|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Cytat:
To po prostu życie ![]() tak mnie jakoś wzieło, jak poczytałam o problemach ... Czasami warto troszkę odpuścić, a wszystko wróci do normy. Ty nie będziesz się zadręczasz, a on powinien się skapnąć o co chodzi ... ![]() Witamy nową maminkę ![]()
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-09-01 o 21:23 |
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam juz po malutku bo jutro znowu do szkoły trzeba wstać
![]() Dobranoc ( proszę o kciukasy na jutro żeby wielkiego płaczu nie było ![]() )
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
karolinka_12-witaj
czyli piszecie(poraz kolejny zresztą),ze biały jeleń w płynie lub w kostce jest dobry do higieny intymnej-a co ta-kosztuje 4zł z groszami to kupię.co prawda teraz mam soraya coś tam jakiś ginekologiczny,ale jak dla mnei to taki sobie jest.
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Od paru godzin mnie boli w dole nie na okres ale jakby ktoś mi wziął macicę i gniótł ale nie jest jeszcze to bolesne tak bardzo ale to dziwne takie uczucie. Zastanawiam się co to może być
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu-może to już objawy porodu??
czytałam na wątku mam lipcowych że tak to sie zaczyna...no i że może jeszcze dłługo potrwać może no spe weź? ale ja Cię nie chcę stresować bo ja się nie znam
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo też o tym czytałam. Zwłaszcza że mnie dusi jeszcze kaszel a to wcale nie pomagawezmę nospę i się położę dzięki dygotka A tż mnie prosił żeby nie rodzić przed sobotą bo chciał iść do pracy a jeszcze mało samochodów jest na sobotę to ludzie mają problem z dojazdem muszę z małą poważnie porozmawiać żeby jeszcze posiedziała w brzuszku
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Do intymnej lekarz po cesarce polecił mi Białego Jelenia abym się w nim myła.
Więc na pewno ma właściwości lecznicze. Jeszcze jak byłam malutka, miałam taki przypadek, że wpadłam do wrzątku stopami, to mama niczym innym tylko szarym mydłem mnie myła. Więc po raz kolejny sprawdzają się metody z "babcinej apteczki" ![]() I co do bólu macicy, dzisiaj z rana też tak dziwnie mi się zrobiło, bo cała kość mnie bolała jak nie wiem po czym, taki mdlący ból (jak kolwiek to brzmi )Uciekam się położyć. |
|
|
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
witam i sprostowuje ... jestem po położnictwie ale położną nie jestem
a to co Cie Aniu gniecie to mogą być już skurcze przepowiadające ciepła kąpiel, nos-pa i położenie się powinno pomóc
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
a jak nie pomoze-szoruj rodzic:P
|
|
#2770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Smak i działanie to samo... zresztą mąż skład do zrobienia tej miksturki wziął z opakowania syropku ![]() W ogóle mój maluszek już nie kopie... ale wciska w mój brzuch nóżki i rączki... ostatnio cisnął mi coś między żebra... mój brzuch staje się kanciasty ![]() Mykam spać. Dobranoc mamusie!!!
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
szpilka dziekuje za przepis
Białe jelenie pod każdą postacia są w rossmanie, kupiłam juz sobie mydło i szampon do szpitala (są nawet takie mini wersje podróżne z jelenia )Seona z kartą dla mamy i maluszka czy jakoś tak? Bo mi też przysłali z katalogiem razem, ale jestem u rodziców i nie mam jak przejrzeć, tz może przywiezie jak nie zapomni... witam nową mamuśke )Tottie nie ma biedak miejsca to nie kopie mój tez tylko rozrywanie matczynych boków trenuje![]() Dobra, lece spać jak mi zgaga pozwoli zasnąć (rennie mi się skończyło |
|
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko na chwilę bo uciekam do szpitala w sprawie cukru. Odezwę się jak wrócimy
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzonka !!!! trzymam kciuki !!!!! aniu... cokolwiek się nie dzieje, jesteśmy z Tobą, z Wami ![]() ja też na chwile, bo taka wena do pisania pracy mnie natchnela ze juz o 6 na nogach jestem.... wypiłam kawę dla poprawy pracy komórek i neuronów i jade z koksem.... zajrze jak się zmęcze
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 22t 4d - 422 gramy miłości 30t 1d - ? |
|
|
|
|
#2774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam nowa mamusie a mi ten prenalen bardzo smakowal , tego czosnku w ogole nie wyczuwalam chociaz fakt ze mialam tak mega zatkany nos i zatoki ze to moze przez to Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ja sobie wtedy zalozylam ze musze minimum 3 strony dziennie (praca miala liczyc 100-120 stron) i nawet jak nie szlo to siedzialam tak dlugo az wypracowalam norme ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- jooj wlasnie przeczytalam na amoim starym watku ktory nadal odwiedzam o porodzie jednej dziewczyny- urodzila blizniaki, miala dokladnie taka sytuacje jak ja - 2 owodnie i 1 lozysko i urodzila naturalnie wczoraj cale popoludnie cwiczylam na odwrocenie malucha ale jedyny "sukces" to mega zakwasy na posladkach- mysllam ze dzis do pracy nie doczlapie a glowke nadal u gory czuc i to pod samymi zebrami ( w ogole to mam wrazenie ze mi sie juz zebra na boki rozsunely) jak sie kapalam dzis rano to ta glowka tak napierala jakby maly chcial ja na zewnatrz wytknac i popatrzec co sie dzieje
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Któraś szukała tanich woreczków na pieluchy. Ja znalazłam takie http://allegro.pl/worki-woreczki-na-...798521746.html |
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Nno wlasnie w irlandii te worreczki perfumowane to po prostu grosze kosztowaly, cos jak te tutaj
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
co do białego jelenia jest np żel pod prysznic w rossmanie(jak i inne produkty też)ale trochę kosztuje,tzńszy widziałam w realu albo w careefourze.
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt ze ta kostka jakas taka wieksza ale wcale nie nalezy do tych najtanszych co mnie bardzo zdziwilo
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Witam! Ja miałam dziś do wypicia tą glukozę 75g
nawet dobre to było heh tylko niesmak jak się odbiło ;] ale tak do przezycia. Pani zabiegowa pozwoliła mi iść na 2 godz do domu i wrocic, wiec za poł godzinki wychodzę na ponowne pobranie krwi![]() Witam nową Mamusię |
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
hej Janeczka, przepraszam ale wczoraj jeszcze gazetek nie wyslalam, mialam isc w drodze z pracy na poczte ale zaczelo padac a nie mialam z soba parasola wiec tylko szybko do domu pomknelam. postaram sie dzis wyslac
a wlasnie dziewczyny mam ta ksiazke Zawitkowskiego z dvd, stan idealny- nawet jeszcze pachnie farba drukarska ktora byla chetna, Rojku? nie pamietam...---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- co wy w ogole dzis takie nieaktywne jestescie?
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka ciszaaaa
.WitamKtoras z was (Owieczka ) miala ostatnio odwiedziny tesciowej z tesciowa,ja mam dzisiaj ;D.Przychodza na torcika,bo we wtorek tesciowa pracowala.Tak mowicie o tym Bialym Jeleniu i chyba sie skusze.Tesciowa jedzie za 2 tygodnie na urlop do Polski,to by mi przywiozla.To mowicie,ze plyn do higieny intymnej tez jest?Zamowie od razu ze 3 szt |
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) hehe spokojnie
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
glam jestem chętna
![]() Ja dopiero oczy otwarałam teraz Jakoś dłużej potrzebuje spać, żeby się wyspać jak się w nocy budzę, ale póki moge, to z tego korzystam.Poluje na materac na Allegro. Tyle jest różnych firm, że ciężko się zdecydować. Co do kosmetyków, to już kiedyś pokopiowałam, to co pisałyście. Kiedyś się zbiorę i to ładnie poukładam, to można, gdzieś to wkleić. Może nawet to zaraz zrobię
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja podczytuje ale jakos nie mam weny na pisanie. Co do workow na pieluszki to tu sa identyczne jak z wczesniejszego linka ale tansze: http://allegro.pl/worki-woreczki-na-...784636195.html chyba ze ktos wiecej chce kupic to ta wczesniejsza aukcja bardziej sie oplaca z gratisem ![]() A wlasnie mam pytanie co do meteraca. Bierzemy kokos, gryka, pianka... ale jakiej firmy wziac??
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski.
No do pon nie wyjde na bank! Ale w przyszlym tygodniu na pewno, bo mi wyszlo bialko w moczu i jakies liczne bakterie i mi to beda leczyc....plecy juz nie bola przynajmniej.
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
ja się uaktywniam w taki razie, ale tylko na chwile
![]() jutro przyjeżdża tż, więc musze się ogarnąć troche i zrobić coś do jedzenia dobrego. Pojutrze mamuśka z bratem "z robót" po dwóch mies, więc też roboty od groma, ale postaram się zaglądać (chociaż jak tż mnie po tych 3 tyg niewidzenia zajmie, to nie gwarantuje, że często będe |
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie cisza panuje, od wczoraj niecałe 2 strony miałam
![]() Dygotko przykro mi, ja pamiętam jak rozpaczałam po stracie kolegi, ale jak już dziewczyny pisały - nie mamy na to wpływu Tym szarym jeleniem nam położna radziła pępek przemywać zamiast spirytusem, więc zastosowań ma sporo witam nową mamusię A ja się cieszę na weekend jak głupia przydadzą mi się 2 dni nicnierobienia
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia to ja miałam taką wizyte
ogólnie było ok, tylko na wyjście mnie teściowa zjeżyła a babcia tzta przywiozła małemu takie słodkie spodenki sztruksowe |
|
|
|
#2789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
to nie ten. ten nie ma przewijakow.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

a to co Cie Aniu gniecie to mogą być już skurcze przepowiadające ciepła kąpiel, nos-pa i położenie się powinno pomóc

a glowke nadal u gory czuc i to pod samymi zebrami ( w ogole to mam wrazenie ze mi sie juz zebra na boki rozsunely) jak sie kapalam dzis rano to ta glowka tak napierala jakby maly chcial ja na zewnatrz wytknac i popatrzec co sie dzieje