Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 08:57   #2281
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

witam

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

niestety nie ma juz tego posta, czy ktoras z was mi przyblizy?
miesza się glicerynę z wodą w proporcjach 1:3 i gotowe

Cytat:
Napisane przez mairi Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Mam małe doświadczenie z wizażem bo normalnie to na kafeterii siedziałam, ale tak jakoś wczoraj miałam wolne i wciągnął mnie wasz wątek. Musz przyznać, że cały boży dzień spędziłam przed kompem i przeczytałam cały po stronie 5 poszłam zrobić sobie kąpiel z bąbelkami i nabalsamowałam się cała, przy stronach 19 - 25 trzymałam na twarzy maseczką (kasztan z bielendy - uwielbiam...), koło 35 poszłam umyć włosy i nałożyć maseczkę a wieczorem do kompletu zrobiłam mani i pedi... Chyba nigdy nie miałam jeszcze całodniowego SPA

Po wakacjach czuję się taka kompletnie zaniedbana... i muszę coś ze sobą zrobić... przyjmiecie mnie??? prooooooszę?

Aha, mam 31 lat, brak TŻ, psa czy kota za to całkowicie zżerającą mój czas pracę no i jestem zakupową kosmetoholiczką...
witaj

byłam wczoraj w naturze i chciałam kupić róż z balleriny, ale nie było. kupiłam za to tonik melisa i micela firmy delia. zakupiłam też w aptece tonik best i maść z wit. A. takie małe zakupy
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 09:31   #2282
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Mnie od rana ogarnęło lenistwo.
Ale za to pogoda piękna.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 10:28   #2283
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry, ja juz od rana siedze z olejkiem bd na włosach , za nie długo idę zmyc bo juz mnie denerwuje ciągle gdzieś mi kapie..

U mnie brzydko zachmuzone niebo, będzie pewnie padac..
Stary 2011-09-01, 10:42   #2284
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Hej

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja juz od rana siedze z olejkiem bd na włosach , za nie długo idę zmyc bo juz mnie denerwuje ciągle gdzieś mi kapie..

U mnie brzydko zachmuzone niebo, będzie pewnie padac..
na swoje wlosy, daje 1-1,5lyzki stolowej oleju i to w zupelnosci wystarcza. one powinny byc naolejowane, a nie oblepione olejem

lece nadrabiac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 10:50   #2285
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

mairi witaj

dzisiaj farbuję włosy, nareszcie bo mam już dosc rudej poświaty
wczoraj kupiłam w naturze nową syrenkę

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:00   #2286
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:06   #2287
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mairi Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Mam małe doświadczenie z wizażem bo normalnie to na kafeterii siedziałam, ale tak jakoś wczoraj miałam wolne i wciągnął mnie wasz wątek. Musz przyznać, że cały boży dzień spędziłam przed kompem i przeczytałam cały po stronie 5 poszłam zrobić sobie kąpiel z bąbelkami i nabalsamowałam się cała, przy stronach 19 - 25 trzymałam na twarzy maseczką (kasztan z bielendy - uwielbiam...), koło 35 poszłam umyć włosy i nałożyć maseczkę a wieczorem do kompletu zrobiłam mani i pedi... Chyba nigdy nie miałam jeszcze całodniowego SPA

Po wakacjach czuję się taka kompletnie zaniedbana... i muszę coś ze sobą zrobić... przyjmiecie mnie??? prooooooszę?

Aha, mam 31 lat, brak TŻ, psa czy kota za to całkowicie zżerającą mój czas pracę no i jestem zakupową kosmetoholiczką...
hejj

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
To mamy okazje, bo 9 września jest"Międzynarodowy dzień urody".
oo to będę po egzaminie i zaszaleję wtedy

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

byłam wczoraj w naturze i chciałam kupić róż z balleriny, ale nie było. kupiłam za to tonik melisa i micela firmy delia. zakupiłam też w aptece tonik best i maść z wit. A. takie małe zakupy
wczoraj właśnie stałam nad tymi tonikiem melisa i w końcu nie kupiłam

byłam w ciuchlandku kupiłam kurtkę i buty wstawię wam zdjęcie jak mi wyschnie bo ją odrazu uprałam
Stary 2011-09-01, 11:07   #2288
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
czesc

mairi witaj

dzisiaj farbuję włosy, nareszcie bo mam już dosc rudej poświaty
wczoraj kupiłam w naturze nową syrenkę
Hej
Ja też kupiłam sobie nową w Rossmannie, bo starą moja mama umyła plecy babci......... Nie to, że jestem bardzo brzydliwa, ale jednak to intymna rzecz
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej
Hej Jak po rozpoczęciu roku?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:16   #2289
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej Jak po rozpoczęciu roku?

jestem tak niewyspana, że w każdej chwili mogę zasnąć teraz musze się przestawić ze wstawania po godzinie 12 na 6 ... oj ciężko będzie

Stary 2011-09-01, 11:18   #2290
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

jestem tak niewyspana, że w każdej chwili mogę zasnąć teraz musze się przestawić ze wstawania po godzinie 12 na 6 ... oj ciężko będzie
Hahaha, ja się najbardziej dołowałam jak dyktowali plan na następny dzień.......... Bożeeee.... Jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście, że skończyłam już szkołę średnią!!!
so trójka maybe.

Stary 2011-09-01, 11:23   #2291
ParoleParole
Zakorzenienie

Odnośnie roku szkolnego to dziś z siostra szlam na pksa z ciucha i ładne 10 minut szłysmy i całą drogę szła przed nami taka dziewczyna, że konałam ze smiechu
Bardzo wysoka była i miała baaardzo chude i długie nogi, krótka mini długości minimalnej
i takie okropnie wysokie szpile Tylko to dziewcze nie umiało w nich iśc totalnie co chwilę się potykała krzywo stawiała
normalnie aż mi jej zał było jak widziałam od tyłu te jej męczarnie

ja w liceum jak chciałam iść w szpilach to zawsze balerinki albo na płaskim i w szkole się zmieniało bo wiedziałam, że kawałek potem i do pksa bedzie i do domu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 11:27   #2292
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha, ja się najbardziej dołowałam jak dyktowali plan na następny dzień.......... Bożeeee.... Jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście, że skończyłam już szkołę średnią!!!
planu nam jeszcze nie podali, dopiero wieczorem będzie na necie, także jeszcze nie zdążyłam się zdołować

Stary 2011-09-01, 11:30   #2293
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Odnośnie roku szkolnego to dziś z siostra szlam na pksa z ciucha i ładne 10 minut szłysmy i całą drogę szła przed nami taka dziewczyna, że konałam ze smiechu
Bardzo wysoka była i miała baaardzo chude i długie nogi, krótka mini długości minimalnej
i takie okropnie wysokie szpile Tylko to dziewcze nie umiało w nich iśc totalnie co chwilę się potykała krzywo stawiała
normalnie aż mi jej zał było jak widziałam od tyłu te jej męczarnie

ja w liceum jak chciałam iść w szpilach to zawsze balerinki albo na płaskim i w szkole się zmieniało bo wiedziałam, że kawałek potem i do pksa bedzie i do domu
No ja w zeszłym roku byłam przerażona Ja szłam na rozpoczęcie 3 liceum w butach na małym obcasie, a w tym samym czasie z domu wychodziła moja sąsiadka, która szła na rozpoczęcie chyba 2 klasy gimnazjum i miała takie olbrzymie, czerwone, lakierkowe szpile Tego widoku to nigdy nie zapomnę... Wyglądała jakby szła na dyskotekę, a nie na rozpoczęcie roku.....

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
planu nam jeszcze nie podali, dopiero wieczorem będzie na necie, także jeszcze nie zdążyłam się zdołować
Kurde, masakra... Przecież ktoś może mieć kompa w naprawie, albo po prostu nie mieć neta...
so trójka maybe.

Stary 2011-09-01, 11:49   #2294
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, masakra... Przecież ktoś może mieć kompa w naprawie, albo po prostu nie mieć neta...
zawsze istnieje telefon, można do kogoś zadzwonić i się dowiedzieć

dostałam paczkę z douglasa, jak się będę malować przed wyjściem, to przetestuję bazę jako gratis dostałam próbkę armani code, ładne miałam podobny zapach z oriflame
Stary 2011-09-01, 12:01   #2295
Kitka:)
CABIN CREW

a mnie na spacerze z psem osa up**** w głowę... wplątała mi się we włosy i masakra, jak boli

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 12:03   #2296
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a mnie na spacerze z psem osa up**** w głowę... wplątała mi się we włosy i masakra, jak boli

zmieniam zdanie, perfumy pachną prześlicznie
Stary 2011-09-01, 12:09   #2297
CABIN CREW

Cytat:

zmieniam zdanie, perfumy pachną prześlicznie
uwielbiam armani code

kurcze, bardzo się bałam bo to było kawałek od domu a ja często bardzo mocno reaguję na ukąszenia owadów... na szczęscie była jeszcze ze mną moja przyjaciółka, szybko wróciłyśmy do domu i użyłysmy takiego specjalnego sprayu, mam nadzieję że teraz bedzie tylko lepiej...

wczoraj i dziś piłam drożdże, nie jest źle, ja pije je tylko z wodą...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-09-01, 12:16   #2298
caate
Zakorzenienie

GG do caate

mairi witaj

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
zostawiłam wiadomosc w klubie

Caate tamten klub juz zablokowany ? Mam nadzieje.

Ja mam 4 pazdziernika 3 rocznice ślubu
tzn jaki

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
(...)
Nie kupię jej bo stwierdziłam że za stara jestem do takiej
no i dobrze, dla mnie to taka 'mlodziezowka'

Cytat:
wspolczuje.. ja z domu nie musialam wychodzic, bo gdy olejowalam wlosy, mialam okno uchylone i nagle cos mi sie wplatalo we wlosy, zaczelam tluc ta swoja biedna lepetynke jak szalona pozniej umylam wlosy i nic nie bylo, cos mnie tam szczypalo, a jak dalam joanne rzepe to juz w ogole.. a dzisiaj rano budze, a na poduszcze mam takiego zielono-czarnego robala myslalam, ze zawalu dostane. moze to nie osa, ale tez mnie co chwile swedzi glowa i jak pomysle sobie, ze mialam takiego trupa ponad 24h we wlosach....

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
uwielbiam armani code

kurcze, bardzo się bałam bo to było kawałek od domu a ja często bardzo mocno reaguję na ukąszenia owadów... na szczęscie była jeszcze ze mną moja przyjaciółka, szybko wróciłyśmy do domu i użyłysmy takiego specjalnego sprayu, mam nadzieję że teraz bedzie tylko lepiej...

wczoraj i dziś piłam drożdże, nie jest źle, ja pije je tylko z wodą...
ja juz z samym mlekiem pije, bo i tak z cappuccino, kawa czuje je, wiec bez sensu wpakowywac w siebie dodatkowe kcal

dobrze, ze ktos z Toba byl

ja bylam sama w domu i jak wyskoczylam z krzesla, to wywalilam olej na dywan, okulary zwalilam z nosa i prawie je zdeptalam, a Felix tak sie najezyl, jakby conajmniej zobaczyl potwora
Stary 2011-09-01, 12:25   #2299
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze istnieje telefon, można do kogoś zadzwonić i się dowiedzieć

dostałam paczkę z douglasa, jak się będę malować przed wyjściem, to przetestuję bazę jako gratis dostałam próbkę armani code, ładne miałam podobny zapach z oriflame
No tak Ale chyba jeszcze żyję tymi wymówkami ze szkoły

Wiecie co? Ja jestem jakaś nieporadna Jakoś ciężko mi przychodzi robienie zakupów przez internet.... Wy zawsze wyłapiecie jakieś fajne okazje, a ja zawsze kupuję w normalnej cenie.....
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 12:29   #2300
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

wspolczuje.. ja z domu nie musialam wychodzic, bo gdy olejowalam wlosy, mialam okno uchylone i nagle cos mi sie wplatalo we wlosy, zaczelam tluc ta swoja biedna lepetynke jak szalona pozniej umylam wlosy i nic nie bylo, cos mnie tam szczypalo, a jak dalam joanne rzepe to juz w ogole.. a dzisiaj rano budze, a na poduszcze mam takiego zielono-czarnego robala myslalam, ze zawalu dostane. moze to nie osa, ale tez mnie co chwile swedzi glowa i jak pomysle sobie, ze mialam takiego trupa ponad 24h we wlosach....

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

ja juz z samym mlekiem pije, bo i tak z cappuccino, kawa czuje je, wiec bez sensu wpakowywac w siebie dodatkowe kcal

dobrze, ze ktos z Toba byl

ja bylam sama w domu i jak wyskoczylam z krzesla, to wywalilam olej na dywan, okulary zwalilam z nosa i prawie je zdeptalam, a Felix tak sie najezyl, jakby conajmniej zobaczyl potwora
o to też miałaś ładną historię.. ja bym pewnie tak samo zareagowała bo panicznie się owadów boję i świadomośc że miałam coś wstrętnego na głowie całą noc...brrrr... aż mi słabo...
dziś też - słyszę że mam coś we włosach a że głęboko się zaplątała to przyjaciółka jej nie widziała a ja czułam że jest i coraz bardziej panikowałam... w końcu wyleciała a ja po prostu już w szoku , cała się trzęsłam...
owady mnie brzydzą, panikuje jak coś na mnie siedzi (no komar czy mucha to nie ) ale np jak jakaś szczypawka czy żuk lub inne latające/pełzające paskudztwo to szaleje...

na dodatek dziś rano u psiaka mojego na pysku kleszcza znalazłam, wielkiego a że mama dopiero o 15 wraca to nie chciałam czekać i musiałam przełamać mój lęk i go wyjąć.. więc dzień mam ciekawy...

jaką ilośc drożdży pijecie- ja 1/3 kostki ale myślę że jak spokojnie mi "wchodzi" to czy nie zwiększyć do pół???

ZALATANA......
Stary 2011-09-01, 12:34   #2301
ramoncia217
Wtajemniczenie

caate ja tez tyle daje ale zawsze mi albo cieknie po szyji albo obok ucha. nie wiem czemu.

ale mam teraz fajne włoski... uwielbiam mieć takie

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

kitka ja tez panicznie boję sie owadów, nie nawidze ich , brzydze wogule i nie raz panikowałam jak na mnie usiadła ćma alebo jakiś brzydki robal. Fuj ;/ a na osy jestem uczulona i zaraz puchne jak mnie użądli
Stary 2011-09-01, 12:55   #2302
lacrimachristi
Zakorzenienie

ja wlasinie polowałam na dwie osy .... normalnie maskra

juz 3

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2011-09-01 o 12:57
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:57   #2303
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o to też miałaś ładną historię.. ja bym pewnie tak samo zareagowała bo panicznie się owadów boję i świadomośc że miałam coś wstrętnego na głowie całą noc...brrrr... aż mi słabo...
dziś też - słyszę że mam coś we włosach a że głęboko się zaplątała to przyjaciółka jej nie widziała a ja czułam że jest i coraz bardziej panikowałam... w końcu wyleciała a ja po prostu już w szoku , cała się trzęsłam...
owady mnie brzydzą, panikuje jak coś na mnie siedzi (no komar czy mucha to nie ) ale np jak jakaś szczypawka czy żuk lub inne latające/pełzające paskudztwo to szaleje...

na dodatek dziś rano u psiaka mojego na pysku kleszcza znalazłam, wielkiego a że mama dopiero o 15 wraca to nie chciałam czekać i musiałam przełamać mój lęk i go wyjąć.. więc dzień mam ciekawy...

jaką ilośc drożdży pijecie- ja 1/3 kostki ale myślę że jak spokojnie mi "wchodzi" to czy nie zwiększyć do pół???
ja moze sie tak owadow nie boje, ale moja mame ugryzly 3szerszenie (skron,ucho, szyja) i jak mi puchla w oczach, a w nocy spalam z nia w szpitalu, bo balam sie ze umrze, to teraz mam niezle schizo ale jak lataja kolo mnie owady to sie nie boje, nie krzycze i skacze, dopiero jak jestem sama i skazana na siebie to sie boje, bo tak to jak jest ktos obok, to grzecznie stoje i ufam temu komus, ze odpedzi to paskudztwo. ja sie balam tego, ze nic mi nie wylecialo z wlosow, po myciu to samo, a rano jak zobaczylam
czuje, ze to bedzie moj drugi uraz

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
caate ja tez tyle daje ale zawsze mi albo cieknie po szyji albo obok ucha. nie wiem czemu.

ale mam teraz fajne włoski... uwielbiam mieć takie

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

kitka ja tez panicznie boję sie owadów, nie nawidze ich , brzydze wogule i nie raz panikowałam jak na mnie usiadła ćma alebo jakiś brzydki robal. Fuj ;/ a na osy jestem uczulona i zaraz puchne jak mnie użądli
ale Ty masz o polowe krotsze wlosy ode mnie. ja bym dawala 3/4lyzki i to max.
Stary 2011-09-01, 13:03   #2304
lacrimachristi
Zakorzenienie

dostalam info z douglasa o wysyłce
Stary 2011-09-01, 13:34   #2305
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
ja tez o 7.50 rano dlugo szedl do nich przelew jakos
Stary 2011-09-01, 13:35   #2306
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja tez o 7.50 rano dlugo szedl do nich przelew jakos
Ja podobnie,jakoś po 7
Ciekawe ile paczka będzie szła.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:36   #2307
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

ja tez dostałam info o wysyłce także moja baza już do mnie leci i napiszcie koniecznie jak się sprawuje baza pod tusz, może kiedyś zaszaleje i sobie kupię ;p
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:39   #2308
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Ja też, już nie mogę się doczekać kiedy perfumy przyjdą.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:44   #2309
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ja dopiero mam, że przelew zaksięgowali tyle, że ja go wczoraj robilam dopiero. Wiec pewnie już dostane po ndz kosmetyki

obecnie oczekuję kuriera od butow.. bo już mi maila wyslali ze wysłane i na firmie kurierskiej pojawiło się po wpisaniu nr ze już o 7 30 kurier odebral paczkę wiec wnioskuję, że dzis ja powinnam dostać

nie lubie czekać na kuriera bo mam cały dzień rozwalony. Bo musze w domu siedzieć ni maseczki nie zrobie ni się nie prześpie i nigdzie iść nie moge eehh
Stary 2011-09-01, 13:47   #2310
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
oo to będę po egzaminie i zaszaleję wtedy
Ja akurat będę dzień przed egzaminem.

Cytat:
Współczuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości