|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Wczoraj pisalam wiadomosci tutaj, dwa razy ta sama, nie wiem czemu pisalo mi, ze napisane, a widze, ze jej tu wcale nie ma, wiec napisze co nieco jeszcze raz
![]() Jestem z Lodzi, cos czuje ze bede tu najmlodsza - jestem w 2 klasie liceum, wiec w przyszlym roku dopiero matura. Mam TZta od okolo 2,5 roku. Hm, co by tu jeszcze... o, interesuje sie w sumie wieloma rzeczami. Muzyka - spiewam, ucze sie grac na paru instrumentach, uwielbiam gotowac, kocham wszelkie sporty, atrakcje i piekne miejsca Mysle, ze reszta wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
#3452 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
Cytat:
Jak pierwszy dzień w pracy? Ja jednak od dziś nie zaczynam... Cytat:
a może powiesz nam jeszcze, jeśli to nie problem, jak masz na imię, bo my tu właściwie wszystkie sobie po imieniu mówimy ![]() ale super, że jesteś z Łodzi, bo ja od kwietnia też tu mieszkam i cierpię na brak znajomych (płci żeńskiej) do plotkowania i kawkowania
|
|||
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, glowa mi peka. Mówie szeptem... Masakra. Ale chociaz mam fajnaekipe- moja sasiadka i dziewczyna zaraz po studiach.
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a skad sie przenioslas? Studiujesz tutaj? co do imienia, to chcialabym podac, ale chcialabym tez tutaj zostac mniej wiecej anonimowa, chetnie Wam oczywiscie jesli ktos bedzie chcial napisze imie w prywatnej wiadomosci, ale na ogolnym forum, wole zostac mniej rozpoznawalna
|
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Monia..
co u Ciebie? juz sie stesknilam... Przezylam! jesli zobacze jeszcze dzisiaj chociaz pol koperty to jak bum cyk cyk oszaleje! akty, teczki, teczuszki, dokumenciki, ksera, koperty wieksze, mniejsze, z pieczatkami, bez pieczatek, potwierdzenia, duplikaty, wyroki, uprawomocnienia.. jutro zapowiada sie troche gorzej, cos trudniejszego.. ale damy rade.. wkoncu od 15 zacznie mi sie weekend a od kiedy Mycha zaczynasz? jak nastawienie? ojeeeeeej, trzeba bylo mowic wczesniej to bysmy sie tu wszystkie zapakowaly i przyjechaly z toba poplotkowac ![]() Lubimy mlodsze... no wlasnie! Eyeonfire koniecznie napisz nam jeszcze swoje imie! ![]() Kas jak bylo? z dolegliwosci to mi kregoslup wysiada. i dupa od siedzenia boli. wiec zolwik.
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-09-01 o 15:48 |
|
|
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
Iga
Bardzo mi milo W takim razie, moze poznam Wasze imiona? No, moge sie domyslic ze MarysN - Marysia, a reszta? Myszowata o jak milo, Lodz! a skad sie tu przenioslas? studiujesz tutaj? |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Bingo
![]() jak pierwszy dzien w szkole?
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
Oj, nic mi nie mow, ciezki rok przede mna - chce isc na psychologie (blagam, nic zlego nie mowcie, bo juz tyyyle osob jest z tego niezadowolonych, a mi sie to marzy od zawsze
) wiec w tym roku musze nadrobic w rok dwa lata rozszerzonej biologii, wiec nie bedzie latwo. ale! najgorszy jest poczatek ![]() a jak Tobie minal dzien?
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
a z psychologii jest tylko czysta psychologia czy tak jak pedagogika ze jest z urozmaiceniami?
a tak chyba dobrze.. siedze i sie bycze
|
|
#3460 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy w ogóle zaczynam. Najpierw problemy w przychodni, bo lekarze na urlopach i nie ma komu badań robić, a teraz nie ma kierownika z którym rozmawiałam, a inni nic nie wiedzą ale ponoć ma jutro być, to zobaczymy co z tego wyjdzie. Nastawienie - w 100% obojętne, jak się nie uda - trudno, jak się uda - trudno. To się pakujcie i przyjeżdżajcie, tylko szybko! Cytat:
Nie studiuję, staram się pracować.Służę listą imion: Myszowata s - Angelika (ale wszyscy i tak mówią na mnie Mysza, nie lubię swojego imienia) gg22 - Gosia kropelkaa - Marta Lala2506 - Aga Legionistka23 - Natalia Nietypowynick - Kasia ygerna - Agata Babcia Jaga - Asia Lenka_007 - Marlena tamlin111 - Monika |
|||
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
juz pędzę, juz lecę
![]() 3mam kciuki zeby sie jednak udalo.. chociaz zeby sie zaczepic na chwile.. ja w czasie stazu planuje jezdzić do Wolsztyna szukac pracy. Tutaj i tak niczego nie ma, a tam ponoc duzo.. i blizej Mirka bede..
|
|
#3462 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja najbardziej mysle o klinicznej, sadowej lub rodzinnej tylko ze wlasnie te trzy podobno sa najgorsze, jesli chodzi o dalsze szukanie pracy etc. Nie wiem czy pojsc tutaj w Lodzi, bo sa tacy co mowia, ze mamy bardzo slaba psychologie. A gdziez to ten pierwszy dzien pracy ? Cytat:
Wydrukuje sobie liste, haha A co to za praca, ktora opisujesz? Mialas pracowac w jakiejs przychodni rozumiem? No to ja jestem chetna na ploteczki w Lodzi ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- a skad jestes, a skad TZ? |
||
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
jesli uwazasz psychologie za dobry wybor to pieprz innych i ich zdanie! twoj wybor...
![]() w Sądzie. ja jestem z okolic Leszna, a Mirek wlasnie z okolic Wolsztyna. Tam pracuje i miesiecznie na dojazdy i do pracy i do mnie traci kolo 6-7 stow, a to sie wogole nie oplaca..
|
|
#3464 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki i też trzymam kciuki, bo z pracą jest masakra, szczególnie w mniejszych miejscowościach. widzę że chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, cwaniaczku P.S. Byłam kiedyś w Lesznie na basenie ![]() Cytat:
Nie, nie, w przychodni nie. Po prostu byłam na badaniach wstępnych przed przyjęciem do pracy. A pracować mam na kasie w markecie ![]() przynajmniej jakiś czas. To musimy się jakoś zgadać z tym, że póki nie rozwiąże sprawy z pracą, nawet nie wiem kiedy mam wolne, więc przynajmniej do jutra musimy się wstrzymać ![]() A tak mniej więcej z których rejonów Łodzi jesteś? Ja mieszkam w śródmieściu, właściwie niedaleko Lumumbowa
|
||
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
no z buta pędzę, wiec uważaj zeby cie tam zima nie zastala
![]() no a jak! szukam plusow.. a to, ze nie bede musiala codziennie sluchac i ogladac zachowania mojego taty to kolejny z nich ![]() jaaaaaaaaaaa! ![]() eeeej, wezmy sie w kupe i sie spotkajmy.. gdzies jest tu ktos dobry z geografii?
|
|
#3466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No widzisz, więc okazuje się że ta praca nie jest taka zła ![]() Taaa, po warszawsku korzystałam tylko z jacuzzi i basenu, w którym stopami mogłam dotknąć dna![]() Ja jestem jak najbardziej za za spotkaniem, ale serio |
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Raczkowanie
|
Myszowata ano wlasnie tak nie dokonca zrozumialam Twoja wiadomosc, czy przychodnia po to zeby miec potrzebne badania czy tez tam masz jakos pracowac.
Jestes tu z TZtem? Marys taki mam zamiar, chociaz to troche nielatwe, ale rodzice wspieraja moje decyzje - wiec i to dobre. No to rzeczywiscie, ciezko. ** A w jakim wieku jestescie? Nie lubie tak wypytywac, ale niestety na poczatku musze ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Milo poznac ![]() |
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaa jestem!
teraz to juz bedzie musial zbierac na wesele! hihi ![]() az sie oplulam! tez sobie to wlasnie wyobrazilam, byle to nie byla taka zima jak kiedys byly ![]() ej no ja tez bym chciala tak na serio! dlatego szukam kogos dobrego z geografii zeby wysrodkowal jakies miejsce miedzy nami ![]() Iga ja 20, on 21.
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
moj jest ode mnie starszy 3 lata, tez z mojego miasta.
Aaa tak Marys gra w chinczyka i 10 pierscionkow - ja sie zakochalam w tej opowiesci ![]() |
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
ej.. dyche wydal
ma gest ![]() kurde dziewczyny, ale on to serio zrobil.. ja nie wierze.. jestem taka szczesliwa...
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
![]() muszę wymyslic cos ekstra na sobote! nasz pierwszy, narzeczenski wieczor we dwoje
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3475 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale to by było super, jakbyśmy się spotkały na takim neutralnym gruncie to i wycieczka by była No teraz wszystkie jesteśmy raczej zaczynając od centralnej Polski na południe, tylko Monia trochę wyżej, więc trzeba by było gdzieś w tym kierunku chyba patrzeć Cytat:
genialnego masz tego swojego Tż, zawsze uważałam, że taka prostota w wyrażaniu uczuć jest najlepsza, bo przynajmniej ma się pewność, że szczera ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zacząć składać szafę, bo kupiłam, ale nie mam montażysty
Złoże na pewno
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Lala nie wiem o czym Ty mowisz
![]() wlasnie nie mam, zadnego pomyslu! takze, przyjme wszystkie propozycje ![]() czyli jakie przyklady miejsc dajesz? matuniu.. ale byloby ekstra..Lalka a ty pamietaj, ze mlotkiem w gwozdzie a nie w palce ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- lece do dziadkow na chwile, odezwe sie za godzinke ;
|
|
#3478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe nie dziwie sie i po cichu zazdroszcze. |
||||
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
wez tam jutro usiadz i sie rozplacz to sie moze dzieciaki zlituja
![]() ja nie mowie o miejscu rozno wysrodkowanym. ale o takim ktore bedzie kazdej pasowalo.. byloby ekstra tak sie wkoncu spotkac...nie zazdrosc.. sama tak niedlugo bedziesz miala
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe juz plakalam z bezsilnosci... Ale w domu.Przy dzieciakach nie moge pokazac slabosci bo jak wyczuja,ze pekam to mnie zdominuja a tego nie wolno zrobic.
ps. moj syn bedzie mial na imie Antoni, jezu jak cudnie mówic do chłopca Antoś...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

jutro zapowiada sie troche gorzej, cos trudniejszego.. ale damy rade.. wkoncu od 15 zacznie mi sie weekend 

) wiec w tym roku musze nadrobic w rok dwa lata rozszerzonej biologii, wiec nie bedzie latwo. 

Wydrukuje sobie liste, haha
takze, przyjme wszystkie propozycje