![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
Dorosła osoba to ta która skończyła 18 lat
![]() ![]() ![]() Dorosły =/= dojrzały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
odpowiedzialność moralna,czy prawna
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
jesli ktoś został nauczony odpowiedzialności za cudze zycie np psa,to wątpię,aby inaczej patrzył w przyszłości na życie swojego dziecka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
Z iloma ludźmi...
1. ...całowałaś się? 4 2. ...odważniej dotykałaś? 4 3. ...uprawiałaś petting? 3 4. ...uprawiałaś seks oralny? 2 5. ...uprawiałaś normalny seks? 1
Edytowane przez elle elle Czas edycji: 2011-08-31 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam rozumieć, że postrzegasz świat w następujący sposób: albo będziesz uprawiać seks z kim chcesz, nawet na 1 randce - albo będziesz porządną kurą domową, która gotuje leniwemu, zachlanemu piwem grubasowi obiadki w pośpiechu, tak? Innych możliwości oczywiście nie ma. ![]() Cytat:
Czasem trzeba nazwać coś po imieniu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Rozeznanie
|
Ejj jestem zmęczona już tymi tyradami......Dopamine skończ już umoralniać i wciskać nam swoje pojęcie "norm" i "puszczania" się bo to sensu nie ma. Wątek ciebei się nie tyczy więc po hugo ,ze tak to ujmę, się wypowiadasz i robisz niekończący się off top? Coś mi się wydaje ,że jesteś tu wybitnie nie na miejscu.... No chyba ,że podzielisz sie swoją statystyką
![]()
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchaj, ta dyskusja nie ma sensu. Jak masz ochotę nas obrażać to zapraszam do Wrocławia, powiesz mi prosto w twarz, że jestem puszczalską dziwką, dostaniesz ode mnie w pysk. Wszyscy będą szczęśliwi-Ty, bo zbawiasz świat, ja bo wreszcie Ci odpowiem, jak sie odpowiada na takie zniewagi. A jak Ci będzie mało, to Cię zapoznam z TŻtem i przedyskutujecie kwestię szacunku do kobiet. Inne rozwiązania nie mają sensu. Póki co-wizażu, dziękuję za listę ignorowanych, życie jest łatwiejsze i przyjemniejsze.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jednak faceci sa normalniejsi bo akceptuja "inne" zachowania innych ludzi ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko proszę, bez wykrętów i pisania o 14 latkach z dyskotek. Cytat:
Dyskusja z Tobą rzeczywiście nie ma sensu, ale chętnie poczekam na kogoś, to będzie potrafił rozmawiać na poziomie ![]() I w zacytowanym przeze mnie fragmencie nie widzę Twojej wypowiedzi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
no to ja też się wypowiem
![]() a więc tak: 1. około 10 2. 2 3. 1 4. 0 5. 0 ale ja młodziutka jestem, dopiero 18 lat, więc mam jeszcze czas ![]()
![]() |
#701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co to kurna ma za znaczenie dla ciebie?!!! Przecież ty już masz swoje jedyne i prawdziwe i jedynie słuszne "normy" ![]() Zresztą jakbyś czytał uważnie posty to byś się dopatrzył ,że już co niektóre próbowały ci przekazać jaka kobieta jest dla nich "puszczalska"....
"But you didn't have to cut me off Make out like it never happened And that we were nothing I don't even need your love But you treat me like a stranger"... Edytowane przez shirleyyy Czas edycji: 2011-08-31 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
Taaa... taka i taka, ale nie ja, o nie ;P;P;P.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie jedyna kobieta puszczająca się to ta, która przymuje korzyści za seks.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
A np. taka, która zdradza swojego partnera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Na taką mam wiele innych określeń, potępiam takie zachowanie, ale DLA MNIE puszczanie się= seks za korzyści.
Li i jedynie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
jestę wieszczę
|
Dam Ci przykład "puszczalskiej". Nawet dwa. Na owy kolokwializm od biedy zasługuje znajoma, która przez 4 lata spotykała się z chłopakiem, dwa lata byli zaręczeni, wzięli teraz ślub. Przez 6 lat znajoma "gościła w alkowie" pół miasta, oczywiście bez wiedzy chłopaka. Zdradzała.
Druga to dziewuszka, która otwarcie mówi, że sypia z facetami za kasę i prezenty. Mam natomiast znajomą, która co tydzień ma innego partnera ot tak. Jej kontakty intymne nie mają żadnego wpływu na to, jak ją oceniam. Jej sprawa, ja się nie wtrącam. Moje lubię/nie lubię odnosi się tylko do jej stosunku do mnie. Z tym podejściem żyje mi się całkiem dobrze. Nikomu nie zakładam liczników w pochwie i nie szpieguję cudzej spermy ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Masz rację, to przez mój egoizm ![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam koleżankę, która na jednej imprezie przespala się z 7 facetami,żeby ją polubili ![]() dziewczyna, która za kasę i prezenty sypia z facetami to dziwka. (może i ma swoje powody, ale takie są fakty) puszczalska to też dla mnie taka, która sypia z facetami bo wydaje jej się,ze to sposób na związek jesli kobieta ma duże potrzeby a nie jest w związku to nie przeszkadza mi,że spotyka się z różnymi mężczyznami.Albo kobieta, ktora zdradza każdy ma prawo wyboru - ja bym nie chciala byc z facetem, który korzystał z sytuacji ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
1. ok 30
2. ok 8 3. ok 6 4. 2 5. 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest niedostępne. Uprawiała ( i nadal to robię) seks z miłości. jest lepszy, ale nadal nie ma w nim mistycyzmu, ani tego tajemniczego czegoś. Seks to seks. Po pierwsze nie problem ![]() No tak- zraniłam Cię dogłębnie - ironią. Dlaczego bzdury? Twoim subiektywnym mniemaniem bzdury, moim subiektywnym mniemaniem bzdury piszesz Ty- widzisz ile subiektywizmu? I oczywiście, że wszystko jest względne- niektórzy za bardzo się po prostu boją zaakceptować tę prawdę. Zluzuj bo unosisz się jak balon z helem ![]() A dla niektórych nie. Amen. Skoro jest niemoralne to powinno robić coś złego. Jeśli nie robi to nie jest niemoralne- widzisz sam zaczynasz w swoich wypowiedziach między wierszami przyznawać mi rację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() how low can you go chciałoby się rzec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | ||
zuy mod
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozróżniasz seks dla przyjemności od seksu dla korzyści materialnych? Czy należysz do typu ludzi glęboko wierzących że tylko mężczyzna ma radość z seksu? A co do seksu na pierwszej randce, takie trochę inne pytanie: Czy całowanie się na pierwszej randce to już puszczanie się? A petting? Czy dopiero pełen stosunek? Hmh?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
jestę wieszczę
|
"chętnie poczekam na kogoś, to będzie potrafił rozmawiać na poziomie"
Chyba na poziomie ściółki leśnej, albo dna stawu hodowlanego ![]() Tak naprawdę to chyba tylko 2 lub 3 osoby na tym wątku piszą poniżej pewnego poziomu. Na pewno nie jest to ta, której chciałeś to zarzucić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Rozeznanie
|
No, na przykład ja. I w zasadzie jako facet rozumiem Dopamine99, ale też rozumiem dziewczyny, które lubią seks. To znaczy - wydaje mi się, że jednak racja jest trochę bardziej po kobiecej stronie, choć nie ukrywam, że wolałbym, żebyście wszystkie były dziewicami (lub prawie-dziewicami
![]() To tyle mojego żenującego komentarza :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
jestę wieszczę
|
No problem. Są takie zabiegi przywracania błony
![]() Przeciętny Polak zakłada rodzinę (bierze ślub itp.) jak już ma się za co utrzymać. Jakbyśmy wszystkie były dziewicami do ślubu, to by Wam panowie ręce poodpadały ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.