|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Aż tak źle było na początku? Cytat:
Już ponad rok jest ten wątek, dopiero co większość z nas planowała śluby, a większość jest już po i mamy coraz więcej mam, ach .A my chyba będziemy używać tych wielorazowych pieluszek- z bambusa, itp .Upiekłam dziś całego kurczaka . Dobry jest, słodko- ostry |
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Dalenko Ty to ostatnio chyba kuchni nie opuszczasz
pieczesz, gotujesz... przykładna żona z Ciebie Czas strasznie leci
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
No tak
![]() Jaka piękna jest
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Boże, teściowie do nas przyleźli z niezapowiedzianą wizytą |
|
|
|
|
#1745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekujemy ![]() Ucałuje jak wyzdrowieje nawet odstawiłam ja od piersi.. będę ciągac i dawać butlą bo nie chce jej zarazić...Cytat:
oj tak... zacznij wybierać studia dla Filipa! Żebyś wiedziala, że Dady najlepsze! pampersy dosłownie przemakały na zewnątrz, Huggies totalna porażka, a dady nie dość, że taniocha to zdają egzamin na 5. Też jestem zakochana w tych małych węglikach po uszy Cytat:
A jak Wasze staranka? już rozpoczęte?![]() Taa... od naszego ślubu już 10 miesięcy minęło.... Nie kuście takim jedzeniem ja na diecie, ale powoli powoli ją rozszerzamy Dziekujemy |
|||
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże, właśnie słyszę, jak teściowa się zwierza mojej mamie, że ją mąż obłapia
.
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście moi teściowie nas póki co nie odwiedzają i chyba raczej nie będą - dzięki Bogu ![]() W ogóle to jeszcze nie miałam okazji do nich powiedzieć 'mamo, tato'...znaczy okazji było dużo ale rozmawiam z nimi tak, żebym nie musiała używać tych zwrotów, bo by mi to przez gardło nie przeszło i pewnie i tak będę mówiła 'pani, pan'...chyba, że mi zwrócą uwagę ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
|
#1749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak tak dalej pójdzie, to sama podejmę starania Cytat:
.Boże, jak ta baba narzeka |
||
|
|
|
#1750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jeszcze nie powiedziałam do nich "mamo-tato" i też zwracam się do nich tak żeby nie musieć uzyc takiego zwrotu A do teściowej w życiu mamo nie powiem! ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to Tż zwraca się do moich rodziców mamo/tato i nawet już się przyzwyczaił, zresztą lubią się, więc nie było z tym problemu ![]() Chyba wszystkie teściowe tak narzekają ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
|
#1752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak możesz, teściowa Cię przyszła odwiedzić a Ty sobie poszłaś klikać po necie, nie ładnie, nie ładnie jeszcze trochę czasu zostało do marca daleko ![]() Cytat:
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-09-01 o 17:05 |
||
|
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, teoretycznie, mogę odstawić tabletki .Cytat:
.Mój mąż też mówi "mamo" do mojej mamy bez problemu .Widzisz, taka jestem okropna :P. |
||
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście nie mam ich na codzień więc jakoś daje rade ![]() znaczy się "niechcący" zapomnieć zażyć tabletki... oj zdarza się zdarza
|
|
|
|
|
#1755 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Heeeeeeeeeeeej!
ale się za Wami stęskniłam wróciliśmy dzisiaj i Was nadrabiam cz. I Cytat:
super, że jesteście zadowoleni, to najważniejsze no i wpadaj częściej ![]() Cytat:
TŻ ma piegi, uwielbiam je w ogóle uwielbiam piegi, ale te jego to już w szczególności a najfajniejsze jest to, że jak rośnie mu zarost to jest w kolorze rudym a biust.. no urósł, ale niestety nie tylko on. Od tamtego czasu przytyłam 10 kilo więc tyle dobrze, że biust też urósłCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gratulacjeCytat:
![]() Cytat:
powodzenia w takim razie
|
|||||||
|
|
|
#1756 | |||||||
|
Zadomowienie
|
cz. II
Cytat:
Cytat:
nawet brak mi słów na jakikolwiek komentarz..a nie zacina Ci się? Bo ja zawsze jak włączę Picassę to od razu cały komp się zawiesza :| próbowałam instalować jakieś inne wersje ale to samo jest.. mi się najszybciej i najłatwiej pomniejsza w Paint'cie ![]() Cytat:
Cytat:
za dalsze staraniaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- uff udało się Was nadrobić.. zajęło mi to zaledwie 1,5h ![]() wyjazd nam się udał, trochę pozwiedzaliśmy, trochę odpoczęliśmy, trochę poniańczyliśmy chrześniaka TŻ ale generalnie było fajnie, pogoda dopisała także jesteśmy zadowoleni.Kupiliśmy z TŻ naszej pisnce szelki zamiast obroży bo zawsze się dusi na spacerach, bo ciągnie i wybrałam się dzisiaj z nią i z koleżanką na 2h spacerek i jestem zachwycona szelkami psina też ![]() Padam na twarz ![]() Niunia, wszystkiego najlepszego kochana!! a i zapomniałam jeszcze napisać byłam pierwszy raz w życiu na takiej prawdziwej siłowni bo tak to zawsze te szkolne tylko. I miałam takie zakwasy na udach, że nie mogłam następnej nocy spać, a następnego dnia chodzić.. :| ale podobało mi się :P i kurcze chyba kupię sobie karnet albo na siłownię albo na fitness dwa razy w tygodniu, bo już nie mogę na siebie patrzeć :/
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-09-01 o 20:25 |
|||||||
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie, normalnie Ci się lanie należy
![]() Moni nie zawiesza mi się na całe szczęście ![]() a w paincie to wiem, że wielkość zmienisz, a "ciężar" pliku podobno zostaje bez zmian... tak mnie się coś obiło kiedyś o uszy, w sumie nie sprawdzałam nigdy tak szczerze... Kochana to super, że wypadzik się udał Dziewczyny, zapomniałam Wam zrobić tego zdjęcia, obiecuję, że jutro to zrobię
|
#1758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jutro już koniecznie nam wrzuć, bo tak czytałam te posty, weszłam na pocztę z nadzieją, że tam będziesz a tu boli mnie migdałek mierzę sobie właśnie temperaturę, jakoś się tak czuję :/ mam nadzieję, że to tylko zmęczenie
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepłaszam nie chciałam nikogo w błąd wprowadzić oby, żebyś się tylko nie rozchorowała...
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 36,6 czyli wsio ok tylko ten migdałek ;/
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1762 |
|
Rozeznanie
|
Jezu, nadrobiłam
![]() A czytam odkąd wróciłam, czyli od niedzieli
|
|
|
|
#1763 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam mieszkanie! Mam umowę |
||
|
|
|
#1764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to dalyscie mi jeszcze troche nadziei jak narazie @ nie ma wiec moze w sobote zrobie nastepny test ![]() ![]() ale boooska jest ![]() super ![]()
|
|
|
#1765 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak się będą sprawdzać w praktyce ![]() Cytat:
niestety ja dwie lewe ręce do gotowania jestem ![]() Cytat:
ja się zastanawiam nad kupnem pampersów na noc, ale nie wiem czy faktycznie są bardziej chłonne niż dada?Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj zdziwisz się jak blisko ..Cytat:
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Posłusznie melduję, że u mnie wszystko w porządku Nie wchodziłam ostatnio na wizaż ( w ogóle nie wchodziłam na neta w celach "rozrywkowych) bo nie miałam na to zbytnio czasu...Wczoraj było rozpoczęcie roku szkolnego, dziś jeszcze nie prowadzimy lekcji, ale muszę być w pracy. Od przyszłego tygodnia ruszam pełną parą ![]() Wczoraj wieczorem.....składałam z origami tulipany Żeby sobie postawić na biurku! A co, muszę dbać o swoją salę ![]() Na szczęście nie mam wychowawstwa..... I tak jestem puszczona na głęboką wodę, więc z tym co mam, to mam obecnie masę roboty. A teraz idę Was przelecieć ...Yyy tzn. przelecieć to, co napisałyście
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A wiecie - mnie też coś bierze od dwóch dni walczę z bólem gardła - a jutro panieński ![]() Ja to zawsze sobie znajdę czas na chorowanie
|
||
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia mocne, żeby się pokazały!!! ![]() pewnie tak ![]() Cytat:
sukcesów w pracy ![]() brzmi... hmm... kusząco na poczcie może nie długo coś się pojawi
|
|
#1769 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uffCytat:
![]() super! gratulacje ![]() hej a ja dopiero wstałam ale przynajmniej odespałam ostatnie dni teraz jem śniadanko, potem muszę się rozpakować i mi się nie chce. TŻ ma do mnie przyjechać, ale nawet nie wiem o której tak więc czekammiłego dnia
|
||
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
No to tyle dobrze
wzajemnie Moni
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

ja już wole poród niż te pierwsze tygodnie...
nie ma lepszych pieluch 

nawet odstawiłam ja od piersi.. będę ciągac i dawać butlą bo nie chce jej zarazić...
A jak Wasze staranka? już rozpoczęte?

Zakończone: 2

gratulacje
bo miałam króciutką wizytę tylko. 

nawet brak mi słów na jakikolwiek komentarz..
za dalsze starania