Z iloma ludźmi... - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 17:11   #691
normalnyFacet
Zakorzenienie

Dot.: Z iloma ludźmi...

Dorosła osoba to ta która skończyła 18 lat Natomiast dojrzała to jest własnie ta osoba, która bierze odpowiedzialność za swoje czyny, jest racjonalna i umie podejmować słuszne i dobre decyzje jest emocjonalnie dojrzała do bycia z kimś, do stworzenia rodziny (jako przykład),

Dorosły =/= dojrzały
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 17:38   #692
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otoMati Pokaż wiadomość
zdefiniuj odpowiedzialnosc
odpowiedzialność moralna,czy prawna

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez otoMati Pokaż wiadomość
[/COLOR]

roznym osobom, w roznym wieku, rozne rzeczy jawia sie jako odpowiedzialnosc

dla mnie odpowiedzialnosc to umiejetnosc przewidzenia i ponoszenia konwekwencji samodzielnie podjetych decyzji zyciowych

tutaj dobrze byloby okreslic swoj wiek, poniewaz przy duzej dysproporcji nie dogadamy sie nigdy w zyciu - po prostu bedziemy na innym etapie zycia
nie wiem,czy wiek może różnicowac odpowiedzialność,może poglądy,ale normy społeczne wynosimy z domu.
jesli ktoś został nauczony odpowiedzialności za cudze zycie np psa,to wątpię,aby inaczej patrzył w przyszłości na życie swojego dziecka.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 20:08   #693
elle elle
Rozeznanie

Z iloma ludźmi...

1. ...całowałaś się? 4
2. ...odważniej dotykałaś? 4
3. ...uprawiałaś petting? 3
4. ...uprawiałaś seks oralny? 2
5. ...uprawiałaś normalny seks? 1

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Edytowane przez elle elle
Czas edycji: 2011-08-31 o 19:06
elle elle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 13:39   #694
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście, że wiemy.
Kobieta jest porządna jak wstaje o 5 rano, robi swojemu mężowi kanapki do pracy, o 6 wychodzi sama do roboty, wraca o 15, w pośpiechu gotuje obiad, bo mąż będzie o 16, potem gdy on leży przed TV - ona sprząta cały dom, a wieczorem, mimo że jest padnięta, pozwala mu posapać przez 5 minut nie mając z tego żadnej przyjemności (bo przecież przyjemność z seksu to ZŁO).
Nie wiem jak temat seksualności, o której rozmawiamy, wiąże się ze wstawaniem o 5 rano, czy z robieniem obiadu. Pojechałaś stereotypowo, a nadal nie wiadomo kto to jest kobieta, która dobrze się prowadzi.

Mam rozumieć, że postrzegasz świat w następujący sposób: albo będziesz uprawiać seks z kim chcesz, nawet na 1 randce - albo będziesz porządną kurą domową, która gotuje leniwemu, zachlanemu piwem grubasowi obiadki w pośpiechu, tak? Innych możliwości oczywiście nie ma.

Cytat:
A tak trochę poważniej - zarzucasz dziewczynom, że się puszczają ("Dziwnym trafem tylko osoby, które się puszczają dorabiają sobie jakieś dziwne rozróżnienia co jest puszczalskie, a co nie.") a nie masz pojęcia jak tak naprawdę wygląda ich życie seksualne, co wpłynęło na takie a nie inne liczby w zestawieniu. A nawet jeśli kochają się z przygodnymi partnerami - to dlaczego od razu się "puszczają"? Skąd w Tobie tyle jadu?
Ja po prostu nazywam to zjawisko po imieniu. Co 4 studentka podobno dorabia na prostytucji. Oczywiście możemy stwierdzić, że to nie puszczanie - to po prostu takie ot, dorabianie biednej studentki, która lubi seks. Nikomu krzywda się nie dzieje, więc wszystko jest OK.

Czasem trzeba nazwać coś po imieniu.

Cytat:
pozatym uwierz - nie kazdy tu jest nastolatkiem, a bedac samodzielnym zyciowo mozna w miesiac calkiem dobrze poznac partnera
A w jaki sposób dokładnie samodzielność życiowa wpływa na poznawanie drugiej osoby? Bo nie bardzo rozumiem

Cytat:
Dziwnym trafem tylko osoby, które miały mniej niż 5 partnerów uważają, że seks to wielki mistycyzm i nie wiadomo jakie przeżycie duchowe
A ja uważam, że jest odwrotnie. Osoby, które uprawiają seks tylko z miłości i w długoterminowych związkach, po prostu mają mniejszą liczbę partnerów seksualnych, bo miłość nie zdarza się codziennie. Mistycyzm to jest może dla Ciebie, zaręczam Ci, że dla osób które uprawiają seks z miłości jest to standard i norma. Myślę, że tak to zniekształcasz, bo jest to dla Ciebie niedostępne.

Cytat:
Umiem porozumiewać się po polsku, ale norm owych nie zrozumiem bo są dla mnie tak samo zrozumiałe i ważne jak normy na planecie zamieszkałej przez rozumne formy krystaliczne
To już Twój i tylko Twój problem.

Cytat:
Nie atakuję, a używam ironii (mam nadzieję, że wiesz co to).
Ironia może być atakiem.

Cytat:
A skąd wiesz, że ja mam wątpliwości? Poza tym wystarczy trochę poczytać, by zacząć zadawać więcej pytań, a nie mniej
Bo piszesz bzdury od rzeczy, że nic nie da się opisać obiektywnie, bo wszystko jest subiektywne, natura ludzka jest nieodgadniona i tajemnicza.

Cytat:
Czytaj ze ZROZUMIENIEM nie pisałam o wszystkich zasadach, tylko o tych dotyczących seksualności. Bo żaden zdrowy człowiek nie będzie się oburzał, że jego sąsiad robi coś w zaciszu swojej sypialni.
To Ty czytaj ze zrozumieniem. Nikt tutaj nie pisał o niczyjej konkretnie seksualności. To osoby, które sie tutaj wypowiadają biorą wypowiedzi do siebie. Nikt nikogo nie wypytywał o niczyje życie seksualne, bo każdy się tutaj tym życiem seksualnym dzieli z innymi. Nie ma żadnego wtrącania w czyjeś 'zacisze', wobec tego, na temat informacji udzielonych na forum PUBLICZNYM każdy może się wypowiedzieć I TO NIE JEST WTRĄCANIE. Forum nie jest niczyim prywatnym pamiętnikiem.

Cytat:
Miłość ma się nijak do ilości partnerów seksualnych w ciągu życia.
Dla niektórych jest to bardzo prosta zależność.

Cytat:
Raczej osoby takie jak Ty mieszają innym w głowach wyzywając od puszczalskich i niemoralnych osoby, które nic nikomu złego nie zrobiły.
Nie wiem jak ma się robienie komuś czegoś złego do puszczania się.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 13:50   #695
shirleyyy
Rozeznanie

Ejj jestem zmęczona już tymi tyradami......Dopamine skończ już umoralniać i wciskać nam swoje pojęcie "norm" i "puszczania" się bo to sensu nie ma. Wątek ciebei się nie tyczy więc po hugo ,ze tak to ujmę, się wypowiadasz i robisz niekończący się off top? Coś mi się wydaje ,że jesteś tu wybitnie nie na miejscu.... No chyba ,że podzielisz sie swoją statystyką
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 13:53   #696
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po prostu nazywam to zjawisko po imieniu. Co 4 studentka podobno dorabia na prostytucji. Oczywiście możemy stwierdzić, że to nie puszczanie - to po prostu takie ot, dorabianie biednej studentki, która lubi seks. Nikomu krzywda się nie dzieje, więc wszystko jest OK.
Seks za kasę ma swoją nazwę-prostytucja.

Słuchaj, ta dyskusja nie ma sensu. Jak masz ochotę nas obrażać to zapraszam do Wrocławia, powiesz mi prosto w twarz, że jestem puszczalską dziwką, dostaniesz ode mnie w pysk. Wszyscy będą szczęśliwi-Ty, bo zbawiasz świat, ja bo wreszcie Ci odpowiem, jak sie odpowiada na takie zniewagi. A jak Ci będzie mało, to Cię zapoznam z TŻtem i przedyskutujecie kwestię szacunku do kobiet.

Inne rozwiązania nie mają sensu.
Póki co-wizażu, dziękuję za listę ignorowanych, życie jest łatwiejsze i przyjemniejsze.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 13:56   #697
motyla
Zakorzenienie

motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 13:57   #698
otoMati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Mam rozumieć, że postrzegasz świat w następujący sposób: albo będziesz uprawiać seks z kim chcesz, nawet na 1 randce - albo będziesz porządną kurą domową, która gotuje leniwemu, zachlanemu piwem grubasowi obiadki w pośpiechu, tak? Innych możliwości oczywiście nie ma.
eeee wiesz co - dzisiaj takie czasy ze jak panna sie nie "seksi" bez randki to znaczy ze cnotka

jednak faceci sa normalniejsi bo akceptuja "inne" zachowania innych ludzi ...
otoMati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 14:02   #699
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Dopamine skończ już umoralniać i wciskać nam swoje pojęcie "norm" i "puszczania" się bo to sensu nie ma.
No w tym momencie pytam - jaka jest dla Was definicja puszczania - jaką kobietę nazwałybyście puszczalską i prowadzącą się źle?

Tylko proszę, bez wykrętów i pisania o 14 latkach z dyskotek.

Cytat:
Słuchaj, ta dyskusja nie ma sensu. Jak masz ochotę nas obrażać
W kwestii obrażania wypowiadałem się już kilka razy.
Dyskusja z Tobą rzeczywiście nie ma sensu, ale chętnie poczekam na kogoś, to będzie potrafił rozmawiać na poziomie

I w zacytowanym przeze mnie fragmencie nie widzę Twojej wypowiedzi.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 14:10   #700
Sylwia139
Zadomowienie

GG do Sylwia139

no to ja też się wypowiem
a więc tak:

1. około 10
2. 2
3. 1
4. 0
5. 0

ale ja młodziutka jestem, dopiero 18 lat, więc mam jeszcze czas
Sylwia139 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 14:18   #701
shirleyyy
Rozeznanie

Cytat:
No w tym momencie pytam - jaka jest dla Was definicja puszczania - jaką kobietę nazwałybyście puszczalską i prowadzącą się źle?

Dyskusja z Tobą rzeczywiście nie ma sensu, ale chętnie poczekam na kogoś, to będzie potrafił rozmawiać na poziomie

a co to kurna ma za znaczenie dla ciebie?!!! Przecież ty już masz swoje jedyne i prawdziwe i jedynie słuszne "normy"
Zresztą jakbyś czytał uważnie posty to byś się dopatrzył ,że już co niektóre próbowały ci przekazać jaka kobieta jest dla nich "puszczalska"....
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...

Edytowane przez shirleyyy
Czas edycji: 2011-08-31 o 14:20
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 14:58   #702
prettysimple
Zadomowienie

Taaa... taka i taka, ale nie ja, o nie ;P;P;P.
Stary 2011-08-31, 15:01   #703
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prettysimple Pokaż wiadomość
Taaa... taka i taka, ale nie ja, o nie ;P;P;P.
Dla mnie jedyna kobieta puszczająca się to ta, która przymuje korzyści za seks.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-08-31, 15:17   #704
aptrp
Rozeznanie

A np. taka, która zdradza swojego partnera?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 15:23   #705
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
A np. taka, która zdradza swojego partnera?
Na taką mam wiele innych określeń, potępiam takie zachowanie, ale DLA MNIE puszczanie się= seks za korzyści.
Li i jedynie.
Stary 2011-08-31, 15:27   #706
Bananalama
jestę wieszczę

Dam Ci przykład "puszczalskiej". Nawet dwa. Na owy kolokwializm od biedy zasługuje znajoma, która przez 4 lata spotykała się z chłopakiem, dwa lata byli zaręczeni, wzięli teraz ślub. Przez 6 lat znajoma "gościła w alkowie" pół miasta, oczywiście bez wiedzy chłopaka. Zdradzała.
Druga to dziewuszka, która otwarcie mówi, że sypia z facetami za kasę i prezenty.
Mam natomiast znajomą, która co tydzień ma innego partnera ot tak. Jej kontakty intymne nie mają żadnego wpływu na to, jak ją oceniam. Jej sprawa, ja się nie wtrącam. Moje lubię/nie lubię odnosi się tylko do jej stosunku do mnie.
Z tym podejściem żyje mi się całkiem dobrze. Nikomu nie zakładam liczników w pochwie i nie szpieguję cudzej spermy

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 16:30   #707
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Nikomu nie zakładam liczników w pochwie i nie szpieguję cudzej spermy
zwariowałaś? a czyją pochwą masz się interesować, jak nie cudzą?? cudze genitalia są najważniejsze!

Stary 2011-08-31, 16:42   #708
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
zwariowałaś? a czyją pochwą masz się interesować, jak nie cudzą?? cudze genitalia są najważniejsze!

Masz rację, to przez mój egoizm. Walczę z tym

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2011-08-31, 17:04   #709
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:

to dość ciężkie pytanie. Bo każdy ma inne potrzeby, poglądy.
Ale mam koleżankę, która na jednej imprezie przespala się z 7 facetami,żeby ją polubili jak dla mnie i ona i oni są puszczalscy.
dziewczyna, która za kasę i prezenty sypia z facetami to dziwka. (może i ma swoje powody, ale takie są fakty)
puszczalska to też dla mnie taka, która sypia z facetami bo wydaje jej się,ze to sposób na związek
jesli kobieta ma duże potrzeby a nie jest w związku to nie przeszkadza mi,że spotyka się z różnymi mężczyznami.Albo kobieta, ktora zdradza
każdy ma prawo wyboru - ja bym nie chciala byc z facetem, który korzystał z sytuacji
Cytat:
Dam Ci przykład "puszczalskiej". Nawet dwa. Na owy kolokwializm od biedy zasługuje znajoma, która przez 4 lata spotykała się z chłopakiem, dwa lata byli zaręczeni, wzięli teraz ślub. Przez 6 lat znajoma "gościła w alkowie" pół miasta, oczywiście bez wiedzy chłopaka. Zdradzała.
Druga to dziewuszka, która otwarcie mówi, że sypia z facetami za kasę i prezenty.
Mam natomiast znajomą, która co tydzień ma innego partnera ot tak. Jej kontakty intymne nie mają żadnego wpływu na to, jak ją oceniam. Jej sprawa, ja się nie wtrącam. Moje lubię/nie lubię odnosi się tylko do jej stosunku do mnie.
Z tym podejściem żyje mi się całkiem dobrze. Nikomu nie zakładam liczników w pochwie i nie szpieguję cudzej spermy
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 17:04   #710
klaudioszek
Raczkowanie

1. ok 30
2. ok 8
3. ok 6
4. 2
5. 2
klaudioszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 17:05   #711
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację, to przez mój egoizm. Walczę z tym
(nie)mała obsesja na punkcie cudzego życia seksualnego jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Stary 2011-08-31, 17:13   #712
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
(nie)mała obsesja na punkcie cudzego życia seksualnego jeszcze nikomu nie zaszkodziła
dokładnie zagladanie przez dziurkę od klucza też nie jest złe
Stary 2011-08-31, 17:18   #713
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
chętnie poczekam na kogoś, to będzie potrafił rozmawiać na poziomie
Ale na pewno nie na tym wątku, bo nie chcemy tutaj offtopu
Wydaje mi się, że dla ciebie osoba "na poziomie" to taka, która będzie miała takie samo zdanie jak ty.
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 17:21   #714
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uważam, że jest odwrotnie. Osoby, które uprawiają seks tylko z miłości i w długoterminowych związkach, po prostu mają mniejszą liczbę partnerów seksualnych, bo miłość nie zdarza się codziennie. Mistycyzm to jest może dla Ciebie, zaręczam Ci, że dla osób które uprawiają seks z miłości jest to standard i norma. Myślę, że tak to zniekształcasz, bo jest to dla Ciebie niedostępne.

To już Twój i tylko Twój problem.

Ironia może być atakiem.

Bo piszesz bzdury od rzeczy, że nic nie da się opisać obiektywnie, bo wszystko jest subiektywne, natura ludzka jest nieodgadniona i tajemnicza.

To Ty czytaj ze zrozumieniem. Nikt tutaj nie pisał o niczyjej konkretnie seksualności. To osoby, które sie tutaj wypowiadają biorą wypowiedzi do siebie. Nikt nikogo nie wypytywał o niczyje życie seksualne, bo każdy się tutaj tym życiem seksualnym dzieli z innymi. Nie ma żadnego wtrącania w czyjeś 'zacisze', wobec tego, na temat informacji udzielonych na forum PUBLICZNYM każdy może się wypowiedzieć I TO NIE JEST WTRĄCANIE. Forum nie jest niczyim prywatnym pamiętnikiem.

Dla niektórych jest to bardzo prosta zależność.

Nie wiem jak ma się robienie komuś czegoś złego do puszczania się.

Nie jest niedostępne. Uprawiała ( i nadal to robię) seks z miłości. jest lepszy, ale nadal nie ma w nim mistycyzmu, ani tego tajemniczego czegoś. Seks to seks.

Po pierwsze nie problem A po drugie sądząc po twoim unoszeniu się za bardzo się tym 'moim' 'problemem' interesujesz.

No tak- zraniłam Cię dogłębnie - ironią.

Dlaczego bzdury? Twoim subiektywnym mniemaniem bzdury, moim subiektywnym mniemaniem bzdury piszesz Ty- widzisz ile subiektywizmu? I oczywiście, że wszystko jest względne- niektórzy za bardzo się po prostu boją zaakceptować tę prawdę.

Zluzuj bo unosisz się jak balon z helem

A dla niektórych nie. Amen.

Skoro jest niemoralne to powinno robić coś złego. Jeśli nie robi to nie jest niemoralne- widzisz sam zaczynasz w swoich wypowiedziach między wierszami przyznawać mi rację
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 17:28   #715
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Ale na pewno nie na tym wątku, bo nie chcemy tutaj offtopu
Wydaje mi się, że dla ciebie osoba "na poziomie" to taka, która będzie miała takie samo zdanie jak ty.
problem w tym, że żadna z dziewczyn raczej nie zejdzie do tak niskiego poziomu

how low can you go chciałoby się rzec
Stary 2011-08-31, 19:51   #716
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Nie wiem jak temat seksualności, o której rozmawiamy, wiąże się ze wstawaniem o 5 rano, czy z robieniem obiadu. Pojechałaś stereotypowo, a nadal nie wiadomo kto to jest kobieta, która dobrze się prowadzi.

Sprawdź w słowniku znaczenie słowa ironia a potem odpowiadaj na mój post.

Cytat:

Czasem trzeba nazwać coś po imieniu.
Po imieniu to możesz kogoś zawołać na ulicy zamiast krzyczeć za nim "Tej!" (poznańskie zwyczaje ).
Rozróżniasz seks dla przyjemności od seksu dla korzyści materialnych? Czy należysz do typu ludzi glęboko wierzących że tylko mężczyzna ma radość z seksu?

A co do seksu na pierwszej randce, takie trochę inne pytanie: Czy całowanie się na pierwszej randce to już puszczanie się? A petting? Czy dopiero pełen stosunek? Hmh?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 20:13   #717
Bananalama
jestę wieszczę

"chętnie poczekam na kogoś, to będzie potrafił rozmawiać na poziomie"

Chyba na poziomie ściółki leśnej, albo dna stawu hodowlanego . Ewentualnie na poziomie cudzych gaci.
Tak naprawdę to chyba tylko 2 lub 3 osoby na tym wątku piszą poniżej pewnego poziomu. Na pewno nie jest to ta, której chciałeś to zarzucić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 20:23   #718
aptrp
Rozeznanie

No, na przykład ja. I w zasadzie jako facet rozumiem Dopamine99, ale też rozumiem dziewczyny, które lubią seks. To znaczy - wydaje mi się, że jednak racja jest trochę bardziej po kobiecej stronie, choć nie ukrywam, że wolałbym, żebyście wszystkie były dziewicami (lub prawie-dziewicami) :P
To tyle mojego żenującego komentarza :P
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 20:27   #719
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
No, na przykład ja. I w zasadzie jako facet rozumiem Dopamine99, ale też rozumiem dziewczyny, które lubią seks. To znaczy - wydaje mi się, że jednak racja jest trochę bardziej po kobiecej stronie, choć nie ukrywam, że wolałbym, żebyście wszystkie były dziewicami (lub prawie-dziewicami) :P
To tyle mojego żenującego komentarza :P
a my byśmy chciały,żebyście byli nieskalanymi prawiczkami nieoglądającymi się za kobietamiwpatrzonymi w swoją ukochaną
Stary 2011-08-31, 20:34   #720
Bananalama
jestę wieszczę

No problem. Są takie zabiegi przywracania błony .
Przeciętny Polak zakłada rodzinę (bierze ślub itp.) jak już ma się za co utrzymać. Jakbyśmy wszystkie były dziewicami do ślubu, to by Wam panowie ręce poodpadały

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości