Mazidla dostepne w Niemczech :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 18:26   #4591
desti
Zakorzenienie

Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)

Maja przy tych upalach to dosc trudno sie nie swiecic chyba, ze sie caly czas w klimatyzowanych pomieszczeniach siedzi

woww... tego nie slyszalam, zeby 23 swinkowala
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 18:32   #4592
Luba
Zakorzenienie

Moni ten krem po goleniu z aldika jest świetny! Dzieki!
Zostałam pogryziona dośc dotkliwie przez meszki i kiedy już te ugryzienia (z biedą) się podgoiły, okazało się, że ten krem łagodzi swędzenie spowodowane ugryzieniami, byłam w szoku

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 18:59   #4593
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
Maja przy tych upalach to dosc trudno sie nie swiecic chyba, ze sie caly czas w klimatyzowanych pomieszczeniach siedzi

woww... tego nie slyszalam, zeby 23 swinkowala
no wlasnie,moze to i pogoda,chociaz u mnie dzis pochmurno bylo i padalo pare razy...ale u Ciebie to prawdziwe lato,widzialam w pogodzie...

Kupilam wczoraj podklad Catrice,jakis HD,podobno fajny,ale jeszcze nie probowalam..
Stary 2011-08-26, 20:26   #4594
desti
Zakorzenienie

Catrice HD ?? ... nie slyszalam o takim...
Stary 2011-08-26, 20:33   #4595
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Catrice HD ?? ... nie slyszalam o takim...
Pokrecilam Nazywa sie Photo Finish
http://www.catrice.eu/products/face/...ation-050.html
Stary 2011-08-26, 21:36   #4596
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
tak tez myslalam ...

-> http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...oundation.html

-> http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...e-w-akcji.html
Stary 2011-08-27, 10:12   #4597
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
Moni,moge sie przejsc po moich aptekach,albo wpadaj na kawke,to przy okazji zalatwisz sobie probki

Niestety bialego jelenia mama nie upolowala-znajoma aptekarka probowala zamowic,ale w hurtowniach nie maja
Maja to szpisz sobie prosze te nazwy i jak bedziesz biegac po miescie to pytaj o te probki, nawet po 2szt z kazdego bylo by fajnie, jak nie to chodz po jednej, zebym moga wyprobowac jak sie tzo to bedzie u mnie zachowywac. Z Avene musze sie porzegnac, zmiana foruly nie jest kompatybilna z moim makijazem i to ze wszystkimi rzeczami jakie posiadam. Kiedy na kawke wpadne , nie wiem, wiec mysle ze szybciej ty sama przy lataniu po miescie mi skompletujesz ;o) a jeleniem sie nie przejmuj, jak mi te probki dorwiesz to ja juz bede przeszczesliwa ;o)

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Moni ten krem po goleniu z aldika jest świetny! Dzieki!
Zostałam pogryziona dośc dotkliwie przez meszki i kiedy już te ugryzienia (z biedą) się podgoiły, okazało się, że ten krem łagodzi swędzenie spowodowane ugryzieniami, byłam w szoku
To ciesze sie ze ci spasowal. ja tego produktu nie znam, on byl pierwszy raz, mysle ze bede co pol roku rzucac jesli sie przyjal, to sobie pozniej zapasy bedziesz mogla robic. We czwartek rzucili znow produkty z Urea. Jesli lubisz apteczne rzeczy z Urea to polecam isc do Aldi Süd( w Nord maja byc chyba w poniedzialek) i zakupic co nie co. krem do rak i nog ma parabeny, ale pozostale produkty nie. Myslalam zeby sobie znow balsam zakupic, ale ja mam jedna Neutrogene zuzyta w 1/3 butla o poj. 400ml i z PL przywiozlam sobie butle 250ml z olejem sezamowym( u nas tego nie ma) i jeszcze po zimie mam resztki tez wielkiej butli mleczka granatowego NIvea, wiec z ciezkim sercem odlozylam butelki tego balsamu. No ilez mozna bunkrowac? neutrogena mi tez pasuje, bo ladnie mi odzywia skore na lydkach i wlosy prawie nie wrastaja, do tego jakos tak nawilza i zmiekcza piety, jak juz jestem w lozku to smaruje dodatkowo kremem do stop Neutrogena i prawie piety mam jak za dawnych czasow. Niestety z wiekiem mi bardzo skora rogowacieje. Te mocznikowe rzeczy byly super, zuzylam chyba ze 3 tubki kremu do stop, ale przy ostatniej to juz jakos sie dzialanie oslabilo, ale ja naprawde mam wymagania w tej kwesti, jak ktos nie ma takiego problemu jak ja to bedzie zadowolony, a cena tych produktow jest smieszna, w porownaniu z aptecznymi rzeczami i pojemnosci wieksze. Jak tolerujesz dobrze mocznik, to polecam wyprobowac, kolejrzy rzut bedzie za pol roku ;o)
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 15:33   #4598
lovebird
Zakorzenienie

Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić, bo w sumie mazidło to to nie jest, ale myślę, że możecie się orientować w zakupach w Schleckerze
Otóż w nowej gazetce (od 05.09) jest promocja pasty do zębów i generalnie wygląda to tak: zdjęcie owej pasty, obok podpis "Elmex/Aronal Mundhygiene-Set*" i poniżej dopisek "*mit Coupon-Nr. 0955". I tu moje pytanie - co to za kupon/skąd go mogę wziąć? W gazetce nic takiego nie zauważyłam

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 18:15   #4599
*majka*
Zakorzenienie

Troche mialam stracha,czytajac Twoj opis,ze i mi zapach nie podejdzie,ale jest ok,nie przeszkadza mi
testuje sobie teraz tego Photo Finish i musze stwierdzic,ze to bardzo fajny podklad!

Fajny kolor ma ten Mat Lumiere Uzywasz go jeszcze? Jak sie spisuje?Tym razem przejrzalam bloga,ale nie znalazlam za duzo info o tym podkladzie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Maja to szpisz sobie prosze te nazwy i jak bedziesz biegac po miescie to pytaj o te probki, nawet po 2szt z kazdego bylo by fajnie, jak nie to chodz po jednej, zebym moga wyprobowac jak sie tzo to bedzie u mnie zachowywac. Z Avene musze sie porzegnac, zmiana foruly nie jest kompatybilna z moim makijazem i to ze wszystkimi rzeczami jakie posiadam. Kiedy na kawke wpadne , nie wiem, wiec mysle ze szybciej ty sama przy lataniu po miescie mi skompletujesz ;o) a jeleniem sie nie przejmuj, jak mi te probki dorwiesz to ja juz bede przeszczesliwa ;o)
Moni,jak nie zapomne to jutro pojde do apteki Do wczoraj byl u nas Schützenfest,wiec wszystko pozamykane bylo

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2011-08-31 o 18:18
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 19:37   #4600
201608040942
Konto usunięte

Ok Majka, jak nie w jednej to w drugiej, masz tych aptek troche ;o) a ja do ciebie moze za tydzien albo dwa wpadne na kawke, sie zobaczy kiedy.
Stary 2011-08-31, 20:09   #4601
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ok Majka, jak nie w jednej to w drugiej, masz tych aptek troche ;o) a ja do ciebie moze za tydzien albo dwa wpadne na kawke, sie zobaczy kiedy.
Zgadza sie,ale nie we wszystkich maja lpr
Na kawke zapraszam w przyszlym tyg Potem mamita bedzie u nas,a po 20stym wybywamy na urlop

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 20:28   #4602
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny kolor ma ten Mat Lumiere Uzywasz go jeszcze? Jak sie spisuje?Tym razem przejrzalam bloga,ale nie znalazlam za duzo info o tym podkladzie
chanelowy mat lumiere ?? ... nie uzywam ... polecial jak wiele innych rzeczy do mojej mamy, bo dla mnie byl za ciemny, no i ja nie uzywam praktycznie podkladow... pozostal mi tylko Lancome TM i Guearlain co mam go od Urbi... aaaaa... i mamy jeszcze nowy NYX HD ale jeszcze do niego nie doszlam ... bo go tez od Urbi dostalam z wymianki
Stary 2011-09-01, 08:34   #4603
201608040942
Konto usunięte

Majka moge wpasc jak mama bedzie. Przyszly tydzien jest taki nie za bardzo. W poniedzielak rano musze do lekarza od zylakow i musze malego zabrac ze soba, po poludniu z malym na kontrole do urlopoga, a jeszcze musze sie zoprientowac czy sie juz turnen nie zaczyna, wiec przejade sie do szkoly na 18-ta z malym, jak bedzie mial turnen to go zostawie jak nie wrocimy do domu. w srode z malym do logopedy, a w czwartek pierwszy dzien szkoly, w piatek po zwyklej szkole jedziemy do polskiej szkoly. jak widziosz tylko wtorek spokojny i niech on juz tak zostanie. Nie chce kombinowac ;o)

Edytowane przez 201608040942
Czas edycji: 2011-09-01 o 08:35
Stary 2011-09-01, 09:33   #4604
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
chanelowy mat lumiere ?? ... nie uzywam ... polecial jak wiele innych rzeczy do mojej mamy, bo dla mnie byl za ciemny, no i ja nie uzywam praktycznie podkladow... pozostal mi tylko Lancome TM i Guearlain co mam go od Urbi... aaaaa... i mamy jeszcze nowy NYX HD ale jeszcze do niego nie doszlam ... bo go tez od Urbi dostalam z wymianki
tego Nyxa HD ogladalysmy z Sylwia ostatnio,przetestuj koniecznie i zdaj relacje
Sylwia kupila z tej serii korektor zolty,super rozswietla okolice oczu! Tez nad nim mysle,ale u mnie duzo korektorow zbiera sie pod oczami no i nie wiem,czy sie skusic...
Stary 2011-09-01, 11:11   #4605
NieLubieRodzynek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić, bo w sumie mazidło to to nie jest, ale myślę, że możecie się orientować w zakupach w Schleckerze
Otóż w nowej gazetce (od 05.09) jest promocja pasty do zębów i generalnie wygląda to tak: zdjęcie owej pasty, obok podpis "Elmex/Aronal Mundhygiene-Set*" i poniżej dopisek "*mit Coupon-Nr. 0955". I tu moje pytanie - co to za kupon/skąd go mogę wziąć? W gazetce nic takiego nie zauważyłam
Na początek - witam dziewczyny!!
Nieśmiale podczytuję "niemieckie" wątki od jakiegoś czasu więc myślę, że wypada się już przywitać Mieszkam od 2 miesięcy w Hamburgu.

Co do zacytowanego, to byłam wczoraj w Schleckerze i była promocja na szampon Syos męski - z kuponem 1 euro taniej. No i te kuponiki były przymocowane pod tym szamponen, przy cenie Przy kasie pani nabiła szampon i spisała jakiś kod z tego kuponu chyba i tyle
NieLubieRodzynek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 16:54   #4606
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NieLubieRodzynek Pokaż wiadomość
Co do zacytowanego, to byłam wczoraj w Schleckerze i była promocja na szampon Syos męski - z kuponem 1 euro taniej. No i te kuponiki były przymocowane pod tym szamponen, przy cenie Przy kasie pani nabiła szampon i spisała jakiś kod z tego kuponu chyba i tyle
dziękuję za odpowiedź przejdę się tam w poniedziałek i zobaczę, a jak nie będzie nic takiego, to zapytam ekspedientki

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 17:40   #4607
desti
Zakorzenienie

Cytat:
tego Nyxa HD ogladalysmy z Sylwia ostatnio,przetestuj koniecznie i zdaj relacje
Sylwia kupila z tej serii korektor zolty,super rozswietla okolice oczu! Tez nad nim mysle,ale u mnie duzo korektorow zbiera sie pod oczami no i nie wiem,czy sie skusic...
korektor w sloiczku tez mam, tylko 01 porcelain ... a podklad moze w koncu przetestuje, bo ciagle o nim zapominam...
Stary 2011-09-02, 19:33   #4608
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dziewczyny, bylam wczoraj w SuperPharmie i maja plyn micelarny Biodermy za 60 zl...

Monika u nas w aptece maja Bialego Jelenia Chcialabys?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 19:33   #4609
*majka*
Zakorzenienie

Moni,bylam dzis zebrac po aptekach za probkami,nie powiem,zeby ochoczo dawali,ale cos tam mam Z poszukiwanych przez Ciebie mam ten dla dzieci i anthelios xl Creme.Oprocz tego dali mi jeszcze Anthelios Ac 30 SPF Bylam w 6 aptekach-masakra normalnie jak trzeba sie prosic
Jedna pani z wasem przekonywala mnie,ze teraz w ogole probek nie ma i ze trzeba kupic pelnowymiarowe opakowanie,a jesli mi nie podpasi,to bez problemu moge zwrocic... pffffff
Podrzuc adres na PW

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bylam wczoraj w SuperPharmie i maja plyn micelarny Biodermy za 60 zl...
Moja mamita kupila w interentowej aptece 500ml za niecale 40 zl

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2011-09-02 o 19:34
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 08:38   #4610
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Monika u nas w aptece maja Bialego Jelenia Chcialabys?

Nie kochana nie kupuej, moze w zimie jak bede w PL( jesli bede) to znajde ta wersje o ktora mi chodzi.

Cytat:
Moni,bylam dzis zebrac po aptekach za probkami,nie powiem,zeby ochoczo dawali,ale cos tam mam Z poszukiwanych przez Ciebie mam ten dla dzieci i anthelios xl Creme.Oprocz tego dali mi jeszcze Anthelios Ac 30 SPF Bylam w 6 aptekach-masakra normalnie jak trzeba sie prosic
Jedna pani z wasem przekonywala mnie,ze teraz w ogole probek nie ma i ze trzeba kupic pelnowymiarowe opakowanie,a jesli mi nie podpasi,to bez problemu moge zwrocic... pffffff
Podrzuc adres na PW

Moja mamita kupila w interentowej aptece 500ml za niecale 40 zl

Maja w mojej mi powiedzieli ze wszystkie probki im zaraz na poczatku lata poszly. Nie rozumiem czemu im firmy nie dostaraczaja regularnie. przeciez ludzie jezdza i zima do cieplych krajow i filtrow potrzebuja. Ja rozumiem ze mozna kupic i poddac jak nie podejdzie, ale nie mam ochoty latac z kazdym produktem. Po ktoryms tam razie beda na mnie patrzec jak na nie wiem kogo, ze znow kupilam cos drogiego i oddaj i musza mi cala kase za uzywany produkt oddac. chyba 2 razy z takiej mozliwosci skorzystalam, ale ilez mozna?
Fajnie ze chodz ten dla dzieci i wersja do geby udalo ci sie zdobyc, a ten SPF 30 to ciekawe co to, nazwa mi nie znana.
A to nie chcesz zebym cie odwiedzial i osobiscie odebrala probki?
Stary 2011-09-03, 09:10   #4611
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Maja w mojej mi powiedzieli ze wszystkie probki im zaraz na poczatku lata poszly. Nie rozumiem czemu im firmy nie dostaraczaja regularnie. przeciez ludzie jezdza i zima do cieplych krajow i filtrow potrzebuja. Ja rozumiem ze mozna kupic i poddac jak nie podejdzie, ale nie mam ochoty latac z kazdym produktem. Po ktoryms tam razie beda na mnie patrzec jak na nie wiem kogo, ze znow kupilam cos drogiego i oddaj i musza mi cala kase za uzywany produkt oddac. chyba 2 razy z takiej mozliwosci skorzystalam, ale ilez mozna?
Fajnie ze chodz ten dla dzieci i wersja do geby udalo ci sie zdobyc, a ten SPF 30 to ciekawe co to, nazwa mi nie znana.
A to nie chcesz zebym cie odwiedzial i osobiscie odebrala probki?
Moni,tak jak pisalam,mi pasuje w przyszlym tyg tylko,potem bede zajeta,rodzinka tylko tydz bedzie i chce sie nimi nacieszyc
Stary 2011-09-05, 10:51   #4612
su$ka
Zakorzenienie

dziewczyny w sobote kupilam sobie w Hagel spray pogrubiajacy do wlosow Bad Head z Tigi i jestem z niego zadowolona (jak na jedno uzycie:P) u zastanawiam sie nad dokupieniem lotiony Blow dry z tej samej serii, ale boje sie, ze bedzie sklejal, zagladalam juz na KWC, ale moze ktos ma jakas opinie "na swiezo" ?

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:28   #4613
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

To znowu ja Tym razem chcę się zapytać o drogerie. Jakie jeszcze znacie oprócz DM i Rossmann'u?
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 17:02   #4614
cloche
Zakorzenienie

douglas, müller, schlecker... no, co tam jeszcze? ja bardzo lubie müllera, ogromny wybor kosmetykow i drogich i tanich, rowniez sporo firm eko, perfumy, ... no multum, zawsze dostaje tam oczoplasu...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 17:18   #4615
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

müller? pierwszy raz słyszę Pytam, bo szukam drogerii, w której będę mogła zrobić praktyki. W schlecker nie chcą praktykantów a w douglas nawet nie próbuję. Eh, ciężko jest.
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 17:30   #4616
cloche
Zakorzenienie

poszukaj tutaj: http://www.mueller.de/filialwelt/filialfinder.html czy maja blisko ciebie filiale
Stary 2011-09-29, 19:34   #4617
mmmll5
Raczkowanie

Dziewczyny ,ja tu jestem nowa,troche Was tu podczytuje i mam nadzeje ,ze ktoras mi pomoze.Otoz tyle czytalam ostatnio o BB kremach,ze wreszcie sie skusilam i na Ebayu kupilam jeden (skin79 Oriental Gold czycos).Kremik ma przybyc z Korei ,placilam paypalem i to juz ponad 3 tyg. a on jeszcze do nie nie dotarl.Czy to normalne ,ze to tak dlugo trwa?Sprzedawca opinie mial dobre ,wiec to chyba zaden naciagacz .Co myslicie?
mmmll5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 20:00   #4618
cloche
Zakorzenienie

dziewczyny kupowaly sporo z azji, niektore rzeczy - jak dobrze pamietam - dosc dlugo szly... i po paru tygodniach albo dochodzilo, albo trzeba bylo do zollamtu... mozesz napisac do sprzedawcy i sie zapytac, kiedy wyslal. a moze dziewczyny sie odezwa jeszcze. ja sie na tych wszystkich zollach nie rozumiem i tez nic mnie w sumie nie pociaga z azji, wiec nie zamawiam i mam spokoj!
Stary 2011-09-29, 21:44   #4619
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmll5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,ja tu jestem nowa,troche Was tu podczytuje i mam nadzeje ,ze ktoras mi pomoze.Otoz tyle czytalam ostatnio o BB kremach,ze wreszcie sie skusilam i na Ebayu kupilam jeden (skin79 Oriental Gold czycos).Kremik ma przybyc z Korei ,placilam paypalem i to juz ponad 3 tyg. a on jeszcze do nie nie dotarl.Czy to normalne ,ze to tak dlugo trwa?Sprzedawca opinie mial dobre ,wiec to chyba zaden naciagacz .Co myslicie?
od kogo kupowalas ?? paczki do nas niestety ida tak dlugo o czym na pewno tez bylo na stronie sprzedajacego, ze paczki do Europy czasami ida do miesiaca i faktycznie tak jest ... szczegolnie te z darmowa przesylka ida z azji na piechote ... a jakby do paczki przytulil sie zollamt to tez tyle trwa, aczkolwiek watpie zeby tak bylo, skoro masz w paczce tylko kren jeden kremik

Cloche clo sie placi za przesylki kolo 200 €, normalnie to placi sie tylko Mehrwertsteuer od wartosci paczki, w momencie oczywiscie jak paczka trafi do Zollamtu, bo przewaznie to przechodza z naklejka, ze sa zwolnione...
Stary 2011-09-29, 21:49   #4620
cloche
Zakorzenienie

pfff... jeszcze mehrwertsteuer! a niech se w .... wsadza... to w ogole glupi podatek... bo niby za co...
w kazdym razie dziekuje desti za wyjasnienia ja to bym chyba 5 razy cos nowego do smarowania zdazyla kupic, nim by jakis krem do mnie dotarl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości