|
|
#3031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
Ja natomiast nie potrafię się nauczyć smarować pod oczy osobnym kremem, najczęściej smaruję tym co całą twarz, mając nadzieję, że to wystarczy Cytat:
|
||
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja np. kocham spodnie. Mogłabym mieć 100 par i byłoby mi za mało. Mogę mieć 3 bluzki a z 3 parami spodni bym nie przeżyła ![]() Z paleniem rozstałam się zupełnie bezboleśnie. Pozwalam sobie dzięki temu na wiecej przyjemności- w postaci książek, gazet i dobrego jedzenia. Jak kupuję teraz coś dla siebie ZAWSZE mówię mężowi - "co tak patrzysz to jest tylko tydzień twojego palenia
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłaś, że masz dzięki temu ładniejszą cerę i że czujesz lepiej smaki i zapachy? |
|
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zapewne dzieki hormonom, rzuceniu palenia i zdrowemu jedzeniu
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miskowa, należały Ci się zakupy z okazji spłaty kredytu ![]() Ja obecnie tak jak Zuza chodzę w kilku ubraniach non stop Zazdroszczę tym z Was, które potrafią bez żalu zrobić porządek w szafie. Ja zawsze chomikuję z myślą, a może kiedyś to jeszcze założę ![]() Też go obecnie używam i jestem bardzo zadowolona Przed chwilą chciałam zapisać się lekarza, aby kontrolować moją chorobę a pani w rejestracji mówi:" proszę zadzwonić pod koniec listopada, bo na ten rok już nie ma zapisów"
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię sukienki w ogóle, szczególnie zwyklaki na co dzień Rzadko mi się zdarza mieć coś w szafie nieużywanego w ogóle. |
|
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Stasiowi Cytat:
![]()
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawie zawsze są za długie, więc muszę obcinać i czasem przy tym tracą fason, był też czas, że brzuch mi wystawał w biodrówkach a w spodniach z podniesionym stanem wydawało mi się, że mam dużą d...*... Więc sukienki były idealne, maskowały co trzeba, czuję się w nich dobrze, mam całkiem zgrabne nogi ![]() Z zakupami jestem nieregularna... długo długo nic, a potem robię nalot, wydaję dużo pieniędzy i mam "zapas" na dłużej - ale też wynika to z tego, że mobilizuje mnie pustka w szafie, żaden ciuch z metką by się w niej nie utrzymał, raczej nie mam za dużo ubrań. |
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Kompletnie się nie umiem ostatnio wbić w konwersację...
Żyję tym, ze dziś piątek i weekend tuż tuż ![]() A propos ciuchów, kupiłam ostatnio sukienko-tuniczkę letnią...no i oczywiście lato musiało się skończyć....
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w poniedziałek "sądny dzień", bo idę znowu do szpitala na mega ważne badanie i im bliżej, tym bardziej jestem zdenerwowana. Myślę, że jak będzie wynik i uda się dopchać do specjalisty, to w końcu będę wszystko wiedzieć, co mnie czeka.
także trzymajcie kciuki |
|
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się Butter Twój stosunek do pracy - taki "mechaniczny", myślę, że to bardzo zdrowe, bo waloryzujesz inne sfery życia (bliskich, przyjaciół, czas wolny, hobby). ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym bardzo chciała mieć pracę, której nie traktowałabym mechanicznie, tylko jak pasję... ale to nie to..jeszcze nie...i mam nadzieję, że to się zmieni.... A ta praca jest taka, że inaczej jej traktować nie mogę... to dla mnie tylko źródło zarobku...i kasy na studia.... Misku, trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi obecnie doskwiera syndrom pracy totalnej - trochę miałam luzu, a teraz znowu szykuje się weekend w pracy, z wolnymi wieczorami tylko... |
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Miśku
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Misku ja też
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Miskowa trzymam kciuki
![]() Niu a nie ma u Was jakiegoś prywatnego które przyjmuje dzieci. Ja u siebie widzę takie od roku. Dobrze że TZ zrozumiał. U nas też ostatnio awantury o kasę, niby sami oszczędzamy a ciągle brak.
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2011-09-02 o 14:41 |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia uwielbiam te Twoje rozbudowane wypowiedzi
![]() Co do tematów kosmetycznych, to ja mama teraz fazę na BB cream'y
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Carmalova ja dziś nie myślę. Miałam sajgon w pracy i padam ze zmęczenia. Ale to tylko zmęczenie fizyczne więc odpocznę i będzie ok
Miałam dziś tyle roboty (rozpakowywanie wyprawek), że moje dzieci bawiły się dziś 5 godz. same a ja z pomoca latałam po sali jak oszalała Nawet 2 godz po pracy zostałam. Ale skończyłyśmy i wsio od poniedziałku zaczynam normalną pracą. aaa dziś obudziłam się o 5 , wyszykowałam bo już spać nie mogłam i o 6 siedziałam i z mężem gadałam (obudziłam go) bo co innego miałam do roboty. Szkoła jeszcze byłą zamknięta |
|
|
|
#3051 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mozna uzywac tego samego, w koncu to to samo co krem do buzi, tylko inne proporcje sklanikow (zeby nie uczulily) i wlasnie dzialanie jakies rozjasniajace/obkurczajace. Cytat:
Cytat:
![]() Jutro wesele mojej przyjaciolki, wlasnie sie pakuje i stroje To w innym miescie, wiec kawalek musimy przejechac.
|
|||
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam swoja pracę..na l4 poszłam sobie ze 3 razy do biura bo tęskniłam
Cieszę się że już jutro śmigam na 4 godzinki do biura![]() A co dopiero mój mąż- ten to się ustawił- praca to jego hobby- do tego daje kase, satysfakcje i dużo czasu dla rodziny
|
#3053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Do Egiptu Cytat:
Cytat:
) chciałabym dziewczynkę ![]() ![]() Jeśli chodzi o kostium to kupiłam w Triumphie, bo jakiś czas temu dostałam w prezencie bon na 150zł ![]() Cytat:
![]() kotku wypasione prezenty niu fajnie, że dogadałaś się z mężem
|
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja lubie to, co teraz robie, ale na pewno nie kocham bezgranicznie, to wciaz tylko praca Gdybym mogla pracowac i jednoczesnie robic dokladnie to, co chce, to pewnie bym podrozowala po swiecie, a pozniej pisala o tym ksiazki!Od razu pomyslalam o programie Maklowicza, ale on to genialnie wykombinowal. Ciekawy temat, piekne miejsca, troche gotowania, troche historii i wszystko razem daje fajny efekt. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-09-02 o 22:02 |
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Tematy macie zróżnicowane, jak widzę ![]() Obiecałam sobie, że muszę zainwestować w jakieś lepszejsze kremy. I, jak na razie, ta obietnica pozostała na długiej liście zadań nadal nie zrealizowanych. Oprócz mazidła na noc z Eucerin stosuję na dzień pozostałości po pracy T. w pewnej firmie Krem pod oczy przepadł bez wieści, zresztą jakoś nie mam weny, żeby go sumiennie wklepywać.Nad zmianą podkładu na razie się nie zastanawiałam - na razie używam Revlona ColorStay. Nowych sexy ciuchów nadal nie kupiłam, moje buty do biegania nadal stoją na sklepowej półce, dieta aktualnie, mówiąc kolokwialnie, poszła się walić, a ulubiony fryzjer z nadzieją czeka na mój telefon z prośbą o doprowadzenie moich kłaków do stanu używalności. Odnośnie pracy, uwielbiam to, co robię, natomiast uśmiech na zaciśniętej szczęce wywołuje u mnie co miesięczne wynagrodzenie, ale póki co niech zostanie tak, jak jest. Kotku, spóźnione życzenia urodzinowe! Dużo radości na każdy dzień ![]() Miśku, trzymam kciuki. |
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja kiedyś (w HOlandii) chodziłam do jednej pracy ze łzami w oczach. Więc wiem co to znaczy iść do pracy z mega przymusu . Najważniejsze to lubić to, co się robi.
|
|
|
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś praca, ale wieczorem przyjemności, spotkanie z dawno niewidzianą koleżanką i kolacja z mężem w meksykańskiej knajpce. Cytat:
Nie wiem, co mogłabym robić innego. Cytat:
|
||
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() Dobrze przyjść do pracy ![]() Z taką jakąś werwą mi się pracuje że sprzedałam 2 oferty -tak z nienacka- ma się gadanę
|
#3059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą konkurencją u Ciebie to pewnie podobnie jak w mieście, w którym pracowałam. Biur multum, żeby zaistnieć na rynku trzeba zainwestować ogromny kapitał, zwłaszcza w lokalizację - Centrum Handlowe i nic innego. A w tym Centrum Handlowym, które Ci nie dawno otworzyli jest BP? ![]() Idealnym miesiącem na start byłby maj - miesiąc na organizację, a od czerwca sprzedaż. No, ale lepiej wrzesień z dotacją (do grudnia będę otrzymywać też wsparcie pomostowe, z którego pokryję część opłat), niż maj z kredytem. To może i ja się wypowiem. Bardzo ładnie kryje, przy czym twarz wygląda naturalnie, do tego długo się utrzymuje. Ale nie nadaje się do bardzo suchej skóry (mimo, że jest wersja właśnie dla suchej cery) - wysusza + podkreśla suszki, także ja go używam jedyne na specjalne okazje. W ogóle to muszę sobie kupić podkład, nie zależy mi na kryciu, a na nawilżeniu. Na wiosnę/lato używałam sypkich podkładów mineralnych, ale mam ich już dość (cała szafka mi się brudzi od proszku). Mam dwa sprawdzone podkłady (Rimmel Lasting Finish 16h i Bourjois 10 Hours Sleep Effect), które mnie nie wysuszają, ale chętnie spróbowałabym czegoś nowego. Ostatnio kupiłam sobie maskarę, z której jestem mega zadowolona - Max Factor False Lash Effect. W końcu widać, że mam rzęsy! Do tego jest to pierwsza pogrubiająca maskara, która nie skleja moich rzęs, bardzo ładnie je wydłuża. Bałam się grubej szczoteczki, ale precyzyjniej mi się nią nakłada tusz niż cienką, do tego nabiera dokładnie tyle tuszu, ile trzeba. Wcześniej miałam Clinique High Lenghts Mascara i to była porażka. Cytat:
![]() Muszę zacząć sprzątać i jakoś nie mogę się zebrać, póki co nadrabiam zaległości netowe. Jutro będę gościć moich dawnych współpracowników (miałam rewelacyjny zespół w dawnej pracy), powspominamy stare, dobre czasy (jakoś tak wyszło, że wszyscy z tamtej pracy odeszli, tylko jedna koleżanka się uchowała). Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-09-03 o 15:53 |
||
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W centrum, tak obrębie kilometra od mojego biura jest wszystko- chyba każdy możliwy duży touroperator+ z 10 agentów ![]() Poza tym na każdym osiedlu znajdzie się z 2 biura ![]() Ja nie wiem jak oni wszyscy funkcjonują. Najgorsze są akurat te 2 miesiące- od połowy września do połowy listopada. Od 15 listopada do lutego sajgon Masz dużo umów agencyjnych podpisanych??
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Jest dokonały.

Nie wiem w czym ja na plaży wystąpię. Mam nadzieję że nie przybiorę za bardzo przez to 10 dni- mam jeden stary kostium który póki co daje radę- ale na styk