|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
#4383 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przez jutrzejszy wylot dopiero teraz usiadłam na tyłku bo się okazało, że Dawid w ogóle walizki nie ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, nigdy nie chodziłam do przedszkola ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Resscue jak tam Twój/Twoja Kropek/Kropeczka??? ![]() Czytałam że rozmawialiście z Tomkiem i że czekały na Ciebie róże ![]() ![]()
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę nosić golfów, bo mnie duszą, podobno mam tak od urodzenia, "uczuelnie" na golfy
![]() Mam takie pytanie do dziewczyn studiujących, wychodząc z LO dostałam tą swoją kartę od pielęgniarki ze wszystkimi bilansami itd. będę musiała to na studiach znowu dawać do szkoły czy już ich to nie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tomkiem juz jest super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-01 o 14:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
Zadomowienie
|
Wróciłam od lekarza. Oczywiście mała tej pediatry to się tak boi, że szok ale uż nie panikowała tak histerycznie jak ostatnio, choć i tak płakała i się tuliła i chowała w moich ramionach
![]() Te krostki to najprawdopodobniej uczulenie na chemię zawartą w pożywieniu, w naszym przypadku na 100% ze słodyczy, ja tej lekarce nie przyznawałam się nawet jakie ilości moja mała pochłania, że je więcej słodkiego niż normalnych rzeczy ale tak to jest jak pół dnia mała spędza z dziadkami ![]() No i oczywiście tak jak już pół roku temu przypuszczałam, trzeba będzie sie z nią wybrać do dentysty bo dwójka jej się psuje (a ma 1,5 roku) i jak się tego zęba nie zabezpieczy to może zbyt wcześnie wypaść lub ułamać od ugryzienia nawet bułeczki... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
a ja nie cierpię golfów
![]() ![]() despa fajnie, że już po stresie ![]() mam dzisiaj full roboty, zajrzę wieczorem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
a tak w ogóle to zaczął sie rok szkolny a mój mąż właśnie z resztą ekipy budowlańców remontują szkołę ponadgimnazjalną... kurde, czemu chłopy w stadzie muszą się tak zachowywać, te wszystkie gwizdy i inne prymitywne sposoby na zaczepianie dziewczyn
![]() ![]() ![]()
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
ja wam to na szybko pisałam , stad te byki
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4394 | ||
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zobaczyłam Twoją propozycję
![]() ![]() Dziękuję ![]() Byliśmy w Dworku Ojca Matuesza / pijalni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ma tatuaż? ![]() ![]() Despo, tak się cieszę, że wszystko w porządku ![]() ![]() ![]() ![]() Też takie lubię - jakby lejące, dziwnie układające się ![]() Daj znać jak wrócisz, to ja Ci dziś zrobię kawę ![]() Padam na twarz... Jakiś ten dzień taki, że w ogóle nie mogłam zwlec się z łóżka, a teraz usypiam na stojąco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4397 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
jolkag78 widziałam, że masz na blogu włączone reklamy - klika ktoś w to? no czy i warto ($)?
#4400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no nie wiem jak to jest ale widziałam paru policjantów z tatuażami heee Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-09-01 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://praca.policja.pl/portal/pwp/7...licjantem.html tu se poczytaj z naicksiem na akapit " Po przyjęciu do służby pojedziesz na ok. 5,5 miesiąca na szkolenie zawodowe podstawowe do jednej ze szkół policyjnych. Następnie, po zakończeniu tego szkolenia, w ramach adaptacji zawodowej, zostaniesz czasowo oddelegowany do pełnienia służby w oddziale prewencji Policji. Czas delegowania wynosi 49 dni, czyli będziesz musiał odbyć 37 służb. Celem adaptacji zawodowej jest podniesienie praktycznych umiejętności służbowych, nabytych podczas szkolenia zawodowego podstawowego, tj.: zabezpieczanie imprez masowych, ochrona obiektów ważnych dla bezpieczeństwa państwa, przedstawicielstw dyplomatycznych i urzędów konsularnych, działań pościgowych, poszukiwawczych realizowanych w ramach działań pododdziałów zwartych Policji." wiec się nie spieraj kiedy nie masz racji. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- troszke daremna biurokracja ale tak jest a koleżanka tutaj nie da sobie przegadać .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-01 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Justynko akurat Kasia ma rację, Ty piszesz o szkółce po przyjęciu do służby. To są tylko szkolenia. A szkoła policyjna jest i można się do niej dostać w dwojaki sposób:
-albo jako "studia" po matrze -albo po jakimś okresie pracy jest się do niej "skierowanym" ale to tylko nie liczni i tu w zależności od tego czy ma się już studia czy nie jest różny okres pobytu w tej szkole. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |||||
vel Turkusoowa :)
|
Hej Laski,witam się ja i nowy Lap
![]() strasznie się mylę przy pisaniu,bo mam teraz z boku tę klawiaturę numeryczną,i ciągle zamiast enter lub backspace trzaskam po klawiszach obok ![]() No to cytujemy troszeńkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i jak,telefonik jest? opowiadaj ![]() ja nie,chciałam nawet zachęcić dziewczyny 30% upustem asle i to nie zachęciło,dwie stwierdziły że LRD śmierdzi...piwem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też nie,do zerówki od razu ![]() Cytat:
Ech dziewczyny,muszę dalej ustawiać komp,teraz już kosmetyka,ulubione muszę poukładać i kanały w telewizorku ![]() napiszę za jakiś czas ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o to, że do policji przyjmują tylko absolwentów szkół policyjnych, a o to, że do takiej szkoły może iść każdy, a nie tylko policjant. W Rzeszowie od tego roku ruszy dodatkowy kierunek związany z pracą w policji oprócz kryminalistyki. http://www.wspol.edu.pl/s/uczelnia/h...ji-w-szczytnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą wiecie swoje a ja swoje , koniec tematu ;] Absolwent studiów uzyskuje dyplom ukończenia studiów pierwszego stopnia na odpowiednim kierunku oraz tytuł licencjata. Ponadto może się ubiegać o przyjęcie na studia drugiego stopnia (magisterskie), także na studia drugiego stopnia na kierunku „Bezpieczeństwo wewnętrzne” realizowane w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie. Policjant — absolwent studiów pierwszego stopnia zrealizowanych w WSPol. po spełnieniu kryteriów określonych w przepisach wynikających z ustawy o Policji oraz po złożeniu egzaminu oficerskiego jest promowany na pierwszy stopień oficerski — podkomisarza Policj absolwent po dyplomie ma tylko licencjat i nic wiecej a policjant stopien oficerski . wiec kurde zwykły cywili ma to jako przyuczenie do zawodu ,a prawdziwa szkoła policyjna daje tj.: zabezpieczanie imprez masowych, ochrona obiektów ważnych dla bezpieczeństwa państwa, przedstawicielstw dyplomatycznych i urzędów konsularnych, działań pościgowych, poszukiwawczych realizowanych w ramach działań pododdziałów zwartych Policji. weźcie troszke czytajcie ze zrozumieniem , i nie wmawiajcie mi pierdół , wczoraj moze bym to łykła ale nie dzisiaj po rozmowe z policjantem. idę się rehabilitować ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-01 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po licencjacie jest magister, potem podyplomowe, szkolenia (na które twój powinien dostać skierowanie), a potem to ta sama droga. Fakt jest faktem do Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie przyjmują też cywili, a twój twierdzi, ze do szkoły policyjnej biorą tylko policjantów. O to chodziło. Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-09-01 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tomasz ci przekazuje że " spoko skoro tak uważa , ja nie mam szkoleń przed poborem i gitara" papa ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-01 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.