|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
A Sztuczko chciałam dzisiaj pokazać mojej starszej twój boski welon no i jak tylko wskoczyło twoje zdjęcie (mam nadzieję że nie jesteś zła) to pierwsze słowa z jej ust: "Ależ ona ma cycki" :P
![]()
#2463 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja siedzę na mgr i już naprawdę... ![]()
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- dobra lecę spać bo jutro ciężki dzień ;/ dobranoc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też stawiam na pierwszy i ostatni
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
A mój TŻ to Michałek
![]() Widzę, że dużo z was Filipka planuje- my również ![]()
#2467 |
Rozeznanie
|
zasypiam przed monitorem
kolorowych snów do jutra! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...779741505.html
spodobały mi się te zaproszenia tylko kurcze w cenie jest tylko ta obwoluta wnętrze trzeba było by samemu zrobić ale są piękne (i kusi przynajmniej miała by wkład w te zaproszenia Madziuniusia to witaj w klubie zakochanych w Michałkach ![]()
#2469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z troszkę droższych polecam KOBO- ok 20 zł Cytat:
![]() ![]() Kochane ja się żegnam na kilka dni ![]() ![]() Nie produkujcie zbyt wiele ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No to bawcie się dobrze i grzecznie tam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
ja też uciekam. Właśnie skończyłam poprawiać pracę domową z roboty, wydrukowałam i wystarczy na dzisiaj. Dobrej nocki
Dobra Dusza - udanej rocznicy! i ładnej pogody |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filipek mi się od zawsze podobał, nawet jak jeszcze na niego mody nie było, a teraz już za dużo tych Filipków... Mi się Gabriel bardzo podoba, ale TŻ coś kręci nosem. Jak coś jeszcze nam dwóch archaniołów zostało. I tu się proszę nie śmiać, bo nasi chłopcy będą mieli imiona powiązane z Biblią. Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni. Wracałam we wtorek z rodzicami znad jeziora to zajechałam z nimi do domu zobaczyć suknię (nie wytrzymałam do weekendu) i dopiero pojechałam do siebie ![]() [/QUOTE] Ta suknia, którą wybrałaś jest bardzo ładna. I w niej podobasz mi się dużo bardziej niż w pozostałych. A Twoje wątpliwości mogą być związane ze zbyt słabym związaniem sukni. Jestem z Ciebie dumna!!! ![]() No i doigrałam się. Lekarz zabronił mi wychodzić z domu, kazał dużo odpoczywać i zmienił antybiotyk ![]() ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama znam co najmniej 4 w wieku do 3 lat. m.in. chrześniak TŻta. Ale zawsze się takie imie znajdzie. W mojej klasie licealnej, oprócz mnie, były jeszcze 3 Anie ![]() ![]() Kuruj się! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O i jeszcze o Karolu zapomniała, tez nam się bardzo imię podoba. Z TŻtem przede wszystkim szukamy imion, które coś dla nas znaczą. Dlatego wybór nie będzie przypadkowy! A mój TŻ... no cóż ... wesoły Romek ![]()
![]() |
#2478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() noo, doigrałaś się, a my Ci mówiłyśmy, żebyś na tyłku siedziała i nie ruszała się z domu. Ale tak to jest, lekarza się słucha, a nas to już nie łaska ![]() A nasze dzieci to Tymon i Gaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tu psikusa Wam natura zrobi i będzie 2 chłopców ![]() ![]() I najważniejsze, że praca nabiera kształtów. Moja już jest przygotowana do druku. Niech mi tylko to wstrętne choróbsko minie, to pojadę wszystko złożyć.
![]() |
#2481 | ||||
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja tylko na chwilę, w sobotę wyjeżdżam na tydzień i mam urwanie głowy póki co
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój nie Łukasz, a Adrian ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||||
Zadomowienie
|
Super stronka z tym fioletem http://pinterest.com ale Wiktusiaczek sprytnie wpisał sobie tam w wyszukiwarce "yellow" i ma zajęcie do rana z inspiracjami na swoje wesele, sasasasasa
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do imion: ja mam na imię Wiktoria i ono jest popularne, ale obecnie. Nie znam żadnej równolatki w swoim lub podobny wieku i imię to, oznaczające w końcu zwycięstwo noszę dumnie i godnie. Możecie stwierdzić, że jestem nawiedzona, ale kocham to imię i dziękuję mamusi i tatusiowi, że właśnie tak mnie nazwali. W roku, gdy się urodziłam były modne zupełnie inne imiona i moje wywołało skandal w rodzinie, do dziś wspominają śp. ciocię tatusia, która płakała, że będę się tak nazywać... I za to też kocham swoje imię ![]() TŻ jak już wiecie ma na imię Łukasz. Nasze dzieci (jeśli będziemy je kiedykolwiek mieć) to będą: Ewelina lub Stanisław. Nie podobają się mojej rodzinie, ale mam to w nosie - moje dzieci! Wróć.... Nasze. I nie ma tu dziedziczenia imion, takie Nam się spodobały ![]() Kurcze, ale ja na prawdę nie chcę mieć dzieci... Nie teraz i nie w najbliższej przyszłości, a przez Was sobie pomyślałam przed chwilą: kurcze, ale fajna by była taka mała dzidzia robiąca fochy jak mamusia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyznam się, że w akademiku na Erasmusie z kumpelą z pokoju założyłyśmy się, że damy radę nie depilować się przez miesiąc pobytu i ... się udało ![]() To z Nami nie tak źle ![]() Cytat:
P.S.: wysyłam Ci priv ![]() Idę spać, bo jest mi tak niedobrze, że jeszcze chwila ![]() Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-09-01 o 23:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczynki
już was nawet nie proszę o kciuki w wiadomej sprawie bo się jak zwyklę napalę ze już odbierzemy a tu duuupa buu ![]()
#2484 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2485 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weź tak nie mów, wszystkie dzieci nasze są itd, ale jednak chciałabym mieć chociaż jedną córeczkę ![]() ![]() A z pracą, to masz już wszystko poprawione na cacy? Faajnie... Ja u mojego promotora nie byłam od stycznia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana, nie przejmuj się i nie nakręcaj, póki Wam te obrączki niepotrzebne, to się nie ma co stresować, bo to tylko psuje humor. Olej i poczekaj, aż rzeczywiście przyjdą, będziesz miała miłą niespodziankę, jak już zapomnisz, że na nie czekasz ![]() OK, wychodzi na to, że skończyłam rozdział ![]() ![]() Dobrej nocki Dziewczynki ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-01 o 23:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Informuję, że dzisiaj ostatni dzień tygodnia a więc jeszcze parę godzin i zaczyna się weekend ![]() Niemozliwe - mój post jest pierwszym postem dzisiaj rano. Udało mi się to pierwszy raz w życiu ![]() Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2011-09-02 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Posłusznie melduję, że u mnie wszystko w porządku ![]() Wczoraj było rozpoczęcie roku szkolnego, dziś jeszcze nie prowadzimy lekcji, ale muszę być w pracy. Od przyszłego tygodnia ruszam pełną parą ![]() Wczoraj wieczorem.....składałam z origami tulipany ![]() ![]() ![]() Na szczęście nie mam wychowawstwa..... I tak jestem puszczona na głęboką wodę, więc z tym co mam, to mam obecnie masę roboty. A teraz idę Was przelecieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A dziewczynka - Zosia. W razie gdyby było dwóch chłopców, to Stasiu i Antoś, a dwie dziewczynki to Zosia i Antonina (Antosia). Podobają mi się stare, tradycyjne, polskie imiona i nie zawaham się ich użyć ![]() mojej rodzinie takie imiona bardzo się podobają, z kolei w rodzinie TŻ modne są różne imiona nawiązujące do zagranicznej mody. Jego bratowa (ta sama, z którą wiecznie mam problemy, bo się wtrąca) uznaje z kolei takie imiona: Alan i Delfina. I usilnie namawia mnie, bym córce dała imię Priscilla. Nie wiem, czy w ogóle byloby to dopuszczalne w PL. Wiecie co, rodzina mojego TŻ bardzo mnie ostatnio wkurza. Non stop sugestie na temat ciąży. Niemal za każdym razem pytają się, czy bdęziemy mieli dziecko, kiedy będziemy mieli itd. A najbardziej nakręca to ta bratowa. Bolą mnie tego typu sugestie, bo jestem chora i nie wiem, czy w ogóle będę mogła mieć własne, rodzone dzieci. Bardzo bym tego chciała, ale niewykluczone, że będzie trzeba robić in vitro. TŻ dobrze o tym wie i prosiłam, by porozmawiał z rodziną i poprosił o nieporuszanie tego tematu. jednak nie zrobił tego, bo stwierdził, że zaczną się dopytywać co chwila jak się czuję itd. Tymczasem za każdym razem jak tam jestem, to słyszę od jego bratowej podobne pytania: a kiedy planujesz dzieci? a kiedy moje dziecko będzie miało kuzyna do zabawy? Czy Wasze rodziny też Was o to dopytują? Tusia, powodzenia w szkole! Napisz później jak dzieciaki, jak zajęcia, itd. Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-09-02 o 07:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj TZcik wrocil z pracy o 20.30 (i tak caly miesiac..) wiec byl wykonczony. Wzial prysznic, polozyl sie w salonie i zasnąl... przed 22 go budze, zeby poszedl do sypilni, wogole nie kumal co do Niego mowie ![]() ![]() Ale dzisiaj PIĄTEK ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() aa i jeszcze vhvialam Ci napisac, ze ja tez polecam puder w kamieniu KOBO, wlasnie go uzywam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29152639]to suknia na pewno będzie dobra ![]() ![]() mam nadzieje ![]() ![]() oki, spadam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.