Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 22:03   #2581
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

witam wieczornie

dziewczyny dziekuje Wam za mile slowa...staram sie nie marudzic i niedolowac swoim wygladem(wiadomo w ciazy nie zawsze nasze cialo sie nam podoba)..ale po takich slowach to az z checia spogladalam w lustro

POP bardzo mi sie podoba Twoja Oliwka. ..jest jeszcze mala ale ma cos co bedzie przyciagac ludzi...ale raczki to miala biedne...ja zawsze sie balam tych welf...ow(nie wiem jakto sie pisze) i pierwszy raz mialam zalozony przed porodem.
a tak wogole to w koncu co z tym robaczkiem

MEGITy jak juz cos napiszesz to az...humor powraca
to ja tez Cie prosze na mego malza ale musisz byc jak z tych opowiadan w kb
a co do rybek to wlasnie zauwazylam,ze glonus zjada mi roslinke...ona rosnie na pniu...sa to takie ala palemki.a czy swiatlo musi bc caly czas zapalone i co ile powinno sie wymieniac wode

DARUSIA jak ma pomoc to lepiej przelezec...choc ja tez strasznie bym tesknila za mala...wiec niech Ci szybko mina te dni...

PLMADZIA bardzo mi sie ta zabka podoba szkoda,ze ja jej nigdzie tu nie widzialam jesli moge prosic o fotke Twojego akwarium

MADZIWNIA alez pieknie wyglada...tez bym chciala u Karinki ale ona by je wyszarpala juz widze jak grzebie i dusi...bardzo mi sie podoba

FERROU dla Kubulinka...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 22:05   #2582
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
No starszy nie tryskał entuzjazmem po powrocie ze szkoły pewnie przerażony ja oczywiście nie mniej
całe szczęście ,że do wojska już nie muszą ,bo chyba bym na uszach staneła żeby załatwić co by nie szedł
W wojsku nie jest tak źle. Mój siostrzeniec jak poszedł to mu się bardzo spodobało. O fali nie było mowy, w tej jednostce zrobili z tym porządek dyscyplinarnymi zwolnieniami ze służby. Została tylko smietanka
Stary 2011-09-01, 22:05   #2583
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANIAP jak Szymek w nowym przedszkolu...czekam na relacje...ale pewnie bez problemu sie zaklimatyzowal

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 22:14   #2584
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tz lekka fale przeszedl nic mu nie jest ma sie dobrze, nic by mu sie nie stalo
lekka szkola zycia facetowi sie przyda
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 22:29   #2585
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ja pitole. Normalnie chciałam obiad na jutro gotować i mam pustą lodówkę. Ze światła nie da się nic zrobic a miałam jednak nadzieję. Jak ja nie znoszę sklepów w piątek
Stary 2011-09-01, 22:34   #2586
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja też poczekam z kolczykami z jakieś minimum 2-3 lata.
Ja poczekam aż moja sama powie że chce

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANIAP jak Szymek w nowym przedszkolu...czekam na relacje...ale pewnie bez problemu sie zaklimatyzowal
A dobrze płakał tylko chwilkę jak szli spać pewnie już był zmęczony ale tak to mówi że jest fajnie że ma kolegów i że chce iśc jutro .

Ale rodzice to osobny temat , zapłakane mamy pod ścianami , jakby te dzieci conajmniej na jakąś poważną operację prowadziły na szczęście panie te dzieciaki za rączkę i do sali bo inaczej to chyba część by do tych sal wogóle nie trafiła Może ja dziwak czy wyrodna ale troszkę tego nie rozumiem . takiej paniki nie wiadomo o co . dziecku tam się krzwda nie dzieje i dla jego dobra się do przedszkola oddaje .

Gmyrelka moja przyjaciółka ma ten krążek i jest zadowlona
Stary 2011-09-01, 22:38   #2587
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
minka26 super fotki , piekna corcia
senkju

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Zosia ślicznie wygląda w takim kucyku

Saro, ale Amelka ma długaśne włoski A z wiadrem to normalka, mój Kuba to po ogrodzie z dziadkową konewką lata

Ana, kurcze, wszyscy moi znajomi i rodzina lubi białe landrynki, zawsze się kłóciłam o nie z rodzeństwem jak byliśmy młodsi

Amelka z konewką lata u mojej mamy po balkonie, a ona mieszka na 6 piętrze, ostatnio sąsiadowi z 4 na głowę nalała, os spojrzał w górę a tak ja myślałam, że się ze wstydu spalę, był tak zły, że chciał mnie opierdzielić, a ja szybko przeprosiłam, powiedziałam, że to mała i zwiałam z balkonu

a z tymi landrynkami to poważnie??

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
zostaje na weekend, bialko w moczy, bakterie i inne cos sie prszyplatalo
jutro wpadnę

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
powiem wam że szczepienia bardziej bola niz ten strzał z pistoletu...
Ja jestem mega dumna z michaliny bo prawie nie płakała.. widac było ze jej nie bolało tylko swedziało ale pokazalam pieska i golebie i koniec placzu nawet ich nie dotyka.. a jak sie ktos spyta gdzie masz kolczyki.. to ona dumnie kreci głowka na boki pokazując.. bosko
agentka mała

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
No szalona baba! Ja nie wiem jakie laska musi mieć rozwarcie żeby to wypadło U mnie po dwójce dzieci nie ma szans żeby wyleciało! Zadowolona jestem bardzo, wkładam i po 3 tygodniach wyjmuje na tydzień i wtedy mam okres. Ogromny plus to nie pamiętanie o tym codziennie i omijanie układu pokarmowego (oszczędzanie żołądka i wątroby) Ring wydziela hormony i działa bezpośrednio na jajniki. Kolejny plus to jak popije z P0P i megi i puszcze pawia to nie zmniejsza to działania

Daria to jak będziesz miała możliwość to podpytaj. Dzięki Ja nawet nie wiem do jakiego lekarza powinnam się udać, do ogólnego?? Już się nawet przyzwyczaiłam ale rano mam doła, wyć mi się chce ze zmęczenia i wyglądam ohydnie (jak zombie) ale grunt że megi nadal się podobam (choć teraz zagraża mi nieco Agnieszka )

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
P0P też uważam ,że Oliwka cała Ty i to spojrzenie jak Evitka pisze nostalgiczne
Madziwnia Michasia też cała Ty , kolczyki słodkie do twarzy jej, widzę tam ładny skalniaczek w tle
Darusia bądź dzielna

robią też z kukułek i raczków

No starszy nie tryskał entuzjazmem po powrocie ze szkoły pewnie przerażony ja oczywiście nie mniej
całe szczęście ,że do wojska już nie muszą ,bo chyba bym na uszach staneła żeby załatwić co by nie szedł

Ja lubię białe innych nie jeśli mowa o landrynkach
Minimalna ilość jajek jaką kupuję to 50 nie ma opcji ,że braknie
Ja to bym chyba nie dała rady z jakimś krążkiem wydawałoby mi się że wypada
piłam z kukułek na I roku studiów i do dziś w portfelu mam przepis, choć nigdy później nie robiłam

o jakim innym białym myślałaś
ja kupuję 10 jaj i zawsze brakuje

Cytat:
tz lekka fale przeszedl nic mu nie jest ma sie dobrze, nic by mu sie nie stalo
lekka szkola zycia facetowi sie przyda
nie każdy na tą falę się nadaje, jak ja bym miała iść do wojska i przechodzić falę, to albo pozabijałabym ich, albo siebie nienawidzę się przyporządkowywać (czy podporządkowywać)

Evi dzieki za inso o ukąszeniach, dziś mała miała mocno spuchniętą buzię, jak jutro będzie tak samo, jadę do pediatry niech coś daje!!

wiecie jak dziś rano Amelka wstała i ledwo oczko było jej widać, to aż mi się ryczeć zachciało, bidulka moja potem trochę jej przeszło, ale było zdecydowanie gorzej niż wczoraj.... a ja cały dzień w Łodzi byłam, bo załatwiałam sprawy z najemcami naszego mieszkania i jeszcze wpisy musiałam załatwić cały dzień w aucie, w korkach
padam na ryj

klub nadrobię jutro
Stary 2011-09-01, 22:41   #2588
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Ja poczekam aż moja sama powie że chce

A dobrze płakał tylko chwilkę jak szli spać pewnie już był zmęczony ale tak to mówi że jest fajnie że ma kolegów i że chce iśc jutro .

Ale rodzice to osobny temat , zapłakane mamy pod ścianami , jakby te dzieci conajmniej na jakąś poważną operację prowadziły na szczęście panie te dzieciaki za rączkę i do sali bo inaczej to chyba część by do tych sal wogóle nie trafiła Może ja dziwak czy wyrodna ale troszkę tego nie rozumiem . takiej paniki nie wiadomo o co . dziecku tam się krzwda nie dzieje i dla jego dobra się do przedszkola oddaje .

Gmyrelka moja przyjaciółka ma ten krążek i jest zadowlona

ja pewnie tez będę ryczała bo ja nie lubię być bez małej chyba jestem przewrażliwiona a może dorosnę, że mam takie duże dziecko

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
To nie mój wybranek tylko jakiś wybrak użyteczny Czasami nawet bardzo użyteczny
Cytat:
A nie pokażę. Mój Ci on. Brzydal bo brzydala ale własny
to twój czy nie twój ??

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
No tylko wyślij go przed ślubem na jakieś szkolenie żeby ciebie tak już na 100% do siebie przekonał tymi nogami z waty
hehe racja
Stary 2011-09-01, 22:57   #2589
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
o jakim innym białym myślałaś
o ty ty niedobra
ktos tu wspomniał o anyżkach ,ja lubie te mleczne
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 22:57   #2590
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pop sie myli
kocha faceta a twarda dupe tu udaje przed nami!!!!!
jak nie to kwestia slubu nie wchodzilaby raczej w gre, nie?

minka zapraszam, uwierzzzzzzzz ze nigdzie sie nie wybieram zobaczysz jaka mam sexowna pizamke:P w jakies huje muje kwiaty dzikie i paski- mamusia kupila
A.Camus
Stary 2011-09-01, 23:50   #2591
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Nie powinno być problemu, bo te żabki raczej wszystkim rybom z drogi schodzą, najczęsciej moją widzę podczas karmienia, a tak to się chowa za filtrem. Moją poprzednią na początku glonojad atakował, i głupiki, ale żyła długo

Ja jakby mi 2 kreski wyszły to bym w psychiatryku wylądowała, i to nie z radości

Ja dzisiaj musiałam małemu siuśki łapać do badania( ma skierowanie na badanie krwi i moczu w związku z gorączką) to jednak z tego co pisałyście duzo łatwiej z chłopcemPo spaniu posadziłam go okrakiem na moich nogach, i powiedziałam siusiu i nasiusiał do pojemnikaPotem mu tylko dałam syrop przeciwgoraczkowy żeby to do laboratorium zanieść, i jutro rano mam wyniki
u nas daja takie specjalne pieluchy sterylne, dziecko po myciu musi w nie nasikac a potem z tej pieluchy sciaga sie pare ml strzykawka i gotowe, bez problem , bo moja raczej na by nie nasiusiala

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
I dlatego moja Zośka sobie przebije sama jak dorośnie. Ja z tym nie chcę mieć nic wspólnego

Biedactwo
teraz robia to bezbolesnie, pistoletem moment

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 04:28   #2592
Justys76
Raczkowanie

Witam dziewczyny, to znowu ja po dlugiej przerwie.
staram sie Was nadrobic w wolnej chwili (chociaz nie mam ich za wiele;-), zostalo mi jeszcze 20 stron takze nie wiem co u Was teraz slychac, ale Was dogonie.
Tesciowa juz od nas pojechala, a ja chyba sobie teraz lepiej daje rade niz jak ona byla, bo wtedy trzeba bylo jeszcze jej towarzystwa dotrzymywac. Nie powiem, przy dzieciach pomagala, ale w wolnej chwili chciala posiedziec na spokojnie kawki sie napic, ja tak nie potrafie, kawe od zawsze w biegu pilam. Teraz mam posprzatane, codziennie ugotowane i dzieci sa ok. Michala zaczynam uczyc na nocnik, dzisiaj dwa razy udalo mu sie wysikac do nocnika. Jestem z niego dumna. Malo mowi w porownaniu do Waszych dzieci, praktycznie oprocz tata, czasami mama i baba to nic wiecej, ale ma jeszcze czas. Nie chce czytac ksiazeczek ze mna, nie nasladuje zwierzat, ale jak go wsadze do samochodu to wie wszystko gdzie przycisnac, co przekrecic, komputer i iphona tez juz potrafi uruchomic. Takze sie nie matrfie. A Majka ma juz 1,5 miesiaca, jest duza, kolki jej pomalu przechodza, jest coraz mniej placzu, w nocy budzi sie dwa razy na jedzenie i rano o 6. (Michal jak mial 2 miesiace to przesypial mi cala noc od 7-6) No ale coz kazde dziecko jest inne. Ale i tak obydwoje sa strasznie kochane. To tyle o nas, bo sie troche rozpisalam.
Bardzo lubie ogladac zdjecia, ktore dodajecie, wyszystkie dzieciaczki sa przeurocze i takie kochane. Teraz jak mam mala Majke to widze jaki Michal jest juz duzy. Kiedy to zlecialo.
Dodam Wam kilka fotek moich urwisow.
Pozdrawiam
1-Michal i Maja
2-Michal
3-Michal i ja
4-Michal z tata
5-8 Majka
na ostatnim pierwszy uchwycony usmiech;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9108.jpg (77,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9350.jpg (107,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9359.jpg (126,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8799.jpg (80,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (73,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (79,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (79,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (62,1 KB, 32 załadowań)
Justys76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 07:22   #2593
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
PLMADZIA bardzo mi sie ta zabka podoba szkoda,ze ja jej nigdzie tu nie widzialam jesli moge prosic o fotke Twojego akwarium
To może po wekendzie, bo akwarium z kuchni do pokoju gościnnego przenoszę to będzie woda czysta
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja pitole. Normalnie chciałam obiad na jutro gotować i mam pustą lodówkę. Ze światła nie da się nic zrobic a miałam jednak nadzieję. Jak ja nie znoszę sklepów w piątek
Ja zawsze mam poporcjowane mięsko w zamrażarce, i włoszczyzne w paskach, od biedy na rosół zawsze mam
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Tylko się cieszyć że się pare godzin bez dziecka zostanie, a te mamy lamentują
Cytat:
Napisane przez Justys76 Pokaż wiadomość
1-Michal i Maja
2-Michal
3-Michal i ja
4-Michal z tata
5-8 Majka
No teraz to widać jak ten czas leci Maja taka już duża, To Michałek przy niej juz wogle na dorosłego wygląda.
Nie jest bardzo zazdrosny?

Ja od 5 na nogach, bo mały się wyspał. Wieczorem tz zaczął naprawiać komuś kompa i taki smród spalenizny jeszcze teraz mam w domu
Dzieciaki po śniadaniu, za chwile idę Eryka do szkoły zaprowadzić, i z młodym do lekarza po wyniki, normalnie żyć nie umierać

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 08:58   #2594
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Malo mowi w porownaniu do Waszych dzieci, praktycznie oprocz tata, czasami mama i baba to nic wiecej, ale ma jeszcze czas. Nie chce czytac ksiazeczek ze mna, nie nasladuje zwierzat, ale jak go wsadze do samochodu to wie wszystko gdzie przycisnac, co przekrecic, komputer i iphona tez juz potrafi uruchomic. Takze sie nie matrfie.
Właśnie dokładnie opisałaś mojego Igora - dokładnie!!!!!!!!!!!

Twoja majka jest przecudna i... bardzo, bardzo podobna do córki mojej przyjaciółki z USA - może Twój tż miał jakiś wyjazd do NJ? :brzyda l:

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
MEGITy jak juz cos napiszesz to az...humor powraca
to ja tez Cie prosze na mego malza ale musisz byc jak z tych opowiadan w kb
a co do rybek to wlasnie zauwazylam,ze glonus zjada mi roslinke...ona rosnie na pniu...sa to takie ala palemki.a czy swiatlo musi bc caly czas zapalone i co ile powinno sie wymieniac wode.

Dobra Aga - to jesteśmy umówione, ale... mama nadzieję, że czasem na seks z Gmyrelką wyrazisz zgodę, bo muszę Ci przyznać, że naprawdę fajna dupa z niej. Ale wiesz - zakochana będę tylko w Tobie.
A glonuś... masz pokarm dla niego, czy bidulek musi ratować się roślinkami? Bo chciałam Ci powiedzieć, że glony jedzą tylko małe zbrojniki - dorosłe już preferują inne pokarmy, a dla wszystkich ryb z rodziny zbrojników jest pokarm w formie takich tabletek - sprasowane ryby i jakieś zielska. Jak będziesz go karmiła wystarczająco, to zostawi roślinki.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Ana - Ikono - wrzuć jakieś linki z all z jakimiś fajnymi ubraniami na jesień/zimę -pliz.... Ostatnio wrzuciłaś włochatą kamizelkę i chyba kupię, ale może jeszcze coś fajnego wypatrzylaś.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:31   #2595
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:

MADZIWNIA alez pieknie wyglada...tez bym chciala u Karinki ale ona by je wyszarpala juz widze jak grzebie i dusi...bardzo mi sie podoba
wiesz co ja tez myślałam że michalina bedzie dotykać i szarpac bo ona taki szogun że hoho,.. a tu małe zdziwienie.. bo ona wcale nie dotyka boi sie hcyba ze bedzie bolało.. tylko jak pojkazuje gdzie ma kolczyki to dotyka ucha .. zero reakcji na kolczyki.. jeszcze nie słyszałam o przypadku aby dsziecko wyszarpało bo to ponoć siły trzeba.

Przepieknie wygląda michalina z kolczykami a jeszcze jej włoski sie kreca i tak fajnie grzywa na bok a cały tył wywiniety jak na lokówce i te loczki za uchem sie układaja.. nie musze nic kombinować na razie z obcinaniem bo fryzura sama sie wystylizowała :d

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:34   #2596
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Justys jak ja ci zazdroszcze!!

tez juz bym chciala miec 2 malenstwo przy sobie i byc z nimi w domku!
Fajnie ze nie masz zadnych wiekszych problemow
A.Camus
Stary 2011-09-02, 09:36   #2597
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny, to znowu ja po dlugiej przerwie.
staram sie Was nadrobic w wolnej chwili (chociaz nie mam ich za wiele;-), zostalo mi jeszcze 20 stron takze nie wiem co u Was teraz slychac, ale Was dogonie.
Tesciowa juz od nas pojechala, a ja chyba sobie teraz lepiej daje rade niz jak ona byla, bo wtedy trzeba bylo jeszcze jej towarzystwa dotrzymywac. Nie powiem, przy dzieciach pomagala, ale w wolnej chwili chciala posiedziec na spokojnie kawki sie napic, ja tak nie potrafie, kawe od zawsze w biegu pilam. Teraz mam posprzatane, codziennie ugotowane i dzieci sa ok. Michala zaczynam uczyc na nocnik, dzisiaj dwa razy udalo mu sie wysikac do nocnika. Jestem z niego dumna. Malo mowi w porownaniu do Waszych dzieci, praktycznie oprocz tata, czasami mama i baba to nic wiecej, ale ma jeszcze czas. Nie chce czytac ksiazeczek ze mna, nie nasladuje zwierzat, ale jak go wsadze do samochodu to wie wszystko gdzie przycisnac, co przekrecic, komputer i iphona tez juz potrafi uruchomic. Takze sie nie matrfie. A Majka ma juz 1,5 miesiaca, jest duza, kolki jej pomalu przechodza, jest coraz mniej placzu, w nocy budzi sie dwa razy na jedzenie i rano o 6. (Michal jak mial 2 miesiace to przesypial mi cala noc od 7-6) No ale coz kazde dziecko jest inne. Ale i tak obydwoje sa strasznie kochane. To tyle o nas, bo sie troche rozpisalam.
Bardzo lubie ogladac zdjecia, ktore dodajecie, wyszystkie dzieciaczki sa przeurocze i takie kochane. Teraz jak mam mala Majke to widze jaki Michal jest juz duzy. Kiedy to zlecialo.
Pozdrawiam
1-Michal i Maja
2-Michal
3-Michal i ja
4-Michal z tata
5-8 Majka
Maja prześliczna i ten usmiech
Michaś też super, mały przystojniak

a odnosnie kolczyków, to u naszych znajomych dziewczynki miały przebijane uszy do roku;/ ja się jakoś boje, może w końcu pójde i przebije jej. Zadnej dziewczynce się nie papraly uszy, tak samo dzieci nie dotykają kolczyków tym bardziej ich nie ciągną.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:39   #2598
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

kosmetyczka mówiła że najwiecej jest własnie dziewczynek do 2 lat..

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Justys... nono TŻ przystojniak... i dzieciaczki macie prześliczne!! a co to za brodzenie w wodzie?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:40   #2599
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Justys jak ja ci zazdroszcze!!

tez juz bym chciala miec 2 malenstwo przy sobie i byc z nimi w domku!
Fajnie ze nie masz zadnych wiekszych problemow
Darusia ja też zazdroszcze, co raz częsciej myśle ze chciałabym takiego malucha. Teraz jak byliśmy na weselu, znajomi mieli córeczke ze sobą, mała miała miesiąc. Tż też mnie namawia.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-09-02, 09:42   #2600
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pozniej jest bardzo czesto tak ze dziecko chce ale sie boi.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

madziwnia nie na tezeta mialas patrzec hahaha

dzieciaczki sa super, ja jeszcze 3 miesiace i tez bede tulila swoją córeczkę maleńką)))
juz sie doczekac nie mogę!
A.Camus
Stary 2011-09-02, 10:02   #2601
sara 85
Zakorzenienie

Wczoraj Zosi w h&mie kupiłam taki fajny beret na jesień i chustke pod szyje. W tamtym roku już szukałam tych chustek i nigdzie nie było. Troche droga ta chustka ale tak mi się spodobała.

Moje dziecko nie da sobie nic na głowe założyc. Tak się darła jak jej przymierzałam czapki. Na zime tez fajne były w reserved.

sliczne kozaczki w h&mie były, czerwone. Zosi by pasowały do kurtki, ale co z tego jak jej nic na noge nie wchodzi.;/

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-09-02, 10:22   #2602
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ana - Ikono - wrzuć jakieś linki z all z jakimiś fajnymi ubraniami na jesień/zimę -pliz.... Ostatnio wrzuciłaś włochatą kamizelkę i chyba kupię, ale może jeszcze coś fajnego wypatrzylaś.
Megi ja dzisiaj w rozjazdach i czasu nie mam,może wieczorem coś więcej wrzucę,bo coś tam w ulubionych mam.

Zobacz jeszcze taka jest kamizelka
http://moda.allegro.pl/czekoladowa-k...798966845.html

są jeszcze 2 inne kolory jej

http://moda.allegro.pl/wloska-brazow...800939382.html ciepłe pod bluzkę do tego rajty i kozaki

http://moda.allegro.pl/zdobiona-bluz...796495918.html

bluzka bardziej na ciepłe dni,ale jedna z innych niż wszystkie oklepane już,pod kamizelke w sam raz jak zimno

http://moda.allegro.pl/czarna-olowko...796496055.html

to ni w 5 ni 10ale zobaczcie jaka skromna i seksowna mała czarna

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-09-02 o 10:25
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:33   #2603
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi ja dzisiaj w rozjazdach i czasu nie mam,może wieczorem coś więcej wrzucę,bo coś tam w ulubionych mam.

http://moda.allegro.pl/wloska-brazow...800939382.html ciepłe pod bluzkę do tego rajty i kozaki

bluzka bardziej na ciepłe dni,ale jedna z innych niż wszystkie oklepane już,pod kamizelke w sam raz jak zimno

Ana - dziękuję bardzo i czekam na dalszą porcję. Ty to umiesz człowieka natchnąć jakoś.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:38   #2604
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

mi sie bardziej podobała ta kamizelka którą ty zamówiłaś

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-09-02, 10:54   #2605
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam
1-Michal i Maja
2-Michal
3-Michal i ja
4-Michal z tata
5-8 Majka
Fajnie ze sie odezwałaś. Dzieci masz śliczne. I Mądre oczywiście.
A gdzie taka woda była - to po tych tajfunach?

Megi- widzę że Ty juz ustawiona jesteś. Jedna jako żona druga jako kochanka. I fajnie że to samo imię maja to Ci mylić sie nie będzie.
Ale jeżeli chodzi o gust w stosunku do kobiet to masz bardzo dobry.

Grymelka - tak, śliczna para będzie z naszych dzieci. Tylko pozostaje nam je do siebie przekonać.

Minka - aleś mnie przyłapała. On to nie mój wybrajek ale sie do mnie przyczepił i tak już została a ja wygodna to niech już będzie. No i dlatego jest mój.

Bardzo współczuję Amelce - ale widać ze ona chyba jednak nie jest uczulona - po prostu w wrażliwe miejsce fraca ugryzła.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-09-02 o 11:15
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 11:21   #2606
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pop juz sie nie tlumacz:P
A.Camus
Stary 2011-09-02, 12:12   #2607
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Uffff... wreszcie Was nadrobiłam... byłam 5 stron w tyle. A ile się naśmiałam.... Wy to potraficie humor poprawić

darusia- oby szybko Cię wypuścili do Oliwci. Trzymaj się kochana

evitka- wiedziałam, że Ty zrozumiesz moją radość najbardziej

Cytat:
Moja ma 79 cm i waży 1050 i h&m nosi 80-86.
No cos Ty... moja ma 80cm i waży 1050 a praktycznie rzeczy na 86 jeszcze nigdy nie miała na sobie. czasem ma jeszcze 74 ale przeważnie 80. Wydaje mi się, że to też zależy od budowy.

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Cześć lachony! Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Co to za głupie pytanie. Ja już nie raz miałam pytać o Ciebie ale raz zapytałam i mnie olałaś pytałam czy Twój Marci jeszcze się kołysze? Czy mu przeszło...

Cytat:

wstawię wam jeszcze kilka fotek z weekendu

fot. 3 - pierwsza rzecz jaka spodobała się Ameli, łaziła z tym wiadrem wszędzie, nawet w basenie się z tym kąpała

fot.4 - tak się wspinała na ławkę, w rezultacie cały brzuch obdrapany
Ona jest po prostu przesłodka boszzz... jakie my mamy śliczne dzieci moja z takim wiadrem też łazi po całym domu, odwraca je potem i na nie wchodzi. najgorsze, że to samo robi ze swoim wiaderkiem do piaskownicy. Ona potrafi na takim wąskim, małym wiaderku stanąć obiema nogami ja tylko patrzę jak sie gibnie...

Cytat:

o kurcze u ciebie już skurcze moja siostra tez miała szybko, tzn szybko zaczął jej się brzuch spinać, i to dość często i mocno, ale bezproblemowo donosiła ciążę do 41 tygodnia
Ja takie skurcze, twardnienie brzucha mialam już od około 20 tyg. Z resztą dlatego wylądowałam w szpitalu na patologii. Ale dotrwałam do 38 tygodnia

Cytat:
a ja Wam pokaze moj wklesly brzuszek...
oj, zazdrość mnie zżera... wiem, że to grzech ale co tam...

Cytat:

A ja pokażę Wam parę zdjęć Oliwki - zdjęcia te są z czerwca tego roku ze szpitala. Ale robię porządek na telefonie i je znalazłam
Jak jest nago to widać jaka chudzinka była - i dalej jest
Ona ma coś takiego hipnotyzującego w oczach... piękna...

Cytat:

mala podobno chodzi i mnie wola ....teskni mi sie jak cholera za nia
Biedna Oliwcia, teskni za mamusią

Cytat:
Ooo!tego też się bojęAlbo gdzieś zahaczy i ucho rozerwie
Co do kolczyków to moja dostała na chrzciny dwie pary ale my czekamy az sama ich zapragnie. Mój tż jest przeciwnikiem a ja też jakoś nie mam parcia. Wlasnie boję się też że sobie cos zrobi bo ona często grzebie przy uszach a jak sie robi śpiaca to się za nie łapie i tarmosi. Poza tym by ją to interesowalo i chcialaby sciagać siłą jak to robi ze spinkami wiec sobie darujemy. Ale podobają mi się małe dziewczynki z kolczykami

Cytat:
Pozdrawiam
1-Michal i Maja
2-Michal
3-Michal i ja
4-Michal z tata
5-8 Majka
Witamy po przerwie. Smyki przeurocze... i znów zazdroszczę...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Aaaa... zapomniałam o naszej słodkiej Zosi piękna fryzurka, zazdroszczę, że sobie pozwala cokolwiek założyć

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 12:19   #2608
ASIULEK_23
Zakorzenienie

I jeszcze mój "grubasek"- golasek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04621.jpg (106,9 KB, 39 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-09-02, 12:34   #2609
P0P70
Zakorzenienie

Darusia- ja tak sobie myślę że chyba dobrze się stało ze poszłaś do szpitala. Przebadają Ci tu dokładnie. No i wyszło że problem jest nie tylko z plecami ale także jakaś infekcja. Ja to sie strasznie tego białka w moczu boję bo umnie tez bylo dużo białka. Ale Ty pamiętam że jak byłaś z Oliwką to też miałaś przez jakiś czas białko i było to od infekcji. Odpoczywaj tam

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 12:37   #2610
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Tak, tez uwazam, "że nie ma tego złego...". Przebadają ja dokładnie a to najważniejsze w jej stanie (którego jej zazdroszczę )

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Mrówka- odezwij się!! jak tam po rozpoczęciu roku?? Jak samopoczucie, jak sytuacja z tż?? Pisz nam tu szybko

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości