|
|
#3901 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Ma.
![]() Ty się stuknij, nie odchudzaj. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- Bo tak jest najlepiej. I co więcej, jestem pewna, że to ten typ człowieka, który naprawdę uważa, że to, co on uważa jest obiektywnie najlepsze. Ja odradzam zachęcanie do dyskusji. Bo po scenariuszu zaczętym od pytania "dlaczego mamy tak robić..." okaże się, że nie tylko nie posłuchaliście, ale też "doskonale wiedzieliście, jak jest najlepiej, ale specjalnie na złosć nie zrobiliście tego". Cytat:
Najlepiej. Choć to trudne. Ja Ci Red radzę: słowo klucz to "dziękuję". Jesli nie przychodzi Ci do głowy nic innego - poprzestań na nim. Tonem możliwie obojętnym. Cytat:
![]() To mi przypomina żartownisiów, którzy szydzą, poniżają, krzywdzą ludzi i terroryzują ich swoimi złośliwościami, al w chwili gdy ktoś zapyta, jak mogą być tacy podli odpowiadają "tylko żartowałem przecież". Cytat:
Albo nie... POleję sobie kumpla. Kumple sa chętniejsi... Do współpracy. ![]() Cytat:
Red, uważaj przy tych starciach, bardzo się pilnuj, żeby nie być bezczelną. To jest jednak mama Twojego chuopa. On ją kocha - wszystkie dzieci kochają swoje matki. Jesli będziesz dla niej chamska, jego to zaboli. Nawet jeśli jest po Twojej stronie. Dzięki, przyda się. Cytat:
![]() Cytat:
Raczej nie. Stała tam ekipa takich młodych chamideł i czekali na pierwszaków, żeby "kocić". Młody raportował, ze malowali penisy na twarzach markerem. Wykazał się refleksem i wrócił tylko z jednym penisem. Tym właściwym. Żadnych dodatkowych. I czy przyszli naprawiać, czy "naprawiać". ![]() Cytat:
![]() Dzięki! Gdyby mnie znał to z pewnością by był
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-09-01 o 14:51 |
|||||||||
|
|
|
#3902 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Widzę to ![]() Cytat:
Kim? ![]() No tak, tak, ale kameno poważnie, to pytaj, zawsze tu znajdziesz zrozumienie i odpowiedzi jak czegoś nie wiesz Cytat:
Po to, żebyś se prywatnie poszła, bo na prywatne też musisz mieć skierowanie chyba na masaże specjalne, prądy i inne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ważnemi prawami, mądry jezd ten nasz Gryniek ![]() kupiłam se 3 rurki żelków haribo i schowałam głęboko do szafki i zapomniałam kupic czerwonych michałków
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I miłej "wizyty" u fryzjerki ![]() Cytat:
Niby takie żarty, ale jak się później na kogoś uwezmą ![]() Ten "zwyczaj" to też kolejna głupota (głównie dlatego, że Ci starsi posuwają się do naprawdę mocnych czynów ), od dawien dawna, choć właściwie to myślałam, że to już zanikło Ja jak byłam w liceum to słyszałam, że coś takiego się działo (szczególnie w jakichś szkołach zawodowych i technikum, gdzie więcej chłopaków było, choć teraz to dziewczyny gorsze od chłopaków ). Osobiście nigdy nie miałam (na szczęście) z tym do czynienia i wolę nie mieć![]() Cytat:
Bo słyszałam, że tam jakieś czerwone Michały są
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smieszne czy nie- okaże się, kiedy zmienię zdanie ![]() Cytat:
To nie żółć- nie narzekaj Na wadze dziś 57,4 Ma być 3kg mniej- czyli, jak zwykle nic strasznego poza tym głównie polega to na zaprzestaniu słodyczy i włączeniu owoców Cytat:
|
|
#3906 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie będzie tak źle a przeca chuda jesteś Cytat:
no w sumie takiej bardzo tłustej cery nie mam, suchą wręcz, a właściwie dziwną no w każdym razie nie spływa ad 2 Cytat:
Cytat:
Cytat:
fogóle ja nie wiem jak chorować w takich warunkach, trza mieć górę kasy na prywatne i tyle... dobrze że coś Ci się udało jednak upolować, listopad to nie taki tragiczny termin, z doświadczenia (kiedyś jak jeszcze nie wymagałam "pilnych" interwencji dostałam w sierpniu na grudzień ) super, bawcie się dobrze ![]() Cytat:
Jak kogoś nie zacytowałam to Jak już pisałam, nie wiadomo jeszcze nic, no ale koleżanka która trzyma rękę na pulsie przy kontaktach z szefową zapewnia że będzie dobrze, no zobaczymy Idę robić obiad |
||||||
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu, trzymam kciuki!!!
|
|
#3908 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ale jak w połowie roku nie ma kontraktow to wszystko mozna o kant dupy rozbic, bo wychodzi ze w ciagu 1 roku mozna załatwic tylko 1 specjaliste...jak juz sie do niego dostanniemy i on nas pokieruje dalej to do tego drugiego juz nie ma limitów.......
zreszta-mi neurolog w sierpniu zalecił rtg i z ynikiem jak najszybciej do niego zeby zdiagnozowac do konca.....rtg zrobiłam...a termin kontroli mi wyznaczyli na 22 grudnia
|
|
#3909 | ||||
|
Nindżopesz
|
Ano, cel osiągnięty ale mogłam to załatwić bezkrwawymi metodami. Ale co tam.
Cytat:
![]() 2. troszku ją zatkło a potem zaczęła się tłumaczyć, że dzień w dzień nie może a poza tym nie jest zainteresowana bawieniem wnuków. Ha, mała asertywność. Oesu, po co?? Gratuluję ukończenia kolekcji To stan tymczasowy czy długoterminowy?Nom, może powinnyśmy w emocjonującej chwili skoczyć do kuchni, iebnąć talerzem i wrócić do rozmowy. Cytat:
![]() Jest jedno słowo klucz "ciąża", wtedy znajdują się terminy, może coś ściemnij ![]() Cytat:
2. spróbuję, choć oczywiście wywoła lawinę pytań jak w przypadku Twojej babki od czerni. Swoją drogą dziwne, że TŻ z nią nie zwariował. Może ktoregoś dnia wyciągnie z piwnicy siekierę... 3. tak, albo doprowadzają ludzi do pasji a później niewinne "czemu się denerwujesz, ja tylko wyrażam swoją opinię, powinnaś się leczyć na te nerwy" 4. ech, niestety czasami właśnie widzę, że jest mu przykro jak się na siebie wściekamy (znaczy ja wściekam a nietopesz nagle taki biedny i pokrzywdzony bo przecież chce dobrze a tu zero zrozumienia) i próbuje nas pogodzić. Podłe manipulacje ![]() 5. Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Z zupełnie innej beczki - jak się sprawdzają maty edukacyjne dla didów? Takie rozkładane na podłodze (jak to mata ) i z pałąkami z zabawkami?I coś jeszcze chciałam... Nie pamiętam. Fogle to kupiłam se ten lakier polecany przez Melk i jest świetny kolorystycznie. |
||||
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam natomiast pałąk z zabawkami, mała się bawiła, polecam O taki miałam : (no znaczy dziecię miało, jedna zabawka szeleściła, z drugiej jakaś tam muzyczka leciała, a trzecia miała lusterko ).http://allegro.pl/luk-tropikalny-pal...790133744.html
|
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
szukam drucianych czy jakichś takich koszyków , takich coby umieścić w nim akcesoria do ablucji, pomóżta
Polly może Ty wiesz... ![]() wiklinę też bierę pod uwagę, do innych szpargałów, ale do mokrej butelki z szamponem czy żelem musi być druciany.. czy jakiś takiś...... ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Osez Moi testujem
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nawet bez zlecenia, na włsny rozum i intuicję , tak wyłapałam deficyt Vit D i skaczące transminazyWybieram się zrobc antyHBS i anty HCV czy coś takiego , oraz AFP , jak będa OK, to zrobię jeszcze przeciwciała związane z wątrobą
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-01 o 17:05 |
|
|
|
|
#3916 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. mnie się zdarzyło , że od tyłu zaczepił , ale jak na paszczę popatrzał , to powiedział o , przepraszam panią i zwiał , a miałam wtedy niecałe 30 lat ![]() Cytat:
być tym złym wcale nie jest tak źle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Lepiej nie , ciąża absolutnie wyklucza niektóre zabiegi .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3917 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
Cytat:
2. A propos widoku od tylca, wspominałam jak kiedyś piłam z kolegą wino w starej hali? On proste jasne włosy prawie po pas, ja kręcone dość długie też blond, siedzimy tyłem do wejścia i chlejem. A znienacka wpada ochroniarz i woła: "co panowie tu robią?" Musi jakiś specjalista od metalistów. |
||||
|
|
|
#3918 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapytac pani w okienku obok? przeciez ci lekarze siedzo zara obok rejestracji na zabiegi to chyba wiedzo... zreszta nie o to mi chodziło... to miało byc pytanie retoryczne jaki sens ma posiadanie skierowania jak nijak nie da sie z niego skorzystac ![]() ale ze jestem za✂✂✂iscie sprytna i jednak mam troche kasy to zaczynam sie rehabilitowac 13 wrzesnia ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- pozatym-mial ktos taie zabiegi jak kopanie prądem? bo mi pani kazała przyniesc ze soną 2 gazy i natychmiast mialam wizje ze jak mnie pokopio to przestane kontaktowac, lep mi opadnie i zaczneu piane toczyc z pyska (i po to ta gaza)
|
|
|
#3919 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
? Ja tam wiem jak wyglądam , więc jeżeli ktoś miał doznać , to on ![]() 2. ![]() Mnie jeszcze w zeszłym roku w autobusie zimą starsze panie pytały "czy pan teraz wysiada" ciekawe , jak będzie w tym roku , kurteczki ani czapeczki nie zmieniam , glanów takoż ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() A skierowanie dać muszą , bo taka jest procedura , a jakby nie dali , to kto inny złożył by donos do NFZ i mieli by przechlapane . 2. wizja bardzo ciekawa , ale nic z tego , nie będziesz się pienić ![]() Mnie prąd kopnął parę dni temu jak myłam ścianę , aż mnie telepnęło i wydałam okrzyk bojowy mimowolny od skurczu mięśni krtani i oddechowych , ale się nie spieniłam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wrzucam pierwsze lajtowe bizuteryjne podrygi - svarovsky stajl bez lutownicy i kolczyki bez bigli bo nie mam. |
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
ni
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
sama se szukam
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-01 o 18:42 |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
totalnie nie maj stajl ale sprzedajne jak ój a propo gimnazjalistów i kocenia nie zacytowałą mi sie Spoora i szoknięta Flo ja zbyt wiele widziałąm, serio zbyt i czasem mam wrażenie ze rodzice zyją an innej planecie niż nauczyciele - że oni nigdy nie będa mieli świadomości co jest grane do końca - wszyscy of kors sie zarzekają że ONI swoje dzieci znają słów mi brak - ale realia sa takie Spo - że by Ci włosy wyszły w jeden dzień ze głwoy a wiem ze masz spooro ![]() nie wiem no - taki swiat tak sie kręci - nie mogę nie chcieć być matką bo ludzie som złe i swiat zły - bessensu by to było, ale ta swiadomosć tego co wiem, co widziałąm, z czego zdaję sobie sprawe znacznei utrudnia mi sprowadzenie własnego człowieka na ten swiat i pchniecie go miedzy hieny penisy na twarzach to jest ze tak powiem pierdnięcie |
|
|
|
|
#3924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiklinowe tak, ale nie na wszystko no jak biżu malować to ok ![]() też nie przepadam i nic takiego jak dotą nie mam, i nie mam pomysłu w czym trzymać to wszystko żeby nie stało tak.. na wannie praktycznie ![]() Cytat:
![]() a z osteoporozą to nie jest tak że jak za młodu się kości mocne nie zrobio to później ona się pojawia? czy to jakieś czem innem spowodowane rzadnięcie kości ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- aaa Piniu... Osez Moi -pudrowe słodkie , z początku zapachniały mi jak lajtowa rozwodniona wersja Ange ou Demon, przyjemne...
|
|
#3925 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przepraszam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbek - ładnie prosimy o dowcip o paranoi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
woooow Red
kawał: Syn pyta ojca: -tato co to jest paranoja? -zaraz Ci to synu wytłumaczę, idź do babci , mamy i siostry i zapytaj się czy oddałyby się obcemu chuopu za 1000 dolarów. Synio poszedł i pyta babci: - babciu oddałabyś się za 1000$? -za tysiąc to bym się oddała.Potem poszedł do mamy: mamo oddałabyś się obcemu chuopu za 1000$? - uuu za tysiac bym się oddała Poszedł do siostry i usłyszał to samo. Wrócił do ojca i mówi: -wszystkie odpowiedziały że tak, NO widzisz synu, i to jest właśnie paranoja, trzy kur** w domu i ani dolara
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-01 o 19:24 |
||
|
|
|
#3928 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Może zwariował. W końcu zamiast związać się z normalną miło panienką niezainfekowaną osobowością - wybrał Ciebie ![]() 3. Najlepiej przez odstawianie alergenu. 4. Bidny on. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(ja wszystko miałam chyba, więc jak coś to pytać ) To polega na tym ze się przykłada mokre gazy po dwóch stronach rehabilitowanego obiektu i do nich kabelki z prądem, obwiązuje się i tak siedzi a prąd Cię łaskocze nawet przyjemnie jest pani ustala moc prądu tak żeby nie było dyskomfortu. Czasem jedną gazę sie smaruje jeszcze żelem typu naproxen albo fastum (ale skoro nie kazali Ci przynieść ze sobą to pewnie u Ciebie to niekonieczne) Cytat:
Wróciłam ze spaceru i ideu sprzątać to tak a propos nfz
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-09-01 o 19:36 |
|||
|
|
|
#3930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, nie jest pierdnięcie - od tego się zaczyna, a potem są depresje, myśli samobójcze, w ogóle to nie jest zabawne
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakie na nim piękne kadzidło wylazło 

I ja se tak myślę, że mam brzydką tą facjatę, o. A od tylca mogą liczyć na cuda wianki bo i figura spoko (

Niby takie żarty, ale jak się później na kogoś uwezmą
), od dawien dawna, choć właściwie to myślałam, że to już zanikło 
może nie będzie tak źle

będziesz malować paznoki

) To polega na tym ze się przykłada mokre gazy po dwóch stronach rehabilitowanego obiektu i do nich kabelki z prądem, obwiązuje się i tak siedzi a prąd Cię łaskocze