Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 15:05   #2401
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

moj tata z oliwia zostal, potem mama wraca z pracy i tz ja odbierze
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:22   #2402
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
WITAM

POP ja tez jeszcze bez slubu (i to 10 rok leci) kurcze im czlowiek dluzej tkwi w takim zwiazku tym bardziej oddala sie od tego zaobraczkowania...ale chyba tez sie wezmiemy za to
W końcu sie i do na odezwałaś. Widziałam zdjęcia Twojej małej modelki na nk. Coraz ładniejsza się robi. Chciałam skomentować ale chyba zablokowałaś możliwość. No i widać że lubi małe dzieci. A Ty to cwana jesteś bo juz ją do malucha przyzwyczajsz.

Myślę że powinnaś się zdecywowac na legalizację tym bardziej że Wy 2 dzieci macie. No i wiesz w razie czego to Ty też jesteś rodzina a tak to praktycznie nie jesteś nikim.
Ja ostatnio na poczcie nie mogłam odebrać poleconego TZ - nie wydali mi go.

--------------------------------------------
A co do mówienia to mojemu dziecku ostanio udało się pare razy trafić i na moje pytanie CO? odpowiadała JAJCO! Nie wiem czy to tak przypadkiem czy to już tak świadomie

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-08-31 o 16:09
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:32   #2403
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Dzięki za odzew z jedzonkiem chyba ja przesadzam,nadal często mu osobno gotuję

Ana i PoP chyba możecie się wstrzymać jeszcze bo większość rowerków jest od 30cm znalazlam niższe ale i tak chyba by nie sięgnął nóżkami jeszcze,będzie musiał poczekać,chociaż on wsiada i na stojąco pomyka
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Oliwka daje już smażone placuszki czy kotleciki-co prawda smaże na oliwie z oliwek,ale nie wiem czy to coś zmienia.Warzywa duszone na patleni na oliwie też daje.

Ja widziałam niedawno chłopca na rowerku biegowym i tak mały fajnie śmigał,że chyba też chcę taki rowerek kupić małej.Pokaż jaki kupiłaś?bo wiem,że też są drewniane rowerki.

Darusia to dobrze,że idziesz do szpitala.Trzymaj się tam
ja ten kupilam z czarnym siodełkiem
http://allegro.pl/edukacyjny-rowerek...766509327.html

a ten mi się podoba
http://allegro.pl/rowerek-rower-bieg...775521945.html

konwersacja z Ninką boska

Megi no to super,zrelaskujesz się na maxa może jakiś kelner będzie tyż
ja idę na panieński tez się nieźle zapowiada

Biedna Amelcia ucałuj ją od cioci
z sikaniem

ale napisałyście,nie wiem czy zdążę przeczytac wszystko......

Ferrou Danielek też nie gada,tylko po swojemu

Darusia dobrze,że chociaż klimat fajny

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-08-31 o 15:36
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:32   #2404
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A moja nie moze się nauczyc swojego imienia (za trudne jej dalismy ) wiec nauczyła się mówic "ja" i teraz jak np. pytam "kto tak ladnie tanczy" odpowiada "ja" pokazuję na nią i pytam "kto to"? a ona "ja"

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:33   #2405
mili17199
Raczkowanie

GG do mili17199

Kot moich teściów ma obecnie okres opryskiwania np.buty,zasłona i worek ze śmieciami raz nawet monitor,fotel gospodarza oraz dwa razy bazylię. Jestem przeciwniczką trzymania zwierząt w domu dlatego uzgodniłam z mężem,że jak papuga i kot zdechną to żadnych zwierząt. Jedynie rybki lub żółw.Mam psa u rodziców ale ma swój kojec i biega tylko w nocy.
30.08.2011.-61,55kg
mili17199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:36   #2406
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Odpisali. Mam przesłać wózek i zobaczą co jest przyczyną hałasu bo tak nie powinno być...
Dobrze, ze mamy drugi wózek

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:40   #2407
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A co do mówienia to mojemu dziecku ostanio udało się pare razy trafić i na moje pytanie CO? odpowiadała JAJCO? Nie wiem czy to tak przypadkiem czy to już tak świadomie
chyba bym pękła ze śmiechu

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mili17199 Pokaż wiadomość
Kot moich teściów ma obecnie okres opryskiwania np.buty,zasłona i worek ze śmieciami raz nawet monitor,fotel gospodarza oraz dwa razy bazylię. Jestem przeciwniczką trzymania zwierząt w domu dlatego uzgodniłam z mężem,że jak papuga i kot zdechną to żadnych zwierząt. Jedynie rybki lub żółw.Mam psa u rodziców ale ma swój kojec i biega tylko w nocy.
ale nie w domu?

Dusiaka widzę Cię-co u Was?

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-08-31 o 15:43
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 15:53   #2408
CAROLAJKA
Raczkowanie

Cytat:
WITAM

DARUSIA kochana mam nadzieje,ze w koncu cos zaradza na Twoja rwe i bedzie o niebo lepiej a co z Oliwka.tata sie nia opiekuje...

POP ja tez jeszcze bez slubu (i to 10 rok leci) kurcze im czlowiek dluzej tkwi w takim zwiazku tym bardziej oddala sie od tego zaobraczkowania...ale chyba tez sie wezmiemy za to

MINKA jeju jak ja nie lubie os,pszczol ,bakow...kiedys roj pszczol mnie zaatakowal...masakra...by lam jak biedronka...wacik z octem mi wtedy mama przykladala.

ASIULEK brawa dla Werci niedosc,ze sliczna to i madra
u nas ostatnimi slowa jakie Karinka sie nauczyla to yk(byk) i łyby(ryby)

takze jak cos sie jej pytam to odpowiada tak lub nie
a jak prosze zeby mi cos podala to lapie ta rzecz i ucieka w druga strone

dziewczyny uwazajcie na buty z nowej kolekcji NEXTA...ja kupilam i oddalam bo sa tak ciasne,ze mojej chudzinki noga nie chciala nawet wejsc sa ladne ale meczarnia w zakladaniu.jednego zalozylam drugiego juz nie...
ja to wczoraj przeżyłam

a tak a pro po to dzień dobry
u nas wielki szał brzusio rośnie Dana rozrabia czasu na wszystko brak nawet na pisanie na wizarzu
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:04   #2409
agnieszka09
Wtajemniczenie

POP .... Karina uwielbia mala dzidzie...na poczatku zero zainteresowania ale pozniej co raz bardziej garnela sie do malej...a teraz jak znajoma przyjdzie to nie odstepuje malutkiej.caly czas dotyka,glaszcze i chcialaby wozic
co do legalizacji...w uk traktuja taki zwiazek tak samo jak zwiazek malzenski...gorzej w pl...
a co do tego,ze mamy dwojke dzieci a nie mamy slubu to mam inny poglad...kiedys mojej mamie tlumaczylam- wole byc bez slubu i byc szczesliwa i spelniona w zwiazku niz miec slub, papier i cierpiec
choc jak juz tak dlugo jestesmy razem to chyba bym chciala juz zlegalizowac ...a kto wie moze na wiosne...

a jak na razie trzymam kciuki POP za Twoje zaobraczkowanie

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

CAROLAJKA witaj...dawno Cie nie bylo
te buty to chyba nie wypal

POP a tak wogole to czekam na kilka fotek Oliwki...dawno jej nie pokazywalas a ja jestem strasznie ciekawa jej wlosow...jakie ma dlugie po tym obcieciu

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:07   #2410
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Hej laseczki
My dzisiaj po nieprzespanej nocy. Zośka mi się krztusiła, dusiła i wszystko inne wydzieliną z nosa. Spała na mnie a ja siedziałam bo się bałam że się udusi. Już mieliśmy się ubierać i gnać na pogotowie ale jej przeszło. Odglucanie było non stop. Rano oczywiście "domowy pediatra" czyli ja poleciałam do doktora. Oczywiście to tylko katar, wszystko czyste, dostaliśmy listę medykamentów na katar (część nawet mamy). Teraz śpi choć budzi się co chwila.

Olej z oliwek ma niską temperaturę spalania i nadaje się tylko do smażenia na szybko np w woku

To się wykąpała. A widziałam ze na weekend zapowiadają u Was całkiem niezłą pogodę
Biedna Zosia i Ty się umęczyłaś w nocy.Zdrówka dla maleńkiej

Jeśli jesteśmy przy olejach jeszcze to mówili,żeby do smażenia nie używać rzepakowego.Tylko słonecznikowy.

No niby pogoda ma byćJak będzie fajnie to sobie w niedziele rano wyskoczymy nad morze,ale to tylko jak będzie ciepło.
Cytat:

dziewczyny uwazajcie na buty z nowej kolekcji NEXTA...ja kupilam i oddalam bo sa tak ciasne,ze mojej chudzinki noga nie chciala nawet wejsc sa ladne ale meczarnia w zakladaniu.jednego zalozylam drugiego juz nie...
No i dobrze,że napisałaś.Chciałam kupić emu z króliczkiem dla małej,ale już mi się odechciało
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Ana i PoP chyba możecie się wstrzymać jeszcze bo większość rowerków jest od 30cm znalazlam niższe ale i tak chyba by nie sięgnął nóżkami jeszcze,będzie musiał poczekać,chociaż on wsiada i na stojąco pomyka

ja ten kupilam z czarnym siodełkiem
http://allegro.pl/edukacyjny-rowerek...766509327.html

a ten mi się podoba
http://allegro.pl/rowerek-rower-bieg...775521945.html

Ja też się pewnie wstrzymam do wiosny
Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
ja to wczoraj przeżyłam

u nas wielki szał brzusio rośnie Dana rozrabia czasu na wszystko brak nawet na pisanie na wizarzu
Carolajka ło matko,ale Cię długo nie było

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:19   #2411
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANAKAZAR ja kupilam takie same ale rozowe z jabluszkiem .jakby mialy z boku zameczek to tak super by byly a tak sa ciasne bardzo nad kostka

wczoraj Karina odwalila mi takie grafiti kredka w przedpokoju...wszystko pomalowala sciany,drzwi wszystkie i nawet szafke z butami...dzis jeszcze szorowalam po jej zabawie...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 16:21   #2412
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
To jest pewnie kot- czyli samiec, niekastrowany. Więc on może nie sika a znaczy teren i powinniście go po prostu wykastrować i będzie OK.

Cytat:
Dziewczyno wieki Cię nie było. Jak tam sie czujesz w tym błogosławionym stanie?

Cytat:
POP .... Karina uwielbia mala dzidzie...na poczatku zero zainteresowania ale pozniej co raz bardziej garnela sie do malej...a teraz jak znajoma przyjdzie to nie odstepuje malutkiej.caly czas dotyka,glaszcze i chcialaby wozic
co do legalizacji...w uk traktuja taki zwiazek tak samo jak zwiazek malzenski...gorzej w pl...
a co do tego,ze mamy dwojke dzieci a nie mamy slubu to mam inny poglad...kiedys mojej mamie tlumaczylam- wole byc bez slubu i byc szczesliwa i spelniona w zwiazku niz miec slub, papier i cierpiec
choc jak juz tak dlugo jestesmy razem to chyba bym chciala juz zlegalizowac ...a kto wie moze na wiosne...

a jak na razie trzymam kciuki POP za Twoje zaobraczkowanie

POP a tak wogole to czekam na kilka fotek Oliwki...dawno jej nie pokazywalas a ja jestem strasznie ciekawa jej wlosow...jakie ma dlugie po tym obcieciu
Agnieszka mi nie chodziło o to że bez ślubu i 2 dzieci ( bo to bez znaczenia dla mnie także) tylko o to że jednak w razie czego (gdyby coś sie stało TZ-owi) to Ty jednak po nim nie dziedziczysz a tylko i wyłącznie dzieci. I przynajmniej w Polsce tak jest że dziecko dostają kuratora który pilnuje ich majątku a przecież matka musi za coś utrzymać te dzieci. Chodziło mi o bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i dzieci. Ale jeżeli w UK jest inaczej to nie masz sie o co martwić.

Co do włosków Oliwki to one jakoś tak wolno jej rosną ale widać że coś tam ma. Do kiteczek brakuje jakieś ze 3 lata. A zdjęcia może w weekend jakieś wstawię bo tutaj nie mam.

IzaZula - zdrowia Zosi życzę.

Stary 2011-08-31, 16:56   #2413
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ale sie wkurzyłam.. Dziewczyny nie mam szczescia do tych butów z hurtowni.. pierwsze przyszły za małe.. niby wybity rozm. 40 ale nawet wkladka ma tylko ok 25 cm.. wiec jak nic 39 buuu a sa świetne świetnie leżą na nodze i sa mega wygodne tylko cisna... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313617304 czarne

A teraz czytam przyszły piekne https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1313613512 tylko9 zamiast brazu to te 2 od lewej... juz pomyłka z kolorem a w kartonie gdzie powinna byc moja 40 był rozm. 39!!! wiec butów nie mam !!! a juz za 2 pary zapłaciłam!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 17:04   #2414
P0P70
Zakorzenienie

Madzia, gdyby nie to że to 39 to mogłabym te drugie od Ciebie zabrać ale niestety mam 36. A te mi sie podobają i kolor też nawet mógły być.
Nie masz szczęścia dziewczyno.

Stary 2011-08-31, 17:06   #2415
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dlatego nie znosze takich zakupow w ciemno.
A.Camus
Stary 2011-08-31, 17:13   #2416
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Odpisali. Mam przesłać wózek i zobaczą co jest przyczyną hałasu bo tak nie powinno być...
Dobrze, ze mamy drugi wózek
Masz namiary na kuriera? bo w razie co mogę podesłać, Odbiera od ciebie, a potem odsylają bezpłatnie
Cytat:
Ciekawe jak zareaguje na siostrzyczkę, lub braciszka Siostra ta starsza już się nie liczy, za duża

izazula współczuje nockikatar leczony czy nie 5 dni trwa, ale najgorsze to te 3 pierwsze

Darusia, teraz sobie choć wypoczniesz przed drugim porodem

Mojemu gorączka już znowu naszła(38.7)mało co je, ale pare łyżek rosołu, i tartych malin z winogronem zjadł, więc źle nie jest. Małe porcje ale dość często. Czekam z podaniem nurofenu już na noc, żeby ladnie przespał. A jutro jak się nic nie zmieni to pójdę do lekarza, tylko teraz już jutro problemowe odprowadzanie eryka do szkoły się robi, że z małym gorączkującym na rozpoczęcie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 17:15   #2417
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ale jestem zła bo nie dość że uciupałam na 3 pary butów łącznie ok 150 zł chyba.. gdzie w sklepie to bym miała 1 albo gora dwie.. to jeszcze mi nie wyszło.. no..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 17:22   #2418
anakazar
Zakorzenienie

Moja mała ostro dzisiaj ćwiczy moją cierpliwośćOd samego rana wyciąga moje buty z szafy,zakłada i w nich chodzi-żeby jeszcze barała takie,których nie lubię to nie! musi podbierać ulubione okazy.A szafy zamknąć nie mogę,bo rozsuwana...

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Madziwnia może spróbuj sprzedać.Wystaw na all albo coś.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-08-31, 17:31   #2419
Darusiaaaa
Zakorzenienie

madziwnia szkoda ze ja tez mam 40 albo nawet 41 , bo takto moze byc cos odkupila.
A.Camus
Stary 2011-08-31, 17:32   #2420
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
to tanio bardzo;/ ja szukałam u mnie w mieście to najtansze 40 zl i nieocieplane;/

u nas też pełno os. Mam pozakładane siatki w oknach, nie mogłam okna otworzyć bo ich pełno w pokoju było;/

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Zosia też tak robi, na nocniku nie chce usiąśc. Od rana chodzi bez pieluchy i zlała się już kilka razy na podłoge. Babcia przyszła to zaprowadziła ją do kuchni, pokazuje jej na podłoge i mówi sisisi i bleee. Jak nasika to depcze, chlapie i jeszcze ręką paprze w sikach.
czyli to normalne, bo już się zastanawiałam co robię źle
przed chwilą siedziała 15 min na nocniku, a ja specjalnie obok na wc (wtedy dłużej wysiedzi), nic nie zrobiła. Założyłam jej majteczki i 3 minutki i jest kupa , pytam się gdzie robi się kupę, a ona pokazuje nocnik

Cytat:
Biedna Amelcia.Ja się strasznie boję,że Nine gdzieś osa dziabnie.Obserwuj małą

Ja do tej pory jeszcze nocnika nie kupiłamJakoś ciągle zapominam
Ale moja jak pójdzie z gółym tyłkiem to też sika gdzie popadnie.Twoja to Cię chociaż woła,a moja ani pary z ust nie puści,że nalała
no pokazuje, dziś nasikała w swój basen z piłkami i zabawkami

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no to sobie leze , mam jedna babeczke w pokoju, tydzien po terminie jest , sympatyczna.
Moja gin juz 3 razy u mnie byla, teraz ma cesarke pozniej ma przyjsc z neurologiem.
Laski sa super przyjemne, juz na wejsiu sie ze mnie smialy ze z smiechem do szpitala wchodze a ja mam tak glupio ze jak cos mnie boli to sie po prostu smieje.
Cytat:
minka kurcze co za cholerstwo!

a ja na 2 pietrze, ocp.
Zanudze sie.
gdzie to?? jutro jadę do zduńskiej, w piątek cię odwiedzę

Cytat:
Hej laseczki
My dzisiaj po nieprzespanej nocy. Zośka mi się krztusiła, dusiła i wszystko inne wydzieliną z nosa. Spała na mnie a ja siedziałam bo się bałam że się udusi. Już mieliśmy się ubierać i gnać na pogotowie ale jej przeszło. Odglucanie było non stop. Rano oczywiście "domowy pediatra" czyli ja poleciałam do doktora. Oczywiście to tylko katar, wszystko czyste, dostaliśmy listę medykamentów na katar (część nawet mamy). Teraz śpi choć budzi się co chwila.

[/COLOR]Minka buziaczki tez dla pokąsanego biedactwa

Na przyszłość (oby nie było potrzebne) na ukąszenia dobra jest przyłożona cytryna albo cebula. Wystarczy przekroić na pół i przyłóżyć.
Ja na basen zabierałam cytrynę bo było strasznie dużo os
wiedziałam, że cebula, ale to pod okiem i bałam się, że będą ją oczy szczypały, o cytrynie nie wiedziałam a poza tym nie miałam. Posmarowałam delikatnie octem.

Cytat:
ja to wczoraj przeżyłam

Carolajka ja chyba przegapiłam, że w ciąży jesteś, ostatnio myślałam, że coś cie nie ma ostatnio, ale całkiem wypadło mi z głowy, że u ciebie dzieciątko rośnie GRATULACJE!!

Madziwnia to bez sensu z tymi butami, ja chyba się wstrzymam od kupna ja niby mam 39, ale niestety żadna z par nie w moim stylu

Amelka ucałowana od ciotek wizażowych, już ma się dobrze, opuchlizny prawie nie widać, tylko jak osę widzi to ucieka do mnie i ewidentnie każe ją ubić.

właśnie zlała się tz na kolana a ten jeszcze do klienta ma jechać i prasuje nowe spodnie

Młoda najlepszego!!! wy chyba jutro lecicie, więc wypoczywajcie!!!!
Stary 2011-08-31, 17:38   #2421
Darusiaaaa
Zakorzenienie

minka jest tylko jedno 2 pietro a serio to NIE MAM POJECIA bo mnie od izby wpuszczali bo winda nie dzialala i weszlam od dupy strony, nawet nie uciekne bo nie wiem jeszcze jak hahahaha
A.Camus
Stary 2011-08-31, 17:42   #2422
mili17199
Raczkowanie

GG do mili17199

Kot jest teściów,a teściowa nie pozwala go kastrować. Tak mój pies biega tylko po podwórku i ma zakaz wstępu do domu.
30.08.2011.-61,55kg
Stary 2011-08-31, 18:23   #2423
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
minka jest tylko jedno 2 pietro a serio to NIE MAM POJECIA bo mnie od izby wpuszczali bo winda nie dzialala i weszlam od dupy strony, nawet nie uciekne bo nie wiem jeszcze jak hahahaha
wiem, że jest jedno drugie piętro ale chodziło mi co to jest "ocp"?? to coś znaczy, jakiś oddział ??
Stary 2011-08-31, 18:32   #2424
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Ale jestem zła bo nie dość że uciupałam na 3 pary butów łącznie ok 150 zł chyba.. gdzie w sklepie to bym miała 1 albo gora dwie.. to jeszcze mi nie wyszło.. no..
nie smutaj sie

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Witajcie

Od wczoraj męczy mnie jakaś grypa mam dość , mama dzis musiała przyjśc do Macka bo zdycham jakaś jestem chorowita ostatnio ide nadrabiać czytanie jestem do tyłu jakies 4 strony
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 18:58   #2425
sidorcia
Rozeznanie

mili, powoli zaczyna irytować mnie to, w jaki sposób piszesz. ni w 5 ni w 10. ja mało się udzielam, ale jeśli już to zawsze odpiszę coś którejś dziewczynie. czytam was codziennie ale nie mam czasu napisać bo kiedy się zbieram to już mała mi nie pozwala na to. i zauważ, ale tylko Ty piszesz o sobie, i odpowiadasz TYLKO na to co ktoś Ci odpisze na temat TWOJEJ wiadomości. może zacznij odpisywać dziewczynom, bo conajmniej dziwnie to wygląda? pewnie zostanę za to zjechana, ale cóż.

madziwnia, jeśli byłby to rozmiar 38 to bym brała obie pary ale niestety...
Agnieszka Darusia, brzuszki cudne, mi ostatnio śniło się, że rodziłam w wannie i zimna woda była a okazało się że tż nie zamknął okna i było mi poprostu zimno
drcron czy Twoja Jula powyrastała z ubranek na 80/86cm?
Darusia i aneczka, wracajcie do zdrowia,
anakazar, czy można gdzieś kupic przez internet taki stolik jak ma Twoja Ninka
wszystkie chore dzieciaczki, marudzące też,

mam wrażenie że moje dziecko umie wszystko, ale nie będę się rozpisywać
woła na mnie mami
chyba idą małej 5tki, bo pozostałe mamy już zęby a dziąsełka na dole czerwone lekko spuchnięte i całe pięści w buzi trzyma. ale nie marudzi

kupiłam kulę akwarium, chcę kupić jakieś małe dwie rybki albo i jedną, ale kompletnie się nie znam na tym. czy któraś ma jakieś doświadczenie? muszę się chyba udać do sklepu zoologicznego.

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-08-31 o 19:00
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 19:58   #2426
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Dziekujemy wszystkim za zyczenia . Jak Zosia nie śpi to jest całkiem dobrze.

I powiem Wam że usprawniłam Fridę do nosa - uciełam w połowie tę długą rurkę. Znacznie łatwiej się gluty usuwa.
Rada doktora - nie czyścić dziecku nosa na leżąco. Najlepiej na siedząco na kolanach rodzica. Sprawdziłam już wcześniej i działa doskonale

Cytat:
Ja też się pewnie wstrzymam do wiosny
I ja też myślałam o takim rowerku dopiero z wiosną

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Dziewczyno wieki Cię nie było. Jak tam sie czujesz w tym błogosławionym stanie?

.
Jakim błogosławionym stanie ? Czy ja coś przegapiłam ?

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Ale sie wkurzyłam.. Dziewczyny nie mam szczescia do tych butów z hurtowni.. pierwsze przyszły za małe.. niby wybity rozm. 40 ale nawet wkladka ma tylko ok 25 cm.. wiec jak nic 39 buuu a sa świetne świetnie leżą na nodze i sa mega wygodne tylko cisna... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313617304 czarne

A teraz czytam przyszły piekne https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1313613512 tylko9 zamiast brazu to te 2 od lewej... juz pomyłka z kolorem a w kartonie gdzie powinna byc moja 40 był rozm. 39!!! wiec butów nie mam !!! a juz za 2 pary zapłaciłam!!!
Dlatego nie robię zakupów butów na odległość i ciuchów też

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
izazula współczuje nockikatar leczony czy nie 5 dni trwa, ale najgorsze to te 3 pierwsze

Mojemu gorączka już znowu naszła(38.7)mało co je, ale pare łyżek rosołu, i tartych malin z winogronem zjadł, więc źle nie jest. Małe porcje ale dość często. Czekam z podaniem nurofenu już na noc, żeby ladnie przespał. A jutro jak się nic nie zmieni to pójdę do lekarza, tylko teraz już jutro problemowe odprowadzanie eryka do szkoły się robi, że z małym gorączkującym na rozpoczęcie
Nasz katar jest od ubiegłego czwartku więc już nie powinno go być a on się nasilił

Zdrówka dla Erwiego pewnie biedak złapał jakiegoś wirusa.

Cytat:
Kot jest teściów,a teściowa nie pozwala go kastrować. Tak mój pies biega tylko po podwórku i ma zakaz wstępu do domu.
Jak nie pozwala to niech se trzyma w swojej sypialni. Kto to widział w dzisiejszych czasach trzymać w domu kota niekastrowanego

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
mili, powoli zaczyna irytować mnie to, w jaki sposób piszesz. ni w 5 ni w 10. ja mało się udzielam, ale jeśli już to zawsze odpiszę coś którejś dziewczynie. czytam was codziennie ale nie mam czasu napisać bo kiedy się zbieram to już mała mi nie pozwala na to. i zauważ, ale tylko Ty piszesz o sobie, i odpowiadasz TYLKO na to co ktoś Ci odpisze na temat TWOJEJ wiadomości. może zacznij odpisywać dziewczynom, bo conajmniej dziwnie to wygląda? pewnie zostanę za to zjechana, ale cóż.

.
Jak już nie raz pisałyśmy każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie
Stary 2011-08-31, 20:15   #2427
mili17199
Raczkowanie

GG do mili17199

Nie mam czasu spędzać całego dnia na forum dlatego nie odpisuje nieraz dziewczyną.
30.08.2011.-61,55kg
Stary 2011-08-31, 20:20   #2428
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość

drcron czy Twoja Jula powyrastała z ubranek na 80/86cm?

anakazar, czy można gdzieś kupic przez internet taki stolik jak ma Twoja Ninka
wszystkie chore dzieciaczki, marudzące też,

.
Sidorcia niestety nie wiem czy jest gdzieś w Pl do kupienia.Ja nie widziałam,ale przejrzyj all-myślę,że musi tam być coś takiego

Pozwolę sobie odpowiedzieć za Drcron.Jula już dawno powyrastała z tych rozmiarów.Teraz Drcron jej kupuję 98-104
Cytat:
Dziekujemy wszystkim za zyczenia . Jak Zosia nie śpi to jest całkiem dobrze.

I powiem Wam że usprawniłam Fridę do nosa - uciełam w połowie tę długą rurkę. Znacznie łatwiej się gluty usuwa.
Rada doktora - nie czyścić dziecku nosa na leżąco. Najlepiej na siedząco na kolanach rodzica. Sprawdziłam już wcześniej i działa doskonale

Jakim błogosławionym stanie ? Czy ja coś przegapiłam ?

Proszę nie wiedziałam o tym

Carolajka jest w ciąży

Stary 2011-08-31, 20:49   #2429
sidorcia
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam czasu spędzać całego dnia na forum dlatego nie odpisuje nieraz dziewczyną.
ale Ty odpisujesz tylko na odpowiedzi na swoje posty. są dziewczyny, które pracują, i ich dzieci chodzą (wszystkie) więc muszą dodatkowo za nimi biegać... i mają czas odpisać, to zajmuje mniej niż wyszukanie odpowiedzi na swój post

mamy łóżeczko drewex duck i nie wiem jak wyciągnąć szczebelki (chcę 3 ostatnie, tam gdzie mała ma nogi) a niby jest taka lekka przerwa, nie są przyklejone na stałe do ramy łóżeczka ale nie możemy wyciągnąć.

http://allegro.pl/stolik-krzeselko-c...793002106.html
http://allegro.pl/disney-cars-auta-s...784995561.html to jest fajne, ale jakby nie było cars tylko coś dziewczęcego to może bym się skusiła ze względu na mały pokój :P
http://allegro.pl/biurko-i-krzeselko...751541936.html

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-08-31 o 21:01
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 21:01   #2430
Darusiaaaa
Zakorzenienie

minka ja to w zarcie.
Oddzial ciazy powikłanej, normalnie przez ginekologie, ja wyjde jak cos po ciebie
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości