|
|
#3751 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Flo, jak Ty masz dużo oczu!
Czemu nosisz okular, przecież ócz masz śliczny? Pzykładowo ja noszę żeby zakryć sińce pod oczami ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3753 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
My zawwsze bierzemy miarkę i mierzymy uda i tyłki przed zlotem ![]() Cytat:
Wróciłam z urodzin brata,obżarta ciastem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz co teraz jest straszno ale pociesz sie ze juz jest po zmianach ze Wasz remont Waszego mieszkanka że to juz jest Wasze i jest tak jak chcialas - ja bym sprzatałą z usmiechem an twarzy ze to sie na prawdę dzieje o kurtka skasowałąm se reszte Redzia - no mnie szokuje niezmiennie Twój brak zmiany w zachowaniu wobec niej - totalnie spróbuj to co Polly pisze - skończ sie tłumaczyc - skończ wchodzić w dyskusje i zobacz czy i jak to coś zmieni bo ja Ci współczuje że takim perfidiom faktycznie japy nie zakleisz ale z Twoim intelektem i Twoimi ripostami to ja nie poznaję Cie w tej tłumaczacej sie lasce - to ajk dwie inne kobiety Kto jak kto - ale myslałam ze Ty wystarczy ze jej dowalisz jedną z ripost i szach mat -a Ty tego nawet nie próbujesz |
||
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam czy jest jakaś szansa, że boski Mike
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Flo masz ładne oczy przecież , duże, ciemne, niepokojace , zazdroszczę i nie kumię o so Ci chozi
a spojrzenie to sowie takie , a nie złowieszcze żadneRejcz czytałam, nie przeanalizowałam jeszcze zasobów, ale żem przyjeła do wiadomości, wszystko coś rzekła...ale i tak podtrzymuję com rzekła ![]() Jesteś cudna . I już.
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. rozmówcy na poziomie - owszem chamowi który nas poniża - no proszę Cie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-31 o 23:13 |
|
|
|
|
#3759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może jest tak gigantyczny, że go nie widzę? ![]() A ojciec-czarodziej zwiał ![]() ![]() Cytat:
Współczuję takim ludziom, naprawdę...Bo to choroba umysłu, nie ciała...Zbieram się pomału, bo jutro pobudka wczesna...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poproszę o radę bo jutro farben party u fryzjerki i mam dzień bez koncepcji - serio zero wizji i sie oddam chyba w jej ręce no nie wiem co począć
|
|
|
|
|
#3763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
+ te oczy ad2. poszukam czegoś, ale wrzucę tylko na chwilę ![]() Cytat:
ten pryszcz to klontfa robi się raz na rok, ale zawsze w najnajnaj bardziej odpowiednim momencie, np. jakieś wesele, sylwester,wakacje itp., tak na codzień, to ja nie wiem co to pryszcze
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale radę co do ? koloru?
cóż jak powiem że w blondzie jesteś cudowna no, wiedziałam... na focie w albumie masz takie trochę ciemniejsze, to w którym jesteś jak gwiazda fimowa, ale nie wiem czy to włosy ciemmniejsze były czy fota tak wyszła.... coś pisałaś o zaróżowionych policzkach? to rozumiem czemu nie chcesz jasny blond, może ciemniejszy? ale blond nadal, moim zdaniem ciemne już od brązu odpadają
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za cenę biletu piórka se nie kupię ![]() A i w okularach ciemnych chadzam to cieniów własnych i nabytych i tak nie widać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-08-31 o 23:17 |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie można zobaczyć zdjęcia Flo?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3768 | |
|
Nindżopesz
|
Niby umie bo widziałam jak raz w ciągu 5 lat pastował
![]() Ona coś tam przebąkiwała, że żona musi o męża dbać. Cytat:
2. kurcze, no właśnie, muszę se to wbić do łba bo narazie ciągle powraca "starsze osoby się szanuje". Jeszcze mi się nie zacytowałaś z tymi ripostami - bo ja grzeczne dziecko jestem i nie pyskuję
|
|
|
|
|
#3769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i po wuj wzdychać? wzdechnąć to se i w domu mozesz bez wydawania kasy romantyzm jak prgnę zakwitnąć ![]() kup se paletkę Sleek teraz ![]() we albumie
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sowie spojrzenie ![]() ad2. się zgadzam w 100% Cytat:
w albumie prywatnym, ale nie rup tego, dla własnej zdrowotności
|
|
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Loozik, najpierw niech mnie znajdzie po tych drzwiach, w tym mieście
![]() Cytat:
Cytat:
Nie bawię się tak Zostaw do jutra wieczór ![]() Cytat:
Ps Chyba go zlokalizowałam ![]() Dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja taka romanticzna jezdem że łoj. Tylko mi kukardki różowej we wołos brakuje. ![]() Pod czarnym okularem i tak nie widać, to po co mnie paletka Sleek? ![]() Czekaj, a worki pod oczami da się nią zamalować? Jak się da, to ją bierę.
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
no dyc wiem - dlatemu sugeruję
![]() no jak to co? nadgarstki poza tym nic - ale mam to zaakceptowane - jednak no jak ludzie som mili i mówią o urodzie piękna piękna - to ja siem buntuję i se myslę no haloooooooo momencik - piękna to jest Mielcarz, Ashley Judd no nie wiem tam inne takie ale litoooooości nie ja - nie umiem przytaknąć, to się strasznie ze mną kłóci " że no tak tak jestem, dzięksy wiem" podobasz mi sie, niezła, spoko, luuz, nie w mym guscie ale łądnie, moze sie podobać - to zrozumiem ale peanów nie kumam fakt ze jestem pogodzona z tym że jestem jaka jestem i inna nie będę - nie oznacza ze sie podobam sobie - to chyba jest proste, zwyczajne i nie ja jedna tak mam nie napisze jednak dlaczemu - konkretnych kompleksów bo mówienie o nich sprawia ze potem ludzie tylko na to sie patrzą, skupiają uwagę to jest tak jak z krzywymi nogami Polly - jak kurde ma je krzywe to ma - i na ój mówić jej że nei ma skoro ma EDIT: i to nie jest kwestia przyjmowania komplementów - bo jak mi ktoś powie świetną masz torebkę ( Roz zapomniałąm pochwalic torebki, rewela) to mówię o dzięki, tez mi sie podoba, strasznie ją lubię. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-31 o 23:35 |
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co, że ja też bardzo często w okularach ciemnych łażę, w lato to prawie na okrągło (stop, wróć, raczej inaczej powinnam napisać, nie w lato, tylko jak świeci słońce to zawsze albo jak jest takie hmm rażące w oczy niebo, mimo, że słońce za chmurami to mnie to razi w oka ).Słuchaj jej, ona się zna, w końcu chyba 2 miała? ![]() Dobra już uciekam, pa
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robi ci się w momentach większych emocji - relakscaję polecam mnie się kiedys taki wypukły czerwony placek robił jak byłam zemocjonowana, ale teraz już nie
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i grosz zostanie w kieszeni... ![]() zima idzie wungiel trza kupić ![]() ![]() Ja Ciebie teeeż... ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() nie trza nikomu nosa przeflancować? ewentualnie?
|
|
#3778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolorowych Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-31 o 23:38 |
|||
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Flo- poszłam w te pędy
Nie wiem jak wyglądasz w okularach ale myślę, że może szkoda zasłaniać taką przyjazną twarz i wielkie oczęta, okularami? Jak któraś z was jeszcze raz będzie narzekać na swój wygląd to ją iebnę
|
|
|
#3780 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. tak ![]() Cytat:
Cytat:
wyszło bardzo naturalnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

, tylko nogi mam za duże
My zawwsze bierzemy miarkę i mierzymy uda i tyłki przed zlotem 

sprzątamy i sprzątamy i nie widać zeby chociaż trochę porządniej było... 

Współczuję takim ludziom, naprawdę...Bo to choroba umysłu, nie ciała...

Jak się da, to ją bierę. 
Nie wiem jak wyglądasz w okularach ale myślę, że może szkoda zasłaniać taką przyjazną twarz i wielkie oczęta, okularami?