|
|
#3871 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
2. wcześniej szukałaś w A? Kurna, poczta polska... W każdym razie gratuluję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zdarzają mi się druzgoczące sytuacje kiedy facet mnie mija od tylca patrzy się natrętnie przechodząc bokiem i odwraca zaglądając w facjatę kiedy już mnie minie a po sekundzie już patrzy niezainteresowany do przodu I ja se tak myślę, że mam brzydką tą facjatę, o. A od tylca mogą liczyć na cuda wianki bo i figura spoko ( ) i włosię całkiem sensowne.Cytat:
2. no i super 3. przetrenuję i tę metodę ![]() 4. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. próbowaliśmy... Jej odpowiedź "oczywiście, ale ŹLE macie to ustawione. Powinniście zrobić tak i tak" Chyba jedyna metoda żeby ją zatkać to wetknąć jedno kółeczko montażowe w górną wargę, drugie w dolną i zalutować pośrodku. Mam kółeczka i lutownicę ![]() Cytat:
2.
|
|||||||
|
|
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Barrrrrdzo śmieszne Jemu nie może, bo Un jest zajęty ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- urwał.... nie zacytowało mi się wszytko... i nie wiem com chciała naklikać... to nic... później sie odniese.... czy coś....
|
|
#3873 | ||
|
Nindżopesz
|
Kamena dziś rządzi
Cytat:
Trzymam kciuki.A tak poważnie kiedyś byłam na rozmowie w dwie osoby naraz i kazali lasce opowiadać o sobie jako pracownicy więc ta zaczęła litanię o pracowitości, uczciwości, dokładności. Mnie to się wydało takie... nudne i typowe, klepanie na pamięć tego co pracodawcy chcą usłyszeć. Chociaż pracownik powinien taki być, c'nie. Cytat:
|
||
|
|
|
#3874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba będą mi się podobać :brzydal :Betty - a może akurat się uda? ![]() Ju - super, że paczka się znalazła ![]() Ewusia - trzymam kciuki za przedłużenie umowy ![]() Trzymam też kciuki za szkolne pociechy ![]() Idę gotować obiad
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
jaka śpiąca pogoda
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Różne oczka Cytat:
dziś Galliano stanie na półce!!! ostatnie- to nie ma nic do rzeczy ![]() Cytat:
To będzie inna
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się na zapas chyba zrobię knedle ze śliwkami
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się trzeci dzień już odchudzam!
|
#3879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks - no widzisz to masz fajosko - bo efekt totalnie naturalny a ja ajk nim zrobie to mam ciasto an twarzy po godzinie - mokre i tóste - ale dzieks za odp moze kiedyś coś mi spasuje totalnie ad.2 trzymam bo chyba jest dobrze? i chyba będzie - mówiłaś kiedyś że Cię chcom ![]() Cytat:
Cytat:
dzięks - zmroziłam je na kamień no trocheu też ale mniej - tak czy owak juz mi głowy nie zaprzątają |
|||
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Idę trochę nadrobić... **** Przede wszystkim zdjęcia Ju, Rozterko, Rachell, Ewuś i Flo - godnie się prezentujecie I nie kokietować mi rzekomą brzydotą ![]() Za Betty trzymam kciuki ![]() To chyba jeszcze nie jest przesądzone? Głowa do góry! Ju gratuluję odnalezienia Galliano i dietowych zmagań ![]() Red współczuję walki z nietopszem i zachęcam do podjęcia radykalnych działań Polly za zmagania z NFZ'tem i gratuluję podobnież jak Skrbu super bioder ![]() Nadto wszystkich zmęczonych, niepocieszonych i znudzonych
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-01 o 14:03 |
|
|
|
#3881 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej..moze to tylko błędne wrazenie ![]() mnie sie przewaznie tez wydaje ze poracha..... Cytat:
![]() -ale dlaczego mamy tak robić jesli to nam obojgu nie odpowiada? to czesto uswiadamia napierającemu ze jednym powodem byłoby to ze ona tak chce...a to bezsensowny powód poza tym mozna powiedziec cos w stylu: -nie kazdy ma jednakoaw wizje małżeństwa -kazdy ma prawo zyc jak mu sie podoba - nie ma jednego obowiązującego wzorca zycia i kazy wybiera taki jaki mu odpowiada lub ostrzej: -nie widze powodu dla którego mielibyśmy realizowac mamusiową wizję idealnego małżeństwa i pamietaj-nie okazuj emocji ![]() Cytat:
taaaak! zrup to!
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
czytam i czytam rady dla Red i staram się zapamiętać, oststnio nie muszę dyskutować z nietopszem, ale licho nie śpi
|
|
#3883 |
|
Nindżopesz
|
Z nietopszem dzisiaj było tak. O szarlotce już zapomniał. Dzisiaj oberwało się mojej matce - czemu od rana nie jest z N. na spacerze skoro przyjechała i czemu nie ma zamiaru się nią codziennie opiekować kiedy wrócę do pracy. Że jaki to problem wpaść codziennie na 7 rano i posiedzieć do 17. Że niby czasem jej coś wypadnie, np. lekarz? To do lekarza może pójść na 5 rano, w czym problem. Powinna codziennie przyjeżdżać i koniec.
Więc ja ze swoją nowo nabytą a niewytrenowaną asertywnością wcięłam się w dyskusję dziękując za opinię i mówiąc, że zrobimy jak uważamy a moja matka pomaga mi z uprzejmości i nie ma obowiązku bawić wnuków.Niestety mój ton musiał być aż nadto asertywny bo to tylko teściową nakręciło, że przecież ona niczego nie rozkazuje tylko wyraża swoją opinię więc skąd takie antynastawienie. I tak jakoś od słowa do słowa się pokłóciłyśmy, wygarnęłam jej, że przychodzi, panoszy się, rozstawia ludzi po kątach i jeśli to jest jej sposób na wyrażanie swojego zdanie to niech się lepiej nie odzywa ![]() Tak więc teściowa obrażona, my jesteśmy te złe, dzwoniła do TŻta na skargę i podobno ma więcej nie przychodzić - w co akurat nie wierzę bo to stara śpiewka
|
|
|
|
#3885 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kolejne absurdy polskiej słuzby zdrowia
![]() Skerowanie na rehabilitacje musi byc zarejestrowane w ciągu 30 dni od wydania, niewazne kiedy zaczną sie zabiegi, ale trzeba sie zarejestrowa gdzie i klepnac termin no ok..... więc dzwonie........ -dzien dobry..mam skierowanie na rehabilitacje..... -nie ma terminów do konca roku! -no dopsz....to moze zarejestruje sie na przyszły rok (spoko-kregosłup napierdala mi teraz, a prody znieczulajace dostane za 4 miesionce )-ale nie rejestrujemy na przyszły rok bo nie wiemy czy bedziemy miec kontrakt -dzwonie w 2 miejsce....to samo -w trezcie to samo..... -to po ch...oni wydają te skierowania? wniosek- jesli juz koniecznie musisz chorować choruj w pierwszym kwartale roku-ale nie w styczniu-bo w tedy jeszcze nie wiadomo
|
|
#3886 | |||
|
Nindżopesz
|
Byle tak dalej
![]() Nie poznałam Cię! Fajny avek. Cytat:
2. ![]() 3. z tym mam problem, chyba od razu widać moje wkokufienie. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Cytat:
Możesz to skierowanie użyć na wizytę prywatną?
|
|||
|
|
|
#3887 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i kup lutownice Cytat:
mufiłam-bez emocjuf musi byc ![]() pollydiagnoza- masz problem z opanowaniem postawy asertywnej, od postawy uległej przeszłas od razu do agresywnej ![]() a co twoja mam na to? bosz...ten nietopsz to jest po prostu chamidło ...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-09-01 o 13:58 |
||
|
|
|
#3888 |
|
Nindżopesz
|
A jeszcze a propos służby zdrowia itp.
Do szkoły rodzenia chodziłam jakoś w lutym i powiedzieli nam, że też mają kontrakt na ileś tam osób i w tym roku dadzą radę "obsłużyć" jeszcze ze 30. A był jak pisałam luty ![]() To samo znieczulenia porodowe - nie wiedzą czy będą. I weź to wybieraj szpital. No ale siła wyższa jak widzę i niczyja wina. |
|
|
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red.... nie wiem, ponoć to mają być Molekuły bez opakowania, marki etc... można to chyba i tak nazwać
![]() Polly, no dyć że tak, w tym poiebanym kraju, chorobę to sobie trzeba zaplanować , a nie o tk znienacka no jest nienormalne ![]() Toż pisałam jakiś czas temu jak z ortopedą było, dostałam z izby przyjęc skierowanie do przyszpitalnej ortopedycznej, i wuj, nikogo nie obchodziło że założyli dzieckowi gipsa i trzeba obczaić i zdjąć... paranoja..... znacie dowcip wyjasniający czym jezd parnoja ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Idę... napiszę Wam w Tró coś nt nietopsz
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to ze duma jaśnie pani zostaął urazona to obraza była jaknajbardziej do przewidzenia - dostała po łapkach - no przeciez Ci nie powie ze słusznie teraz tylko konsekwencja wiesz staram sie sobie wyobrazić Twoją sytuację, bo zły człowiek sie nie zmieni - wiec i ona sie nie zmieni - i wiem ze będzie sobą na wieki wieków - wszak to cel jej życia - pouczac ale no na boga trza sie z takimi ludzmi obchodzić tak jak sie obeszłaś - na miejscu Twojej matki jeszcze bym jej iepła ![]() jak czytam Polly to ja sie tak zachowuję wobec kogoś kto mi próbuje coś narzucać - mało takich osób jest - ale jak tylko jest choćby jedno zdanie ze coś " sie powinno" pod moim adresem to reaguję właśnie takim forhendem - po prostu nie ma nikt prawa mówić mi co mam robić ani mojej mamie - ja to juz bym ja dawno zakopałą była ![]() i własnie chłód paraliżuje - bo nekająca osoba sie tylko poci ze złośći a mnie nie rusza - zawsze jest sie górą - jeszcze spojrzenie z zimnym uśmiechem ja wiem zę Ty chciałaś prawdopodobnie uniknać wojny, domyślam sie, ze nie chcesz szarpaniny, wroga w niej, bo będzie Wam potrzebna itp itd, - ale kurtka no czasem trzeba sie zdecydowac na ile, jak bardzo, czy warta skórka za wyprawkę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-01 o 14:12 |
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Red- chcę poznać nietopsza ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Powiem Wam coś bardzo śmiesznego- skończyłam kolekcję perfum Właśnie kupiłam 2 używki ![]() idę się opalać- a potem spotk z Agnes
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze że właśnie w przyszłym tygodniu wybieram się do lekarza ![]() Cytat:
![]() mam ze trzy , znaczy P. ma, ale jak co to se pożyczę ![]() ale ja jestem dziś leniwa
|
|
|
#3895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gimnazjum to dla mnie porażka, chyba najgorsza zmiana, jaką dotychczas wprowadzono w polskiej edukacji Już nawet te (prawie ) coroczne zmiany w egzaminie maturlanym nie są taka porażką ![]() I co do młodziana, to rozumiem, że uczeń gimnazjum? A może to bardzoooo młody tata Cytat:
![]() Patrz poniżej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też za dużo nie spałam, to chyba przez tego 1 IX ![]() O ! i W przedszkolu ok Dziecko chciało jeszcze zostać wprawdzie polała se ubranie kompotem przy obiedzie i nie wytarła tego i owego zbyt dobrze ale ok
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
I jeszcze Sabb za syna i Skrbu za kolejne RM, mi już się kończą |
|
|
|
#3898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. może jest Twoim fanem ![]() Cytat:
chyba jednak powinnam przed przejechać się dwieście po mieście i wejść na adrenalinie ![]() szybko się wyjaśni, bo rozstrzygnięcie chyba do końca tygodnia ![]() czas mi się kończy ![]() Cytat:
2. wieki nie jadłam
|
|||
|
|
|
#3899 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do skierowania...znalazłam termin na koniec listopada ideu sie zapisac..a w miedzyczasie chyba walne se to samo prywatnie ..a to na nfz bedzie jako druga tura ![]() zreszta wiecie co...to wszystko jest strasznie wkurfiajonce.....gosc rehabilitan pyta sie mnie -dlaczego przez 2 lata nie miałam zadnej rehabilitacji ...moge tu opisac dlaczego:-wakacje 2009-zaczyna napierdzielac mnie kark i to ostro -kark boli i boli pół roku ide do ogolnego zeby dał jakies skierowanie-ten mnie olewa krzywym sikiem mowiac ze czego ja sie spodziewam w tym wieku! przeciez młodsza sie nie robie! - po pół roku ide znowu- daje mi z łaska skierowanie na rtg -cos tam wychodzi ale nic strasznego-jest pani zdrowa dowidzenia -po kilku miesiacach ide znow , wymyslam tysiac dodatkowych objawów i mowie ze ma mi wypisac skier do ortopedy i neurologa ( -jest juz marzec 2011 r-dzwonie do ortopedów-NIE MA JUZ LIMITÓW -dzwonie do neurologa-termin-początek sierpnia (hohoh ale fart! ) - neurolog daje skierowanie do lekarza rehabilitacji -dzwonie do rehabilitacji-KONIEC LIMITÓW -ale uwaga mam fart nie z tej ziemi- w pewnej przychodni jest 1 dzień w ktorym pana doktora miało nie byc (wiec nie rejestrowali na ten dzien) ale byc moze będzie, mam zadzwonic za 2 tyg - dzwonie i bingo! termin na 31 sierpnia-no cud! -dostaje skierowanie na rehabilitacje -dzwonie do zabiegowni- NIE MA LIMITÓW - no ✂✂✂✂a czymcie mnie - powinnam czekac do stycznia albo i lutego gdy beda juz nowe kontrakty,ale wtedy moje skierowanie bedzie niewazne,powinnam wrócic wiec do lekarzea rehabilit. ale wyznaczą mi termin za pół roku.....wiec znowu na rehabilitacje limity bedom wyczerpane ale ze jestem młoda i sprytma leze na strone nfz-na liste kontraktow ,znajduje rehabolitacjai dzwonie dzwonie az znajduje cos na koniec listopada... a gdybym była babcią bez sieciuni to co? gowno bym załatwiła
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
o toto dokładnie skarbie Ty nasze źródełko Ty
Spoo, Ju - cieszę sie ze dzieckom sie spodobł ich swiat, ze ich wciagł był - wierzyłąm w to, w zdolność błyskawicznej asymilacji ale wiadomo ze bywa różnie - cieszę sie ze okazały sie być takimi dzieckami co to szybko przyzwyczają sie do sytuacji no to teraz jadeu an fotel - odwidziało mi sie farbowanie - som tak zniszczone że nic nie dam se chyba na nie położyc - ino odrost i do dom jedna zima w żółci wiecej jakoś dam radę - i nie bede narzekać - chyba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

Kurna, poczta polska... W każdym razie gratuluję 

patrzy się natrętnie przechodząc bokiem i odwraca zaglądając w facjatę kiedy już mnie minie a po sekundzie już patrzy niezainteresowany do przodu
I ja se tak myślę, że mam brzydką tą facjatę, o. A od tylca mogą liczyć na cuda wianki bo i figura spoko (

aż trudno mi uwierzyć, że tak beznadziejnie odpowiadałam... 

Nie wiem, czy do końca rozumiem. Że w sensie takie same wszystkie?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

+ korektor pod oczy i na niespodzianki (w poniedziałek chyba akurat wyjątkowo niespodzianek nie było)
dziś mija rok od kiedy pracuję w obecnej firmie... na dniach (może nawet dziś) maja być decyzje co ze mną dalej bo umowa do końca miesiąca 
za zmagania z NFZ'tem i gratuluję podobnież jak Skrbu super bioder

jakie na nim piękne kadzidło wylazło
no jest nienormalne