nr 3 zakryty tiul
Ślicznie

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

[QUOTE=Seagirl;29111310]
.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 19:00   #1977
gamariel
Raczkowanie

Cytat:
oto ja
zdj. nr 3 zakryty tiul
Naprawdę ślicznie Ci w tej sukni
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 19:03   #1978
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
oto ja
zdj. nr 3 zakryty tiul
idealnie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 19:10   #1979
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
nie kurka za mało w kwiaciarni pracowałam takich kwiatów nie widziałam więc nie wiem co to za kwiaty
Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Tak w Lublinie. Mówili w restauracji, że mnóstwo rezerwacji już mają na piątek.
taaaaaa a ja czytałam że gdzieś też grają w radawcu lub w Milejowie nie pamiętam
Cytat:
oto ja
zdj. nr 3 zakryty tiul
tylko tylę mogę napisać :P a gdzie ten sklep się znajduje ?? podoba mi się jedna suknia za tobą :P
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Całkowitą prawdę napisałaś ale musiałam sie trochę z tego uśmiać
a proszę bardzo śmiech to zdrowie :P
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Jagodziu a takie klasyczne zamawiali? Ja ci zostawię jeśli w piątek się spotkamy zdjęcie jeśli byście się zdecydowali na nie to będą robione tam gdzie oryginał. Jak przyjdą w piątek to do niego pretensji o to że si nie podobają mieć nie możemy
nie jakieś ze wzorami zaraz znajdę w necie i wstawię
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-31, 19:17   #1980
jagodzia133
Zakorzenienie

coś takiego tylko że nie mają tych skosów na brzegach i złoto jest matowe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod3205_0_o.jpg (39,5 KB, 15 załadowań)
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości