|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
dla fanek fioletu w makijażu - znalezione na wizażu https://wizaz.pl/akcje/make-up-masters/praca.php?mid=66
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
No hellooooł
![]() Przyszłam podnieść Wam ciśnienie, bo już za parę (no, kilkanaście :p) minut ujrzycie Sztuczkę w poprawionej sukni ![]() Cytat:
i Ci pasuje! I jaka szczęśliwa ![]() Masz mały diademik, dobrze widzę ?Cytat:
No i skoro będą poprawki to już w ogóle fajnie się zapowiada Będziesz miała do niej welon? Jaki planujesz?Zaraz Sztuczka pokaże co nieco... :p
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm... jakoś do mnie nie przemawia Cytat:
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
mój to ma jakiś fetysz na moje (.)(.) :P śmieje się z niego że moje cycki przysłaniają mu cały świat ;p
|
#2075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
a tak poza marginesem to mi w ogóle nie przechodzi
dzisiaj skrzeczę jak stara sowa co któreś słowo to tak piskliwie wypowiadam że go w ogóle się słychać. Normalnie byście nie wiedziały cza ja coś mówię czy traktor jedzie
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-08-31 o 22:07 |
|
|
|
#2077 |
|
Rozeznanie
|
Okey...
![]() Tak jak mówiłam, byłam z całą rodzinką (rodzice + sisterka) w moim salonie Suknia po zwężeniu pasuje na moją talię jak ulał Wszyte push'upy robią mi bombowe cycki Welon pierzak podobno prezentuje się razem z suknią za.je.biś.cie I w ogóle wszystkim (bo łącznie z panią właścicielką salonu :p) bardzo się jego wygląd podoba Aż mi pani i mama suszyły głowę, że mam sobie odpuścić ten długi hehe Całe szczęście siosta mocno stoi przy mojej wizji eleganckiego look'u z długim welonem w kościele To takie brudne coś co pani mi owinęła wokół ramion to wersja robocza etoli którą mi najprawdopodobniej uszyją Babeczka wzięła na szybko stary szal, jakiś - jak to sama stwierdziła - w kolorze koperkowym :p Hehe a najśmieszniejsze, że na focie wygląda podobnie do białego, opalizującego tiulu z którego zrobiony jest dół sukni :p A i jak mi uszyją to właśnie z takiego opalizującego tiulu co by wyglądało jak od kompletu Nom, w każdym razie będzie to takie coś tylko wokół ramion (zakładane przez głowę) już bez żadnych ogonów z tyłu czy coś Oczywiście przywdzieję to tylko i wyłącznie w kościele ![]() Jeśli chodzi o halki to tak jak pisałam - mam pod spodem dużą halkę z dwoma kołami a na to jeszcze jedną, taką składającą się z kilku warstw tiulu Efekt nie do końca mnie zachwycił i generalnie decyzja jest taka, że mam zamówić tę halkę z 3 kołami którą tu pokazywałam Po prostu nowe halki u pani kosztują 250zł (:/) a jakieś takie mocno zużyte 50zł, ale mimo wszystko nie jest to ten kształt który chciałam osiągnąć Kobietka wręcz się ucieszyła bo mówi, że skoro takiej halki nie mają u siebie w salonie (takiej trójkołowej jak na all - 99zł ) to jak jej się spodoba to może i dla siebie sprowadzą Hehe więc generalnie jest zadowolona że skorzysta ^^Dogadałyśmy się tak, że mam zamówić tę halkę i buty jakie będę mieć na ślubie (czyli że moje śliwkowe piękności ) a potem umówimy się na określanie długości sukni ![]() No więc TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAM!!! ![]() Jak się podoba ?PS. Aha! To ostatnie zdjęcie zainicjowała ochoczo pani szefowa salonu - to jest fota dla TŻa hehe miałam mu powiedzieć: "Kochanie, zobacz! Mam tu na sobie moją suknię ślubną " - dacie wiarę, że powiedział: "Ooo już jest ładnie " hehe Słodziak ![]() PS2. No tak, nie byłabym sobą gdybym nie trzasnęła zacnej litanii :p
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-09-02 o 15:50 |
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a welon bombowy też bym taki chciała
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko ulala no teraz jest bombowo
![]()
|
#2080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślałam, ze mój TŻ też będzie się burzył, ale powiedział, że mu to nie przeszkadza Trochę się boję, że jego rodzina go podburzy, ale tym będę się przejmować jeżeli do tego dojdzie.
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra to jagódka się na dzisiaj naoglądała sukien że ho ho ho
bardzo owocny dzień więc teraz mogę robić palulu :P dobranoc
|
#2082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaa ja chcę suknię, jak jej teraz nie kupię to już chyba nigdy, jak od października zacznę studia to będę ledwo dychać z przepracowania.....
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Sztuczko- ale masz w niej citzki!
)I pięknie podkreśla talię ![]() W ogóle, taki mały OT, wyobrażacie sobie, że ten mały szkrab przyszedł dzisiaj do mnie (pilnowaliśmy go razem z TŻtem) i się pyta "ciocia, a ty masz citzki?"
|
|
#2084 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że się podoba Hehe no aż się zastanawiałam czy przypadkiem nie przesada z tą "Sabriną" jak to mówi babeczka z salonu, ale troje najważniejszych (bo pierwszych! TŻ był potem ) osób w moim życiu również powiedziało, że jest świetnie No a do kościoła będzie tiulowa etolka (ale 100razy piękniejsza niż ta krzywa wersja ze starego, zszarzałego szalu :p) co by nikogo nie zgorszyć (no a tak całkiem serio - nie odważyłabym się pójść z tym dekoltem do kościoła, to nie miejsce na chwalenie się wdziękami co innego wesele, które jest już świecką tradycją - czyli że hulaj dusza piekła nie ma :p)Nie zdajecie sobie sprawy jaka jestem szczęśliwa ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Całe szczęście, że mam kaloryfer - wiecie, że po prawie godzince czasu w sukni nie czułam wcale dyskomfortu ? Ekstra!Z tymi dzieciaczkami to tak jest Mnie to kiedyś taka mała dziewczynka zawstydziła (ona miała z 5 a ja może 11 lat) i wiecie, tak stanęła na palcach, klepnęła mnie rączką w moje kiełkujące maleństwa i powiedziała z pełnym przekonaniem: "CYCE!" hahaha ja myślałam że spalę się ze wstydu - wiadomo, zaczęłam dojrzewać, no obciach jak nie wiem :p
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ech jakoś nie mam weny ślubnej, nie chce mi się jechać mierzyć sukni, mimo że już czeka na mnie w salonie TŻ w ogóle nie angażuje się w przygotowania, mówi, że ja i tak wszystko najlepiej wybiorę i dobiorę ... a chciałabym z nim dzielić radość przygotowań, a nie tylko go ciągać na siłę do jubilera, na salę, czy wybierać garnitur
|
||
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alez TY masz Kobieto teraz cycki! super te push-upy sie sprawdzily talia osy..mrrr nie no laska jak sie patrzy zazdraszczam!
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też sie tak początkowo zachowywał ale jak wybieraliśmy mu garnitur wszystko zmieniło się całkowicie. Może po prostu musi się wkręcić w to
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻ padnie jak mnie zobaczy ![]() Oooj powiem Ci, że mnie czasem też taka bezsilność dopada... Wkurzam się, bo wiele dodatkowych rzeczy bardzo chciałabym zrealizować, ale niestety środki pieniężne na to nie pozwalają... TŻ raz się interesuje i angażuje (np. sam zaczyna temat obrączek - właśnie dochodzimy powoli do konsensusu ) ale czasem jak coś mu z przejęciem opowiadam (czyt. litania w wersji audio, urozmaicona żywą gestykulacją i poklaskiwaniem z radości ) to też mówi mi coś w tym stylu, że ja się znam lepiej i mam robić co chcę... Ech, faceci :p
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
ech, mój nie spojrzy na żaden garnitur do marca......
|
#2091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo, strasznie się cieszę że Wam się podobam
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sztuczko, Ty to taka śmiechowa dziewczyna jesteś ;* aż się chce czytać
Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-08-31 o 22:47 |
||
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuczka ale masz bąbelki I jaka zgrabna w tali jesteś. Miód, malina!!!! Jeśli rodzinka jest zachwycona, to TŻ będzie jeszcze bardziej!!!!Dziewczyny, czy któraś z Was planuje coś a'la rękawiczki do swojej sukni??? Bo ostatnio widziałam śliczną PMkę w ślicznej sukni, ale akurat rękawiczki jej nie pasowały
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
my mieliśmy tutaj taką w sumie też wątkową sytuację że na gruponie była super okazja na kupienie garnituru i się skusiłyśmy z kilkoma dziewczynkami stąd. No ale okazało sie to trochę oszukaństwem a że pofatygować się było trzeba aż pod warszawę wiec z TŻ stwierdziliśmy że jak już jesteśmy to kupimy no i tak wyszło. Ale od tamtej pory widzę że bardziej się cieszy na rożne rzeczy z tym związane
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
bombelki tak mój TŻcik określa moje (.)(.)
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też
A ja tam w ogóle rękawiczek nie lubię. Bo potrafią popsuć cały efekt. Jeszcze chyba nie widziałam takiej stylizacji z rękawiczkami, która by mi przypadła do gustu!
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
więc po trosze marzenie o princessce spełnione ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- oooo czas na ćwiczenia
|
#2098 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sztuczko, wyglądasz obłędnie! Welon-pierzak to naprawdę cudo i niesamowicie Ci pasuje!
![]() Cytat:
Cytat:
Też bym chciała, żeby już TŻ razem ze mną coś ustalał i wybierał, ale wiem, że dopóki się nie przeprowadzimy do nowego domu to nie ma nawet szans, żeby jakoś na poważnie zabrać się za ślubne planowanie i wybieranie pierdółek. Ostatnio o tym gadaliśmy i wiem, że on też chce się bardzo zaangażować, ale jak już nie będzie musiał dopilnowywać ekipy wykańczającej NASZ domek Powiedział mi, że jak chcę to mogę sama już teraz wybierać, a on to najwyżej zaakceptuje, ale powiedział to w taki sposób, że wiem, że byłoby mu przykro, że nie mogę z jedną czy drugą pierdółką poczekać miesiąc czy dwa, żeby wybrać to, co nam obojgu będzie się naprawdę podobać.Gosza, ja rękawiczek nie planuję.
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-31 o 23:04 |
||
|
|
|
#2099 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ano lubię pożartować, czasem coś mi się uda fajnego zapodać ![]() Cytat:
Bo są właśnie takie malutkie, słodkie, do kochania... takie bąbelki właśnie Nie powiem - całkiem to określenie do nich pasuje ![]() Hmm... rękawiczki... Naprawdę nie chcę nikogo urazić, ale dla mnie to taki sam koszmar jak te wszystkie sztuczne koko-loki z lat 90tych... Paskudnie wyglądają w każdym wydaniu, przepraszam za szczerość
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

i Ci pasuje! I jaka szczęśliwa 
No i skoro będą poprawki to już w ogóle fajnie się zapowiada
18.08.2010 - zaręczyny
dzisiaj skrzeczę jak stara sowa co któreś słowo to tak piskliwie wypowiadam że go w ogóle się słychać. Normalnie byście nie wiedziały cza ja coś mówię czy traktor jedzie 

a welon bombowy