![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
Moon molestuj ile sił w palcach
![]() ![]() ![]() ![]() Patryk nie ciesz się tak tylko opowiadaj ![]()
![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
ryczeć mi się chce
![]() ![]()
![]() |
#843 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podoba mi się pewien chłopciec, a dziś nie zwrócił na mnie uwagi (zwykle jesteśmy na "cześć", dziś usiłował mnie nie zauważyć). przyszłam do domu podminowana i już od progu dowiaduję się od mamy, że dzwoniła kuzynka, zaniepokojona informacją, że idę sama na studniówkę. zaproponowała, że pożyczy mi swojego chłopaka ![]() to jeszcze nic. do szewskiej pasji doprowadziło mnie stwierdzenie mojej własnej matki: "dobrze, że idziesz sama. nikt by z tobą nie wytrzymał całą noc.". dziękuję Ci mamo za słowa otuchy. uznałam, że ona chyba ma racje. jestem beznadziejna i nikt mnie nie zechce ![]()
![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poza tym to cierpię na brak zainteresowania ze strony przeciwnej, zastanawiam się już czy za rzadko się myję i wydzielam jakiś przykry zapach bo dosłownie ŻADEN się mną nie interesuje ![]() W piatek byłam na imprezie, kupa ludzi i dosłownie podszedł do mnie jak tańczyłam jeden chłopak- chyba jakiś arab albo izraelczyk ![]() W bajki typu, ze chłopcy się mnie boją bo jestem ładna/pewna siebie itp. nie wierzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Wtajemniczenie
|
och Satine...
![]() ja przyciągam samych bezmózgich troglodytów ![]() dodatkowo swą działalność uaktywnił mój stały "adorator" któremu chyba chirurgicznie usunięto mózg i włożono zamiast niego fistaszek w ramach jakiegoś eksperymentu ![]() ![]() ![]() chłopiec, który ostatnio mi się spodobał dziś udał, że mnie nie widzi! byliśmy na "cześć" i zawsze tak strasznie się cieszyłam, że chociaż go nie znam, to on mi już z daleka "cześć" krzyczy i łudziłam się, że może mu się podobam... a dziś przeszłam 10cm obok niego, stał bokiem do mnie, widziałam, że zerka kątem oka i mnie widzi, już chciałam powiedzieć "cześć" a on udał że mnie nie zauważył i odwrócił się do kolegi z którym stał ![]() ostatnio dowiedziałam się, że PP kiedy ze mną kręcił miał nie jedną "zapasową panienkę" ale DWIE. i że ja wcale nie byłam naj z tej trójcy. byłam na drugim miejscu, a on teraz chodzi z tą, która była na trzecim, bo ta nr 1 go nie chciała, a do mnie stracił cierpliwość ![]() mam okropnego pecha do facetów ![]() przepraszam Was ale musiałam to wszystko z siebie wyrzucić ![]() PS: Rambo... taka jest prawda, że jestem do niczego i nikt normalny mnie nie chce ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do nahalnego adoratora: Nie mozesz mu powiedzieć czegoś do słuchu ![]() ![]() Moon jakby co to trzymam kciuki i mam nadzieje, że z "naszym szczęściem" do facetów znajdziemy kogoś normalnego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Konto usunięte
|
wczoraj sie cieszylem, ale ona jest ***** $$$$$ ####### %%%% ^^^^^^... i na dodatek ***** ((((((((( $$$$ #######!! tu mowi, ze jej zalezy, a tu, ze jest strasznie zajeta, ale mozna znalezc minute, zeby napisac eska w ciagu calego dnia, nie?!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Spoko, u mnie też beznadzieja.
Od dwóch dni się nie odzywa... A wypadałoby - sczególnie po tym wszystkim, co działo się na imprezie ![]() Czuję się jakby... wykorzystana, czy coś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Moon
![]() ![]() I nie wmawiaj sobie tego bo to nieprawda !!! (wiem, że nadużyłam wykrzykników, ale za to w szczytnym celu ![]() Do wszystkich dziewczyn i Patryka ![]() ![]() ![]() Co do studniówek i tych innych - poczekajcie, jak sie żaden nie trafi, to ich sprawa. Nie wiedzą co tracą ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
o kurcze, tak nam się skiepściło wszystkim na raz... to nie jest sprawiedliwe
![]() Satine, adorator nie przyjmuje nic do wiadomości. uciekam przed nim, ignoruję go, mówię, że nie mam ochoty z nim gadać... nic, zupełnie nic! jakby mu ośrodek słuchu amputowali... przez pół roku miałam spokój, myślałam, że już na dobre sobie odpuścił. ale nie! on zbierał siły... mam go dosyć ![]() jedyny plus jest w tym, że teraz tylko przychodzi pod szkołę... przynajmniej przestał wydzwaniać po nocach i pisać kretyńskie SMSy (kiedyś zdobył mój numer od kolegi i przez wiele miesięcy dzwonił kilka razy dziennie choć nie odebrałam ani razu ![]() też chcę zwykłego, normalnego faceta. już nie jakiegoś przystojniaczka, supermana bez wad... tylko normalnego, sympatycznego, spokojnego chłopca, który będzie mnie lubił, a ja będę lubić jego ![]() ![]() Patryk... cóż ja mogę powiedzieć. jestem z tych roztrzepanych, które mimo, że kochają swoje przyjaciółki, to czasami odpisują im po 6 godzinach (tak, zdarzyło się 6 godzin... zdarzyło się też, że wcale nie odpisałam, bo zapomniałam... ) dlatego potrafię zrozumieć tę Twoją 15. może... trochę się jeszcze poużeraj z nią, a jak uznasz, że naprawdę nie wytrzymasz czegoś takiego i nie warto to... dasz sobie spokój. pamiętaj, że zrezygnować możesz w każdej chwili. ale kiedy ją zostawisz, może już nie być powrotu... Beoneself, słońce ![]() ![]() ![]() ![]() Rambo ![]() a na studniówkę idę sama. już postanowiłam. płacę tylko za siebie, bo nie będę nikogo szukać na siłę.
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Monnlight rozumiem
![]() Też miałam kiedys takiego natręta. Dzownił, pisał do mnie i mojej przyjaciółki. Ja jestem mało asertywna czasem i nie potrawiłam mu otwarcie powiedzieć, żeby się odczepił zatem użyłam kilku podstępów ![]() ![]() A PP, no cóż... kiedyś sam oberwie przez takie zachowanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy ja się będę śmiała ostatnia... nie wiem czy w ogóle będę się śmiała jeśli chodzi o PP (tak na marginesie to ja własnie czuję się jakaś taka... wykorzystana trochę jak Beoneself).
i zdradź jakiś podstęp, który zadziała na mojego adoratora ![]() ![]()
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Pamietam, że kombinowałam jak koń pod przysłowiową górę
![]() Z tego co pamietam przez przypadek powiedziałam coś niemiłego o nim jego koledze (naprawde to był przypadek) - ale całe szczęście już ponad rok sie nie odzywa (więc chyba zadziałało). Moonlight kochaniutka nie wiem co ci poradzić, bo pozbywanie się kogokolwiek nie jest moją dobrą stroną... ![]()
![]() |
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
och... on i wszyscy nasi wspólni znajomi doskonale wiedzą, że go nie znoszę. więc to nie zadziała na pewno.
jedyną nadzieją byłoby znalezienie sobie chłopaka. on by się o nim dowiedział albo mnie z nim zobaczył i może wtedy dałby spokój... ale to wcale nie jest takie łatwe... bo "mój chłopiec" chyba nie chce być mój ![]() zupełnie nie mam pomysłu, żeby poderwać tego chłopca którego ostatnio polubiłam... no nic, kompletnie nic nie przychodzi mi do głowy ![]() ![]() ![]() (tak wiem, to głupie, ale cały dzień dramatyzuję i popadłam w czarną rozpacz bo on się nie przywitał)
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez beoneself Czas edycji: 2007-01-01 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Konto usunięte
|
**** $$$$$ ######!!!! pisze do niej, ze ma tyle tej pracy, ze nawet spac nei ma czasu. odpisuje mi, ze sie uczy na kartkowke z histy i potem jeszcze z chemii. napisalem, jej "ale kity
![]() cos mnie bierze z nia juz!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Wtajemniczenie
|
Be
![]() ![]() dasz radę, kochana, musisz dać ![]() o! ![]() EDYCJA: Patryk, moze ona naprawdę się uczy... są takie kujony, które świata nie widzą poza sprawdzianami ![]() aha, Beoneself... jeśli chciałabyś kiedyś pogadać to powiedz i wyślę Ci PW mój numer gg ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Damy radę, nie mamy innego wyjścia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
a jak
![]() Dziewczyny musimy dać rade ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Konto usunięte
|
Moon, to jej jestem w stanie wybaczyc, ale nie to, ze nawet nie znajdzie chwili, zeby napisac... pozniej jej jeszcze napisalem: "ale jestes niemila...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
i tym optymistycznym akcentem postanowiłam zakończyś dzisiejszy dzień
![]() dobranoc ![]() EDYCJA (znów ![]() Patryk, Ty też dasz radę ![]() ![]()
![]() |
#864 |
Konto usunięte
|
juz nie wiem sam, co mam robic... bede do niej pisal czesciej i zobacze, jak na to zareaguje... bedzie jej to przeszkadzac, jesli juz jej nie obchodze!
i tym optymistcznym akcentem ide []----[] a potem spac. dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Halooo
![]() Odezwał się do mnie wczoraj wieczorem na gadu, dzisiaj w szkole normalnie rozmawialiśmy... Ja już nie wiem co się dzieje wokół mnie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Konto usunięte
|
zazdroszcze Ci!!
ja szukam nowego obiektu, a 15 przy okazji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() patryk - oj nieladnie grac na kilka frontow, nieladnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;2912037]zazdroszcze Ci!!
ja szukam nowego obiektu, a 15 przy okazji[/QUOTE] a cóż to się stało, że tak gwałtowna zmiana nastawienia ?
![]() |
![]() |
#869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja z kolei mam taki problem, że jestem z natury miła dla innych ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
Ally, obawiam się że mój niepełnosprytny adorator dobrze wie, że nie mam faceta... z tego co wiem, to on sporo rzeczy dowiaduje się o mnie od naszych wspólnych znajomych. idę sama na studniówkę, wszyscy widzieli już listę "kto z kim" i wiedzą, że ja idę sama. a jak bym miała faceta to bym szła właśnie z nim. takie kłamstewko na nic się zda, bo on niestety zna prawdę...
a co do tego czy jestem miła... no może i jestem. czasami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.