|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Księżniczko, jak Ty taka maniaczka zapachów, to może powiesz mi coś o nowym zapachu Benefitu - Ring My Bella?
Wygrałam je, a chyba ich nawet jeszcze nie ma w Polsce
|
|
|
|
#4652 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą i tak zawsze robię listę wszystkiego, co mi dochodzi, bo lubię mieć to przejrzyście zapisane, żeby wiedzieć, co i jak.Ale we wrześniu chcesz jechać? Gdzie? ![]() Cytat:
![]() Bardzo fajny zbiorek ![]() No to się chwal swoim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakiego podkładu? OMG Czerwiec i lipiec wymiatają ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko, tak takie typowo czekoladowe
Jedne o zapachu czarnej , drugie o zapachu białej czekolady ( bo są w zestawie) Zależy mi na tej ciemnej czekoladzie Białą mogę komuś wydać Jednak endometrioza nie da łatwo o sobie zapomnieć Dostałam dziś receptę na drogi lek hormonalny, Visanne Zobaczymy jak mi pójdzie kuracja Mój bilans pokaże za 2-3 tygodnie bo narazie brak mi pełnych zużyć O zakupach już pisałam Widać je też w mojej odwykowej liście widocznej w moim podpisie Muszę spisać próbki bo mam trochę nowych Nad perfumami się nadal zastanawiam Albo kupię czekoladowe albo Hugo Boss deep red i femme Z perfum zużywam intensywnie Piwonię z YR bo średnio mi się podoba i chcę ją zużyć żeby mieć miejsce na nową flaszkę czegoś innego O widzę,że moje zbiory zapachowe są naprawdę skromne Dobrze wiedzieć,że nie ja jedyna mam słabość do zapachów |
|
|
|
#4654 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
All_that_jazz a gdzie kupujesz ten zestaw czekoladowych perfum?
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29123493]Księżniczko, jak Ty taka maniaczka zapachów, to może powiesz mi coś o nowym zapachu Benefitu - Ring My Bella?
Wygrałam je, a chyba ich nawet jeszcze nie ma w Polsce [/QUOTE]Na moje oko killerowaty słodziak. Tu masz porównanie do innych w tym stylu http://www.fragrantica.com/perfume/B...lla-12471.html Pochwalę się ale pewnei dopiero w przyszłym tygodniu bo mam pilną robotę i nie mam czasu tego ogarniać.
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna to ogólny spis podlinkowany w podpisie, druga z datami przydatności i już w Excelu
![]() Księżniczko, jestem porażona ![]() Ależ tu u nas dużo perfumowych maniaczek... Ja się na pewno nie zaliczam do tego grona, bo często nawet zapominam się psiknąć przed wyjściem do pracy . Dlatego też wody mi długo schodzą |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo ![]() Cytat:
Turcję mam w planach - kiedyś tam No to nie szalej zakupowo, zbieraj kasę, jedź i wypoczywaj Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-08-31 o 22:29 |
||
|
|
|
#4659 | |||
|
Zadomowienie
|
Dodam jeszcze swój głos w rozmowie o tworzeniu bilansów - też jestem za spisywaniem wszystkiego. Uwzględniam to co mi przybyło, nieważne czy kupiłam czy dostałam. ![]() Hehe chyba tak. A właśnie nie wiem czemu tak wyszło, to tylko nazwa żelu była. ![]() Dziękuję Cytat:
Inne też mi się podobają, choć w tych świeżakach czuję się najlepiej. She Wood muszę przetestować, brzmi ciekawie. Kciuki są! ![]() No niestety 3 dla siebie. ![]() Cytat:
Teraz sobie naprawdę narzuciłam ścisły odwyk na niektóre kategorie. Żeli mam na tą chwilę 28, a smarowideł 36.Flaszek masz dużo, ale doskonale to rozumiem. ![]() Ładnie poszalałaś z zapachami w ostatnich miesiącach. Imponujący zbiór. Ja porobię zdjęcia perfumom gdzieś w październiku, to wrzucę tutaj. Mam tego sporo i nigdy nie trzymam wszystkich flaszek w jednym miejscu, bo by mnie rodzina z domu chyba wyrzuciła. Zwykle dwa razy w roku robię zmianę na półce: chowam zapachy "zimowe", a wyciągam "letnie" i odwrotnie. Wtedy przy okazji zamiany robię zdjęcia. ![]() Cytat:
|
|
#4660 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dark extacy la perla? rewelacyjna czekolada
![]() Cytat:
![]() http://www.gizmodiva.com/e/I-lecdetSugar.jpg takie coś, sypkie w pudełeczku, po nałożeniu na usta są roziskrzone jak od śniegu, do tego jest słodki
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-09-01 o 07:25 |
||
|
|
|
#4662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz, że pasowałoby się z tych zapasów odkopać; a dwa, że zanim to wszystko zużyjesz, to daty mogą się (s)kończyć...Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno wszystko dobrze Ci pójdzie Oceny ma niezbyt (wprawdzie dwie, no ale jednak) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ng.html&next=1Na dobry początek miesiąca poszła mi woda termalna LRP i żel do higieny intymnej
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-09-01 o 11:40 |
|||
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień powinien być ciut lepszy jeśli chodzi o zużycia, co prawda planuję 6 sztuk, ale porównując z wcześniejszymi miesiącami, gdzie zużywałam max 2-3 rzeczy to jest różnica.
Dostałam nową umowę + podwyżkę
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4665 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
tylko to opakowanie jest troche dziwne, moze sie samo otwierac i wytsypac troche np w torebce, wiec warto sobie przesypac do czegos zakrecanego jak bede w domu w przyszlym tyg to zrobie fotki jak sie prezentuje na ustach ![]() Cytat:
![]() fakt, że po aplikacji usta są jakby trochę szorstkie, ale to tylko takie wrazenie przez ten cukier, naprawde wcale nie wysusza ust. No i dosyc szybko sie zjada, ale to pewnie przez smak
|
|
#4666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kupowalas go w necie?
|
||
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam teraz na szybko zdjęcia kolorówki, ale to tylko tej podręcznej i takie poglądowe
![]() Szminek i błyszczyków mam duuuużo więcej, ale porozsiewane są po wszystkich torebkach Palety Sleeka są tu wszystkie tylko poukładane jedna na drugą, więc ich nie widać. Podobnie z częścią cieni, pudrów i róży.
|
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie je kupowałas ?
|
||
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o te szufladki? Można je kupić w marketach i co jakiś czas pojawiają się w Biedronce.
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Hosenko gratuluję. ![]() Księżniczko ale zbiór.
|
#4670 | ||||
|
Zadomowienie
|
coś mi się stało z internetem, musiałam zmienić przeglądarkę i będę cytować nie pokolei ![]() Cytat:
ja też się przyznam, że nie dopisywałam w tym miesiącu większości próbek, które dostałam bo i bez tego bilans był wystarcząjaco długi. ksiezniczko masz niesamowity zbiór pielęgnacyjny kolorówka też mnie poraża a perfumy.... ![]() Cytat:
we wrześniu już nie powinno być takiej listy. raz, że teraz krucho z kasą (a przedtem miałam przypływ) a dwa, że coś mi się tak wydaje.. niektóre z tych rzeczy kupowałam na pocieszenie. żeby sobie wynagrodzić ten okropny czas no a trzy, że były promocje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4671 | ||
|
Zadomowienie
|
pewnie w Biedronce
![]() Agniesia666 bilans niezły ![]() ![]() ![]() nurek119 teraz czas na zużywanie Cytat:
![]() teraz już wszystko rozumiem i życzę wyśmienitej zabawy ![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kolorówki mam bardzo dużo, ale to przede wszystkim przez nadmiar cieni. I chociaż cieni mam coraz więcej, to w innych kategroiach mam znacznie mniej niż kiedyś np. podkłady mam tylko 3 - 2 mineralne (w tym jeden już ledwo dycha) i 1 tradycyjny. Kiedyś miałam duuuużo więcej. Podobnie jest też z korektorami i tuszami do rzęs. Trzymam wszystko w tych szufladkach na pralce w łazience. Perfum mam ogrom, ale do grudnia postanowiłam nie kupować nowych flakonów - ciekawe jak mi to wyjdzie Ale będę zaglądać na podforum wspólnych zakupów perfumowych i pewnie jakimś ciekawym mililitrom z innych rozbiórek się nie oprę. Perfumy zajmują mi tylko jedną półkę w salonie, próbki trzymam w pudełku też na półce. Teraz odkąd mam własne mieszkanie to jakoś lepiej to wszystko wygląda. Na studiach walało mi się mnóstwo na wierzchu, bo nie mieliśmy mebli za wiele i to była dopiero katastrofa ![]() Jak co miesiąc kupujesz 60 kosmetyków, to ciekawe gdzie Ty swoje trzymasz
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-01 o 17:41 |
||
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja je tam widziałam kilkakrotnie, raz nawet kupiłam 4 szt.
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko - bardzo fajne pojemniki, tez bym takie chciala, ale nie mam w pokoju miejsca na nie
![]() Mi ostatnio przybylo sporo, ale tez pozbylam sie wielu rzeczy, 3 flaszek perfum, sporo kolorowki sprzedalam na Allegro, nie jest zle
|
|
#4675 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29123493]Księżniczko, jak Ty taka maniaczka zapachów, to może powiesz mi coś o nowym zapachu Benefitu - Ring My Bella?
Wygrałam je, a chyba ich nawet jeszcze nie ma w Polsce [/QUOTE]Jak nie ma w Polsce to na pewno nie testowałam ,wiec nie pomogę Ale tak jak Koshatce wygląda mi na kwiatowego słodziaka: róża, jaśmin, wanilia, ... Myślę, że fajny będzie. Jak Ci się nie spodoba to go odkupię ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4677 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
tak, przez allegro, kosztowal kilkanascie zl
Cytat:
rozswietlacz return to paradise
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ogromu cieni jakie mam mineralne lubię najmniej. Przede wszystkim dlatego, że dużo schodzi czasu, żeby zrobić dobry makijaż. Nakładam je na bazę i trzymają się słabiej niż niemineralne, ale nie tragicznie. Rozświetlacze lubię |
|
|
|
|
#4680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to bardzo miło zostać docenionym za swoje starania Cytat:
, Widziałam je w swojej nie dalej jak 2 tygodnie temu, może nawet dalej są, jeśli się nie wyprzedały ![]() Pierwszy września już prawie za nami . No i z tejże okazji dziś spędziłam w pracy 9,5 h, a do końca tygodnia będzie po 9 (przy dobrych wiatrach) ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

. Mam nadzieję, że to nie jakiś objaw chorobowy
Na razie nic mu do tego, nawet mnie kusi dodatkowo ale na wspólnym gospodarstwie może być różnie. 

No to nie szalej zakupowo, zbieraj kasę, jedź i wypoczywaj
za intensywny odwyk!

to ile masz teraz łącznie w tych kategoriach? no i po co np balsam mango o kokos aż 3 szt? Przecież to duże pojemności. Nie znudzi Ci się?
Teraz sobie naprawdę narzuciłam ścisły odwyk na niektóre kategorie. Żeli mam na tą chwilę 28, a smarowideł 36.

no a trzy, że były promocje